- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.241
valla burada kim yeni ben bilmiyorumki..bu isminin yanında papatya olanlar yeni sanırım..ama bildiğim bir kaç isim dışında geri kalan herkes eski sanırım.. yani ben yeniyimde.. yeni olanlar ben yeniyim diye mesaj atsın
himmm.... tam tahmin ettgim gbiymis yani...ne yapalım ramazanlık oruc günlergeçsin diye bekliyoruz
himmm.... tam tahmin ettgim gbiymis yani...
muhabbet olarak ne var peki menudeee
derya , yaseminn hosgeldzzz:124::79:
ben avcılardayım canım yakın sayılırız. benim eskiden beri gittiğim ve çok güvendiim dr um esenyurtta esencan polikliniği diye biryerde işe başlayınca bende tabi o nereye bende oraya şeklinde şuanda oraya gidiyorummerhaba buket ipek ve diğer kızlar yetişemiyorum valla hızınıza geçmişi okuyana kadar amma kaynattınız :) ben avrupa yakasında beylikdüzündeyim doktor tavsiyelelri bekliyorum çok komiksiniz ya kendi kendime gülüyorum benim kaynana gelin delirdi diycek
himmm.... tam tahmin ettgim gbiymis yani...
muhabbet olarak ne var peki menudeee
derya , yaseminn hosgeldzzz:124::79:
tesekkur ederim canimmm darisi tum isteyenlerimize olsun insaallahhbu arada ne güzel hamişliğin en güzel zamanındasın rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin :)))
valla burada kim yeni ben bilmiyorumki..bu isminin yanında papatya olanlar yeni sanırım..ama bildiğim bir kaç isim dışında geri kalan herkes eski sanırım.. yani ben yeniyimde.. yeni olanlar ben yeniyim diye mesaj atsın
bence takilmayin kizlar eski yeni yazisin gitsin ortaya karisik zamanla daha netlesir kimlikler nasilsaacanım ben eski üyeyim ama pek aktif değildim yeni yeni aktifleşiyorum
tesekkur ederim canimmm darisi tum isteyenlerimize olsun insaallahhbu arada ne güzel hamişliğin en güzel zamanındasın rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin :)))
bence takilmayin kizlar eski yeni yazisin gitsin ortaya karisik zamanla daha netlesir kimlikler nasilsaacanım ben eski üyeyim ama pek aktif değildim yeni yeni aktifleşiyorum
ben avcılardayım canım yakın sayılırız. benim eskiden beri gittiğim ve çok güvendiim dr um esenyurtta esencan polikliniği diye biryerde işe başlayınca bende tabi o nereye bende oraya şeklinde şuanda oraya gidiyorumsüper bir dr ama o bölge biraz fazla kalabalık oluyor o konuda sıkıntılıyım biraz ama dr umu bırakamam herşeye rağmen
hoşbulduk canım, elimde bir iş var, resmen işgence ile yapıyorum yaa, bi bitse Allahım bi bitirebilsem... bugün enerjim %5'lerde yani
tesekkur ederim canimmm darisi tum isteyenlerimize olsun insaallahh
bence takilmayin kizlar eski yeni yazisin gitsin ortaya karisik zamanla daha netlesir kimlikler nasilsaa
bulalim walla evde patliyorum sicak bi yandan tvdeki aptal saptal dzi tekrarlarina maruz kalmak bi yandan.........hadi güzel bir muhabbet konusu bulalım :))))
ahh kolay gelsin tatlimm keske anlasak da bi ucundan tutabilsek senin isinben avcılardayım canım yakın sayılırız. benim eskiden beri gittiğim ve çok güvendiim dr um esenyurtta esencan polikliniği diye biryerde işe başlayınca bende tabi o nereye bende oraya şeklinde şuanda oraya gidiyorumsüper bir dr ama o bölge biraz fazla kalabalık oluyor o konuda sıkıntılıyım biraz ama dr umu bırakamam herşeye rağmen
hoşbulduk canım, elimde bir iş var, resmen işgence ile yapıyorum yaa, bi bitse Allahım bi bitirebilsem... bugün enerjim %5'lerde yani
bulalim walla evde patliyorum sicak bi yandan tvdeki aptal saptal dzi tekrarlarina maruz kalmak bi yandan.........
