- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.281
ipek buket yasemin bundan sonra hep duamdasınız azeri arkadaşımızın adı neyi unuttum gül de inşallah sağlıkla alsın bebeğini kucağına
bu yazdıkların öyle güzel moral oldu ki bana..zaten umutluydum ama daha bi pozitiflik kattı çok sağol arkadaşım
dediğine çok inanıyorum,'bir müminin bir mümin kardeşine dili tertemizdir'...
arkadaşlarımm artık hep dualarımda olacaksınızz,hatta elime kağıt kalem aldım yazıyorum isimlerinizi..
agzinizdan bal damliyo walla bi sarilayim sizee koca gobusumleben bazen çok bilmişliğin bana sıkıntı yaşattığını düşünüyorum..çok bilmişlikten kasıt çok okumuşluk...ben 14 yaşımdan beri çocuk sahibi olmak istiyorum ve hep çocuk muhabbetinin olduğu ortamlarda büyüdüm..sonra yetmedi kendim okudumöğrendim araştırdıkça araştırdım..sonra bu sitede insanların dertleştiklerini gördüm..çok öğrendiğim şeyler oldu, ama dertleşmek hususunda çekincelerim vardı...sebep başta yazdığım şeydi.. yaa sanki herşeyi çok bilince daha bi ümitleniyo insan, daha bi çok üzülüyo gibi me gelirdi..mesela bugün başıma gelen olay..hani şu bir BORU diye sorduğum konu..hemen aklıma daha önce okuduğum şeylerden birini getirdi..ümitlendim..ama sonra bunları anlatmanın bana iyi geleceğini keşfettim..hiç bişeyi içinde yaşayamayan bi insanım.. muhakkak ağlarım anlatırım..bu yüzden burasının bana ve herkese iyi gelmesini temenni ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum
yuksek musadenle altina imzami atmak istiyorum su yazdiklarinin ne guzel ifade etmissin canim oylee
kesinlikle tamamen salt iki kisiden ziyade tam bi ekip isi oldu burdaki bebisler
olusturdugumuz sinerjinin urunu bu minisler....
su mubarek ayin hurmetine siz de bu sinerjiden nasibinizi alirsiniz ins tez zamanda
mujdeyi verirsiniz insaallahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!1
yaa bugün bi pozitif enerji ve sinerji patlaması yaşayabilirim yalnız
bukettt sen ne zamanda bir gidebiliyosun ankaraya ?bi doğum,Allah korusun acil bişi olsa uçakla mı gidicennnn yavrucum ?
nasıl olucak bu iş ? gerçi sen akıllı kızsın işini bilirsin
mesala aşılamanın başında ve sonunda bu doktora gittim, ama 2 şer günlük takipleri(folikülometri) başka doktor yaptı, sonuçları bildirdim..mümkün olduğunca gidiyorum..buradaki amirlerimde yardımcı oluyorlar sağolsunlar.. oturdum anlattım..benim böyle böyle problemim var dedim..onlarda beni idare ediyolar..izin veriyolar.. artık yüzüm kalmadı ama adamların zaten herşeyden haberleri var.sonuçta benimki çok insancıl bi talep..herkesin hakkı..anayasadaki hürriyet hakkı gibi bişey..doktora gitme hussundaki tek sorun, bugün işe gidiyorum yarın ben yokum diyorum, çekip gidiyorum doktora..normalde önceden haber vermek gerek ya..ama malum adet günlerinde gitmek gerekiyo..bende riske atamıyorum bir-iki günde olsa..bazen soruyolar hemen kafana esip gidiyosun niye öyle diye,, burada bi arkadaş var bunu soran, bende ona evlenince anlarsın, diyorum..sana ben anlatamam..
