- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.221
bende bole damdan duser gibi dalmistim burayaçok ama çokk mutlu oldum yazdıklarını okuyunca canım benimmm
inş bizlerde sizin gibi meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla
tabiii hep birlikte serüvene devam inşş artık,bizde tşk ederiz bizi kabul ettiğiniz için
anliyorum canim tasinma surecinde en sona kaliyo ole seyler benimde aylarca yoktu net..roseee kız sorma tam kayıp oldum daha bızım yenı evde ınternet yok baglatcaz ama ona sıra gelmedı bende herseye hasret kaldım ama kızım oyle cımcıme kı wc bıle gıtmye vaktım olmuyor sonrda unutup gıdıyorum resmen
kızın ve sen ıyısın dımı sıcaklarda gebıslık zor allah yardımcın olsun tatlım
bende bole damdan duser gibi dalmistim buraya
kabul etmek ne demek canimmm burda hepimize yeticek kadar yer var
anliyorum canim tasinma surecinde en sona kaliyo ole seyler benimde aylarca yoktu net..
nyse sen ynede arada girip yaz bole canimm ozletme kendini
minik cimcimen senin tek oyuncagin oldu desene butun gun her dakika onunlasin
dunyanin en zevkli isi bu olsa gerek
sicaklari sorma canim cok zor hakikaten afyon normalde aksamlari usuten bi yer
ama tum turkiye kavrulunca burasida nasibini aliyo iste surda bi ay en fazla sonra
duser zaten ins burda....
kizim da iyi cok sukur teyzesi
artik tekmelrle beni uykudan uyandracak guce eristi sipacikk
icerde surekli hareket halinde
elimi karnima dokundurmadan da onun kipirdagini goruyorum ya
tatli tatli gulumsetiyo beni zilli sey...
radyolog bile demisti zaten senin kiz icerde cifte telli oynuyo diye
dogruymus walla fena oynak olucak bizim cimcimeeee
grdikce yaz canim optuk seniii
kızlar size bir soru soracağım..ayın 18 inde aşılama yaptırdım..yaptırırken doktor dediki çatlamamış..ertesi gün gel bakalım çatlamış mı gittim yine çatlamamış dedi..bende ramazandan sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim...benim durumum bu..
bat 2-3 ağustos gibi olması lazım..normal şartlar altında(nşa-buda benim kısaltmalarınıza bi katkım olsun:)))bu gün kendim de kahverengi lekeler gördüm.. aralığını bilemesemde zaman zaman adetten 2-3 önce olurdu bende bu tarz şeyler...hiç ümetlenmek istemiyorum ama işte dürtüyo kör şeytan..sonu hüsran olsada soracam..
bu yerleşme kanaması denen şeyi yaşayanınız var mı? nasıl bişey..olup bitiyomu yoksa adete kadar devam ediyomu...
cevaplarsanız sevinirim
Gül Allah yardımcın olsun gerçekten yaa bu sıcaklarda hamişlik ççok zor olmalı, vantilatör klima gibi bişeyler varsa en düşük ayarda çalıştır bari kendine vurdurmadan, ben öyle yapmasam uyuyamıyorum hemde hamiş olmadığım halde, senin durumun daha fena 2 canlısınafferim eşine uyarıyormuş seni bak, benimkinin ruhu bile duymaz ne tarafıma yattığımı hissetmez heralde
canim benim saol ya sorma zor demek bile yetersiz kaliyo......
