Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende bole damdan duser gibi dalmistim buraya
kabul etmek ne demek canimmm burda hepimize yeticek kadar yer var
anliyorum canim tasinma surecinde en sona kaliyo ole seyler benimde aylarca yoktu net..
nyse sen ynede arada girip yaz bole canimm ozletme kendini
minik cimcimen senin tek oyuncagin oldu desene butun gun her dakika onunlasin
dunyanin en zevkli isi bu olsa gerek
sicaklari sorma canim cok zor hakikaten afyon normalde aksamlari usuten bi yer
ama tum turkiye kavrulunca burasida nasibini aliyo iste surda bi ay en fazla sonra
duser zaten ins burda....
kizim da iyi cok sukur teyzesi
artik tekmelrle beni uykudan uyandracak guce eristi sipacikk
icerde surekli hareket halinde
elimi karnima dokundurmadan da onun kipirdagini goruyorum ya
tatli tatli gulumsetiyo beni zilli sey...
radyolog bile demisti zaten senin kiz icerde cifte telli oynuyo diye
dogruymus walla fena oynak olucak bizim cimcimeeee
grdikce yaz canim optuk seniii

kızlar size bir soru soracağım..ayın 18 inde aşılama yaptırdım..yaptırırken doktor dediki çatlamamış..ertesi gün gel bakalım çatlamış mı gittim yine çatlamamış dedi..bende ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim...benim durumum bu..
bat 2-3 ağustos gibi olması lazım..normal şartlar altında(nşa-buda benim kısaltmalarınıza bi katkım olsun:)))bu gün kendim de kahverengi lekeler gördüm.. aralığını bilemesemde zaman zaman adetten 2-3 önce olurdu bende bu tarz şeyler...hiç ümetlenmek istemiyorum ama işte dürtüyo kör şeytan..sonu hüsran olsada soracam..
bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşayanınız var mı? nasıl bişey..olup bitiyomu yoksa adete kadar devam ediyomu...
cevaplarsanız sevinirim

hi hi hi
hem damdan düşer gibi topike dalmaya hemde içerde çiftetelli oynayan cimcimeye

kız ne borusuuu

buketçimm okuduklarımdan yola çıkarak evet yerleşme kanamasıda olabilir,iyice yaklaşmış bat'a...ara kanama değildir büyük ihtimal..
bazen öne geldiğide oluyor mu adet döngünün ?
kısaltmanada bayıldımmm

gül gül bende çok gülerim böyle şeylere. bide düşene çok gülerim..artık başlık atmayacağım..
metnin içinde boruyu arıyorum acaba boru nerede diye...

bir soru yazacağıma bir boru yazmışım... başlık değişmiyoda yaaaaaaaaaaaaa

olsunn bu vesileyle benide güldürmüş oldun arkadaşımm..Allah da seni güldürsünn
yanlız bir an durdum yani başlığı okuyunca..içeriği okumadan başlıktan yorum yapmaya çalışıyorum..bu boru da ne ola ki diyee...anahtar kelime olan 'boru' yu da gözlerim tarıyor bir yandan metinde...

kızlar size bir soru soracağım..ayın 18 inde aşılama yaptırdım..yaptırırken doktor dediki çatlamamış..ertesi gün gel bakalım çatlamış mı gittim yine çatlamamış dedi..bende ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim...benim durumum bu..
bat 2-3 ağustos gibi olması lazım..normal şartlar altında(nşa-buda benim kısaltmalarınıza bi katkım olsun:)))bu gün kendim de kahverengi lekeler gördüm.. aralığını bilemesemde zaman zaman adetten 2-3 önce olurdu bende bu tarz şeyler...hiç ümetlenmek istemiyorum ama işte dürtüyo kör şeytan..sonu hüsran olsada soracam..
bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşayanınız var mı? nasıl bişey..olup bitiyomu yoksa adete kadar devam ediyomu...
cevaplarsanız sevinirim

canimm gaz sorununu yediklerimden bagimsz olarak bende yasamistim herkeste farkli belirtiler oluyo iste
sanirim benm hamile oldugumun en net isareti bu bi onceki dusukte de ayni belirtyi yasamistim cunku
dedgin gbi minik meleklerimiz icin herseye deger nihayetinde
cok surmeden hepsini atlaticaksin canim bu sorunlarin ve hamisligin tadini cikarmaya baslicaksin
o gunleri dusun bence
ona bse olucak diye de korkma dedim sana Allahin muhafazasi altinda minislerimiz daha nolsunn
hosgeldin canimmm....
oglusun iyice buyudu de saclarini mi oksuyo senin ay kiyamam yaaaaa
en guzel donemleriniz olsa gerek tadini cikar canim...
bu arada herkesi sormussun ama bi beni hatrlamamissin ama nyseeee
kizima soleyim de dogunca ceksin bi ara saclarini
teyzenin de masaallahi varmis esmacim walla yaaaa 41 yasinda ve hala dogurganligindan bsey kaybetmemis
ne buyuk bi surpriz olmustur tum aileyee hayirli olsun canimm optum seni de mavis oglunu daa

merhaba buket ipek ve diğer kızlar yetişemiyorum valla hızınıza geçmişi okuyana kadar amma kaynattınız :) ben avrupa yakasında beylikdüzündeyim doktor tavsiyelelri bekliyorum çok komiksiniz ya kendi kendime gülüyorum benim kaynana gelin delirdi diycek

ufff yoruldumm walla yaaa yaz yaz anca bitirdim gecmisiii:126:
anlatin bakalim siz napiyosunuz yeni guzeller :79::118::79:

bu arada ne güzel hamişliğin en güzel zamanındasın rabbim sağ salım kucağına almayı nasip etsin :)))

valla burada kim yeni ben bilmiyorumki..bu isminin yanında papatya olanlar yeni sanırım..ama bildiğim bir kaç isim dışında geri kalan herkes eski sanırım.. yani ben yeniyimde.. yeni olanlar ben yeniyim diye mesaj atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…