hayatimdaki tek eksindan da yoksunum bgun aksama yemek derdim yok esim bi davette olucakmis
tam pinekleme modundayim yaniii
ahh kolay gelsin tatlimm keske anlasak da bi ucundan tutabilsek senin isin
bi ise yarardim barii...
sen isini bitir enerjini tazeleriz biz burdaa
aynen walla sirf show tv yapimi nasilsa oynatmasi beles diye bu millete bu iskecede yapilmaz kiayy sorma ya sabah akşam doktorlar böööö falan oluyorum yaşlanıcaz torun torba sahibi olcaz bu doktorlar hala olucak bence
ne kadar cok " is " demisim ole yukardaki msj da ben
hem anlatim hem goruntu bozuklugu benim bile gozlerim sasbes olduuu:111::111:
biraz oncede iki kere yollamisim msji
sicaklardan sicaklardan mazur gorun kizlar
aynen walla sirf show tv yapimi nasilsa oynatmasi beles diye bu millete bu iskecede yapilmaz ki
bi de oturup izleyenler vardr biz bole diyoruz ama
ya benim de huyum basinda izlemesm de eger kronik bas agrim felan tutmadysa
tv acik olucak ole sessiz sedasiz duramam izlemesem de sesi kulagimda olmali
radyolara dadandim simdi uydudan onlari dinliyorum en azindan zaplarken bile olsa doktorlara denk gelme ihtimalim yok
sen calisiyo musun bu arada???kac yillik evlisin...???? nerde yasiyosunn??...vb........
olsunn bu vesileyle benide güldürmüş oldun arkadaşımm..Allah da seni güldürsünn
yanlız bir an durdum yani başlığı okuyunca..içeriği okumadan başlıktan yorum yapmaya çalışıyorum..bu boru da ne ola ki diyee...anahtar kelime olan 'boru' yu da gözlerim tarıyor bir yandan metinde...[/QU
yeniden attım mesjımı.. başlıkta boruyu gören cevap verir mi?? aslında kızlar boru yöntemi de var biliyo musunuz? ben boruyla aşılama yaptırdım
hah hah hah ayyyy çok güldüm yaaaa
bu boru yöntemini hiç unutmıcamm
kaldık basbas herkes kaçtı :))
hakikaten ya az once altta bi suru isim vardi arazi oldu herkes birden meydan bize kaldiyok canım çalışmıyorum istanbulda yaşıyorum 3 yıllık evliyim dört gözle ailemize gelicek yeni bir üye ibekliyorum bende öyle yalnızsam evde mutlaka bir ses olucak başka türlü duramıyorum
ipek sanki sende bana doktor tavsiye edecektin yanlışmı hatırlıyorum
hakikaten ya az once altta bi suru isim vardi arazi oldu herkes birden meydan bize kaldi
aynen bende genelde zaten hep yalniz oldugum icin bizim tv surekli yayindadr
sen de bendensin yanii desene bende 3 yillik evliyim bnde calismiyorum tek fark afyon da yasiyorum ben
bizim yeni uye su an hazirlik asamasinda
sizin de en kisa zamanda yeni uyeniz tesrif eder insaallah canimm
merhaba buket ipek ve diğer kızlar yetişemiyorum valla hızınıza geçmişi okuyana kadar amma kaynattınız :) ben avrupa yakasında beylikdüzündeyim doktor tavsiyelelri bekliyorum çok komiksiniz ya kendi kendime gülüyorum benim kaynana gelin delirdi diycek
zaten aşılama yaptıkları,kanel denilen şeyde incevik bir boru....
tümay bende doktor önerebilirim demiştim, ama ankara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?