- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.101
arkadaşlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?
buketçim çok az kalmış hadi hayırlısı..aaaaorda dur bakalım ümitsiz olmak yooook,ben forumlarda neler neler okudum..Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye değil mi...
adetin geçeli 6 günmü oldu yani hadi hayırlısı
anladım..ama İpek'in bahsettiği başka bi durum sanrım.. onun bir aylık bi kızı yok mu?
buket ne güldürdün benii Allah da seni güldürsün,ağzından bal damlıyor valla arkadaşım..hani ya nerdee benim minnoşumm
ama insanın içi bi hoş oluyomuş böyle yaa,anne gibi hissettim kendimi
canım ben bi ara kaçtımmm..iş yaptım biraz evde birazdanda yemek yapma faslı inş
sen neler yapıyosun ?
ümitsiz değilim..ama şu olayı kafada da bitirmiş değilim.. benim problemlerim çeşitli.. normal yollardan bile, bir gebeliğin gerçekleşmesi %20 ihtimal.kaldı ki benim problemlerim var ve doktor çatlamamış dedi.. aşılama yapıldıktan 12 gün sonra gebelik testi yaptırmak gerekiyo.. ama ben yapmıyıcam.. adeti bekliyecem..olursa sürpriz olsun.. artık gebelik testlerine para vermekten bıktım:))her sebepte her bahanede hemde çifter çifter:))(belki yanlıştır diye) umut hep var ama umutlanmak istemiyorum..çünkü ssonu hüsran olunca kafayı bidahada toparlıyamıyorum.
valla seni biriyle karıştırdım ama kim olduğunu bile bilmiyorum.. neyse belki Allah söyletti.. Daha doğrusu Allah yazdırdı.hayırlısı.
yeniyimya artık insanları biraz karıştırıyorum
bende işteyim ama sıkıntıdan patladım doğrusu işler bugünler de çok sakin bütün günüm netin başında oturmakla geçiyor desm yeridir bi paket sigara çay başka bişey yok :)
anlıyorum senii..problemler çeşit çeşit diyosun da olsun be arkadaşım gerçekçi olmayalım bu konuda..çünkü o kadar mucize var kii..sen zaten okuduklarım kadarıyla ilgilisin bu durumla,elinden geleni yapıyorsun..ama tamam bırak yapma bakalım sürpriz bebek olsun senin bebişin inş..bende aldığımda hep çifter çifter alıyorum..bazen artık almaktan utanıpda eşime aldırıyorumhüsrana kapıldığın an gel buraya kafa dağıtmaya,muhabbet ederiz,iyi gelir belki...
bide şu gülen suratlara alışamadım...çok karışık yavvv:)))
İnşallah iyi gelecek burası..tedbir almadan takdiri Alllah'a bırakmak olmaz..emeksiz yemek olmadığı gibi..bende hep mucizelere inandım..eşimse hep matematiksel hesaplar yaptı..çok klasik bir örneğiz kadın duygusal erkek mantıklı...
aslında onu dinleyince söyledikleri daha bi aklıma yattı.. %20 ihtimale hep bi mucize gibi baktım.. ama diyelim bi sınava girdiniz 100 tane soru var ve sizin hiç bir fikriniz yok.. birinci sorudan başladınız atmaya..atış serbest... ne kadar serbest olsada 20 tane soru bilme ihtimaliniz var ve yüksek bi oran bu.. eğir problemler çeşit çeşitse oranı arttırmak için katkıda bulunmak ve beklemek lazım..Allah bekleyen herkese sabır versin..Ama siz yinede mucizelere inanmaya devam edin..hatta daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bu ortamda, başkalarından duyduğumuz mucizeleri anlatabiliriz..bunları dinlemek benim hoşuma gidiyo..ne yalan söyliyim
hepimize bu topic uğurlu gelecek arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin inşallah hepimiz burdan müjdeli haberlerimizi vereceğiz ben herkes için dua ediyorum en azından dua edecek vaktim çok rabbim isteyen herkese hayırlısıyla güzel minik melekler versin .......
hmmmm... ben olsam senin yerinde sanırım boşluktan istifade hemen yemek sitelerine dadanırdım...ne hikmetse takıldım yemek sitelerine bu ara
bende inanıyorum,hepimiz güzel haberle vereceğiz inş birbirimize..bakalım ilkönce kimden gelecek müjde
valla gezmediğim site kalmadı desem izlemediğim film de.......işte bakıyorum yemek tariflerine akşam evde uygulama ....
amaaaaan buket ne yaptın sengünlerden beri inan olsun gogıl bey kardeşimden mucizeleri arata arata bi hal oldumm...o bıktı bulmaya ben okumaya bıkmadımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?