- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.321
kusura bakmayin kizlar teldeydim anca donebildim araniza...
benim icime bana benzicek dye doguyo ama fark etmez sonucta saglikli olsunda
babasini cokk severim hani bakmaona da ceksin isterimmm
evet zor bi burc.. ama cozdum ben onlarin genlerini ilk baslarda herseyine agliyodum pat pat solemesine felan
sonra ogrendim herkesin bi kullanma klavuzu var sonucta
dis gorunus konusunda kesinlikle dedgn gbi kendisini gecse bana takar onla o uymamis sole gyseydin bik bik bikkk
bencede arkidas oluruz cicim benim icin bi zevk sizinle olmak
bazen bende hirsla severim cocuklari canim icime sokasim gelir boleee
isim sahibine kesinlikle cekiyooo burak furkan ve yusuf tespitine kesinlkle katiliyorum canimm
bde hasan lar cok yaramaz oluyo kizlardan haticeler de cok muhlis yumusak oluyolar
aksama yemek derdim yok bari sole tatli bseler yapayim diyorum kizlar ama
bi turlu karar veremedim sutlu mu serbetli mi yapsam acaba dyee:26::26:
canin hangisini cekiyosa onu yap demeyin cunku su an dusunurken bile hepsinden cekiyo
himmm sutlac... olabilir...ama o da kesmez sanki beni sole agir bise mi yapsam:26:
yada vazgecip gdip bi kosu hazr mi alsamm:26:
ben bu akillara zarar kararsizligmla giderek esime benziyorum yaaa sayesinde benimde yukselenim terazi olucak
bu gdisle tatliyi yarin sabah kahvaltisina anca yaparim zaten...
burda vakit suuu gibii geciyo kizlar dmi dun ne konusuyoduk bgun neee
sayenizde bende bgun hic sikilmadim evde pineklemekten
benim eşimde terazi burcu..tembelin önde gideni..kaç gündür izinli evde oturuyo..ben işten geliyorum akşamları ertesi günün yemeğini yapıyrum, o hh paşam otursun evde internetin başında.: :. dünde bana diyoki karıcım ne güzel sen çalışsan gelsen yemek yesek ben ev erkeği olsam diyo...zaten tamda ona göre bişey...
heheee heeeeeeeebenim eşimde terazi burcu..tembelin önde gideni..kaç gündür izinli evde oturuyo..ben işten geliyorum akşamları ertesi günün yemeğini yapıyrum, o hh paşam otursun evde internetin başında.: :. dünde bana diyoki karıcım ne güzel sen çalışsan gelsen yemek yesek ben ev erkeği olsam diyo...zaten tamda ona göre bişey...
yok malesef canimcimmmhmmmm...bence sütlüüü..tabii bu bence oldu..şerbetliler bana ağır geliyor acık...
kedi dilin var mı evde ?
heheee heeeeeeee
senin kocanda isini biliyomus masaallah
ama hic sasrmadim terazi burcuysa eger laf yok olay cozulmustur......
hepsi boyle bunlarin demek ki anacimmm
ipek ole degil bak sabahtan beri kiz bi oturdu bi kalkti bu burcun erkekleri miskin bencee
esime de kapiyi ort dersin bosver ruzgar orter der mantik hep budur
iki haftadan beri balkonlari yikicak soz verdi bana ama hic orali diil
bde cok cok asiri derecede kararsizdr en basit bi eylemi yaparken bile bin tane soru sorar
mesela daha dun aksam bak
markete gtcek sigara almaya sence uzun olandan mi alayim yoksa kisa olandan mi alayim diye soruyo
guler misin aglar msin yaniibazen tam gyinir evden cikacak kapida vazgecer geri doner sonra gelir
sorar simdi mi gtsem brazdan mi gtsem oraya mi gtsem buraya mi yoksa sende mi gelsen........vssss..........
