- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.301
evet canim adim GüL...aayyy çok hoştu rose86...sanırım adın gül...valla beni de güldürdün..adamlarda bıkacak yakında bizden zaten.....hele ben bu seferki aşılamamda iyide çileden çıkardım adamı:))9 saatlik gece yolculuğu, üstelik arabayi süren o.. sabahın 9,30 da git bide örnek ver... ayyy..onlarada zor beee:))bide doktor demez mi bu gece ve yarın gece birliktelik istiyoruz sizden:)) oldu canım
ayy ne guzel yazmissin canimm bayilirim ben senin gbi icindeki cocukla yasayan tiplerebende hamileliği hiç tatmadığım içinn hayalmiş gibi geliyor hamile olabilmek...ama imkansız değil de tatlı bir hayal diyeyimm...
bazen kendimi daha çocukmuşum gibi hissediyorum,zaten çevremdekiler hep derler ipek bi büyüyemedin hala çocuksu takılıyosun
içimde çooooook kocaman ,bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi ve merhamet var..hemen duygulanabilirim herşeye...kıyamam öyle kimselerin üzülmesine...
çooooooooooook kocaman birde hayal dünyam var..pembe gözlüklerle baktığım...çocuk gibiyim...ama seviyorum böyle olmayı...
böyle giderse ipek olucak minnoşun ismi
ben çok memnunun adımdan,çok kibarcık bi isim
çok da övermiş gibi olmayayım beğeniyorum işte napiim
nazla annesi minik minnoşuu
ipek yukarıda kendinden bahsederken aynı beni anlattın sanki...ben hayalden,mucizeden bahsederim, eşim yüzdelik dilimlerden(gerçi pek haksız değilya neyse) hayata karşı bende öyleyim..çok merhametliyim..acımak değil buu..sokakta gördüğüm bir çouğun yırtık ayakkabısı ıslanmış paçaları kirli elleri ama gülen yüzüyle uzattığı o mendili almam ama parasını veririm..o çocuğun yüzünü hatırlayıp hatırlayıp, eşşek sudan gelinceye kadar bi güzeeeeeeeeeeeelll ağlarım..yada aklıma bişey gelir..bi kurgu yaparım hemen..kurduğum hikayeyede üzülür ağlarım..yeni evlenmiş taze gelinin duvarda asılı duran baltayı görüp ağlaması gibi.'ya benim bigün çocuğum olursa, ya çocuğum büyür bu odaya girerse, ya balta kafasna düşerse ben naparım' diye ağlarmış yeni gelin..bende seviyorum bu halimi..ama gerçeklerden kopmamak lazım..bazen hayat dünyamın içindeyken gerçeklere konsantre olamıyorum..bazen insanların tavırlarını kaçırıyorum gözlemlemeyi..sonrada beni üzüyo..çünkü kaçırdığım şeylerin akıbeti bana dokunuyo...ama olsun...
senin bebeğinin ne kadar şanslı olacağını bi düşünsene..çocukla çocuk olabileceksin..belkide arkadaş aramayacak bi müddet..oyun içinde oyun bulacak bebeğin..çok sevecek seni...
evet canim adim GüL...
iyice pert oldu senin kocis desene
ama olsun azi zarar cogu karar diyelim biz
amacimiza ulasana kadar durmak yok yola devamm
ayy cok psikopatca oldu bu da ya dmiii
turk filmlerindeki kullanilmis burusup atilmis bi mendil gbi hissetcekler kendilerini bole gderse
ayy ne guzel yazmissin canimm bayilirim ben senin gbi icindeki cocukla yasayan tiplere
bende kendimi buluyorum bole kisiliklerde cunku
yoksa sen de su grubu bi burca mi mensupsun imareler o yondee:26::26:
adindan memnun ol zaten hakikaten kibarcik mini mini bi isim
hatta bzim komsumuzun kizi vardi ipek 3 yaslarinda minnacikken bile allahim nasi bi zerafetliydi ole
simdi serpildi koca genckiz oldu tabi ama hala asil bi guzelligi kibarligi var kizin
insan ismine cekiyo bence ben buna 100de 100 inaniyorummmm!!!!!
