- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.041
günaydın kızlar bende dün sizi görüp gelenlerdenim 5 kaybım var 4 ü küçük beşincisi 36 haftalık sorunum kan pıhtılaşması şimdi sağlıkla kucağıma alacağım meleğimi bekliyorum adım tümay 3 yıldır evliyim 23 yaşındayım
günaydın kızlar bende dün sizi görüp gelenlerdenim 5 kaybım var 4 ü küçük beşincisi 36 haftalık sorunum kan pıhtılaşması şimdi sağlıkla kucağıma alacağım meleğimi bekliyorum adım tümay 3 yıldır evliyim 23 yaşındayım
AY ÇOK HOOOOOOOOŞŞ.. kısaltmalarınızı seveyim sizin..:))jinekolojide de böylemi yoksa ben çok mu cahilim..öğrettiğin için sağol..site jargonuna alışmam biraz zaman alacak sanırım..
topik, hamiş, yumoş:))
ben bilet satışı yapıyorum arkadaşım 5 yıldan beri aynı iş yerinde çalışıyorum sen çalışıyor musun ?
evet dün seninlede yazışmıştık..yada en azından ben mesaj yazmıştım..kayıpların için çok üzüldüm..bende kendimdeki problemden bahsetmiştim dünsana..benim takibimi yapan son doktor, genetik bir tahlul sonucunda kanımın pıhtılaşmaya yatkın olduğunu söylemişti ve kan inceltici ilaç verdi hamile kalıncaya kadar ve süresince kullanmalısın dedi..senin durumun bana bunu hatırlatmıştı.
tümaycımmm hatırladımm seni hoşgeldinnn
inş arkadaşım en hayırlı ve tez zamanda gelir meleğinn,kim bilir belki de gelip konmuştur göbüşünee
ben de ingilizce öğretmeniyim canımm..
canım ben dünki mesajları okuyamadım açtığımda benim mesajımda dahil hepsi yok olmuştu ilacının adını öğrene bilirmiyim?yaşım genç ama umudum yok oluyor 5 kayıp çok acı ve çokstresli süreçti sonuncuda çok umutluydum büyük bir hayal kırıklığı
hoşbulduk yok canım şuan korunma sürecindeyim ekimden sonra inşallah
benim de istediğim meslek ama nasip olmadı işimde iyi şimdilik senin yaş kaçtı arkadaşım söylemiş olabilirsin ama hatırlayamadım kusura bakma
günaydın arkadaşlar....
nasılsınız benm mide bulantıları arttı bugün ilk defa kustum ve korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kusarken çok kasıyorum kendimi aklım çıkıyo resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin inş:)
Sitede ilaç adı verebiliyor muyuz? gerçi okuduklarım var ama yazıyım genede..çok basit aslında..aspirin kanı sulandırır derler hep duymuşsundur. banada coraspin adlı bir aspirin verdi. 3 aydır içiyorum.
bu arada bence stres yapma.yaşın genç daha vakit var ekimden sonra demişsin.. bu arada kendine iyi bak kafanı rahatlat biraz.. gerçi başkasına söylemesi çok kolayda şu kafa rahatlatma olayını bir türlü yapamadım ya..neyse..
yok ne kusuru,yaşım 25,526 olucam yakında inş,senin kaçtı canım yaşınn ??
işinden memnun olmanada sevindim ayrıca.
arkadaşlar merhaba birkaç gündür okuyorum yazdıklarınızı benide aranıza almanızı rica ederim,benimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu farkettimizde 11+6 günlük hamileydim kürtaj oldum, 6 ay geçti üzerinden benimde kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum ve 3 aydır çalışmalara başladık hala bekliyoruz :) adım özlem, şuanda iş yerindeyim pek fazla sohbete dahil olamam belki ama akşamları girebiliyorum genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?