Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyyyyyyyy harikaymışş yaaaa 'eleman' hee kırk yıl düşünsem gelmez aklıma...biz o kadar yokluyoruz ki kendimizi ne belirti var diye halbuki sonuçç meydanda,kadın 4,5 aylık hamile farkına varmamış...benim teyzemde tam 7 sene hamile kalamadı..ama ne türlü problemler,dile kolay tam 7 sene...en sonunda bir profesöre çıkayım diyor..ve adam demiş ki adet görmen lazım önce,sonrasında geliyosun ve tedaviye başlıyoruz..teyzemde nasıl sevinmiş bu sefer farklı olacak adam profesör yanii..bir an önce adet olsamda gitsem diye bakıyormuş tedaviye başlayacak ya...bekle bekle ne gelen var ne giden bu seferde...
birde idrar tahlili yapar kiii çift çizgiii...o kadar tedaviye..hiç tedavi görmeden bi bebiş geldii...sürprizzz

Son düzenleme:
kızlarr paylaşalım böyle güzel hikayeleri...umut oluyor insana...ama şimdi ben kaçıyorum biraz ,araştırmalarım sonucunda erzincan çorbası buldum,bi deneyeyim bakayım nasıl olacak

s.a kızlar nasılsınız ben oglumu aldım çok şükür ama çok zor günler geçiryrm ya uyku yok yemek bile yiyemyrm durmadan aglıyor oglum en acısıda gögüs agrılarım ölüyorum emzirirken hep yara oldular ya bi çaresi yokmu bunun krem aldım olmadı napçam bilmyrm bi yol göstern ya oglumu emzirmek istyrm aramızdaki en kuvvetli bag çünkü bide sütüm yetmyrmu acaba hep aglıyor oglum ama bakıyorum hep akıyor süt yetmese akarmıki ölüyürum kızlar agrıdan napçam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım bide midesini üşüttü oglum çıkarmaya başladı bi sıcak bisoguk oluyor oda napçagımızı şaşırdık yaaaaaaaaaa

canım meraba. ben burada yeniyim..benim henüz bir bebeğim yok ama konuyla ilgili olarak 14 yaşımdan beri ihtisas yaptığım için kulaktan dolma bazı bilgilerim var.. kremler genelde iyi geliyormuş ama gelmeyenlerde var..benim bi akrabam herşeyi denedim hiç bişey kar etmed,,enson üzüm yaprağı bağladım öğle çözüm buldum demişti..tabi bunlar bitkisel seçenekler, belki sen buna koca karı ilacıda diyebilirsin...yinede yanlış yönlendirmek istemem..bi yöntemde ayva şekirdeğini suda bekletip(1 gün) yumuşayan çekirdekleri sürmek miş..ama bu doğumdan önce kullanılan bi yöndemm...bir de ceviz kabuğunun içine bazı maddeler koyup meme ucuna bağlama diye bişey duymuştum..bu son yazdığım çok etkiliymiş..ama detaylarını şuan hatırlayamadım..fakat istersen öğrenebilirrim..
çocuğum yok ama çocuk bakmanın zor bir iş olduğunu biliyorum..hele bebek sürekli ağlıyorsa annede ister istemez moral kaybı oluyor sanırım..ama söyle düşün..ona senden daha iyi hiç kimse bakamaz ve yardım edemez, sende elinden geleni eminim yapıyorsundur.

canlarım nasılsınız
cok yogun gecıyo gunlerım sureklı bı dr dayım bu ara
belım yumurtam testım genetıgım derken
test sonuclarımda kromozomlarda bı sorunumuz yok cok sukur
ancak bende pıhtılasma cıktı korktugumuz gıbı.
Bı dahakı sefere sanırım onlemını alarak devam edecegız.
Ayrıca dr yumos yok demıstı ya progesteron baktırdım 9,21 cıktı
bıcok yerde okuduguma gıre bu yumos catlamıs demekmıs
demekkı 10. gune kdr catlatmısum ben adamda nası goremedı hayret
smdı gıdınce cekıcem kulaklarını
belım ıcınde dr degıstırdım ılacsız bı tedavı olacak ıns ıyı gelır
bende haberler boyle.
Sevıyorum sızııııııı

