- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.201
heh bende sormuştum ismini iyi oldu, benimkinide unutmayın yasemin
benimde kızım olursa adın melek yada melike düşünüyorum
ee kızlar sizler bebeklere ne isim düşünüyorsunuz bakalım??
Hiç belli olmuyo bu işler..benim işyerinden bi arkdaşım vardı..ikimizde bebek istiyoruz..öğlenleri de birlikte yemek yiyoruz.. ben normalde çok yiyen bi insanım ama ekmek yemem,hele toksam tatlı hiç yiyemem..bu bizimki hem ekmek yerdi hemde tatlı delisiydi.. işte bu kusma olaylarından söz açılınca bana diyoduki, "ay buket bu oburlukla benim midem felan bulanmaz, baksana halime"..şimdi hamile..geçen aramış:" aaaayyy bukeeeeett, su içiyorum sudan midem bulanıyo, içmiyorum canım su çekiyo, acıkıyorum yemek istiyorum geliyo kokusundan midem bulanıyo, yemek gidiyo kokusunu canım çekiyo""" ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok hooş...
yasemin öle cnm senn canıdan can çıksa ona kıyamıyosun dieisteyen herkes dualarımda en kısa sürede sizlerde kavuşun yavrularınıza.
bu arada bnm teyzem hamiledoktora gecen ay gittiğinde menepoza giriyosun onden regl olmuyosun demişti bu ay hamile ama. 41 yaşında rabbm ol desin yetiyo.
bn hiç anne olamıcam diye düşünüyodum 1 sene neler çektim. ileri düzeyde pkoluydum ben yumurtalık kanserine adım atmıştım hiç beklemediğim anda geldi meleğim. rabbm herşeyn hayırlısını veriyo stres yapmayın.
ayy çok gizemli bir nickmiş aynurcum
içinde çok güzel manalar taşıyor..minik damlacık ne zaman teşrif edecekler bakalımaa ama ya erkek olursa ?
yasemin öle cnm senn canıdan can çıksa ona kıyamıyosun dieisteyen herkes dualarımda en kısa sürede sizlerde kavuşun yavrularınıza.
bu arada bnm teyzem hamiledoktora gecen ay gittiğinde menepoza giriyosun onden regl olmuyosun demişti bu ay hamile ama. 41 yaşında rabbm ol desin yetiyo.
bn hiç anne olamıcam diye düşünüyodum 1 sene neler çektim. ileri düzeyde pkoluydum ben yumurtalık kanserine adım atmıştım hiç beklemediğim anda geldi meleğim. rabbm herşeyn hayırlısını veriyo stres yapmayın.
ipek, benim nickimde çok ilginç demi,, içinde muhteşem anlamlar barındırıyobuket-demet
bu rakamların anlamına bi bakim dedim..bu gülücüklerin bi kısayolu yokmu..???
kızlar sabahtan beri birşeyler yapıyorum filan ama işler aynı yerinde sayıklıyor anlamadım ben bugün depresyondayım galiba, kimseyle de konuşmadım burda sabahtan beri. midem rahatsız ya, bulanıyor filan tuhaflıklar oluyor onun için neşem yok, olmazsa ilaç filan kullanayım diyorum bakalım.
aklımın ucundan da geçiyor yoksa hamilelik bulantısımı diye ama hiç ihtimal vermeyerek kafamı ona younlaştırmıyorum çünkü sonra üzüntüsü ağır oluyor bilirsinizki. bu arada ipekcim dediğin gibi bizim topikte de kendi içimizde ilginç hikayeler var evet, inşallah bizimde yakında olurda bizde anlatırız bişeyler, bizden sonrakilere ilham olur.
hepinizi öpüyorum biraz şu işime yoğunlaşayım bitsin artık yeter, bitmedikçe sinirim bozuluyor, uykum var halim yok, midem kötü, morali bozuk ayyy ne biçimim bugün, buraya negatiflik saçmiyim ben en iyisi hemen toz olayım burdan
gelirim yine zaten dayanamam birkaç saat sonra
canım bu işler belli olmaz sakın ilaç içme umutlandırmak istemem ama olsun sen yinde tedbirli davran test yapsana günün geçtimi ?
ayy çok gizemli bir nickmiş aynurcum
içinde çok güzel manalar taşıyor..minik damlacık ne zaman teşrif edecekler bakalımaa ama ya erkek olursa ?
kızlar sabahtan beri birşeyler yapıyorum filan ama işler aynı yerinde sayıklıyor anlamadım ben bugün depresyondayım galiba, kimseyle de konuşmadım burda sabahtan beri. midem rahatsız ya, bulanıyor filan tuhaflıklar oluyor onun için neşem yok, olmazsa ilaç filan kullanayım diyorum bakalım.
aklımın ucundan da geçiyor yoksa hamilelik bulantısımı diye ama hiç ihtimal vermeyerek kafamı ona younlaştırmıyorum çünkü sonra üzüntüsü ağır oluyor bilirsinizki. bu arada ipekcim dediğin gibi bizim topikte de kendi içimizde ilginç hikayeler var evet, inşallah bizimde yakında olurda bizde anlatırız bişeyler, bizden sonrakilere ilham olur.
hepinizi öpüyorum biraz şu işime yoğunlaşayım bitsin artık yeter, bitmedikçe sinirim bozuluyor, uykum var halim yok, midem kötü, morali bozuk ayyy ne biçimim bugün, buraya negatiflik saçmiyim ben en iyisi hemen toz olayım burdan
gelirim yine zaten dayanamam birkaç saat sonra
yok canım 5 ağustosta günüm, aslında bende yapayım diyorum ama moralim bozulacak diye de yapmak istemiyorumyarın sabah yapsam erken mi olur acaba daha çok var baksana batıma ne dersin?
