Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende bu topic te yazışmak isterim ama konu tekrarı gibi mi olur yoksa daha mı iyi olur bilmiyorum.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor derya melek yasemin serpil hatice ozge burcu rose selma ? Ozge vbisey yazdi mi oglu ciktimi hastaneden acaba ?

sicak ve nemden bunaldım gece nefes alamıyordum ..bebis te huzursuz oldu beni sabahın 5 ine kadar uyutmadı ama sonrasında gözlerimin icine bakarak ilk kez öyle anlamlı gülümsedi ki affettirdi kendisini .
yeni arkadaslar gelmiş hosgeldiniz burası uğurlu gelir inşallah hepinize bizler burada yazistik dertlestik birbirimize dualar ettik hamile haberlerini ilk burda paylaştık

Biz kızımla banyo yaptık beslendik öğleden sonra Dr kontrolü var bakalım kac gram almış gorucez bı de asımız var bu gece zor geçebilir ası sonrası ... Bebekle arada dışarı çıkmaya da başladık ama daha esim olmadan çıkmadım daha hiç bizimki aniden yaygara çıkarınca insanın eli ayağına dolaşıyor gerçi genelde açık havada uyumayı seviyor. Dr dan gelince yazarım durumumuzu.

Allah bebeğini sana, bebeğinede sağlıklı ömür bağışlasın.inşallah bizde güzel haberlerimizi buradan veririz.

Allah bebeğini sana, bebeğinede sağlıklı ömür bağışlasın.inşallah bizde güzel haberlerimizi buradan veririz.

Teşekkürler darısı basına. Ben 2 yıl sonunda klomen tedavisi ve buradaki arkadaşların okuduğu salavatlar sayesinde kavuştum bebise umudunu yitirmeden Dr takibine ve dualara devam etmek lazım

Teşekkürler darısı basına. Ben 2 yıl sonunda klomen tedavisi ve buradaki arkadaşların okuduğu salavatlar sayesinde kavuştum bebise umudunu yitirmeden Dr takibine ve dualara devam etmek lazım

umut hep var, doktor takibi hep var, sonuçta emeksiz yemek olmaz...
ama şu kafaya takmama olayını çözemedim..her şey kafada bitiyo unuttuğun zaman rahatsın olayını bi türlü anlayamadım ve yapamadım..hayırlısı..üçüncü kişilerin senin için yaptığı dualar kabul olunur derler, çünkü hiç bir karşılık beklemez ve çıkarı yoktur.. dolayısıyla söylediğin şeye katılıyorum.dua,iyi dilekler önemli..

e yenilere selam yokmu?Allah kızını sana seni de ona çok görmesin.salavat meselesi ne ki?anlatsan bir az...

merhaba kızlaaaaar :)
yaa dün akşam farkettim yazdıklarımızın hiçbiri yoktu,güncelleme filan var herhalde dedim....
ama hepsi gitmiş..olsun sağlık olsun...
siz burdasınız yaaa..ee nasılsınız bakalım dünden bu yana ???

üstüme alınacak olursam ben iyiyim. yanlış hatırlamıyorsam dün yazışmıştık seninle.silindiği için ve bu işte yeni olduğum için yanılıyor olabilirim..henüz isimleri aklımda tutmuş değilim..

iyi günler ipekcim.evet yazışdıklarımız silinmiş,ama olsun,biz kanlı canlı burdayız.benim dün kasığımda acaip ağrım oldu,qaliba üşütmüşüm,ama kendimi sıcak tuttum keçdi şükür..

mrb arkadaşlar günaydın bende aynen sizin gibi hayal kırıklığına uğradım dün yazışmalarımızın hepsi silinmiş çok üzüldüm .nasılsınız ? dünden beri

günaydın kızlar bende dün sizi görüp gelenlerdenim 5 kaybım var 4 ü küçük beşincisi 36 haftalık sorunum kan pıhtılaşması şimdi sağlıkla kucağıma alacağım meleğimi bekliyorum adım tümay 3 yıldır evliyim 23 yaşındayım

tamam canım buket derim..bat :beklenen adet tarihi... sat:son adet tarihi

AY ÇOK HOOOOOOOOŞŞ.. kısaltmalarınızı seveyim sizin..:))jinekolojide de böylemi yoksa ben çok mu cahilim..öğrettiğin için sağol..site jargonuna alışmam biraz zaman alacak sanırım..
topik, hamiş, yumoş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…