ama ben bazen seviyorum bu hallerini ne yalan solimmm
ipegin dedigi gbi sevdigin olunca iste her hali ayri bi surprz geliyo
hergun ayri bi parcasini tamamliyosun ve eger birbrine sabredebilirsen ortaya cok guzel bi resim cikiyo
yok malesef canimcimmm
ama pratik bi tarif vericek gbi sordun bayilirim bole yapmasi basit tariflere
bi ara anlat sen bana kedi alip geleyim de tamam mi
amanda amanaannnnnn hemen de sahip cikarmis burcdas larinaaaaa....hah haytttnedir bu yaaa kardeşiiiimm bi terazidir gidiyosunuz,zavallı adamcıklara müstehak mı reva mı bu suçlamalarınızz,nasıl olsa yoklar burda savunamıyolar kendilerini dimii....
sizi gidiler siziiiiterazi burcuna laf yokkk hıh
amanda amanaannnnnn hemen de sahip cikarmis burcdas larinaaaaa....
kiyaamamm zavalli adamciklar hiiii bak bakkk sennn
ay onlar zavalliysa biz kafadan medine fukarasiyz beee ne cekiyoruz elinizdennn
saka saka......
derler ya her insan birbrni tamamlarmis bir elma olurmus iki yarim ve Rabbim dagina gore kar verirmis...
ahh ahhh kimbilir biz de ne defolar vardr onlarin orttugu....allah yokluklarini gostermesinnn
iki zavalli terazi burcu magduru olarak buketcigimle en hassas en zayif noktamiz depresti bi an ondan seeettttikkk
yoksa basimizin tacisiniz nihayetindee
hepimiz teraziyiz hepimiz kararsiziz hepimiz tembelizzzzzz
canlarım nasılsınız yeni gelen kızlar sizde hepiniz hoşgeldiniz
ben bu ay çok kötü geçiriyorum bu aya kadar sürekli gezen ben 1 aydır hastane ev arasındayım ördek gibi yürüyorum elim ayagım çok şişti artık gün sayıyoruz paşamla
meleğim oğlunla evdesin artık rabbim korusun,selmam taşınmışsın evin hayırlı olsun kurtuldun sonunda kaynanadan darısı başımakızım nasıl büyümüştür ısır onu benim için,deryam biraz daha sabır sonu güzel olucak inşallah ve inan yaşadığın hiçbirşeyi hatırlamıycaksın bile.esma mavişime maşallah rosecim maşallah kızın büyüyor hilalcim kızını öpüyorum burcu miğde bulantılarına bal ye iyi gelir serpil nerelerdesin kız çokkkkk sıcakkkkkkk zor dayanıyorum artık senin kızın neler yapıyor az kaldı artık hepinizi çok özledim herkesi
yaaa nasıl güzel çözmüşsünüz ama valla bravoo,burcun özelliklerini benden iyi biliyosunuz kızlar
benide eşimden sormalı bu durumda...
kendimden bi örnek veriyim,çocukken öyle çokda küçük bir yaşta değilim,babaannem alt katımızda oturuyor,ve evimiz içten merdivenli...herkes yatmaya hazırlanıyor..ve ben eşikte durmuşum..babaanneme gitsem mi kalmaya, yoksa evde mi yatsam sorusuna bilmem kaç dakkadan beri cevap arıyorum...evdekilere soruyorum kızım git diyolar ama gidemiyorum e o zaman kal diyolar kalamıyorumm da...soruyorum onlara ama cevaptanda haz etmiyorum..e ama kararda veremiyorummmen son bi güzel sopayı yicektim herhalde,eşikte yatar uyurdum sonra..öyle de pürüzlüklerim vardırr
bu arada puzzle harika tarif edilmişşşş...ve bizımlesınn gülcüğüm
kedi dilini al da bi tarif veriyim ben sana,parmaklarını yersinnnn,öyle güzel bişi...aa kedi dilsizde olurr ama..