mesala aşılamanın başında ve sonunda bu doktora gittim, ama 2 şer günlük takipleri(folikülometri) başka doktor yaptı, sonuçları bildirdim..mümkün olduğunca gidiyorum..buradaki amirlerimde yardımcı oluyorlar sağolsunlar.. oturdum anlattım..benim böyle böyle problemim var dedim..onlarda beni idare ediyolar..izin veriyolar.. artık yüzüm kalmadı ama adamların zaten herşeyden haberleri var.sonuçta benimki çok insancıl bi talep..herkesin hakkı..anayasadaki hürriyet hakkı gibi bişey..doktora gitme hussundaki tek sorun, bugün işe gidiyorum yarın ben yokum diyorum, çekip gidiyorum doktora..normalde önceden haber vermek gerek ya..ama malum adet günlerinde gitmek gerekiyo..bende riske atamıyorum bir-iki günde olsa..bazen soruyolar hemen kafana esip gidiyosun niye öyle diye,, burada bi arkadaş var bunu soran, bende ona evlenince anlarsın, diyorum..sana ben anlatamam..
Bayansa anlarda erkeklerle çok zor
agzinizdan bal damliyo walla bi sarilayim sizee koca gobusumle
ikiniz de olayi cozmussunuz kizlar
ayni tempoda gidersek eger gorundugunden daha yakin demektr zafer
aynennn bu kafayla durmak yok yola devammm
ben subat 2o10 da kaydolmustum buraya tipki senin hesap okur cikardimbizdende saygılar efemm
biliyo musunn bende buraya çok önceleri kayıt olduğum halde sadece okur paylaşmazdımm...
ama ne olduysa artık sanırım sizlerin enerjinizden yazmaya başladım....ilham geldiii
aynur diyordu yaa ayağımı sürüyerek geldim..uğurlu geldim..bi sürü yeni kişi geldi ardımdan diye..onunda payını yadsımamak lazımm tabii
yaaa inanmiyorummmm hakketen bole giderse sonunda sonunda koyucam gitcek walla ipekamin canım benim sağolasın :)
çook sevindimmmm yaaa ,evett benim adım ipek..ayyyhh yoksa yoksa minik bir ipet mi geliyor
evren değil ama ben sana bir msj yolluyorum 'ipek..ipek..ipek...'
ben doğduğuma ipek ismi çok azmışş,duyan herkes şaşırıyormuş annem öyle söylüyor...
ama ipek'ler çok narin ve kırılgan olurlar ben söyliyimde
iyiyimiş o zamann,dedim ama sen işini bilirsin buketçimm..bu arada hala lekelenmen devam ediyor mu ?
bencede ezilip büzülmeye hiç lüzum yokk,dediğin gibi gayet insancıl bir talep...
su an ole bi haldeki canim dokunmasan da durcak gbi degilyaa bugün bi pozitif enerji ve sinerji patlaması yaşayabilirim yalnız
ama ben o toca döbüşü severim kiii
dokununca anlayıp hareket eder mi acaba ? :26:
rahatımı bozma kabilinden sıkı bi tekme yemeyelim sonra
iyiyimiş o zamann,dedim ama sen işini bilirsin buketçimm..bu arada hala lekelenmen devam ediyor mu ?
bencede ezilip büzülmeye hiç lüzum yokk,dediğin gibi gayet insancıl bir talep...
leke yok yaa..olurmu bi daha bilmiyorum..beklemedeyim..
sende ne marifetler varmis buket bilsem sana hazirlatrdim ben takvimimi wallaKızlar gebelik takvimi yaptım..nasıl olmuşş.. herkes 6. haftadan başlar ben 0 dan daha bi çoooooook beklemem gerek ama olsun...
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : sonsuz
Hamileliğimin 0. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 'belirsiz' gün kaldı.
Bebeğiniz yaklaşık olarak 000-000 gr. ağırlığında. Bebeğinizin derisinin altındaki kılcal damarların görünmüyor.bebeğinizin rengi henüz yok..ama gayret edin olacak..Ve bebeğinizin cildide henüz yok. Kan dolaşımınızın daha sağlıklı olması için sık sık pozisyon değiştirmeyi unutmayın.Hamile olmasanızda pozisyon değiştirmek iyidir..
