- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.261
hah hah hah ayyyy çok güldüm yaaaa
bu boru yöntemini hiç unutmıcamm
zaten aşılama yaptıkları,kanül denilen şeyde incevik bir boru....
tümay bende doktor önerebilirim demiştim, ama ankara da
ufff yoruldumm walla yaaa yaz yaz anca bitirdim gecmisiii:126:
anlatin bakalim siz napiyosunuz yeni guzeller :79::118::79:
canımm tümaycımm hoşgeldinn
şimdik yetiişebildin mi arkadaşım,çünkü ben ara verdim biraz sırf sen yetiş diyede
o zaman ben sana özelden yazayım benim doktorumu..bilmiyorum burda alenen yazmak yasak olabilir belki...
hayal ediyorum da sizi sen bilgisayara bakıp bakıp gülümsüyosunn,aradada buketçiğimin borusuna rastlamışsın boru haaa bildiğin boruu deyip gülüyorsun...kadıncağız da ne yapsınn bizim gelin delirdi herhalde der yani şimdiiii
zaten aşılama yaptıkları,kanül denilen şeyde incevik bir boru....
tümay bende doktor önerebilirim demiştim, ama ankara da
sağ ol canım ama istanbuldayım ankaradaki doktorlar çok iyide hiç tanıdık yok ankarada
ben duanin gucune oldum olasi cok inanirim zaten...inşallah canım bol dua et bizlere hamişlerin duası kabul olur :9
sağ ol canım ama istanbuldayım ankaradaki doktorlar çok iyide hiç tanıdık yok ankarada
ben taaa erzurum dan kalkıp ankara ya gidiyorum biliyo musun?? artık doktor manyağı oldum..daha öncede dediğim gibi 3,5 senede 5 doktor 15 hemşire eskittim.
ben duanin gucune oldum olasi cok inanirim zaten...
biz burda yazmaya basladigimzda hemen hemen hic birimiz hamis degildik
sebepsiz yere bekleyen de vardi aramizda teshisi belli problemli olanlarimzda
hergun gulluk gulistanlik gecmedi burda aci tatli bi suru tecrube yasadik tabiki
bazen beraber sukrettik bazen berabar bagladik karalari
ama sabirla bekleme halindeydik her kosulda
ve sonra teker teker kondu meleklerimiz gobuslere...
sirada melek,yasemin,derya ve sizler varsiniz simdi...
kimin duasinin kime gecicegi , gectigi bilinmez.... burda bi araya gelmemiz bile bir vesile olabilir
ben her firsatta dilim dondugunce hepinizi icine katarak yolluyorum canim dualarimi
farkli sehirlerde ama hep ayni yollardan gectgimiz icin sizi en iyi burdakiler anlar yaniii
hic supheniz olmasinn
hosgeldin canimmmvalla canım ne yapayım..ufak tefek ev işi...birazcık ibadetimi yaptım..makineye çamaşır attım..sonra geldim buraya kızlara takılayım biraz dedim
ben taaa erzurum dan kalkıp ankara ya gidiyorum biliyo musun?? artık doktor manyağı oldum..daha öncede dediğim gibi 3,5 senede 5 doktor 15 hemşire eskittim.
insan bi umut heryere gidiyor ben çok şansızım doktor konusunda çok iyi bir doktor buldum hastalığı buldu tedaviye başladı doçentlik sınavı için görevini bıraktı
hergun gulluk gulistanlik gecmedi burda aci tatli bi suru tecrube yasadik tabiki
kimin duasinin kime gecicegi , gectigi bilinmez.... burda bi araya gelmemiz bile bir vesile olabilir
ben her firsatta dilim dondugunce hepinizi icine katarak yolluyorum canim dualarimi
farkli sehirlerde ama hep ayni yollardan gectgimiz icin sizi en iyi burdakiler anlar yaniii
hic supheniz olmasinn
hic supheniz olmasinn
ciddi misin,buketçim mesafe ne kadar peki ?
ciddi misin,buketçim mesafe ne kadar peki ?