seviyorummm bu adi uleynnnnnn
dye bagrcam simdi evdet tam siyircam
yok yok saka bi yana cidden dusunuyorum ve cok begeniyorum adini
bakarsin koyarim kafamdaki oteki isimleri
elemeyi basaricak bole gderse
zaten hic bse yapmayip burda
gayri ihtiyari sana 40 defa isminle seslensem tamamdir bu is
canim parmak dedid de biliyomusun kizim 20 haftalikken daha ultrasonda parmaklarini o kadar net gormustuk kiayhh kıyamam ben onun minnak pamuk parmaklarınaaa annesii
kociş demişken kocişim konyada bugün,canım benim sıcaktan yandı oralarda yaa
sanirim bi su grubu daha var burda sanki kendimi yuksek sesle dinler gbi oldum yazdklarini kouyunca canimmmipek yukarıda kendinden bahsederken aynı beni anlattın sanki...ben hayalden,mucizeden bahsederim, eşim yüzdelik dilimlerden(gerçi pek haksız değilya neyse) hayata karşı bende öyleyim..çok merhametliyim..acımak değil buu..sokakta gördüğüm bir çouğun yırtık ayakkabısı ıslanmış paçaları kirli elleri ama gülen yüzüyle uzattığı o mendili almam ama parasını veririm..o çocuğun yüzünü hatırlayıp hatırlayıp, eşşek sudan gelinceye kadar bi güzeeeeeeeeeeeelll ağlarım..yada aklıma bişey gelir..bi kurgu yaparım hemen..kurduğum hikayeyede üzülür ağlarım..yeni evlenmiş taze gelinin duvarda asılı duran baltayı görüp ağlaması gibi.'ya benim bigün çocuğum olursa, ya çocuğum büyür bu odaya girerse, ya balta kafasna düşerse ben naparım' diye ağlarmış yeni gelin..bende seviyorum bu halimi..ama gerçeklerden kopmamak lazım..bazen hayat dünyamın içindeyken gerçeklere konsantre olamıyorum..bazen insanların tavırlarını kaçırıyorum gözlemlemeyi..sonrada beni üzüyo..çünkü kaçırdığım şeylerin akıbeti bana dokunuyo...ama olsun...
senin bebeğinin ne kadar şanslı olacağını bi düşünsene..çocukla çocuk olabileceksin..belkide arkadaş aramayacak bi müddet..oyun içinde oyun bulacak bebeğin..çok sevecek seni...
canim parmak dedid de biliyomusun kizim 20 haftalikken daha ultrasonda parmaklarini o kadar net gormustuk ki
doktor bile sasrmisti elleri boyle surekli hareket halide 3d ultrasonda daha belli eklicem bi ara gorursun
babasi gbi dolma parmakli degil annesi gbi ince uzun parmaklari var yavrumun
zaten o an direk notunu verdim bu cocuk bana benzicek kesin dye
bana hep cok kolay muzik aleti calabilirsin derler parmak yapim musaitmis
ben cok istedim ama bu yasima kadar calamadim nasip olrsa kizima caldircam keman ins o incecik parmaklariyla
simdiden kendime zorla benzetiyorum cocugu psikopat anneeee
konya afyon a cok yakin yaniyo walla buralar kocan bu gun kapsama alani disinda olabilir benden solemesi
sanirim bi su grubu daha var burda sanki kendimi yuksek sesle dinler gbi oldum yazdklarini kouyunca canimmm
ortayi bulmak lazim iste ama fitrat meselesi yada can cikar huy cikmazms da diyebilirz biz bu halimize
canim parmak dedid de biliyomusun kizim 20 haftalikken daha ultrasonda parmaklarini o kadar net gormustuk ki
doktor bile sasrmisti elleri boyle surekli hareket halide 3d ultrasonda daha belli eklicem bi ara gorursun
babasi gbi dolma parmakli degil annesi gbi ince uzun parmaklari var yavrumun
zaten o an direk notunu verdim bu cocuk bana benzicek kesin dye
bana hep cok kolay muzik aleti calabilirsin derler parmak yapim musaitmis
ben cok istedim ama bu yasima kadar calamadim nasip olrsa kizima caldircam keman ins o incecik parmaklariyla
simdiden kendime zorla benzetiyorum cocugu psikopat anneeee
konya afyon a cok yakin yaniyo walla buralar kocan bu gun kapsama alani disinda olabilir benden solemesi
sanirim bi su grubu daha var burda sanki kendimi yuksek sesle dinler gbi oldum yazdklarini kouyunca canimmm
ortayi bulmak lazim iste ama fitrat meselesi yada can cikar huy cikmazms da diyebilirz biz bu halimize
ooo yooo yapma ipekkk aglama!!!!:2:buketçim sen de aynı beni tasvir etmişsin desem yalan olmaz...
babam da bana der kızım şu hayal dünyandan çık birazcık..ama ne yapayım bazen dünyada olup bitenler çok acımasız geliyor bana ve hemencik o kurduğum dünyama kaçıyorum..sen bide beni görsen günde kaç kere nelere duygulanıpda ağlıyorum..mesela birisi gülerken arkadaki dişlerinin olmadığını gördümm..o an içime öyle bi ağlama duygusu geliyo kii..eşim de dalga geçer benimle hep..yaa bundada ağlancak bişi olur mu diyee....hatta bana yakınlarım 'ağlayasım geldi' diye takılırlar ,bu benim favori cümlelerimden birisidir..
