Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

heh bende sormuştum ismini iyi oldu, benimkinide unutmayın yasemin
benimde kızım olursa adın melek yada melike düşünüyorum
ee kızlar sizler bebeklere ne isim düşünüyorsunuz bakalım??

kız olursa hatice-kübra-ceylin-zümra gibi isimler çok hoşuma gidiyor...
erkek olursa da selim-bilal-yusuf-kenan gibi isimler favorim..tabii isim koyma safhasına kadar bi gelelimde inşş kim bilir belki değişir fikirler...

iyi yine sonradan canı çekiyomuş ama tümüyle bir iğrenme yok yine de
benim sütkardeşimde bana suyun kokusundan dahi midem bulanıyor derdi,kız su kokar mı hiç diyodum...
kokuyomuş valla ona,mutfağa burnuma tülbent bağlayarak giriyorum diyordu...
bizimde başımıza gelirse artık güler miyiz ağlar mıyız bilmiyorum...

esmacığım saol canım bende hala inanamadığımdan sevincim yarıda kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlıcam galiba :)
valla kustukça yada midem bulandıkça rabbime şükranlarımı milyonlarca kez ediyorum bu günleri nasıl halatla çektiğimi siz biliyosunuz ...
şimdi bende senn gibi pkoluyum ya sana dr ekstra bi tedavi uyguladımı gebelik dönminde yoksa normal gebeler gibi mi oldu ?

ayy çok gizemli bir nickmiş aynurcum
içinde çok güzel manalar taşıyor..minik damlacık ne zaman teşrif edecekler bakalım aa ama ya erkek olursa ?

ipek, benim nickimde çok ilginç demi,, içinde muhteşem anlamlar barındırıyo buket-demet
bu rakamların anlamına bi bakim dedim..bu gülücüklerin bi kısayolu yokmu..???

yasemincim bak çok uzaklarda aramamıza gerek bile yokmuşş..o mucizevi hikayelerden biriside lugesma'ya aitmiş...

ipek, benim nickimde çok ilginç demi,, içinde muhteşem anlamlar barındırıyo buket-demet
bu rakamların anlamına bi bakim dedim..bu gülücüklerin bi kısayolu yokmu..???

evet arkadaşımm bayaaa enteresann hani çözemedim desem yeri var
bende kısayollarını bilmiyorum(rakamla) aşağıdan seçmece yapıyorumm

kızlar sabahtan beri birşeyler yapıyorum filan ama işler aynı yerinde sayıklıyor anlamadım ben bugün depresyondayım galiba, kimseyle de konuşmadım burda sabahtan beri. midem rahatsız ya, bulanıyor filan tuhaflıklar oluyor onun için neşem yok, olmazsa ilaç filan kullanayım diyorum bakalım.
aklımın ucundan da geçiyor yoksa hamilelik bulantısımı diye ama hiç ihtimal vermeyerek kafamı ona younlaştırmıyorum çünkü sonra üzüntüsü ağır oluyor bilirsinizki. bu arada ipekcim dediğin gibi bizim topikte de kendi içimizde ilginç hikayeler var evet, inşallah bizimde yakında olurda bizde anlatırız bişeyler, bizden sonrakilere ilham olur.
hepinizi öpüyorum biraz şu işime yoğunlaşayım bitsin artık yeter, bitmedikçe sinirim bozuluyor, uykum var halim yok, midem kötü, morali bozuk ayyy ne biçimim bugün, buraya negatiflik saçmiyim ben en iyisi hemen toz olayım burdan
gelirim yine zaten dayanamam birkaç saat sonra

canım bu işler belli olmaz sakın ilaç içme umutlandırmak istemem ama olsun sen yinde tedbirli davran test yapsana günün geçtimi ?

canım bu işler belli olmaz sakın ilaç içme umutlandırmak istemem ama olsun sen yinde tedbirli davran test yapsana günün geçtimi ?

yok canım 5 ağustosta günüm, aslında bende yapayım diyorum ama moralim bozulacak diye de yapmak istemiyorum yarın sabah yapsam erken mi olur acaba daha çok var baksana batıma ne dersin?

