- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.161
günaydın arkadaşlar....
nasılsınız benm mide bulantıları arttı bugün ilk defa kustum ve korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kusarken çok kasıyorum kendimi aklım çıkıyo resmen
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı eylesin inş:)
kızllaar uzun aradan sonra net bulup anca gırdım ama topıkte baya yenı uyeler gordum cok sukur tasındım yerlestım sayılır gecen hafta hastanede yttık tam 1 hafta kızımın kanında mıkrop cıktı budas yuksek ates yapıyordu 5 unıte serum yedı kızım antıbıyotıklerde cabası
derya hatıce melek ozge rose esma serpıl bahar hılal nerdesınız cok ozledım sızı hemde cok
melek dogurmusundur kesın cnm benım deryaaaaaaaaaammmm varmı bısıler arıcam senı kontur alınca cok ozledım hatıceeeeemmmm
neden kii ?? duygusallıktan gelen bir manyama mı olur bu yoksa korkudan mı ?
s.a kızlar nasılsınız ben oglumu aldım çok şükür ama çok zor günler geçiryrm ya uyku yok yemek bile yiyemyrm durmadan aglıyor oglum en acısıda gögüs agrılarım ölüyorum emzirirken hep yara oldular ya bi çaresi yokmu bunun krem aldım olmadı napçam bilmyrm bi yol göstern ya oglumu emzirmek istyrm aramızdaki en kuvvetli bag çünkü bide sütüm yetmyrmu acaba hep aglıyor oglum ama bakıyorum hep akıyor süt yetmese akarmıki ölüyürum kızlar agrıdan napçam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanırım bide midesini üşüttü oglum çıkarmaya başladı bi sıcak bisoguk oluyor oda napçagımızı şaşırdık yaaaaaaaaaa
ayy bende çok seviyorum öyle hikayeleri varya süper gaza geliyorum onları okuyunca , ben çok pozitif anlamda etkileniyorum öyle şeylerden, aslında bol bol okumam lazım ama arayıp bulacak vaktim yok yaa, sen okuduklarını kopyalayıp bir metin belgesine toplayıp bana mail gönderebilirmisin acaba valla çok makbule geçer dualarıma senide eklerim isminle cisminle hemdebugünde doğum hikayelerine dadandımm :))
gerçi bu dadanma dün akşam civarlarında başladı ve hala devam ediyor :)
bi ağla bi güll nevrim döndüüü
ama bağımlılık yapıyor yaa napim..
haaaa,uzun isimli arkadaşın ismi yaseminmiş,güzel tatlım.ben 2kez hacet namazımı kıldım başka dualar için inan bana güzelim,hemen o gün faydasını gördüm,e şimdi bunun faydasını göre bilmek için 1ay beklemek lazım dimi ya....
graphicdesigner'cım namı-ı diğer yasemin arkadaşım günaydınn hoşgeldin
yok kız daha çok çocuk diye geberirim...
canımm geçmiş olsun allah kolaylık versin kendini kasmamaya çalış bende nefret ederim kusmaktan biyere otur kusarken o şekilde daha rahat edersin birde kendini rahat bırakmaya çalış salatalık ve tuzlu krakerleri öneriyolar bulantı içi birde sulu seylerle katı seyleri aynı anda yemicekmişin
Meleeeek sen niye kusuyorsun kızzz bismillah?????