ayy evet yaa bebişim bi gelsinn bi oynarım ki onunla...mesleğimi de bu nedenle çok ama çok seviyorumm..inan olsun üzüntülü olayım biraz okula gidince o çocukların bana koşup sarılmaları var ya bütün üzüntümü unutturuyor bana...çok tşk ederim buketimm 'çok sevecek seni' demişsin ya ağlayasım geldiii....
evet canim adim GüL...
iyice pert oldu senin kocis desene
ama olsun azi zarar cogu karar diyelim biz
amacimiza ulasana kadar durmak yok yola devamm
ayy cok psikopatca oldu bu da ya dmiii
turk filmlerindeki kullanilmis burusup atilmis bi mendil gbi hissetcekler kendilerini bole gderse
ayy ne guzel yazmissin canimm bayilirim ben senin gbi icindeki cocukla yasayan tiplere
bende kendimi buluyorum bole kisiliklerde cunku
yoksa sen de su grubu bi burca mi mensupsun imareler o yondee:26::26:
adindan memnun ol zaten hakikaten kibarcik mini mini bi isim
hatta bzim komsumuzun kizi vardi ipek 3 yaslarinda minnacikken bile allahim nasi bi zerafetliydi ole
simdi serpildi koca genckiz oldu tabi ama hala asil bi guzelligi kibarligi var kizin
insan ismine cekiyo bence ben buna 100de 100 inaniyorummmm!!!!!
seviyorummm bu adi uleynnnnnn
dye bagrcam simdi evdet tam siyircam
yok yok saka bi yana cidden dusunuyorum ve cok begeniyorum adini
bakarsin koyarim kafamdaki oteki isimleri
elemeyi basaricak bole gderse
zaten hic bse yapmayip burda
gayri ihtiyari sana 40 defa isminle seslensem tamamdir bu is
ben ençok bebeklerin ellerinde, parmaklarının kökü boncuk boncuk oyuk oluyoyaa, tam içine nazar boncuğu koymalıkk ona bayılıyorum..bide dirseklerinde boncuk koyacak çukur oluyoyaa...ay ısırı ısıra kopara kopara yerim onları ben...
amanın tırstım kız buketyalnız benzetimler mükemmel şimdi hakkını vereyim
bizımlesın
ooo yooo yapma ipekkk aglama!!!!:2:
tam da forma girmisken enerjin dusmesinn
ayy sen tam bi balik burcusun bence ipek hatta sende buket hatta bendeee
yda yukseleniniz kesinlikle su grubu....
sen terazi olamazsin bence ipek cok siradisi bi terazisin
havalisindr emiinim ondan hic suphem yokk
gozunden tanirim onlari wallabenim esim de terazi cunku hic bu anlattiklarinla alakasi yok
cok realisttr kendisi benim gbi her mutlu andan kendine uzulecek bi bahane bulmaya bile usenir o derece de tembeldir
misal tatile ciktik ohh havuz deniz kum gunes eglen tadini cikar dmi
yok ben gderim orda havali havali icecegmi tazelermisin demek yerine servis yapan garson kizlara acirken bulurum kendimi
tamam baligiz aciyla beslniyoruz ama bu kadari da fazla ggeliyo cogu zaman ama ne demistik "fitratt"..........
burc meselesi de herkes ayni ozelliklerde olucak dye bsey olsa yukselen burc dye bi tabir olmazdi zaten
ben insanların isimlerinin özelliklerini taşıdıklarına çok inanıyorum..boşuna adınla bin yaşa dememişler..her ismin bi anlamı var ve kişiler ya fiziksel olarak ya huy olarak bu özelliklerinden bi parça barındırıyolar..mesela furkan..tanıdığım bütün furkanlar ve buraklar yaramaz.. çünkü furkan kur'an demek ve bu ağırlığı taşıyamayan çocuğun yaramaz olduğu söylenir..mesela yusuf..tanıdığım bütün yuuflar güleryüzlü ve güzelyüzlü..tanıdığım bütün buketlerde güzel, nazik, kibar, alımlı hoş, anlayışlı felan yani
ben çocukları öyle kibar kibar sevemiyorum ipek..içimde nasıl volkanlar patlıyo bi bilsen. ben onu alacam, kucağıma sıkıştıracam, saracam saracam içime sokacam onu..sonra çıkartım öpecem şöyle kocaman kocaman sulu sulu.. sonra ısıracam bileklerini,yuvarlak saat yapacam...sıkacam poposunu, börtletecem göbeğini...
bizde böyle anadınmı...
