- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.121
rose senin gerçek adın neydi bu arada ? (tabii söylemek istersen )
ben geçen hafta bi hikaye dinledim..dinlemeklede kalmadım bizzat sonuçları gördüm.. 8 sene bebek için uğraşan bir çift..erkekde bişey yok..kadında çikolata kisti var... iki kez ameliyat oluyo..ilaçlar kontroller..bunun yanında bissürü değişik problem..iki üç kez tüp bebek..amerikalara gitmeler.. en son kadına diyolarki olmaz senin beklem.. kadında ümidi kesiyo... uzun bi zamandan sonra bi arkadaşı hamile kalıyo. bizim kahramanımız da ona yardımcı olmak için onu arabasıyla götürüyo getiriyo, çanta taşıtmıyo kendi taşıyo felan, aradan yine zaman geçiyo..tatile gitmeye karar veriyolar..buda kendini bi yokluyo ben en son nezaman adet olmuştum acaba gidince orada sıkıntı yaşamıyım diyo..sonra sat'sini:) hiç hatırlamadığını farkediyo..doktora gidiyolar, doktor ultrasonla bakıyoo,,,"aaa eleman geliyo"" diyo..(kadının kocası ticaretle uğraşıyo, doktor dükkana eleman geliyo demek isitiyo aslında), bizim kahramanımız kocası eleman aldı da ondan mı bahsediyolar, yoksa eleman kisti diye bi kist mi var acaba diye düşünüyo.. (garibim benim gibi kistlerle kafayı bozmş) sonra doktor açıklamayı yapıyo tabi 4,5 aylık hamilesin,erkek.. kahramanımızın şuan 2 oğlu var..
çok tşk ederim canımm...sibel diyeyim bundan sonra o zaman..sibel canım benim için sakıncası yok
benim daha zaman var 8 ni bekliyorum ama çok umutluyum :) olacak gibi öyle hissediyorum
çok tşk ederim canımm...sibel diyeyim bundan sonra o zaman..
aaa bu mesajı görmemişimmm hadi bakalım hayırlısı sibelcimm
s.a kızlar nasılsınız ben oglumu aldım çok şükür ama çok zor günler geçiryrm ya uyku yok yemek bile yiyemyrm durmadan aglıyor oglum en acısıda gögüs agrılarım ölüyorum emzirirken hep yara oldular ya bi çaresi yokmu bunun krem aldım olmadı napçam bilmyrm bi yol göstern ya oglumu emzirmek istyrm aramızdaki en kuvvetli bag çünkü bide sütüm yetmyrmu acaba hep aglıyor oglum ama bakıyorum hep akıyor süt yetmese akarmıki ölüyürum kızlar agrıdan napçam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım bide midesini üşüttü oglum çıkarmaya başladı bi sıcak bisoguk oluyor oda napçagımızı şaşırdık yaaaaaaaaaa
selmaaa nerelerdesin kuzummm hosgeldinnnkızllaar uzun aradan sonra net bulup anca gırdım ama topıkte baya yenı uyeler gordum cok sukur tasındım yerlestım sayılır gecen hafta hastanede yttık tam 1 hafta kızımın kanında mıkrop cıktı budas yuksek ates yapıyordu 5 unıte serum yedı kızım antıbıyotıklerde cabası
derya hatıce melek ozge rose esma serpıl bahar hılal nerdesınız cok ozledım sızı hemde cok
melek dogurmusundur kesın cnm benım deryaaaaaaaaaammmm varmı bısıler arıcam senı kontur alınca cok ozledım hatıceeeeemmmm
tesekkur ederim canimm bende sana aynen bu guzel duan icinrose86 canım hoşbuldukk :)
güzel duan için de ayrıca teşekkürler.
Rabbim hamileliğini hayırlısıyla tamamına erdirebilmek ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin arkadaşım.
ozgee cok merak ettik kuzum seni yaaas.a kızlar nasılsınız ben oglumu aldım çok şükür ama çok zor günler geçiryrm ya uyku yok yemek bile yiyemyrm durmadan aglıyor oglum en acısıda gögüs agrılarım ölüyorum emzirirken hep yara oldular ya bi çaresi yokmu bunun krem aldım olmadı napçam bilmyrm bi yol göstern ya oglumu emzirmek istyrm aramızdaki en kuvvetli bag çünkü bide sütüm yetmyrmu acaba hep aglıyor oglum ama bakıyorum hep akıyor süt yetmese akarmıki ölüyürum kızlar agrıdan napçam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım bide midesini üşüttü oglum çıkarmaya başladı bi sıcak bisoguk oluyor oda napçagımızı şaşırdık yaaaaaaaaaa
hosgeldin deryaaacanlarım nasılsınız
cok yogun gecıyo gunlerım sureklı bı dr dayım bu ara
belım yumurtam testım genetıgım derken
test sonuclarımda kromozomlarda bı sorunumuz yok cok sukur
ancak bende pıhtılasma cıktı korktugumuz gıbı.
Bı dahakı sefere sanırım onlemını alarak devam edecegız.
Ayrıca dr yumos yok demıstı ya progesteron baktırdım 9,21 cıktı
bıcok yerde okuduguma gıre bu yumos catlamıs demekmıs
demekkı 10. gune kdr catlatmısum ben adamda nası goremedı hayret
smdı gıdınce cekıcem kulaklarını
belım ıcınde dr degıstırdım ılacsız bı tedavı olacak ıns ıyı gelır
bende haberler boyle.
