Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

problem değil hamilelik öncesi coraspin folbiol hamilelik esnasın innohep 0.7 iğne ama sonuç hüsran yeni doktor arayışı içindeyim

hoş geldin canım rabbim tez zamanda kucağını bi bebişle doldursun :)

eğer işi matematiğe dökersek benim aslında birden fazla problemim var..aynı matematik hesabı üzerinden, yani benim kafaya takacak daha fazla şeyim var:))3,5 senede 5 farklı doktor tarfından tedavi edildiğimi düşünürsek, yine aynı hesap üzerinden benim daha fazla ilaç içmem ve daha fazla beklemem gerekiyor.. tabii herşey yüce yaratıcının elinde.O'nun 'OL' demesini bekliyorum..

rabbim istemeden hiç bişey olmuyor bunu en iyi bilen benim düşünsene son anda doğumu beklerken rabbim çok büyük

günaydınnn canımmm
çok çok tşk ederiz güzel duan için arkadaşımm...
kendi adıma hoşbuldum diyeyimm..
korkma sakın benim annem neredeyse 9 ay boyunca kusmuştu ikiz kardeşlerime hamileyken ama maaşallahları vardı..Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasib etsin canım..

merhaba canım,buyur gel tabiii ne demekk hoşgeldinnnn :)
özlemcimm çok yakında seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz o zamann,sohbete dahil olamasanda olsun okursun,akşamda müsait olursan yazarsınn..
kaybettiğin meleğin içinde çok üzüldüm arkadaşımm,Rabbim bir dahaki meleğini sana bağışlasınn..

aslında evet hep derler ya evlenince 1 sene filan düşünme..ee garanti belgesi mi var elimizde bu sene olmayacak da seneye istenildiğinde kesin olacak diye...kaç sene bekleyenler var..
en azından baktın ki olmuyor,ona göre bir önlem alırsın,olursada ne ala,küçücük ,sevimli,sana muhtaç bir melek...insan ne kadar erken desede onu kucağına aldığı an neden bu kadar bekledim ben diye sorar kendine mutlaka...

Amiin inşallah, çok teşekkür ederim.

rabbim istemeden hiç bişey olmuyor bunu en iyi bilen benim düşünsene son anda doğumu beklerken rabbim çok büyük

üzüntünü anlayabiliyorum ve bence buradaki herkes de anlar.. ama hayırlısını istemek çok önemli.. hayır dediklerinizde şer, şer dediklerinizde de hayır olabilr diye buyurmuş. kudreti öyle yüce ki, bizi üzsede, acıtsa da, ağlatsa da ne gelirse O'ndan, başım gözüm üstüne.

Son düzenleme:

aynen öle arkadaşım borç harç hiç umrumda değil nasılsa onlar ömür boyu bitmeyecek :) zamanı gelsin diye beklersem rahat bi üç sene beklemem lazım benim de o kadar bekleyecek gücüm yok

aynen öle arkadaşım borç harç hiç umrumda değil nasılsa onlar ömür boyu bitmeyecek :) zamanı gelsin diye beklersem rahat bi üç sene beklemem lazım benim de o kadar bekleyecek gücüm yok

dediğin gibi borç harç bitmeeez,ha biter bitmesine başka masraflar çıkar..ama zaten bebiş kendi rızkıyla gelirr,üzerine evede bereket getirir fikrimce...

kızlar bu arada belki bilmeyen yahut unutan arkadaşlarım vardır,hatırlatayım,sayfayı yenilemek için f5'e basmanız yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…