Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yetiştim yetiştim aynen ööyle zaten garip garip bakıyor :))burdanda yazsan bi sakıncası olmaz sanırsam ama özelden msjda atabilirsin

inşallah canım bol dua et bizlere hamişlerin duası kabul olur :9
ben duanin gucune oldum olasi cok inanirim zaten...
biz burda yazmaya basladigimzda hemen hemen hic birimiz hamis degildik
sebepsiz yere bekleyen de vardi aramizda teshisi belli problemli olanlarimzda
hergun gulluk gulistanlik gecmedi burda aci tatli bi suru tecrube yasadik tabiki
bazen beraber sukrettik bazen berabar bagladik karalari
ama sabirla bekleme halindeydik her kosulda
ve sonra teker teker kondu meleklerimiz gobuslere...
sirada melek,yasemin,derya ve sizler varsiniz simdi...
kimin duasinin kime gecicegi , gectigi bilinmez.... burda bi araya gelmemiz bile bir vesile olabilir
ben her firsatta dilim dondugunce hepinizi icine katarak yolluyorum canim dualarimi
farkli sehirlerde ama hep ayni yollardan gectgimiz icin sizi en iyi burdakiler anlar yaniii
hic supheniz olmasinn

ben sana kesinlikle katılıyorum...üçüncü kişilerin duası kabul olur derler,çünkü senin hakkında dua ederken senden bir beklentisi yada çıkarı yok.. o da seninle aynı sıkıntılar içinde olduğu için- nasrettin hoca misali, damdan düştüğü için- seni çok iyi anlar ve onun için iyi dileklerini iletir..buradanda bir enerji doğar... iyi enerji..şüphesiz insan içindeki ruh da bir enrjidir v beden üstünde de etkili olduğu için, enerjiye enerji katmak gerek..burada gördüğüm kadarıyla hep birlikte başarılmış...

Son düzenleme:
valla canım ne yapayım..ufak tefek ev işi...birazcık ibadetimi yaptım..makineye çamaşır attım..sonra geldim buraya kızlara takılayım biraz dedim
hosgeldin canimmm
iki dunyaya da calismissin yani ne guzel canimm Allah kabul etsin diyelim oleysee

bu arada senin gercek adin da ipek mi???
ya benim kizima koymayi dusundugum isimler arasinda da "ipek..."
hatta farkinda olmadan isim listesine iki kere yazmisim gorumcem farketmisti solemisti bak bosuna dusunme bu bi isaret dye
ondan heyecan yaptim evren bana yine bi msj mi yolluyo ki dye

bu yazdıkların öyle güzel moral oldu ki bana..zaten umutluydum ama daha bi pozitiflik kattı çok sağol arkadaşım
dediğine çok inanıyorum,'bir müminin bir mümin kardeşine dili tertemizdir'...
arkadaşlarımm artık hep dualarımda olacaksınızz,hatta elime kağıt kalem aldım yazıyorum isimlerinizi..

evet canım bende çok inanıyorum duaya

ben bazen çok bilmişliğin bana sıkıntı yaşattığını düşünüyorum..çok bilmişlikten kasıt çok okumuşluk...ben 14 yaşımdan beri çocuk sahibi olmak istiyorum ve hep çocuk muhabbetinin olduğu ortamlarda büyüdüm..sonra yetmedi kendim okudumöğrendim araştırdıkça araştırdım..sonra bu sitede insanların dertleştiklerini gördüm..çok öğrendiğim şeyler oldu, ama dertleşmek hususunda çekincelerim vardı...sebep başta yazdığım şeydi.. yaa sanki herşeyi çok bilince daha bi ümitleniyo insan, daha bi çok üzülüyo gibi me gelirdi..mesela bugün başıma gelen olay..hani şu bir BORU diye sorduğum konu..hemen aklıma daha önce okuduğum şeylerden birini getirdi..ümitlendim..ama sonra bunları anlatmanın bana iyi geleceğini keşfettim..hiç bişeyi içinde yaşayamayan bi insanım.. muhakkak ağlarım anlatırım..bu yüzden burasının bana ve herkese iyi gelmesini temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum

Son düzenleme:
ipek buket yasemin bundan sonra hep duamdasınız azeri arkadaşımızın adı neyi unuttum gül de inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına

yuksek musadenle altina imzami atmak istiyorum su yazdiklarinin ne guzel ifade etmissin canim oylee
kesinlikle tamamen salt iki kisiden ziyade tam bi ekip isi oldu burdaki bebisler
olusturdugumuz sinerjinin urunu bu minisler....
su mubarek ayin hurmetine siz de bu sinerjiden nasibinizi alirsiniz ins tez zamanda
mujdeyi verirsiniz insaallahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!1

amin canım benim sağolasın :)
çook sevindimmmm yaaa ,evett benim adım ipek..ayyyhh yoksa yoksa minik bir ipet mi geliyor
evren değil ama ben sana bir msj yolluyorum 'ipek..ipek..ipek...'
ben doğduğuma ipek ismi çok azmışş,duyan herkes şaşırıyormuş annem öyle söylüyor...
ama ipek'ler çok narin ve kırılgan olurlar ben söyliyimde

bizdende saygılar efemm
biliyo musunn bende buraya çok önceleri kayıt olduğum halde sadece okur paylaşmazdımm...
ama ne olduysa artık sanırım sizlerin enerjinizden yazmaya başladım....ilham geldiii
aynur diyordu yaa ayağımı sürüyerek geldim..uğurlu geldim..bi sürü yeni kişi geldi ardımdan diye..onunda payını yadsımamak lazımm tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…