Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet dün seninlede yazışmıştık..yada en azından ben mesaj yazmıştım..kayıpların için çok üzüldüm..bende kendimdeki problemden bahsetmiştim dünsana..benim takibimi yapan son doktor, genetik bir tahlul sonucunda kanımın pıhtılaşmaya yatkın olduğunu söylemişti ve kan inceltici ilaç verdi hamile kalıncaya kadar ve süresince kullanmalısın dedi..senin durumun bana bunu hatırlatmıştı.

tümaycımmm hatırladımm seni hoşgeldinnn
inş arkadaşım en hayırlı ve tez zamanda gelir meleğinn,kim bilir belki de gelip konmuştur göbüşünee

bu arada yaşın çok küçük..yani genç..:) sabırlı ve azimlisin belliki.. önünde çok zaman var bence..beklemeye devam..

valla buketcim jinekolojide,tıp dilinde kullanılırlar mı bilemiyorumm ama net dilinde pek bi popülerler
yok arkadaşım ne cahilliği estağfirullah...rica ederimm..

canım ben dünki mesajları okuyamadım açtığımda benim mesajımda dahil hepsi yok olmuştu ilacının adını öğrene bilirmiyim?yaşım genç ama umudum yok oluyor 5 kayıp çok acı ve çokstresli süreçti sonuncuda çok umutluydum büyük bir hayal kırıklığı

Sitede ilaç adı verebiliyor muyuz? gerçi okuduklarım var ama yazıyım genede..çok basit aslında..aspirin kanı sulandırır derler hep duymuşsundur. banada coraspin adlı bir aspirin verdi. 3 aydır içiyorum.
bu arada bence stres yapma.yaşın genç daha vakit var ekimden sonra demişsin.. bu arada kendine iyi bak kafanı rahatlat biraz.. gerçi başkasına söylemesi çok kolayda şu kafa rahatlatma olayını bir türlü yapamadım ya..neyse..

Son düzenleme:
hoşbulduk yok canım şuan korunma sürecindeyim ekimden sonra inşallah

hmmm.. ekimden sonraya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inş..birde tümaycımm kan pıhtılaşması dedin ya yanii tabii dilersen hiç girmeyiz o konulara yeter ki sen üzülme bişi sormak istiyorum müsaaden olursa,bunun için bir ilaç filan mı kullanman gerekiyor tüm hamileliğin boyunca ?
nasıl bir önlem alınması gerekiyor ?

günaydın arkadaşlar....
nasılsınız benm mide bulantıları arttı bugün ilk defa kustum ve korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kusarken çok kasıyorum kendimi aklım çıkıyo resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin inş:)

arkadaşlar merhaba birkaç gündür okuyorum yazdıklarınızı benide aranıza almanızı rica ederim,benimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu farkettimizde 11+6 günlük hamileydim kürtaj oldum, 6 ay geçti üzerinden benimde kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum ve 3 aydır çalışmalara başladık hala bekliyoruz :) adım özlem, şuanda iş yerindeyim pek fazla sohbete dahil olamam belki ama akşamları girebiliyorum genelde.

bebek konusunda benim de söyleceklerim var ; öncelikle bi bebeğim olmasını çok istiyorum onda bi sıkıntı yok ancak çok erken olduğunu düşünüyordum sonra bu siteyi buldum burdan yazılanlar arkadaşlarımızın samimi düşünceleri paylaşımları beni acayip motive etti Gerçekten erken die bişey yok daha ne kadar bekleyecektim eşimi de ikna ettim . şimdi ayın 8 ni yani 8 ağustosu iple çekiyorum buda burdan takip ettim yumurtlama tarihini hepsini eğer bir bebeğim olursa buradaki arkadaşlar sayesinde olacak ve ilk burdan paylaşacağım .İnşallah Allahın izniyle ...

AMİİİİİİİİİİİİN. inşallah

evet canım kan pıhtılaşması olan herkes onu kullanıyor sorunun ne biliyormusun benim protein c düşük pıhtılaşmam bundan kafaya takmamak elimizde değil kadınlar ince düşünen varlıklar herşeyi en ince detayına kadar düşünüyoruz

Aldık gitti:))en azından kendi adıma söyleyeyim..yoksa babamın sitesi değil:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…