Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım ben eski üyeyim ama pek aktif değildim yeni yeni aktifleşiyorum

ben avcılardayım canım yakın sayılırız. benim eskiden beri gittiğim ve çok güvendiim dr um esenyurtta esencan polikliniği diye biryerde işe başlayınca bende tabi o nereye bende oraya şeklinde şuanda oraya gidiyorum süper bir dr ama o bölge biraz fazla kalabalık oluyor o konuda sıkıntılıyım biraz ama dr umu bırakamam herşeye rağmen
himmm.... tam tahmin ettgim gbiymis yani...
muhabbet olarak ne var peki menudeee

derya , yaseminn hosgeldzzz:124::79:

hoşbulduk canım, elimde bir iş var, resmen işgence ile yapıyorum yaa, bi bitse Allahım bi bitirebilsem... bugün enerjim %5'lerde yani

bu arada ne güzel hamişliğin en güzel zamanındasın rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin :)))
tesekkur ederim canimmm darisi tum isteyenlerimize olsun insaallahh
bence takilmayin kizlar eski yeni yazisin gitsin ortaya karisik zamanla daha netlesir kimlikler nasilsaa

bu arada ne güzel hamişliğin en güzel zamanındasın rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin :)))
tesekkur ederim canimmm darisi tum isteyenlerimize olsun insaallahh
bence takilmayin kizlar eski yeni yazisin gitsin ortaya karisik zamanla daha netlesir kimlikler nasilsaa

canım dediğin kilinik bana çok yakın doktorunun adı ne acaba

hadi güzel bir muhabbet konusu bulalım :))))
bulalim walla evde patliyorum sicak bi yandan tvdeki aptal saptal dzi tekrarlarina maruz kalmak bi yandan.........
hayatimdaki tek eksindan da yoksunum bgun aksama yemek derdim yok esim bi davette olucakmis
tam pinekleme modundayim yaniii

ahh kolay gelsin tatlimm keske anlasak da bi ucundan tutabilsek senin isin
bi ise yarardim barii...
sen isini bitir enerjini tazeleriz biz burdaa

ayy sorma ya sabah akşam doktorlar böööö falan oluyorum yaşlanıcaz torun torba sahibi olcaz bu doktorlar hala olucak bence

ne kadar cok " is " demisim ole yukardaki msj da ben
hem anlatim hem goruntu bozuklugu benim bile gozlerim sasbes olduuu:111::111:
biraz oncede iki kere yollamisim msji
sicaklardan sicaklardan mazur gorun kizlar

ayy sorma ya sabah akşam doktorlar böööö falan oluyorum yaşlanıcaz torun torba sahibi olcaz bu doktorlar hala olucak bence
aynen walla sirf show tv yapimi nasilsa oynatmasi beles diye bu millete bu iskecede yapilmaz ki
bi de oturup izleyenler vardr biz bole diyoruz ama
ya benim de huyum basinda izlemesm de eger kronik bas agrim felan tutmadysa
tv acik olucak ole sessiz sedasiz duramam izlemesem de sesi kulagimda olmali
radyolara dadandim simdi uydudan onlari dinliyorum en azindan zaplarken bile olsa doktorlara denk gelme ihtimalim yok
sen calisiyo musun bu arada???kac yillik evlisin...???? nerde yasiyosunn??...vb........

ne kadar cok " is " demisim ole yukardaki msj da ben
hem anlatim hem goruntu bozuklugu benim bile gozlerim sasbes olduuu:111::111:
biraz oncede iki kere yollamisim msji
sicaklardan sicaklardan mazur gorun kizlar

kaldık basbas herkes kaçtı :))

yok canım çalışmıyorum istanbulda yaşıyorum 3 yıllık evliyim dört gözle ailemize gelicek yeni bir üye ibekliyorum bende öyle yalnızsam evde mutlaka bir ses olucak başka türlü duramıyorum

kaldık basbas herkes kaçtı :))
yok canım çalışmıyorum istanbulda yaşıyorum 3 yıllık evliyim dört gözle ailemize gelicek yeni bir üye ibekliyorum bende öyle yalnızsam evde mutlaka bir ses olucak başka türlü duramıyorum
hakikaten ya az once altta bi suru isim vardi arazi oldu herkes birden meydan bize kaldi
aynen bende genelde zaten hep yalniz oldugum icin bizim tv surekli yayindadr
sen de bendensin yanii desene bende 3 yillik evliyim bnde calismiyorum tek fark afyon da yasiyorum ben
bizim yeni uye su an hazirlik asamasinda
sizin de en kisa zamanda yeni uyeniz tesrif eder insaallah canimm

inşallah canım bol dua et bizlere hamişlerin duası kabul olur :9

canımm tümaycımm hoşgeldinn
şimdik yetiişebildin mi arkadaşım,çünkü ben ara verdim biraz sırf sen yetiş diyede
o zaman ben sana özelden yazayım benim doktorumu..bilmiyorum burda alenen yazmak yasak olabilir belki...
hayal ediyorum da sizi sen bilgisayara bakıp bakıp gülümsüyosunn,aradada buketçiğimin borusuna rastlamışsın boru haaa bildiğin boruu deyip gülüyorsun...kadıncağız da ne yapsınn bizim gelin delirdi herhalde der yani şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…