ayy çok gizemli bir nickmiş aynurcum
içinde çok güzel manalar taşıyor..minik damlacık ne zaman teşrif edecekler bakalım aa ama ya erkek olursa ?

erkek olursa aras ismini,bir de toğrul ismini beyeniyorum,bakalım kızlar demişken o zamanlara gelelim de bir hayırlısıyla...

yasemin olur mu öyle şeyy sen kafan bozuk oluncada gel stres atarsın burda...
insan hep gülemez kii..canı sıkkın da olur..dertlide olur...konuşmak da istemez yeri gelir...
hepsi bizim için...
adetin geçti mi bilemiyorum ama hamile de olabilirsinn...hüsrana uğramanın üzüntüsü ağır da olsa hiç mi umut etmicez canımcım..sen inan ve umut et..!
olmazsa da her adet yeni bir umut..
hadi bakalım Allah işlerini rast getirsin arkadaşımm

yok canım 5 ağustosta günüm, aslında bende yapayım diyorum ama moralim bozulacak diye de yapmak istemiyorum yarın sabah yapsam erken mi olur acaba daha çok var baksana batıma ne dersin?

yok kız daha çok erken,10gün var adete.bence olsa miyde bulantısı yapa bilir,ama testte daha görünmez kuzum erken...

selmammmmm kız olurmu öyle şey yazdım ya ben sana ahanda bak yukardaaaaaa
bende çok özledim kuzummmmmm
aynen bıraktıgın gibi dr lardayım
valla kus geldi artık
neyse yolun sonuna geldik artık daha yeni bişey daha çıkmaza senivicem :)

merhaba gaz sorunum var demişsiniz benimde vardı gece çok rahatsız olurdum hatta derdim insanlar nasıl anlamazmış hamile olduklarını zaten onun dışında bi problemim yoktu meğer oda süttenmiş gece yatarken süt içerdim o yapıyormuş gece içmeyi bıraktım hiç birşeyim kalmadı eğer sizde içiyorsanız belki ondan oluyordur.

birazcık daha varmışş gününe aslında..yasemincim yine sen bilirsin ama bence henüz yapmaa canım bence..

İpek'cim çok sağol canım 1 tane işimi yaptım, dayanamdım yenisine geçmeden yine bi girip bakim dedim
evet haklısın daha erken onun için yapmak istemiyorum, zaten büyük ihtimal bu benim mide sorunum. şuan biraz daha iyiyim çok şükür.

anladimm canimm..en azindan bi sebep bulunmus ya dogru teshis bu surecte cok onemli cunku
hic bozma moralini ole tedavisi olmayan bi durum diil bu anlattgin
burda yanibasimda hemen ust katta bi komsum var benim
onda da bu problem varmis bi sure bulamamis doktoru tam dogru teshis koyamamis
bi suru kapi gezmis kizcagiz doktor degstrms felan
stres yasamis baya bu yuzden en sonunda teshis koyulunca hersey aninda yoluna girmis
ve simdi 9 aylik bi kizi var
sana diyecegim boyle durumlarda doktor cok onemli
seninkinde doktor konusunda bi problem yok gbi gorunuyo
sen hic skinti yapmadan devam et canim benim calismalara
rabbimin ol diyecegi zamani bekliyosun sadece sen bunlar sadece ayrinti.........
kalbim seninleeee
kizim kucuk tatli cadim bi dogsun hepinizin yerine isircam ben onu soz
masallah kizina hilalcimm
bitane isirmalik fistik da senin kizin walla
kilo boy pos yerindeymis iyice ele avuca geliyodur artik
benim bebeklerin en sevdigim donemleri bunlar
bende kizim hemen dogsun istiyorum ya senden bunlari duyunca
evet yaaa bi suru bi suruu arkadasi var burda kizimin ne guzel
topicdeki tum bebislerimzin hepsini bi araya getirip izlemek var curcunayi
o zaman yikilir iste ortalik

ahh canım benimmm,Allah şifalar versin,benimde midem çok hassastır,bişeye üzülsem dahi başlar ağrısı sızısı..
ara sıra uğrada laflaşırız böyle
insan dayanamıyor biliyorum ama dayanabildiğin kadar beklersin canım adetini..tabii gelirse..gelmeyedebilirrr yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…