- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.061
hmmm..ekimden sonraya güzel haberlerini bekliyoruz o zaman inş..birde tümaycımm kan pıhtılaşması dedin ya yanii tabii dilersen hiç girmeyiz o konulara yeter ki sen üzülme bişi sormak istiyorum müsaaden olursa,bunun için bir ilaç filan mı kullanman gerekiyor tüm hamileliğin boyunca ?
nasıl bir önlem alınması gerekiyor ?
arkadaşlar merhaba birkaç gündür okuyorum yazdıklarınızı benide aranıza almanızı rica ederim,benimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu farkettimizde 11+6 günlük hamileydim kürtaj oldum, 6 ay geçti üzerinden benimde kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum ve 3 aydır çalışmalara başladık hala bekliyoruz :) adım özlem, şuanda iş yerindeyim pek fazla sohbete dahil olamam belki ama akşamları girebiliyorum genelde.
evet canım kan pıhtılaşması olan herkes onu kullanıyor sorunun ne biliyormusun benim protein c düşük pıhtılaşmam bundan kafaya takmamak elimizde değil kadınlar ince düşünen varlıklar herşeyi en ince detayına kadar düşünüyoruz
eğer işi matematiğe dökersek benim aslında birden fazla problemim var..aynı matematik hesabı üzerinden, yani benim kafaya takacak daha fazla şeyim var:))3,5 senede 5 farklı doktor tarfından tedavi edildiğimi düşünürsek, yine aynı hesap üzerinden benim daha fazla ilaç içmem ve daha fazla beklemem gerekiyor.. tabii herşey yüce yaratıcının elinde.O'nun 'OL' demesini bekliyorum..
günaydın arkadaşlar....
nasılsınız benm mide bulantıları arttı bugün ilk defa kustum ve korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kusarken çok kasıyorum kendimi aklım çıkıyo resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin inş:)
Aldık gitti:))en azından kendi adıma söyleyeyim..yoksa babamın sitesi değil:))
hoş geldin canım rabbim tez zamanda kucağını bi bebişle doldursun :)
arkadaşlar merhaba birkaç gündür okuyorum yazdıklarınızı benide aranıza almanızı rica ederim,benimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu farkettimizde 11+6 günlük hamileydim kürtaj oldum, 6 ay geçti üzerinden benimde kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum ve 3 aydır çalışmalara başladık hala bekliyoruz :) adım özlem, şuanda iş yerindeyim pek fazla sohbete dahil olamam belki ama akşamları girebiliyorum genelde.
bebek konusunda benim de söyleceklerim var ; öncelikle bi bebeğim olmasını çok istiyorum onda bi sıkıntı yok ancak çok erken olduğunu düşünüyordum sonra bu siteyi buldum burdan yazılanlar arkadaşlarımızın samimi düşünceleri paylaşımları beni acayip motive etti Gerçekten erken die bişey yok daha ne kadar bekleyecektim eşimi de ikna ettim . şimdi ayın 8 ni yani 8 ağustosu iple çekiyorum buda burdan takip ettim yumurtlama tarihini hepsini eğer bir bebeğim olursa buradaki arkadaşlar sayesinde olacak ve ilk burdan paylaşacağım .İnşallah Allahın izniyle ...
merhaba canım,buyur gel tabiii ne demekk hoşgeldinnnn :)
özlemcimm çok yakında seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz o zamann,sohbete dahil olamasanda olsun okursun,akşamda müsait olursan yazarsınn..
kaybettiğin meleğin içinde çok üzüldüm arkadaşımm,Rabbim bir dahaki meleğini sana bağışlasınn..
rabbim istemeden hiç bişey olmuyor bunu en iyi bilen benim düşünsene son anda doğumu beklerken rabbim çok büyük
problem değil hamilelik öncesi coraspin folbiol hamilelik esnasın innohep 0.7 iğne ama sonuç hüsran yeni doktor arayışı içindeyim
anladımm..canım istanbuldaysan ben çok tatlı bir doktor buldum,önerebilirim..
aslında evet hep derler ya evlenince 1 sene filan düşünme..ee garanti belgesi mi var elimizde bu sene olmayacak da seneye istenildiğinde kesin olacak diye...kaç sene bekleyenler var..
en azından baktın ki olmuyor,ona göre bir önlem alırsın,olursada ne ala,küçücük ,sevimli,sana muhtaç bir melek...insan ne kadar erken desede onu kucağına aldığı an neden bu kadar bekledim ben diye sorar kendine mutlaka...
ankaradaysan da ben bir doktor önerebilirim:))))
aynen öle arkadaşım borç harç hiç umrumda değil nasılsa onlar ömür boyu bitmeyecek :) zamanı gelsin diye beklersem rahat bi üç sene beklemem lazım benim de o kadar bekleyecek gücüm yok
hah hah var mı arttıran ???
canım benimm çok geçmiş olsunn bat yakın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?