Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

agzinizdan bal damliyo walla bi sarilayim sizee koca gobusumle
ikiniz de olayi cozmussunuz kizlar
ayni tempoda gidersek eger gorundugunden daha yakin demektr zafer
aynennn bu kafayla durmak yok yola devammm

agzinizdan bal damliyo walla bi sarilayim sizee koca gobusumle
ikiniz de olayi cozmussunuz kizlar
ayni tempoda gidersek eger gorundugunden daha yakin demektr zafer
aynennn bu kafayla durmak yok yola devammm

ama ben o toca döbüşü severim kiii
dokununca anlayıp hareket eder mi acaba ? :26:
rahatımı bozma kabilinden sıkı bi tekme yemeyelim sonra

ben subat 2o10 da kaydolmustum buraya tipki senin hesap okur cikardim
agustos 2011de cesaretimi toplayip bebek fikriyle dolup tastgim bi gunde yazmistim aniden
ole baslamisti maceram hala da bu topicte devam ederim simdi ek olarak arada kasim anneleri topiginde geziniyorum
o zamanlara donsem simdi bu yasadgim o kadar uzak bi hayaldi ki bana
ama Rabbim yeter ki omur versin iste demek ki hersyin bi vakti varmis diyorum simdi.....
yaaa inanmiyorummmm hakketen bole giderse sonunda sonunda koyucam gitcek walla ipek
bu bi tesaduf mu dersinn:26::26:
kizim mi bana msj yollayan yoksa evren mi yoksa sen misin:26::26:
ilk nicki gordugumde yok ya ben algida secicilk yapiyorum demistim ama anliyorum ki ole degilmis
evet ipek ismi 80 snu 90baslariinda baya modaydi 2000lerde ilayda aleyna lara birakti tahtini
ama ben oldum olasi severim bu ismi tam da kibar bi isim ararken cuk oturcak sanirim
cok narin ve kirilgan olucak zaten ondan kacari yok canim cunku annesi bi balik burcu
onu baya bi nazli nazli buyutcek nasip olursa

Kızlar gebelik takvimi yaptım..nasıl olmuşş.. herkes 6. haftadan başlar ben 0 dan daha bi çoooooook beklemem gerek ama olsun...

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : sonsuz

Hamileliğimin 0. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 'belirsiz' gün kaldı.

Bebeğiniz yaklaşık olarak 000-000 gr. ağırlığında. Bebeğinizin derisinin altındaki kılcal damarların görünmüyor.bebeğinizin rengi henüz yok..ama gayret edin olacak..Ve bebeğinizin cildide henüz yok. Kan dolaşımınızın daha sağlıklı olması için sık sık pozisyon değiştirmeyi unutmayın.Hamile olmasanızda pozisyon değiştirmek iyidir..

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 000 gr. - Yaklaşık boyu : 000 cm. (Baştan Topuğa)

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

su an ole bi haldeki canim dokunmasan da durcak gbi degil
icimde tek kisilik bi dev kadro var diyebilirim
tekmelemeyiz biz teyzesiii icerden el sallariz sana en tatlisindan
bizim istdgimiz de bu zaten canimmm pozif enerjiyle yuklen ohh sole misss gibi
veeeee aksam kocisi yakaladgin gbi kistir koseyesabahlar olmasinnn

sende ne marifetler varmis buket bilsem sana hazirlatrdim ben takvimimi walla
neyse canlar ben kaçar dinleneyim oruç başıma vurdu
hoscakal canimmm... Allah kabul etsin orucunu acarken bizlere de duat et

bende hamileliği hiç tatmadığım içinn hayalmiş gibi geliyor hamile olabilmek...ama imkansız değil de tatlı bir hayal diyeyimm...
bazen kendimi daha çocukmuşum gibi hissediyorum,zaten çevremdekiler hep derler ipek bi büyüyemedin hala çocuksu takılıyosun
içimde çooooook kocaman ,bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi ve merhamet var..hemen duygulanabilirim herşeye...kıyamam öyle kimselerin üzülmesine...
çooooooooooook kocaman birde hayal dünyam var..pembe gözlüklerle baktığım...çocuk gibiyim...ama seviyorum böyle olmayı...

böyle giderse ipek olucak minnoşun ismi
ben çok memnunun adımdan,çok kibarcık bi isim
çok da övermiş gibi olmayayım beğeniyorum işte napiim

nazla annesi minik minnoşuu

aayyy çok hoştu rose86...sanırım adın gül...valla beni de güldürdün..adamlarda bıkacak yakında bizden zaten.....hele ben bu seferki aşılamamda iyide çileden çıkardım adamı:))9 saatlik gece yolculuğu, üstelik arabayi süren o.. sabahın 9,30 da git bide örnek ver... ayyy..onlarada zor beee:))bide doktor demez mi bu gece ve yarın gece birliktelik istiyoruz sizden:)) oldu canım

ayyy çok güzel,hayırlı olsun arkadaşımmm
teyzesi olarak takipteyim

ayhh kıyamam ben onun minnak pamuk parmaklarınaaa annesii
kociş demişken kocişim konyada bugün,canım benim sıcaktan yandı oralarda yaa

ipek yukarıda kendinden bahsederken aynı beni anlattın sanki...ben hayalden,mucizeden bahsederim, eşim yüzdelik dilimlerden(gerçi pek haksız değilya neyse) hayata karşı bende öyleyim..çok merhametliyim..acımak değil buu..sokakta gördüğüm bir çouğun yırtık ayakkabısı ıslanmış paçaları kirli elleri ama gülen yüzüyle uzattığı o mendili almam ama parasını veririm..o çocuğun yüzünü hatırlayıp hatırlayıp, eşşek sudan gelinceye kadar bi güzeeeeeeeeeeeelll ağlarım..yada aklıma bişey gelir..bi kurgu yaparım hemen..kurduğum hikayeyede üzülür ağlarım..yeni evlenmiş taze gelinin duvarda asılı duran baltayı görüp ağlaması gibi.'ya benim bigün çocuğum olursa, ya çocuğum büyür bu odaya girerse, ya balta kafasna düşerse ben naparım' diye ağlarmış yeni gelin..bende seviyorum bu halimi..ama gerçeklerden kopmamak lazım..bazen hayat dünyamın içindeyken gerçeklere konsantre olamıyorum..bazen insanların tavırlarını kaçırıyorum gözlemlemeyi..sonrada beni üzüyo..çünkü kaçırdığım şeylerin akıbeti bana dokunuyo...ama olsun...
senin bebeğinin ne kadar şanslı olacağını bi düşünsene..çocukla çocuk olabileceksin..belkide arkadaş aramayacak bi müddet..oyun içinde oyun bulacak bebeğin..çok sevecek seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…