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 000 gr. - Yaklaşık boyu : 000 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
hoscakal canimmm... Allah kabul etsin orucunu acarken bizlere de duat etneyse canlar ben kaçar dinleneyim oruç başıma vurdu
ben subat 2o10 da kaydolmustum buraya tipki senin hesap okur cikardim
agustos 2011de cesaretimi toplayip bebek fikriyle dolup tastgim bi gunde yazmistim aniden
ole baslamisti maceram hala da bu topicte devam ederim simdi ek olarak arada kasim anneleri topiginde geziniyorum
o zamanlara donsem simdi bu yasadgim o kadar uzak bi hayaldi ki bana
ama Rabbim yeter ki omur versin iste demek ki hersyin bi vakti varmis diyorum simdi.....
yaaa inanmiyorummmm hakketen bole giderse sonunda sonunda koyucam gitcek walla ipek
bu bi tesaduf mu dersinn:26::26:
kizim mi bana msj yollayan yoksa evren mi yoksa sen misin:26::26:
ilk nicki gordugumde yok ya ben algida secicilk yapiyorum demistim ama anliyorum ki ole degilmis
evet ipek ismi 80 snu 90baslariinda baya modaydi 2000lerde ilayda aleyna lara birakti tahtini
ama ben oldum olasi severim bu ismi tam da kibar bi isim ararken cuk oturcak sanirim
cok narin ve kirilgan olucak zaten ondan kacari yok canim cunku annesi bi balik burcu
onu baya bi nazli nazli buyutcek nasip olursa
su an ole bi haldeki canim dokunmasan da durcak gbi degil
icimde tek kisilik bi dev kadro var diyebilirim
tekmelemeyiz biz teyzesiii icerden el sallariz sana en tatlisindan
bizim istdgimiz de bu zaten canimmm pozif enerjiyle yuklen ohh sole misss gibi
veeeee aksam kocisi yakaladgin gbi kistir koseyesabahlar olmasinnn
neyse canlar ben kaçar dinleneyim oruç başıma vurdu
Kızlar gebelik takvimi yaptım..nasıl olmuşş.. herkes 6. haftadan başlar ben 0 dan daha bi çoooooook beklemem gerek ama olsun...
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : sonsuz
Hamileliğimin 0. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 'belirsiz' gün kaldı.
Bebeğiniz yaklaşık olarak 000-000 gr. ağırlığında. Bebeğinizin derisinin altındaki kılcal damarların görünmüyor.bebeğinizin rengi henüz yok..ama gayret edin olacak..Ve bebeğinizin cildide henüz yok. Kan dolaşımınızın daha sağlıklı olması için sık sık pozisyon değiştirmeyi unutmayın.Hamile olmasanızda pozisyon değiştirmek iyidir..
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 000 gr. - Yaklaşık boyu : 000 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
su an ole bi haldeki canim dokunmasan da durcak gbi degil
icimde tek kisilik bi dev kadro var diyebilirim
tekmelemeyiz biz teyzesiii icerden el sallariz sana en tatlisindan
bizim istdgimiz de bu zaten canimmm pozif enerjiyle yuklen ohh sole misss gibi
veeeee aksam kocisi yakaladgin gbi kistir koseyesabahlar olmasinnn
bende hamileliği hiç tatmadığım içinn hayalmiş gibi geliyor hamile olabilmek...ama imkansız değil de tatlı bir hayal diyeyimm...
bazen kendimi daha çocukmuşum gibi hissediyorum,zaten çevremdekiler hep derler ipek bi büyüyemedin hala çocuksu takılıyosun
içimde çooooook kocaman ,bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi ve merhamet var..hemen duygulanabilirim herşeye...kıyamam öyle kimselerin üzülmesine...
çooooooooooook kocaman birde hayal dünyam var..pembe gözlüklerle baktığım...çocuk gibiyim...ama seviyorum böyle olmayı...
böyle giderse ipek olucak minnoşun ismi
ben çok memnunun adımdan,çok kibarcık bi isim
çok da övermiş gibi olmayayım beğeniyorum işte napiim
nazla annesi minik minnoşuu
leke yok yaa..olurmu bi daha bilmiyorum..beklemedeyim..
haydi bakemm....hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?