Sevıyorum sızııııııı
hosgeldin deryaaa
biz iyiyz cok sukur canimm sen de bi an once sepetle su doktorlari
senin ilacin biziz yavruuuuu
pihtilasma ne seviyede ki hani su ignelerle tedavisi olandan mi yoksa ??
hem o doktor nasil gorememis ki ole catlama olup olmadgini hayret:26:
ben diyorum ya hep oldum olasi bu islerin matematigine,fiziksel sartlarin uygunluguna pek tamah etmiyorum
onlar yok der imkansiz der bi bakarsin bi mucizeyle basbasasin
al iste bitane daha ornek senin doktora kalsa hic yumurtlamadin dcek ama bak ole degilmis
nyse canim tez zamanda sifani bulursun donersin ins aramiza
bu arada belin icin tedavinin ilacsiz olmasi cok iyi olmus
cok gecmis olsun canimmm bizde seni seviyoruzzzz cokk
selmaaa nerelerdesin kuzummm hosgeldinnn
ne guzel tasinmissin yeni evine gule gule agiz tadiyla otur ins canimm yeni evinde
cok gecmis olsun bitanm hem minisine hem sana eminim cok zor bi surec olmustur senin icin
ama cok sukur atlatmissin ya rabbim bdha gostermesin ins.
benim asiri terleme disinda bi problemim yok canim ara sira griyorum iste buraya da firsat buldukca
3d ultrasonda kizimi gordum gecen gun hala onun heyecani var icimde
bgunde asimi oldum geldim evde sicaklarla bogusuyorum iste
tesekkur ederim canimm bende sana aynen bu guzel duan icin
sayenizde eski tenhaligindan kurtuldu burasi senlendi walla
hepiniz civil civilsiniz masallah yepyeni heyecanlar tasiyosunuz
benim de ilk yazdgm gunler geldi aklima bak simdi
ay bole yazinca da kendini yeni yila teslim eden eski yil dedesi vardr ya onun gbi hissettm bi an
nyseee sizin seruvenlerinize de zevkle ortak olucaz ins
sizleri burda gormek cok guzel
merhaba tontişlerim,neredesiniz ya?kimsecikler yok.ben bu gün bir az sessizdim,bilmem neden.hep okudum ama yazamadım bir türlü.şimdi kocam uyuya kaldı kanepede bende onu uyandırmadan size yazayım dedim ama yoksunuz be güzellerim,olsun,benim bu gün eggWhite artışım var,her halde yarına falan ateşim de yükselir,sonra yavaş-yavaş ben de heyecanlı bekleme sürecine keçicem.keçen ay galiba berat kandiliydi,o gece hacet namazı da kıldım,umarım ve çok-çok inanıyorum ki faydasınıda bu ay görücem,daha ovulyasyon dönemimdeyim ama içimde bir büyük umut var,inşallah bu ay olur,tabi önce burda bir arkadaşa söz verdim,ismi o kadar uzun ki hatırlayamadım:44:,4ü o haber vericek sonra ben...
kızım iyi kilo almış boyu uzamış, hafi,f sarılık var hala ama 2 haftaya geçer önemsiz dedi dr.. aşı yapıldı ama güzel emiyor uyuyor sanırım yine gece patlayacak hanımefendi fırtna öncesi sessizlik
özge çok sevindim eve çıkmanıza canım şu anlattıklarının aynısını birebir yaşadım sütüm azdı sağınca az çıkınca anladım çocuk doymuyormuş kilo almamış hatta vermişti bir de.. günde en az 4 kez dolu dolu idrarını yapıyor mu ona da dikkat et yapıyorsa besleniyordur, bir de kakası sarı anne sütü dışkısına dönmüş olmalı bizimkli yemyeşildi o zaman.. bol bol emzir arada sağıp ver artacak sütün yavaş yavaş merak etme kolay gelsiin gerekirse mama da başlar dr un ama her öğün önce emzir doymazsa mama ver, o uykusuzluk sütü iyice azaltıyor ben gece bir öğün mama verip 3 saat uyuyordum çocuk mama sonrası 3 saat uyanmıyordu benim göğüsler dinlenince süt doluyordu, gündüz de bebiş uyursa hemen sen de yat uyu çok önemli.. göğüs uçlarına da ben lansinoh kullandım
selmaa hoşgeldin geçmiş olsun canım yaa kıyamam dertleri bitmiyor bebişlerin insan hayatta başka bişeye üzülemezmiş gibi geliyor anne olunca değil mi
rose heyecanla senin bebişi bekliyoruz sırada sen varsın prensesin bir sürü teyzesi kuzeni var burda
esma nerelerde haber yok
deryaa dr göresim demisin ama beni kastetmedin heraldeneysee sebebin belli önlemini alırsınız inşallahh meleğin gelir , benim de sebepsizdi, sezaryende dr um endometriozis varmış sende şimdi temizliyorum o odakları ama yenileri oluşmadan 2 seneye kadar 2. yi düşün dedi.. şimdilik düşünmem ama sonra 2.yi düşünürsem en baştan dr takibinde olucam nedeni bilmek iyi birşey
, bu arada yumurtan çatladığında artık görünmez dr un o kadar erken çatladığını düşünmemiştir o yüzden yumurta yok demiştir canım
gebe kalmaya çalışan arkadaşlar, topiğe hareket kazandıran yenş arkadaşlar Allah hepinize kokaylık versin, kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekleriniz olsun inşallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?