- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.081
yok tatlım ya,bat 9ağustos,şimdi ovulyasyon dönemi tatlım...
kızlar bu arada belki bilmeyen yahut unutan arkadaşlarım vardır,hatırlatayım,sayfayı yenilemek için f5'e basmanız yeterli.
hosgeldin canimmMerhaba kızlar nasıl gidiyor derya melek yasemin serpil hatice ozge burcu rose selma ? Ozge vbisey yazdi mi oglu ciktimi hastaneden acaba ?
sicak ve nemden bunaldım gece nefes alamıyordum ..bebis te huzursuz oldu beni sabahın 5 ine kadar uyutmadı ama sonrasında gözlerimin icine bakarak ilk kez öyle anlamlı gülümsedi ki affettirdi kendisini .
yeni arkadaslar gelmiş hosgeldiniz burası uğurlu gelir inşallah hepinize bizler burada yazistik dertlestik birbirimize dualar ettik hamile haberlerini ilk burda paylaştık
Biz kızımla banyo yaptık beslendik öğleden sonra Dr kontrolü var bakalım kac gram almış gorucez bı de asımız var bu gece zor geçebilir ası sonrası ... Bebekle arada dışarı çıkmaya da başladık ama daha esim olmadan çıkmadım daha hiç bizimki aniden yaygara çıkarınca insanın eli ayağına dolaşıyor gerçi genelde açık havada uyumayı seviyor. Dr dan gelince yazarım durumumuzu.
gunaydinn taze annecikkkkkgünaydın arkadaşlar....
nasılsınız benm mide bulantıları arttı bugün ilk defa kustum ve korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kusarken çok kasıyorum kendimi aklım çıkıyo resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin inş:)
anladımm..canım istanbuldaysan ben çok tatlı bir doktor buldum,önerebilirim..
bu arada ben gün saymaya devam ediyorum,bugün 36.günümm ve hala bişi yok.
bende 18 temmuzda aşılama yaptırdım. bat(yani beklenen adet tarihi:))) 2 ağustos..ama ümidim yok.. çünkü doktor aşılamadan önce ve sonra baktı, yumurtaların çatlamamış dedi..hayırlısı
rabbim hayırlısıyla nasip etsin rabbim bilir canım hiç belli olmaz
doktorun en olmaz dediği durumlarda bile her zaman ümit vardır. öyle hikayeler var ki..ama sanırım artık benim için biraz gerçekçi olmanın zamanı geldi..bende artık eşimen yaptığı gibi yüzdelik hesaplar üzerinden hareket edeceğim..gerisi Allah'a kalmış.
buketcim test yaptınmı sen kuzum?
yooo yapmadım..niye??
afedersin tatlım ya seni pekle karıştırdım,onun 36günüydü dimi ya...
hosgeldin canimm
ozgeyi bende cok merak ediyorum ama o gunden beri grmedi sanirim hic:26:ins cikmislardr hastaneden
sicaklarla benim de basim fena dertte gece kac kez uyaniyorum sirilsiklam olmus halde
hayatimda hic bu kadar terledigimi hatrlamam bebisler fena calistiriyolar troidleri...
bde hep sag tarafa yda sol tarafa yatmaktan baska secenegim olmadgindan belim agriyo
arada kayiyorum tabi baska pozisyonlara ama
bi bakiyorum esim durtuyo "sisssttt karninin ustune yatiyosunnnn"
anlayacagin her gece ayni rutini yasayip duruyoruz
ilersi nasil olcak bu isin koca gobusle nasil hareket edilir simdiden tirsiyorum walla:18:
ayyy kiyamam ben senin melek kizina yaaa gulumsedi demek
ne guzel bi duygudur eminim o ani yasamak..... bi yere not et bence bu ozel tarihi annesine ilk gulumseyisini
ins guzel haberlerle donersin cnm doktordan bende ogleden sonra asiya gtcem tetanozun ikinci dozu yapilcak:18::18:
gelince grsrz ins...
gunaydinn taze annecikkkkk
ayy kiyamam iyice ben burdayim diyo minisin desene...
sen bole yazdkca ilk gunlerim geliyo aklima burcu
kisa bi nostalji yapiyorum sayende
bi yandan da sasiriyorum ne cabuk gecti diye.....
mide bulantilarin baslamasi normal tabi ama kendini kasmamaya calis
benim cok kisa surmustu cok akilli cikti minisimm
hatta niye az oluyo dye suphelenmeye baslamistim bi ara
ins seninde cabucacik gecer bu surecin
biliyosun selma neler cekmisti o kusmalardan
eger cok siddetle yasamaya devam edersen ilac yaziyo doktorlar
ama sen korkma bebisine bse olmaz allahin izniyle
allah onlari ole bi yere yerlestrmis ki ondan baskasi istemedikce kimse kimildatamaz ordan onlari
tuzlu seyler kraker felan ye canim bde ac karnina cok su icme
melek,yasemin,esma,derya.............sizler nasilsiniz fistiklar?????????
bu arada yeni yeni arkadaslar goruyorum topigimizde hepiniz hosgeldiniz kizlar.......
sizde burdaki ugurdan nasibinizi alirsiniz insaallah........
bende 18 temmuzda aşılama yaptırdım. bat(yani beklenen adet tarihi:))) 2 ağustos..ama ümidim yok.. çünkü doktor aşılamadan önce ve sonra baktı, yumurtaların çatlamamış dedi..hayırlısı
çok teşekkür ederim kızlar istanbuldayım önerilerinizi bekliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?