Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay canımmmm,ne güzel kızın mı var senin,bayılıyorum ben kızlara,ismi ne prensesimin?öp benimiçin onu.darısı başıma,darısıs başıma....

yokkkk sekerım sen harıccc gormek ıstemıyom
sanada gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz.
Bende umarım bebegım gelırse onu tutabılırım..
Cnm ya dıger topıclerde okuyorum dr catlamıs yumurtan vae fln dıyomus mıllete
bende gorunen bısı sandım oyuzden artk ne oldu bılmıyorum
bıkac gune adet gelır ztn umutsuz vakayım bu ay :)

ozge cnm benım oglun hayırlı olsun hastane muhabbetı olmus merak ettım ama cıkmısınız sevındım .goguslerıme ahh ahh melhem olsa basıma surucem 48 gunluk olduk ve kızım hala benı gunde en fazla 2 kere emıyor goguslerım hala yara sagıp verıyorum sutum kacmasın dıe ayy redsmen benım kız aptamıl kızı oldu basta cok aglıyordum ama alıstı napayım emeerse emer zorla deılya kendımı cok harap ettım halada cabalıyorum ama aglamıyorum
ezcanede ozel ılac yaptırdım ben o bıraz ıyı gelıyor ama hala yara butun eczaneler emdıren anneler ıcın bu karısımı yapıyormuslar sende esını yolla sorsun bı eczaneye yaparşarmı dıe opuyorum

roseee kız sorma tam kayıp oldum daha bızım yenı evde ınternet yok baglatcaz ama ona sıra gelmedı bende herseye hasret kaldım ama kızım oyle cımcıme kı wc bıle gıtmye vaktım olmuyor sonrda unutup gıdıyorum resmen

kızın ve sen ıyısın dımı sıcaklarda gebıslık zor allah yardımcın olsun tatlım

derryaaaammm kusmuyuz hıc pas vermemısın bende senı okadar ozledım dıe yakınıyorum

neyse senı bırakırkende hep dr muhabebetı geldım hala dr muhabbetı ayy cnm allah ssıfa versın ıns pamugunda pamuk gıbı bı kız olu versııınn

hatıceemmm bnurda gozukuyorsun ama muhtemelen yoksun ben yınede el sallıyııım

canım bende emzirirken çok yara olmuştu çok kremler denedim geçmedi.Daha sonra birisi kuru soganı rendeleyip gögsüme koydum bebek emmedigi zaman gögüs pedi koyup bekletiyordum. emzirecegim zaman ılık suyla temizliyordum 3 gün içinde tamamen geçmişti. İnşallah sanada şifa olur.Ayrıca soganın antibiyotik özelligi varmış.

günaydın arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim doktor bana menegon verdi 8 ane kullandım o bittikten sonra 3 yumurtam olmuş 16mm 18mm 20mm ayın 13 ne çatlatma iğnesi yazdı pregnyl5000 2 tane onua vuruldum pazar günü vurul dedi bugün iğneye 14 gün oldu ne zaman belli olur benim adetlerim düzensiz iğnenin yanında progestanda verdi hapta bitti 2 gün oldu ama adet belirtisi yok acaba hamilemiyim bu durumda olan varmı test ne zaman yaptırsam ..((((((

yap güzelim,test yapsana...ben bu ilaçlardan falan anlamam ama,14gün olmuşsa çatladığın,hamileysen eyer belki de belki de test gösterir,yapsana...

hadi kız bırak beğenmeyi de bir şeyler yaznasılsın kuzum?geri sayım nasıl gidiyor?tatlım senin gerçek ismin ne?onu söyle de sana öyle hitap edelim,ben unutuyom senin ismini ya...

canım ben de hiç duymadım menegonu
keşke yardımcı olabilseydim ama arkadaşımın dediği gibi 14.gün olduysa artık test yaptırabilirsin..
umarım bebiş gelmiştir :)

bugünde doğum hikayelerine dadandımm :))
gerçi bu dadanma dün akşam civarlarında başladı ve hala devam ediyor :)
bi ağla bi güll nevrim döndüüü
ama bağımlılık yapıyor yaa napim..

