Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canımm geçmiş olsun allah kolaylık versin kendini kasmamaya çalış bende nefret ederim kusmaktan biyere otur kusarken o şekilde daha rahat edersin birde kendini rahat bırakmaya çalış salatalık ve tuzlu krakerleri öneriyolar bulantı içi birde sulu seylerle katı seyleri aynı anda yemicekmişin

kızlar bu arada kan tahliili yaptırdım bu sabahh,ama teeee pazartesi çıkacakmış sonuç..bilseydim dün giderdim barii..ben en geç yarın verirler sanıyodumm..

merhaba tansel hoşgeldin canım ohhh taşınmıssın sükür kızınla tadını çıkar yeni evinizinnn büyük geçmiş olsunn kızınada inş.

canım allah yardımcın olsun bence çocuk üşütmemiştir sen üşütmüşsündür ondandır

bugünde doğum hikayelerine dadandımm :))
gerçi bu dadanma dün akşam civarlarında başladı ve hala devam ediyor :)
bi ağla bi güll nevrim döndüüü
ama bağımlılık yapıyor yaa napim..
ayy bende çok seviyorum öyle hikayeleri varya süper gaza geliyorum onları okuyunca , ben çok pozitif anlamda etkileniyorum öyle şeylerden, aslında bol bol okumam lazım ama arayıp bulacak vaktim yok yaa, sen okuduklarını kopyalayıp bir metin belgesine toplayıp bana mail gönderebilirmisin acaba valla çok makbule geçer dualarıma senide eklerim isminle cisminle hemde
doğru diyorsun canım evet 1 ay beklemek lazım geliyor bu dua için ayy bugece perşembe gecesi yani cuma gecesi deniliyor mübarek gece, dur bende bu akşam yatmadan evvel kılıp yatayım ALlah razı olsun iyi bişey getirdin aklıma, inşallah ard arda etkisini görürüz hemen bu duaların
graphicdesigner'cım namı-ı diğer yasemin arkadaşım günaydınn hoşgeldin

tatlım İpek'cim hoşbuldum, sizin güzel sohbetiniz varken nasıl buraları hoş bulmayayayım dimi

Oooo melekcim gelmiş Burcum gelmiş nasılsınız kızlar, topiğe bakın şenlendi ilkbahar çiçekleri gibi valla içim açılıyor buraya girince artık. ve birde şu var herkes çok pozitif, öyle depresif kimse yok maşallah hep böyle olalım inşallah

Meleeeek sen niye kusuyorsun kızzz bismillah?????

herkese merhabalar hayırlı ramazanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş. en kısa sürede melekleriniz konar göbişlerinize

ben 5 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 3 yıldır bebek istiyorum su ana kadar nasip olmadı ama umutla bekliyorum hsg çektirdim benimkisi sebepsiz herkesin hakkında hayırlısı olsun çabucak kavuşsunlar meleklerine

herkese günaydın..bende menagon kullandım ve bildiklerimi paylaşmak isterim..menagon diyerlerine göre daha eski ve daha eski teknolojiyle üretilen bi ilaç ama nihayetinde hepsi aynı işi yapıyor.normalde çatlatma iğneleri vurulduktan 36 saat sonra yumurtaların çatlaması beklenir ve 36 saat sonra aşılama yapılır..aşılama değilse sık ilişki tavsiye edilir.. aşılama iğneden 36 saat sonra yapılır yapıldığı günden 12 gün sonra gebelik testi istenir.. dolayısıyla sen istersen bence yapabilirsin.. ama ben adeti bekle derim..sürpriz olur:)))

slm arkadaşlar :))
yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın malum durumum yüzünden okuyamadım yazdıklarınızı
tanıyamadım sizi üzülüyorum ama olsun rahat bi zamanımda okuyup tanıcam inş sizleri o zaman daha çok kaynaşırız şöle 1-2 ay öncesine gelseydiniz şimdiye can ciğer kuzu sarması olurduk ama olsun yine olucaz inş
geceden beri pert durumdayım karın ağrısıyla bi uyandım
uyanış o uyanış ...gaz sorunum var ve çok fenalardayım ve bulantılarım geceden beri kus kus midemde su bile kalmadı tabiri caizse
iştahım yok halsizim bebişim beni zorluyo biraz ama olsun onun için herşeye değer
her kustukça karnımı tutuyorum aklım yine gidiyo dr ıkınma diyince şimdi ister istemez elim karnımda gidiyorum lavaboya ((
dediğiniz gibi rabbim onu çok güzel yere yerleştirmiş veee o annesini üzmeden sağ salim eli yüzü düzgün bi şekilde dünyama gelecek

yok kız ben kusmuyorum ama sürkli dizanteri olurum ben o sebepten kusmalar olur kusmayı sevmem demek istedim:)))) aman kusmayayım orucum ziyan olur allah saklasın

amin tabi ALlah korusun oruçluken aman!
ben dün akşam kustum yaa iftardan sonra, ama hemen coşmayın yani hamişlikten değildir bence çünkü benim midem çok hassas, rahatsızım ayrıca midemden, bugün düşündüm neden oluyor diye, pide'yi hazmedemiyorum, çok ilginç ama pide yiyince ertesi gün karnımda böyle yumruk gibi oturduğunu hissediyorum, dur bakalım bugünden itibaren pide yemiycem bakalım ondan mı? bugün ramazanın 7. günü hergün bulandı yani, dün artık baya bi coştu dediğim gibi.
Ah bende burcu gibi hamişlikten kussaydım keşke

nerden biliyosun canım belkide hamilesindir

canım benimm tabiikide gönderirim hatta bi site buldum şu an doğum hikayeleri var bol bol,okuyup duruyorumm,ismini göndereyim mi özelden ?

melekçim merhaba,hayırlı ramazanlarr...
hoşbuldumm inş bundan sonra olur arkadaşım,Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasib etsinn..

buketimm maaşallah maaşallah..bayaa uzmanlaşmışsınn..
günaydın bu arada canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…