malesef ole bi sogutma cihazimiz yok
aslinda burda hic olmazmis bole sicaklar tum turkiye bi ilk i yasayinca iste
burasida etkileniyo....hergun istisnasiz dusa giriyorum
bi akvaryum bulsam da icine mi atsam kendimi diyorum bazen
gecicek bi sekilde napayim surda son bi ay sonra buralarin kisi gelir zaten muhtemelen
bu arada gecmisi okuyup cevap yazayim diyorum iki saattr bitiremedim walla fena kaynatmissiniz heee
anlamadımboru nerde geçiyo
başlığını BİR BORU diye atmışsın ya bende görünce allah allah ne borusu bu böyle dedim meğersem soru yerine boru yazmışsın
ayy kusuruma bakma canımm ya çok gülesim geldi,gülmeye yer arıyorum bendee
bir soru yazacağıma bir boru yazmışım... başlık değişmiyoda yaaaaaaaaaaaaa
canimm gaz sorununu yediklerimden bagimsz olarak bende yasamistim herkeste farkli belirtiler oluyo isteslm arkadaşlar :))
yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın malum durumum yüzünden okuyamadım yazdıklarınızı
tanıyamadım sizi üzülüyorum ama olsun rahat bi zamanımda okuyup tanıcam inş sizleri o zaman daha çok kaynaşırız şöle 1-2 ay öncesine gelseydiniz şimdiye can ciğer kuzu sarması olurduk ama olsun yine olucaz inş
geceden beri pert durumdayım karın ağrısıyla bi uyandım
uyanış o uyanış ...gaz sorunum var ve çok fenalardayım ve bulantılarım geceden beri kus kus midemde su bile kalmadı tabiri caizse
iştahım yok halsizim bebişim beni zorluyo biraz ama olsun onun için herşeye değer
her kustukça karnımı tutuyorum aklım yine gidiyo dr ıkınma diyince şimdi ister istemez elim karnımda gidiyorum lavaboya((
dediğiniz gibi rabbim onu çok güzel yere yerleştirmiş veee o annesini üzmeden sağ salim eli yüzü düzgün bi şekilde dünyama gelecek
hosgeldin canimmm....canlarım ben geldim nasılsınız.
çok yoğun günler geçiriyorum. nefes almayı unutcam yakında. canım çıkıyo berbat ötesi.
geçmişe bakamadım ama azçok fikrim oldu.
burcumun mutluluğuna hala çokk seviniyorum aklıma geldikce yüzümde güller açıyo.
özgecimm cok üzüldüm yaşadıklarına neyseki oğlun artık yanındaymış. göğüs yaralaarı demişsin cnm ahh neler çektim biliyosun vee canını sıkmak istemem ama hala yaralarım vaar. 4ayımızı bitircez. hiçbişey çare olmuyo tek çare ağlayarak emzirmek. doktor bana çok göğüs yarasına şahit oldum ama seninki gibi görmedm demişti deri kalmamıştı hiç göğüslerimde bnm ama inatla emzirdim acı eşiğim çok yüksekmiş benm demekki diyorum yada oğlum için katlandım. hatta sağlık ocağındaki ebeye gösterdiğimde yaktığımı düşündü göğüslerimi. tek çaren emzirmek cnm bırakma emzirmeyi sakın.
azcık oğlumu anlatıyım size. çok büyüdük maşallahhhhhyüzüstü dönmeyi keşfettik ama sırtüstü dönemiyoruz:) oyuncaklarımızla oynuyoruz ve bu hafta herşeyi ağzımıza götürmeye başladık:) saçlarımı okşuyo o minnak elleriyle sürekli dokunmak istiyo. gülücüklerimiz bol bol var. rabbm sağlığını versn. olmayanlarada nasip etsn.
bu arada bnm teyzem hamiledoktora gecen ay gittiğinde menepoza giriyosun onden regl olmuyosun demişti bu ay hamile ama. 41 yaşında rabbm ol desin yetiyo.
olsunn bu vesileyle benide güldürmüş oldun arkadaşımm..Allah da seni güldürsünn
yanlız bir an durdum yani başlığı okuyunca..içeriği okumadan başlıktan yorum yapmaya çalışıyorum..bu boru da ne ola ki diyee...anahtar kelime olan 'boru' yu da gözlerim tarıyor bir yandan metinde...[/QU
yeniden attım mesjımı.. başlıkta boruyu gören cevap verir mi?? aslında kızlar boru yöntemi de var biliyo musunuz? ben boruyla aşılama yaptırdım
ufff yoruldumm walla yaaa yaz yaz anca bitirdim gecmisiii:126:
anlatin bakalim siz napiyosunuz yeni guzeller :79::118::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?