Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

buketçim çok az kalmış hadi hayırlısı..aaaa orda dur bakalım ümitsiz olmak yooook,ben forumlarda neler neler okudum..Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye değil mi...

ümitsiz değilim..ama şu olayı kafada da bitirmiş değilim.. benim problemlerim çeşitli.. normal yollardan bile, bir gebeliğin gerçekleşmesi %20 ihtimal.kaldı ki benim problemlerim var ve doktor çatlamamış dedi.. aşılama yapıldıktan 12 gün sonra gebelik testi yaptırmak gerekiyo.. ama ben yapmıyıcam.. adeti bekliyecem..olursa sürpriz olsun.. artık gebelik testlerine para vermekten bıktım:))her sebepte her bahanede hemde çifter çifter:))(belki yanlıştır diye) umut hep var ama umutlanmak istemiyorum..çünkü ssonu hüsran olunca kafayı bidahada toparlıyamıyorum.

adetin geçeli 6 günmü oldu yani hadi hayırlısı

canım sen de 6 ben diyim 9-10....
benim ki çok düzensiz..hatta ilaç kullanmadıktan sonra kendiliğinden hiç olmuyor desem yeri var..
kendimi bildim bileli ilaç kullanıyorum,ama ilaç tabii devreye girince her ay oluyorum..
enteresandır ki doktorum 2 ay önce ilacımı değiştirdi..ve ben henüz adet olamadım..yoksa 22-24-26 günde oluyordum mutlaka...
29.günde yaptığım kan tahlilinde çıkmadı,doktora söyledim oda gebelik şansımın hala devam ettiğini ve ilacı kutu bitene kadar kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi..
ilaç bitince muayeneye gidicem inş..ama o zamana kadar belki sağlık ocağında bi kan tahlili daha yaptırırım...

buket ne güldürdün benii Allah da seni güldürsün,ağzından bal damlıyor valla arkadaşım..hani ya nerdee benim minnoşumm
ama insanın içi bi hoş oluyomuş böyle yaa,anne gibi hissettim kendimi

valla seni biriyle karıştırdım ama kim olduğunu bile bilmiyorum.. neyse belki Allah söyletti.. Daha doğrusu Allah yazdırdı.hayırlısı.
yeniyimya artık insanları biraz karıştırıyorum

anlıyorum senii..problemler çeşit çeşit diyosun da olsun be arkadaşım gerçekçi olmayalım bu konuda..çünkü o kadar mucize var kii..sen zaten okuduklarım kadarıyla ilgilisin bu durumla,elinden geleni yapıyorsun..ama tamam bırak yapma bakalım sürpriz bebek olsun senin bebişin inş..bende aldığımda hep çifter çifter alıyorum..bazen artık almaktan utanıpda eşime aldırıyorum hüsrana kapıldığın an gel buraya kafa dağıtmaya,muhabbet ederiz,iyi gelir belki...

valla seni biriyle karıştırdım ama kim olduğunu bile bilmiyorum.. neyse belki Allah söyletti.. Daha doğrusu Allah yazdırdı.hayırlısı.
yeniyimya artık insanları biraz karıştırıyorum

:) olsun canım benimm..hiç mühim değill...dediğin gibi Rabbim söyletmiştir belki küçük süslü bi kızım olacaktır..tabii önce hamile olayımda :)

Son düzenleme:
bende işteyim ama sıkıntıdan patladım doğrusu işler bugünler de çok sakin bütün günüm netin başında oturmakla geçiyor desm yeridir bi paket sigara çay başka bişey yok :)

hmmmm... ben olsam senin yerinde sanırım boşluktan istifade hemen yemek sitelerine dadanırdım...ne hikmetse takıldım yemek sitelerine bu ara

İnşallah iyi gelecek burası..tedbir almadan takdiri Alllah'a bırakmak olmaz..emeksiz yemek olmadığı gibi..bende hep mucizelere inandım..eşimse hep matematiksel hesaplar yaptı..çok klasik bir örneğiz kadın duygusal erkek mantıklı...
aslında onu dinleyince söyledikleri daha bi aklıma yattı.. %20 ihtimale hep bi mucize gibi baktım.. ama diyelim bi sınava girdiniz 100 tane soru var ve sizin hiç bir fikriniz yok.. birinci sorudan başladınız atmaya..atış serbest... ne kadar serbest olsada 20 tane soru bilme ihtimaliniz var ve yüksek bi oran bu.. eğir problemler çeşit çeşitse oranı arttırmak için katkıda bulunmak ve beklemek lazım..Allah bekleyen herkese sabır versin..Ama siz yinede mucizelere inanmaya devam edin..hatta daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bu ortamda, başkalarından duyduğumuz mucizeleri anlatabiliriz..bunları dinlemek benim hoşuma gidiyo..ne yalan söyliyim

hepimize bu topic uğurlu gelecek arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin inşallah hepimiz burdan müjdeli haberlerimizi vereceğiz ben herkes için dua ediyorum en azından dua edecek vaktim çok rabbim isteyen herkese hayırlısıyla güzel minik melekler versin .......

amaaaaan buket ne yaptın sen günlerden beri inan olsun gogıl bey kardeşimden mucizeleri arata arata bi hal oldumm...o bıktı bulmaya ben okumaya bıkmadımmm...

bende inanıyorum,hepimiz güzel haberle vereceğiz inş birbirimize..bakalım ilkönce kimden gelecek müjde

amaaaaan buket ne yaptın sen günlerden beri inan olsun gogıl bey kardeşimden mucizeleri arata arata bi hal oldumm...o bıktı bulmaya ben okumaya bıkmadımmm...

ben geçen hafta bi hikaye dinledim..dinlemeklede kalmadım bizzat sonuçları gördüm.. 8 sene bebek için uğraşan bir çift..erkekde bişey yok..kadında çikolata kisti var... iki kez ameliyat oluyo..ilaçlar kontroller..bunun yanında bissürü değişik problem..iki üç kez tüp bebek..amerikalara gitmeler.. en son kadına diyolarki olmaz senin beklem.. kadında ümidi kesiyo... uzun bi zamandan sonra bi arkadaşı hamile kalıyo. bizim kahramanımız da ona yardımcı olmak için onu arabasıyla götürüyo getiriyo, çanta taşıtmıyo kendi taşıyo felan, aradan yine zaman geçiyo..tatile gitmeye karar veriyolar..buda kendini bi yokluyo ben en son nezaman adet olmuştum acaba gidince orada sıkıntı yaşamıyım diyo..sonra sat'sini:) hiç hatırlamadığını farkediyo..doktora gidiyolar, doktor ultrasonla bakıyoo,,,"aaa eleman geliyo"" diyo..(kadının kocası ticaretle uğraşıyo, doktor dükkana eleman geliyo demek isitiyo aslında), bizim kahramanımız kocası eleman aldı da ondan mı bahsediyolar, yoksa eleman kisti diye bi kist mi var acaba diye düşünüyo.. (garibim benim gibi kistlerle kafayı bozmş) sonra doktor açıklamayı yapıyo tabi 4,5 aylık hamilesin,erkek.. kahramanımızın şuan 2 oğlu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…