Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mrb, yeni gelen biri olarak önce seni tebrik edirim.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Benim bebeğim yok ama bulantıların yüzünden yaşadığın hayatı anlayabiliyorum. Ben 13 yaşındayken, annem en küçük kardeşime hamileydi.. annem her sabah öğüre böğüre tuvalete koşardı, ben de öteki kardeşimi yatakdan uyandırırdım, "kalk alarm çaldı saat 7,30 okul vakti", diye.. istisnasız her sabah okula gitme vakti annem öğürmeye başlardı tabi enteresan hikayelerde çıkıyo bu kusma olaylarından..bi keresinde annem bana bişey anlatmıştı..kendisi artık bu kusma olaylarını abartan bi insan olarak belki literatüre girecektir...Bana dediki 'küçük kardeşine hamileydim, bi arkadaşıma dedimki bana çarşıdan yün al(örgülük) bebeğe hırka örecem..kadıncağızda almış gelmiş..kadının poşetten mavi ipleri çıkartmasıyla annemin kusması bir olmuş kokudan felan değil haaa... RENKTEN...annem hala mavi renge bakamaz

Son düzenleme:

canıımm merhaba,olsun sen hiç üzme kendini,elbet tanışır can ciğer oluruz yine inş
kaçıncı ayındasın acaba ?
küçük kuzucuğunu Rabbim korusun,nasılda insan herşeye katlanıyor değil mii yeter ki küçük melek iyi olsunda...
Rabbim sanada şifalar versin burcucum..
inş tez zamanda bulantıların geçerde hamileliğin keyfini çıkartırsın

hah hah buketçim inanırımmm..çünkü benim yengemde de aynısı varmış..kendisi muhasebeci..ve ilk çocuğuna hamileyken her 'dosya' lafını duyduğunda midesi bulanıp istifra ediyormuşş...çok ilginç gelmişti banada...

canım benimm tabiikide gönderirim hatta bi site buldum şu an doğum hikayeleri var bol bol,okuyup duruyorumm,ismini göndereyim mi özelden ?
tamam talım olur tabiki, doğum değilde yani hamilelik öncesi streslenipte sonradan hamiş olduğunu öğrenen güzel hikayeler filan gibi dimi? hatta istersen buraya kopyala linki bütün arkadaşlar faydalansın
nerden biliyosun canım belkide hamilesindir

yok kız benim kusmam meşhurdur demetin annesi gibi benimde mutlaka süper hikayelerim olacaktır hamileyken

bu kusma olayları, sonuçta genetik..bazısı var hiç fark etmez bile..iştahı açılır yedikçe yiyesi gelir..genetik olduğğu için annem benimde kendisi gibi olacağımı düşünüp bana öyle bi oyun oynamıştı ki, onu da hatırlat sonra anlatayım..

hmm tamam benim şimdi okuduklarımdada var ama genellikle doğum sürecini anlatıyorlar..(özel msj'da gönderdiğim)
ama dediğin gibi hamilelik öncesi umudu olmayıp sürpriz hamilelik yaşayanların hikayelerinide çok seviyorumm,kaydetmedim hiç okuduklarımı ama söz rastlar ratlamaz linki veririm

işte bunuuu çok merak ettimm,buket ne fenasın he merak ettiriyosun ettiriyosun hep arkası yarın

canlarım ben geldim nasılsınız.
çok yoğun günler geçiriyorum. nefes almayı unutcam yakında. canım çıkıyo berbat ötesi.
geçmişe bakamadım ama azçok fikrim oldu.

burcumun mutluluğuna hala çokk seviniyorum aklıma geldikce yüzümde güller açıyo.
özgecimm cok üzüldüm yaşadıklarına neyseki oğlun artık yanındaymış. göğüs yaralaarı demişsin cnm ahh neler çektim biliyosun vee canını sıkmak istemem ama hala yaralarım vaar. 4ayımızı bitircez. hiçbişey çare olmuyo tek çare ağlayarak emzirmek. doktor bana çok göğüs yarasına şahit oldum ama seninki gibi görmedm demişti deri kalmamıştı hiç göğüslerimde bnm ama inatla emzirdim acı eşiğim çok yüksekmiş benm demekki diyorum yada oğlum için katlandım. hatta sağlık ocağındaki ebeye gösterdiğimde yaktığımı düşündü göğüslerimi. tek çaren emzirmek cnm bırakma emzirmeyi sakın.

azcık oğlumu anlatıyım size. çok büyüdük maşallahhhhh yüzüstü dönmeyi keşfettik ama sırtüstü dönemiyoruz:) oyuncaklarımızla oynuyoruz ve bu hafta herşeyi ağzımıza götürmeye başladık:) saçlarımı okşuyo o minnak elleriyle sürekli dokunmak istiyo. gülücüklerimiz bol bol var. rabbm sağlığını versn. olmayanlarada nasip etsn.

e ben adımı sorduğunu görmemişim kuzum.benim ismim,Aynur,burda bana nura diyorlar,nuradamladakı damlada gelecek kızım ismi inşallah...

heh bende sormuştum ismini iyi oldu, benimkinide unutmayın yasemin
benimde kızım olursa adın melek yada melike düşünüyorum
ee kızlar sizler bebeklere ne isim düşünüyorsunuz bakalım??

Hiç belli olmuyo bu işler..benim işyerinden bi arkdaşım vardı..ikimizde bebek istiyoruz..öğlenleri de birlikte yemek yiyoruz.. ben normalde çok yiyen bi insanım ama ekmek yemem,hele toksam tatlı hiç yiyemem..bu bizimki hem ekmek yerdi hemde tatlı delisiydi.. işte bu kusma olaylarından söz açılınca bana diyoduki, "ay buket bu oburlukla benim midem felan bulanmaz, baksana halime"..şimdi hamile..geçen aramış:" aaaayyy bukeeeeett, su içiyorum sudan midem bulanıyo, içmiyorum canım su çekiyo, acıkıyorum yemek istiyorum geliyo kokusundan midem bulanıyo, yemek gidiyo kokusunu canım çekiyo""" ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok hooş...

Allahım sana yardım etsin yaa tahmin ediyorum ki çok çok acı veriyordur o yaralar off ya ennelik işte, maşallah tatlım sana.
ama oğlunun o hareketleri dokunmaları bakışları, dönmeleri, aldığı her nefes sana can katıyordur yaa eminim. ALlah ona acı hastalık göstermesin, insan kendisine gelene katlanırda , bebeğine hiç kıyamaz, öyle düşünüp bu haline dayanıklı olmaya çalış canım benim bizlerede dua et olurmu

hoşgeldin canım,
maaşallah minik kuzuya
o minnak elleri benim için öper misin ? Rabbim her türlü kötülüklerden korusun sizi..gülücüklerinizi daim etsin..

yasemin öle cnm senn canıdan can çıksa ona kıyamıyosun die isteyen herkes dualarımda en kısa sürede sizlerde kavuşun yavrularınıza.
bu arada bnm teyzem hamile doktora gecen ay gittiğinde menepoza giriyosun onden regl olmuyosun demişti bu ay hamile ama. 41 yaşında rabbm ol desin yetiyo.
bn hiç anne olamıcam diye düşünüyodum 1 sene neler çektim. ileri düzeyde pkoluydum ben yumurtalık kanserine adım atmıştım hiç beklemediğim anda geldi meleğim. rabbm herşeyn hayırlısını veriyo stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…