ayyy sen bana sor guzelim kendini ihtisas yaptim esim sayesinde....aaaa gül bu arada benim kardeşimin ismi de gül
kızlar benim mesaim bitti..buket kaçar..hepinize iyi iftarlar iyi ramazanlar, has geceler dilerim:
amanda amanaannnnnn hemen de sahip cikarmis burcdas larinaaaaa....
kiyaamamm zavalli adamciklar hiiii bak bakkk sennn
ay onlar zavalliysa biz kafadan medine fukarasiyz beee ne cekiyoruz elinizdennn
saka saka......
derler ya her insan birbrni tamamlarmis bir elma olurmus iki yarim ve Rabbim dagina gore kar verirmis...
ahh ahhh kimbilir biz de ne defolar vardr onlarin orttugu....allah yokluklarini gostermesinnn
iki zavalli terazi burcu magduru olarak buketcigimle en hassas en zayif noktamiz depresti bi an ondan seeettttikkk
yoksa basimizin tacisiniz nihayetindee
hepimiz teraziyiz hepimiz kararsiziz hepimiz tembelizzzzzz
ayyy sen bana sor guzelim kendini ihtisas yaptim esim sayesinde....
bu anlattgin olayin mekan farkli seklini istisnasz 10000kez yasmaya maruz birakilmisimdir
okurken bi an seni bogmak istedim naparsan yap tepemde golge etme yeterki dye tipki o anlarda oldugu gbi
omur torpusu gbisinz walla su kararszligizla idama alternatif iskence yontemi gbisiniz
ama seytan tuyu var iste sizde sevdiriyosunuz kendinizi yinede
ayy demek sizinleyimmm gala da ne gycemi dusuneyim bari anca karar veririm
ayy cok heyecanlandim ipek parmaklarimi yiyebilirim demek haydi anlat anlatttt
inanmiyorum ama bi gun icinde bu kadar msj da fazla yani
benim kizima senin adini vermem farz oldu kardesinin adi gul demek sen bana evrenin yolladgi bir msjsin kesinliklee
soleee kim tuttu seni kimin icin calisiyosunnnn
eminim cok tatlidr kardesin kendimden biliyorum cunkuu
canim benim sanada hayirli iftarlar olsun.....kızlar benim mesaim bitti..buket kaçar..hepinize iyi iftarlar iyi ramazanlar, has geceler dilerim:
hosgeldin canimm... bizde iste yeni kizlar var lafliyoruz nolsun daha 24 saat once dustuler zavallilar agimizacanlarım nasılsınız yeni gelen kızlar sizde hepiniz hoşgeldiniz
ben bu ay çok kötü geçiriyorum bu aya kadar sürekli gezen ben 1 aydır hastane ev arasındayım ördek gibi yürüyorum elim ayagım çok şişti artık gün sayıyoruz paşamla
meleğim oğlunla evdesin artık rabbim korusun,selmam taşınmışsın evin hayırlı olsun kurtuldun sonunda kaynanadan darısı başımakızım nasıl büyümüştür ısır onu benim için,deryam biraz daha sabır sonu güzel olucak inşallah ve inan yaşadığın hiçbirşeyi hatırlamıycaksın bile.esma mavişime maşallah rosecim maşallah kızın büyüyor hilalcim kızını öpüyorum burcu miğde bulantılarına bal ye iyi gelir serpil nerelerdesin kız çokkkkk sıcakkkkkkk zor dayanıyorum artık senin kızın neler yapıyor az kaldı artık hepinizi çok özledim herkesi
Bende teraziyiiim bendeeekararsizlik, tembellik, kontrol manyakligi, ne ararsan mevcut..
Benide alin aranizaaaaaaaaaaaaaaaaBende bi melek istiyorum ins çok bekletmeden Rabbim nasip eder banada isteyen herkesedee
elvancımmm hoşgeldin canımmmmm
kontrol manyaklığını hiç açmaaa
tembellik mevzusunda ise evet işime gelmeyen şeyler için kılımı dahi kıpırdatmamakta üzerime yoktur,ama işime gelirsede yaparım haniiii
hele evlenince insan bi hamaratlaşıyomuş kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?