selmaaa nerelerdesin kuzummm hosgeldinnn
ne guzel tasinmissin yeni evine gule gule agiz tadiyla otur ins canimm yeni evinde
cok gecmis olsun bitanm hem minisine hem sana eminim cok zor bi surec olmustur senin icin
ama cok sukur atlatmissin ya rabbim bdha gostermesin ins.
benim asiri terleme disinda bi problemim yok canim ara sira griyorum iste buraya da firsat buldukca
3d ultrasonda kizimi gordum gecen gun hala onun heyecani var icimde
bgunde asimi oldum geldim evde sicaklarla bogusuyorum iste

rose86 canım hoşbuldukk :)
güzel duan için de ayrıca teşekkürler.
Rabbim hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirebilmek ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin arkadaşım.
tesekkur ederim canimm bende sana aynen bu guzel duan icin
sayenizde eski tenhaligindan kurtuldu burasi senlendi walla
hepiniz civil civilsiniz masallah yepyeni heyecanlar tasiyosunuz
benim de ilk yazdgm gunler geldi aklima bak simdi
ay bole yazinca da kendini yeni yila teslim eden eski yil dedesi vardr ya onun gbi hissettm bi an
nyseee sizin seruvenlerinize de zevkle ortak olucaz ins
sizleri burda gormek cok guzel

ozgee cok merak ettik kuzum seni yaaa
cok sukur cikmissiniz hastaneden canim daha yeni yeni alisiyo oglusun bitanem
anne karnindan sonra yeryuzu sartlarina uyum saglayana kadar aglamalari olucaktr uzme kendini
ya bu gogus yaralari korkulu ruyam oldu simdiden benimde yaa
dogumdan cok onu dusunuyorum
insan kendini cok caresiz hisseder eminimm:18:kiyamam sanaaa
canim benim okudugum kadaryla gogus uclarinin nemli kalmamasi lazimmis
yaralarin iyilesmesi hizlansin hava alsin dye
topiclerde o kadar farkli krem isimleri bitkisel seyler var ki
her bunyeye her yontem iyi gelmeye biliyomus ve ne yazik ki belli bir suresi dolmadan
ne sursen de mucize yaratmiyomus....
ilk olarak gogus kalkani kullanmayi denesen bole durumlarda ise yarayabiliyomus
arastrmalarima gore en yan etkisiz bitkisel yontem z.yagi surmekmis canimm
laninsaoh krem var bde emzirme oncesi yikama gerektrmeyen
onun disinda saglik ocaginda yazdrabilecegin trosyd ve prednol-a diye kremlerden cok olumlu sonuc alan var
onlar etki edene kadar da acı hissetmemen icin de anestol pomad yazdrabilirmissin
bunlar benim okuduklarimdan not aldiklarimdan canim
esma, hilal, selma cok daha tecrubeliler onlar daha iyi yardimci olurlar eminim sana
bde gogus uclarina kantaron yagi surup hava almasini engellememek icin kola kapagi kapatanlar varmis
hangisinin sana iyi gelip sifa olacagi bilinmez canim birini secip dene istersen
ben bilmidigim herseyi yazdim canim rabbim sifa versin doya doya emzir kuzunu insaallah....

hosgeldin deryaaa
biz iyiyz cok sukur canimm sen de bi an once sepetle su doktorlari
senin ilacin biziz yavruuuuu
pihtilasma ne seviyede ki hani su ignelerle tedavisi olandan mi yoksa ??
hem o doktor nasil gorememis ki ole catlama olup olmadgini hayret:26:
ben diyorum ya hep oldum olasi bu islerin matematigine,fiziksel sartlarin uygunluguna pek tamah etmiyorum
onlar yok der imkansiz der bi bakarsin bi mucizeyle basbasasin
al iste bitane daha ornek senin doktora kalsa hic yumurtlamadin dcek ama bak ole degilmis
nyse canim tez zamanda sifani bulursun donersin ins aramiza
bu arada belin icin tedavinin ilacsiz olmasi cok iyi olmus
cok gecmis olsun canimmm bizde seni seviyoruzzzz cokk

ıns bıktım bende artk cnm dr goresım yok
canım homozıgotmusum :) 4 genden bırıymıs bu
3 u normal bu bozukmus ve ıste pıhtılasmaya sebep oluyomus
9 ay ıgne anlıcagın.
Hatta olmadan oncede ıgne olabılır bazı kızlar oyle kullanmıs
cnku bnmde cok erken donemde dusuyo
dr farkednce gel dıyo ama ben gıdene kdr deger dusuyo ztn
ayvayı yedım anlıcagın
olsun caresız dert degıl ya sukredıyorum ne yapayım.