1000 km, otobüsle 13 saat, uçakla 1 saat 15 dk arabayla 10 saat:
ben sana kesinlikle katılıyorum...üçüncü kişilerin duası kabul olur derler,çünkü senin hakkında dua ederken senden bir beklentisi yada çıkarı yok.. o da seninle aynı sıkıntılar içinde olduğu için- nasrettin hoca misali, damdan düştüğü için- seni çok iyi anlar ve onun için iyi dileklerini iletir..buradanda bir enerji doğar... iyi enerji..şüphesiz insan içindeki ruh da bir enrjidir v beden üstünde de etkili olduğu için, enerjiye enerji katmak gerek..burada gördüğüm kadarıyla hep birlikte başarılmış...
canim isini bilmeyen yada icine sinmeyen doktorlarin senin zamanindan calmasina izin vermeinsan bi umut heryere gidiyor ben çok şansızım doktor konusunda çok iyi bir doktor buldum hastalığı buldu tedaviye başladı doçentlik sınavı için görevini bıraktı
kk topicleri de var bu konuyla ilgili arastr istersen
herkese her doktor iyi gelicek dye bse yok baskasinin uyusamadgi bazen tam da sana hitap edebiliyo
bu yuzden bir, bes, on hic fark etmez yildizinin uyustugu,icine sinen , seni tatmin eden
bi doktor bulana kadar arastrmaya devam et
gerisi corap sokugu gbi gelicektr eminim
hosgeldin canimmm
iki dunyaya da calismissin yani ne guzel canimm Allah kabul etsin diyelim oleysee
bu arada senin gercek adin da ipek mi???
ya benim kizima koymayi dusundugum isimler arasinda da "ipek..."
hatta farkinda olmadan isim listesine iki kere yazmisim gorumcem farketmisti solemisti bak bosuna dusunme bu bi isaret dye
ondan heyecan yaptim evren bana yine bi msj mi yolluyo ki dye
insan bi umut heryere gidiyor ben çok şansızım doktor konusunda çok iyi bir doktor buldum hastalığı buldu tedaviye başladı doçentlik sınavı için görevini bıraktı
benim ki prof...ona ilk gittiğimde herkesten farklı bir şekilde bana "senin problemin bilmem ne bilmemne bilmemne" dedi..türkçesi, yumurta çatlamama problemi.. 3 aylık ön tedaviden sonra aşılamaya girdik ve gördükki evet çatlamıyo benimkiler..ona çok inanıyorum..tezleri doğru çıkıyo ve gerçekçi.. ayrıca doktorlarda sevdiğim bi özellik vardır, mesela ben bi kere ameliyat oldum kistleri aldırdım.. sonra ikinci kez alınacak dediler..bu doktora gittim yoo gerek yok dedi.. yani daha insancıl.ve bundan çok hazettim.belki ben 38 yaşında olsam hemen alalım demesi normal ama değilim..daha soft öneriler sunuyo ve çok tatlı dilli..ölüyorum ona gülmekten..
ben bazen çok bilmişliğin bana sıkıntı yaşattığını düşünüyorum..çok bilmişlikten kasıt çok okumuşluk...ben 14 yaşımdan beri çocuk sahibi olmak istiyorum ve hep çocuk muhabbetinin olduğu ortamlarda büyüdüm..sonra yetmedi kendim okudumöğrendim araştırdıkça araştırdım..sonra bu sitede insanların dertleştiklerini gördüm..çok öğrendiğim şeyler oldu, ama dertleşmek hususunda çekincelerim vardı...sebep başta yazdığım şeydi.. yaa sanki herşeyi çok bilince daha bi ümitleniyo insan, daha bi çok üzülüyo gibi me gelirdi..mesela bugün başıma gelen olay..hani şu bir BORU diye sorduğum konu..hemen aklıma daha önce okuduğum şeylerden birini getirdi..ümitlendim..ama sonra bunları anlatmanın bana iyi geleceğini keşfettim..hiç bişeyi içinde yaşayamayan bi insanım.. muhakkak ağlarım anlatırım..bu yüzden burasının bana ve herkese iyi gelmesini temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum
1000 km, otobüsle 13 saat, uçakla 1 saat 15 dk arabayla 10 saat:
bukettt sen ne zamanda bir gidebiliyosun ankaraya ?bi doğum,Allah korusun acil bişi olsa uçakla mı gidicennnn yavrucum ?
nasıl olucak bu iş ? gerçi sen akıllı kızsın işini bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?