ıns bıktım bende artk cnm dr goresım yok
canım homozıgotmusum :) 4 genden bırıymıs bu
3 u normal bu bozukmus ve ıste pıhtılasmaya sebep oluyomus
9 ay ıgne anlıcagın.
Hatta olmadan oncede ıgne olabılır bazı kızlar oyle kullanmıs
cnku bnmde cok erken donemde dusuyo
dr farkednce gel dıyo ama ben gıdene kdr deger dusuyo ztn
ayvayı yedım anlıcagın
olsun caresız dert degıl ya sukredıyorum ne yapayım.
Bu arada kızını ısırıyorummm annesı massallah sıze
selmaaaaaammmm kuzum bende cok ozledım goruselım
ben kont aldım bugun arayım senı barı :)
kızına kıyamam ya gecmıs olsun cok yavrum bnm
yenı evın hayırlı olsun canım gozun aydın
derryaaaammm kusmuyuz hıc pas vermemısın bende senı okadar ozledım dıe yakınıyorum
neyse senı bırakırkende hep dr muhabebetı geldım hala dr muhabbetı ayy cnm allah ssıfa versın ıns pamugunda pamuk gıbı bı kız olu versııınn
yok canım 5 ağustosta günüm, aslında bende yapayım diyorum ama moralim bozulacak diye de yapmak istemiyorumyarın sabah yapsam erken mi olur acaba daha çok var baksana batıma ne dersin?
erkek olursa aras ismini,bir de toğrul ismini beyeniyorum,bakalım kızlar demişken o zamanlara gelelim de bir hayırlısıyla...
slm arkadaşlar :))
yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın malum durumum yüzünden okuyamadım yazdıklarınızı
tanıyamadım sizi üzülüyorum ama olsun rahat bi zamanımda okuyup tanıcam inş sizleri o zaman daha çok kaynaşırız şöle 1-2 ay öncesine gelseydiniz şimdiye can ciğer kuzu sarması olurduk ama olsun yine olucaz inş
geceden beri pert durumdayım karın ağrısıyla bi uyandım
uyanış o uyanış ...gaz sorunum var ve çok fenalardayım ve bulantılarım geceden beri kus kus midemde su bile kalmadı tabiri caizse
iştahım yok halsizim bebişim beni zorluyo biraz ama olsun onun için herşeye değer
her kustukça karnımı tutuyorum aklım yine gidiyo dr ıkınma diyince şimdi ister istemez elim karnımda gidiyorum lavaboya((
dediğiniz gibi rabbim onu çok güzel yere yerleştirmiş veee o annesini üzmeden sağ salim eli yüzü düzgün bi şekilde dünyama gelecek
yasemin olur mu öyle şeyy sen kafan bozuk oluncada gel stres atarsın burda...
insan hep gülemez kii..canı sıkkın da olur..dertlide olur...konuşmak da istemez yeri gelir...
hepsi bizim için...
adetin geçti mi bilemiyorum ama hamile de olabilirsinn...hüsrana uğramanın üzüntüsü ağır da olsa hiç mi umut etmicez canımcım..sen inan ve umut et..!
olmazsa da her adet yeni bir umut..
hadi bakalım Allah işlerini rast getirsin arkadaşımm
birazcık daha varmışş gününe aslında..yasemincim yine sen bilirsin ama bence henüz yapmaa canım bence..
anladimm canimm..en azindan bi sebep bulunmus ya dogru teshis bu surecte cok onemli cunkuıns bıktım bende artk cnm dr goresım yok
canım homozıgotmusum :) 4 genden bırıymıs bu
3 u normal bu bozukmus ve ıste pıhtılasmaya sebep oluyomus
9 ay ıgne anlıcagın.
Hatta olmadan oncede ıgne olabılır bazı kızlar oyle kullanmıs
cnku bnmde cok erken donemde dusuyo
dr farkednce gel dıyo ama ben gıdene kdr deger dusuyo ztn
ayvayı yedım anlıcagın
olsun caresız dert degıl ya sukredıyorum ne yapayım.
Bu arada kızını ısırıyorummm annesı massallah sıze
kızım iyi kilo almış boyu uzamış, hafi,f sarılık var hala ama 2 haftaya geçer önemsiz dedi dr.. aşı yapıldı ama güzel emiyor uyuyor sanırım yine gece patlayacak hanımefendi fırtna öncesi sessizlik
rose heyecanla senin bebişi bekliyoruz sırada sen varsın prensesin bir sürü teyzesi kuzeni var burda
İpek'cim çok sağol canım1 tane işimi yaptım, dayanamdım yenisine geçmeden yine bi girip bakim dedim
evet haklısın daha erken onun için yapmak istemiyorum, zaten büyük ihtimal bu benim mide sorunum. şuan biraz daha iyiyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?