herkese günaydın..bende menagon kullandım ve bildiklerimi paylaşmak isterim..menagon diyerlerine göre daha eski ve daha eski teknolojiyle üretilen bi ilaç ama nihayetinde hepsi aynı işi yapıyor.normalde çatlatma iğneleri vurulduktan 36 saat sonra yumurtaların çatlaması beklenir ve 36 saat sonra aşılama yapılır..aşılama değilse sık ilişki tavsiye edilir.. aşılama iğneden 36 saat sonra yapılır yapıldığı günden 12 gün sonra gebelik testi istenir.. dolayısıyla sen istersen bence yapabilirsin.. ama ben adeti bekle derim..sürpriz olur:)))günaydın arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim doktor bana menegon verdi 8 ane kullandım o bittikten sonra 3 yumurtam olmuş 16mm 18mm 20mm ayın 13 ne çatlatma iğnesi yazdı pregnyl5000 2 tane onua vuruldum pazar günü vurul dedi bugün iğneye 14 gün oldu ne zaman belli olur benim adetlerim düzensiz iğnenin yanında progestanda verdi hapta bitti 2 gün oldu ama adet belirtisi yok acaba hamilemiyim bu durumda olan varmı test ne zaman yaptırsam ..((((((
bugünde doğum hikayelerine dadandımm :))
gerçi bu dadanma dün akşam civarlarında başladı ve hala devam ediyor :)
bi ağla bi güll nevrim döndüüü
ama bağımlılık yapıyor yaa napim..
yok kız ben kusmuyorum ama sürkli dizanteri olurum ben o sebepten kusmalar olur kusmayı sevmem demek istedim:)))) aman kusmayayım orucum ziyan olur allah saklasın
amin tabi ALlah korusun oruçluken aman!
ben dün akşam kustum yaa iftardan sonra, ama hemen coşmayın yani hamişlikten değildir bence çünkü benim midem çok hassas, rahatsızım ayrıca midemden, bugün düşündüm neden oluyor diye, pide'yi hazmedemiyorum, çok ilginç ama pide yiyince ertesi gün karnımda böyle yumruk gibi oturduğunu hissediyorum, dur bakalım bugünden itibaren pide yemiycem bakalım ondan mı? bugün ramazanın 7. günü hergün bulandı yani, dün artık baya bi coştu dediğim gibi.
Ah bende burcu gibi hamişlikten kussaydım keşke
ayy bende çok seviyorum öyle hikayeleri varya süper gaza geliyorum onları okuyunca , ben çok pozitif anlamda etkileniyorum öyle şeylerden, aslında bol bol okumam lazım ama arayıp bulacak vaktim yok yaa, sen okuduklarını kopyalayıp bir metin belgesine toplayıp bana mail gönderebilirmisin acaba valla çok makbule geçer dualarıma senide eklerim isminle cisminle hemde
doğru diyorsun canım evet 1 ay beklemek lazım geliyor bu dua için ayy bugece perşembe gecesi yani cuma gecesi deniliyor mübarek gece, dur bende bu akşam yatmadan evvel kılıp yatayım ALlah razı olsun iyi bişey getirdin aklıma, inşallah ard arda etkisini görürüz hemen bu duaların
tatlım İpek'cim hoşbuldum, sizin güzel sohbetiniz varken nasıl buraları hoş bulmayayayım dimi
Oooo melekcim gelmiş Burcum gelmiş nasılsınız kızlar, topiğe bakın şenlendi ilkbahar çiçekleri gibi valla içim açılıyor buraya girince artık. ve birde şu var herkes çok pozitif, öyle depresif kimse yok maşallah hep böyle olalım inşallah
herkese merhabalar hayırlı ramazanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inş. en kısa sürede melekleriniz konar göbişlerinize
ben 5 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 3 yıldır bebek istiyorum su ana kadar nasip olmadı ama umutla bekliyorum hsg çektirdim benimkisi sebepsiz herkesin hakkında hayırlısı olsun çabucak kavuşsunlar meleklerine
melekçim merhaba,hayırlı ramazanlarr...
hoşbuldumminş bundan sonra olur arkadaşım,Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasib etsinn..
herkese günaydın..bende menagon kullandım ve bildiklerimi paylaşmak isterim..menagon diyerlerine göre daha eski ve daha eski teknolojiyle üretilen bi ilaç ama nihayetinde hepsi aynı işi yapıyor.normalde çatlatma iğneleri vurulduktan 36 saat sonra yumurtaların çatlaması beklenir ve 36 saat sonra aşılama yapılır..aşılama değilse sık ilişki tavsiye edilir.. aşılama iğneden 36 saat sonra yapılır yapıldığı günden 12 gün sonra gebelik testi istenir.. dolayısıyla sen istersen bence yapabilirsin.. ama ben adeti bekle derim..sürpriz olur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?