çok doğruu bir tespit..kutluyorum..kimi çocuklara isimleri ağır gelirmiş,taşıyamazmış..aa işte ben oğlum olursa yusuf koymayı düşünüyorum belkiii...anlamıda çok güzelmiş...benim üniversiteden buket adında bir arkadaşım vardı hakikaten de dediğin gibiydi buketçim..ve çok da kibar bir ismin var..yakışır arkadaşıma
tırstım diyorumm ama maaşşallahı var buketçiğimino zamann sana 'bu ne sevgi aaaahhh,bu ne ızdıraaaaaap' isimli şarkıyı armağan ediyorum arkidiş
küçükken beni öyle sevmek isteyenlere çok kızardımm ..tabii bebekkeni bilemem kim bilir kimler saat yaptı kollarıma
aaa ben çok kibarımdır haşin sevemem kız öyle,kıyamammm
kusura bakmayin kizlar teldeydim anca donebildim araniza...ahh canım benimmm,işte ben o minnak parmakları gördüğüm an duygulanırımm...
inş eklersinde görmüş olurum gülcüm..
demek sana benzicek cimcime hanım..
aklıma bişi geldii..ben eşime diyorum ki ya kızımız olursa bana benzer ne güzel olur,o da diyo ki,amannn canımm benim bi ipek daha kaldıramaz bu dünyane kusurumu gördüyse artık
keman benimm çok hoşuma gidiyor yaa,insanın içini eritiyo resmen..gitar sesini de çok seviyorm ben..o da kıpır kıpır...
ah benim kocacağızım hayırlısıyla gelsin inş..
evet zor bi burc.. ama cozdum ben onlarin genlerini ilk baslarda herseyine agliyodum pat pat solemesine felanoooo yoooo ambiyanss
benim yükselenim yengeçti sanırım..işte bak tuttu tahminin o su gurubundan..
terazi ve erkekkk çooook zorr olur terazi erkeklerii tanıdıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirm..tabii istisnalar olabilir..
yok yaa ben havalı değilimm..utanırım zaten öyle havalar mavalar
ama teraziler dış görünüşe özen göstermeyi bakımı birazcık fazla seviyolar sanırım...
balıklarda çok duygusal olurlar,benimde yükselenim yengeç olduğundan ve dolayısıyla su grubunada dahil olmamdan ötürü arkidiş olabiliriz
işte ordaki kızlara duygulanman tam benlik
ben ençok bebeklerin ellerinde, parmaklarının kökü boncuk boncuk oyuk oluyoyaa, tam içine nazar boncuğu koymalıkk ona bayılıyorum..bide dirseklerinde boncuk koyacak çukur oluyoyaa...ay ısırı ısıra kopara kopara yerim onları ben...
bazen bende hirsla severim cocuklari canim icime sokasim gelir boleeeben insanların isimlerinin özelliklerini taşıdıklarına çok inanıyorum..boşuna adınla bin yaşa dememişler..her ismin bi anlamı var ve kişiler ya fiziksel olarak ya huy olarak bu özelliklerinden bi parça barındırıyolar..mesela furkan..tanıdığım bütün furkanlar ve buraklar yaramaz.. çünkü furkan kur'an demek ve bu ağırlığı taşıyamayan çocuğun yaramaz olduğu söylenir..mesela yusuf..tanıdığım bütün yuuflar güleryüzlü ve güzelyüzlü..tanıdığım bütün buketlerde güzel, nazik, kibar, alımlı hoş, anlayışlı felan yani
aksama yemek derdim yok bari sole tatli bseler yapayim diyorum kizlar ama
bi turlu karar veremedim sutlu mu serbetli mi yapsam acaba dyee:26::26:
canin hangisini cekiyosa onu yap demeyin cunku su an dusunurken bile hepsinden cekiyo
yusuf güzel isim..yusuf yüzlü olur belki senin oğlun da..yusuf peygamber çok yakışıklıymış..hikayeyi bilirsin..züleyhayı aşık etmiş kendine.. yinede iyi düşün bence..sonra kızlar peşinde dolanınca kaynanalığın tutmasın?:
himmm sutlac... olabilir...ama o da kesmez sanki beni sole agir bise mi yapsam:26:ben bu sıcaklarda sütlü yapmanı tavsiye ederim..ama basit bişey yap..yorulma..en basiti sütlaç heralde..
amanınn ben işin bu kısmını hiç düşünmemiştimmmmdün gebelik,bugün doğum..anlaşıldı...yarın da araştırmalarımı kaynanalık topikine yönlendirmenin zamanı geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?