Herkeslere Günaydın, mUtlu günlerrr, uzun nickli arkadaşınız yasemin geldi, ayy ne güldüm sana nurdamlacım öpüyorum seni, o dediğin ben oluyorum
tam yarım saattir geçmişi okudum maşallah kaynatmışsınız ayy işim gücüm aksadı yahu sizi bırakmaya gelmiyor, mutlaka günde 2-3 kere girmem gerekecek artık birikmesin yazılar diye. hergün akşam iftar davetlerindeyim onun için girip bakamıyorum akşamlarıda, ama neyse bakıcam bi şeklde artıkın
Şimdi cevaplarıma geçeyim ;
Hilalcim maşallah minik kızına demek sana ilk gülücüğünü attı, oyy maşallah bizim olmayan bebişlerde inşallah bize ilk çift çizgilerini gösterirler en kısa zamanda elimde tesbih, elimde kuran, dilimde dua her an böyleyim bu sıralar ALlah kabul eder inşallah, 5 ağustosu bekliyorum bakalım.

Burcum canım benim ayy mide bulantıların da artmış oy oy oy gerçek hamile olduğun bak şimdi anlaşılıyor işte
korkma gerçekten Allah onu öyle bir yerde saklıyor ki, O istemeden atlasanda zıplasanda ona bişeycik olmaz, Allahım korusun ikinizide inşallah

Özlemcim hoşgeldin, Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah en güzel haberi alırsın ve sağlıkla kolaylıkla dolu bir hamişlik geçirip kucağına alırsın tatlım.

Gül Allah yardımcın olsun gerçekten yaa bu sıcaklarda hamişlik ççok zor olmalı, vantilatör klima gibi bişeyler varsa en düşük ayarda çalıştır bari kendine vurdurmadan, ben öyle yapmasam uyuyamıyorum hemde hamiş olmadığım halde, senin durumun daha fena 2 canlısın afferim eşine uyarıyormuş seni bak, benimkinin ruhu bile duymaz ne tarafıma yattığımı hissetmez heralde
çok teşekkür ederim kızlar istanbuldayım önerilerinizi bekliyorum :)))
Tümay'cım sen istanbulun neresinde oturuyorsun yada işyerin nerde ona göre yakın yerlerde bildiğimiz varsa önerelim
Deryaa, ah tatlım ya hayırlısıyla hiçbişeye gerek kalmadan hepimiz şu hamişliği becerebiliriz inşallah, dr lar sıkıntı veriyor insan git gel psikoloji filan kalmıyor yani, olacağı varsada stresten sıkıntıdan olmuyor, Allahım sanada en kısa zamanda şifa versin inşallah.

Tatlım geçen güzn yazdıklarımız silinmiş, adını hatırlayamadım o yüzden kusura bakma
ayy keşke benimde aklıma gelseydi berat kandilinde hacet namazı kılmak ne güzel bir fikirmiş yaa, bende çok kuran okudum dua ettim filan inşallah hepimizinki kabul olmuştur. bu arada o hatırlayamadığın uzun nick benim hayatım ayy ne güldüm Allah senide güldürsün inşallah tez vakitte, beni 5 ağustosta senide 9 unda inşallah

Herkesleri öpüyorum

bugünde doğum hikayelerine dadandımm :))
gerçi bu dadanma dün akşam civarlarında başladı ve hala devam ediyor :)
bi ağla bi güll nevrim döndüüü
ama bağımlılık yapıyor yaa napim..

yok ya ben hamile olmadan oralara girmek istemiyorum kuzum ya,öyle şeyleri okursam manyarım iyice...

canım yaa evet feci sıcak allah yardımcımız olsun hepimizinnn

haaaa,uzun isimli arkadaşın ismi yaseminmiş,güzel tatlım.ben 2kez hacet namazımı kıldım başka dualar için inan bana güzelim,hemen o gün faydasını gördüm,e şimdi bunun faydasını göre bilmek için 1ay beklemek lazım dimi ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…