Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hosgeldin canimm
ozgeyi bende cok merak ediyorum ama o gunden beri grmedi sanirim hic:26:ins cikmislardr hastaneden
sicaklarla benim de basim fena dertte gece kac kez uyaniyorum sirilsiklam olmus halde
hayatimda hic bu kadar terledigimi hatrlamam bebisler fena calistiriyolar troidleri...
bde hep sag tarafa yda sol tarafa yatmaktan baska secenegim olmadgindan belim agriyo
arada kayiyorum tabi baska pozisyonlara ama
bi bakiyorum esim durtuyo "sisssttt karninin ustune yatiyosunnnn"
anlayacagin her gece ayni rutini yasayip duruyoruz
ilersi nasil olcak bu isin koca gobusle nasil hareket edilir simdiden tirsiyorum walla:18:
ayyy kiyamam ben senin melek kizina yaaa gulumsedi demek
ne guzel bi duygudur eminim o ani yasamak..... bi yere not et bence bu ozel tarihi annesine ilk gulumseyisini
ins guzel haberlerle donersin cnm doktordan bende ogleden sonra asiya gtcem tetanozun ikinci dozu yapilcak:18::18:
gelince grsrz ins...
gunaydinn taze annecikkkkk
ayy kiyamam iyice ben burdayim diyo minisin desene...
sen bole yazdkca ilk gunlerim geliyo aklima burcu
kisa bi nostalji yapiyorum sayende
bi yandan da sasiriyorum ne cabuk gecti diye.....
mide bulantilarin baslamasi normal tabi ama kendini kasmamaya calis
benim cok kisa surmustu cok akilli cikti minisimm
hatta niye az oluyo dye suphelenmeye baslamistim bi ara
ins seninde cabucacik gecer bu surecin
biliyosun selma neler cekmisti o kusmalardan
eger cok siddetle yasamaya devam edersen ilac yaziyo doktorlar
ama sen korkma bebisine bse olmaz allahin izniyle
allah onlari ole bi yere yerlestrmis ki ondan baskasi istemedikce kimse kimildatamaz ordan onlari
tuzlu seyler kraker felan ye canim bde ac karnina cok su icme
melek,yasemin,esma,derya.............sizler nasilsiniz fistiklar?????????

bu arada yeni yeni arkadaslar goruyorum topigimizde hepiniz hosgeldiniz kizlar.......
sizde burdaki ugurdan nasibinizi alirsiniz insaallah........

yok tatlım ya,bat 9ağustos,şimdi ovulyasyon dönemi tatlım...

bende 18 temmuzda aşılama yaptırdım. bat(yani beklenen adet tarihi:))) 2 ağustos..ama ümidim yok.. çünkü doktor aşılamadan önce ve sonra baktı, yumurtaların çatlamamış dedi..hayırlısı

yok tatlım ya,bat 9ağustos,şimdi ovulyasyon dönemi tatlım...

bende 18 temmuzda aşılama yaptırdım. bat(yani beklenen adet tarihi:))) 2 ağustos..ama ümidim yok.. çünkü doktor aşılamadan önce ve sonra baktı, yumurtaların çatlamamış dedi..hayırlısı

rabbim hayırlısıyla nasip etsin rabbim bilir canım hiç belli olmaz

rabbim hayırlısıyla nasip etsin rabbim bilir canım hiç belli olmaz

doktorun en olmaz dediği durumlarda bile her zaman ümit vardır. öyle hikayeler var ki..ama sanırım artık benim için biraz gerçekçi olmanın zamanı geldi..bende artık eşimen yaptığı gibi yüzdelik hesaplar üzerinden hareket edeceğim..gerisi Allah'a kalmış.

buketcim test yaptınmı sen kuzum?

kızllaar uzun aradan sonra net bulup anca gırdım ama topıkte baya yenı uyeler gordum cok sukur tasındım yerlestım sayılır gecen hafta hastanede yttık tam 1 hafta kızımın kanında mıkrop cıktı budas yuksek ates yapıyordu 5 unıte serum yedı kızım antıbıyotıklerde cabası

derya hatıce melek ozge rose esma serpıl bahar hılal nerdesınız cok ozledım sızı hemde cok

melek dogurmusundur kesın cnm benım deryaaaaaaaaaammmm varmı bısıler arıcam senı kontur alınca cok ozledım hatıceeeeemmmm

rose86 canım hoşbuldukk :)
güzel duan için de ayrıca teşekkürler.
Rabbim hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirebilmek ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin arkadaşım.

buketçim çok az kalmış hadi hayırlısı..aaaa orda dur bakalım ümitsiz olmak yooook,ben forumlarda neler neler okudum..Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…