Bu arada kızını ısırıyorummm annesı massallah sıze

selmaaaaaammmm kuzum bende cok ozledım goruselım
ben kont aldım bugun arayım senı barı :)
kızına kıyamam ya gecmıs olsun cok yavrum bnm
yenı evın hayırlı olsun canım gozun aydın

hılalcımmmm canım sen nasılsın
mınık kızın uyutmamıs senı
yerım onu bennnn
ınsss doktor kontrolunuz guzel gecerrr cnm.

Yaa serpılle hatıce nerdeeler hıc gırıp yazmıyolar

merhaba tontişlerim,neredesiniz ya?kimsecikler yok.ben bu gün bir az sessizdim,bilmem neden.hep okudum ama yazamadım bir türlü.şimdi kocam uyuya kaldı kanepede bende onu uyandırmadan size yazayım dedim ama yoksunuz be güzellerim,olsun,benim bu gün eggWhite artışım var,her halde yarına falan ateşim de yükselir,sonra yavaş-yavaş ben de heyecanlı bekleme sürecine keçicem.keçen ay galiba berat kandiliydi,o gece hacet namazı da kıldım,umarım ve çok-çok inanıyorum ki faydasınıda bu ay görücem,daha ovulyasyon dönemimdeyim ama içimde bir büyük umut var,inşallah bu ay olur,tabi önce burda bir arkadaşa söz verdim,ismi o kadar uzun ki hatırlayamadım:44:,4ü o haber vericek sonra ben...

kızım iyi kilo almış boyu uzamış, hafi,f sarılık var hala ama 2 haftaya geçer önemsiz dedi dr.. aşı yapıldı ama güzel emiyor uyuyor sanırım yine gece patlayacak hanımefendi fırtna öncesi sessizlik

özge çok sevindim eve çıkmanıza canım şu anlattıklarının aynısını birebir yaşadım sütüm azdı sağınca az çıkınca anladım çocuk doymuyormuş kilo almamış hatta vermişti bir de.. günde en az 4 kez dolu dolu idrarını yapıyor mu ona da dikkat et yapıyorsa besleniyordur, bir de kakası sarı anne sütü dışkısına dönmüş olmalı bizimkli yemyeşildi o zaman.. bol bol emzir arada sağıp ver artacak sütün yavaş yavaş merak etme kolay gelsiin gerekirse mama da başlar dr un ama her öğün önce emzir doymazsa mama ver, o uykusuzluk sütü iyice azaltıyor ben gece bir öğün mama verip 3 saat uyuyordum çocuk mama sonrası 3 saat uyanmıyordu benim göğüsler dinlenince süt doluyordu, gündüz de bebiş uyursa hemen sen de yat uyu çok önemli.. göğüs uçlarına da ben lansinoh kullandım

selmaa hoşgeldin geçmiş olsun canım yaa kıyamam dertleri bitmiyor bebişlerin insan hayatta başka bişeye üzülemezmiş gibi geliyor anne olunca değil mi

rose heyecanla senin bebişi bekliyoruz sırada sen varsın prensesin bir sürü teyzesi kuzeni var burda

esma nerelerde haber yok

deryaa dr göresim demisin ama beni kastetmedin heralde neysee sebebin belli önlemini alırsınız inşallahh meleğin gelir , benim de sebepsizdi, sezaryende dr um endometriozis varmış sende şimdi temizliyorum o odakları ama yenileri oluşmadan 2 seneye kadar 2. yi düşün dedi.. şimdilik düşünmem ama sonra 2.yi düşünürsem en baştan dr takibinde olucam nedeni bilmek iyi birşey
, bu arada yumurtan çatladığında artık görünmez dr un o kadar erken çatladığını düşünmemiştir o yüzden yumurta yok demiştir canım
gebe kalmaya çalışan arkadaşlar, topiğe hareket kazandıran yenş arkadaşlar Allah hepinize kokaylık versin, kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekleriniz olsun inşallaaahhh

çok ama çokk mutlu oldum yazdıklarını okuyunca canım benimmm
inş bizlerde sizin gibi meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla
tabiii hep birlikte serüvene devam inşş artık,bizde tşk ederiz bizi kabul ettiğiniz için

canım merhabaa
eggwhite artışıda nedir ?

canımmm çok teşekkürler,ben çok mutlu oluyorum güzel dualarınızı görünce
Rabbim sizin kuzucuklarınızıda he türlü kötülükten korusun,hayırlı,salih evlatlar olarak yetişebilmelerini nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…