Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bende teraziyiiim bendeee kararsizlik, tembellik, kontrol manyakligi, ne ararsan mevcut..
Benide alin aranizaaaaaaaaaaaaaaaa Bende bi melek istiyorum ins çok bekletmeden Rabbim nasip eder banada isteyen herkesedee
iste yeni biri dahaaaa gozlerime inanamiyorummm
Allahimm ramazan bereketi dedikleri bu olsa gerek ne beraketliii bi gun bu boleeee....
buket, ipek nerenizi surudunuz gelirken hanginizde kiz bu keramet hiii bi soleyiverin bakalimm
nolur agir agir gel bi gunde bu kadar teraziyi kalidremiyecegimmmmm buuuuuuuu
hosgeldin canim aminnnn diyelimm duana seni de alalim sole yamacimizaaaa
bak bakkk sennn bu saaten snra madem yapmis benim gbi donulmez bi hata
ben senin kocise allahtan sabir diliyorum zavalli kader magduru yoldasima
amannn dur aglama bakma ben seni kafadan sevdim zaten yavruuu terazisin diyegercekten bakk
ayy eminim cok sevdiriryodur zaten o da kendini allah bagislasin hepsini canimm kardes sevilmez mi hiccc
hakikaten fazla oldu bana yasattgin sok lar walla bunyem tepetaklak olduu bu gercekleri benimle paylasnca
tarifi buraya yaz kuzum herkisler faydalansinnnn
herkisler gorsun nasil bi becerikli nasil bi hamarat ipekmis bu bole dyeeee

aynen öyle canımm
annemde bana aynısını söylüyor inanki ,demek işine gelmiyomuş yapmak,bak isteyince nasılda yapılıyormuşş
yaklaşık 2 senedir evliyim,evlendim evlenelide düşünüyorum...ama tabii 2.senemde artık daha bi istemeye başladımm..
peki sen canım ??
elvancım bu arada çıkmam gerekiyorr..ama sen yaz olur mu..ben okucam inşş ve cvp yazıcam..çok sevindim aramıza katıldığına tekrardan

ipek yazmissin kuzum tarifi cok saol hemen kalkip harekete geciyorum gece yatarken tikinabileyim dye
eger biskuvili yaparsak da kedi dilini sosun arasina koyuyoruz dmi:26::26::26:

Bu nasil bi karsilama sanki gökten altin yagiyo, heh birtane daha kaptim dercesine
Ayyy canm hosbldm geldim yamaciniza
Negüzel hamileymissin.. nasil geçiyo canm, bende istiyorum yaa :97:

Ah ah neler çekti annelerimiz, ins bize çektirmez yavrularimiz
Ins biran önce kavusursun melegine, ben 1 sene 5 aydir evliyimmmmmm ve 2 aydir istiyorummmmm.. önceleride istiyodumda vajinusmustan yeni kurtuldum..
bu arada tskrler bukadar sicak karsiladiniz :) hosbuldum tekrardn

Son düzenleme:

eneeeem tatlımm ben özelden yazdım yolladımm bilemm
bak şimdi bilemicekler ya ne kadar hamaratlı olduğumu
artık darısı başka tariflere...
tatlı arkadaşımmm bende seni çok sevdimmm,hiç çıkasım yok ama mutfağa doğru bi yol almam lazımm artık
bu bereket sanırım aynur'un kerameti bu aradaaaa,yarın görürsem sorucammm
gülcüm görüşmek üzere hayırlı iftarlar arkadaşım..
elvancım sana da hayırlı iftarlar canımmm...

sizi gidi isguzarr terazler siziii
demek bu burcun kizlari bi sekilde yola geliyo
ama erkeklerine pek guvenmemek lazim bu konudaa bi anektot daha yakaladim sizin hakinzda ey terazilerrr
sen nerdensin bu arada ne zamadr bebis dusunuyosun?????
benimde cikma vaktim geldi
birazdan kocis calar kapiyi canimm gece girip okurum ama illaki buralarda olursan yazisrz canimm
simdilik hoscakallll.....
ipek immm sana da bye byeee tatlim tskler guzel sohbetin icin.....

Sagol canim benim iftara daha 4 saat var.. Allah kabul etsin ins.. öpyrmmmmm

Tamam tatlim ben yurt disi cnm.. yine ugrarim grs mutlaka :) sevdim sizi.. Hayirli iftarlar..

ipek yazmissin kuzum tarifi cok saol hemen kalkip harekete geciyorum gece yatarken tikinabileyim dye
eger biskuvili yaparsak da kedi dilini sosun arasina koyuyoruz dmi:26::26::26:

rica ederim canım ne demek...bi paket kedi dilini süt ile ıslatıp bir borcama diziyosun,sonrasında muhallebi ,eğer istersen arta kalan kedi dilleri varsa yine muhallebiden sonra onlarıda dizip en son çikolata sosunu dökebilirsinn..borcam büyüksede bi paket kedi dili yetiyor..sadece en alta diziyorum ben kedi dillerini,muhallebinin üzerine kalmıyor,ama çok beğeneceksin eminimmm

tuhhhh... kizin olursa anasindan belli diceklerdi oglanlar siraya gircekti bak goruyomusun sennnnyseeee...
anliyorum canimmm sana kolay gelsin zaten bnde kaciyorum kocis gelcek bi toparlanayim artik dmeeee
aynur u bulunca bi sor bakalim sen ne yemis ne icmis bi el alaim kizdan da bu gelenlerle bir gelsin sizin bebisler de
sanada hayirli iftarlar acarken dua et bizede fistigim siiii yuuuuuu

Kedi dili derken
kedi dilii derken hani su paketlerde satilan tiramisu yapiminda kullanilan ince uzun biskuviler varya onlarr iste caniimmmm
yoksa biz ole satanistce kedicikleri bogazlayip mama felan yapmiyoruz yanii

Baska benzetme bulamadinizmi ya kedi dili diye adlandirdiktan sonra ben yiyemem onu bidaha
hii tirstim bi an sizden

aynen ole oldu canimm bayadr tenhaydi burasi iki gundur bir geliyolar bi geliyolar sorma
ufurukcu varmis burda bitane dye laf cikarmislar duyan geliyo duyan geliyo anacim
herkisler solugu burda aliyooo
hamilelgim simdilik yolunda cok sukur canimm darisi size olsun
senin de en kisa zamanda gelir ins melegin canimmm saka bi yana burasi ugurludur bak solemedi deme
sicagizdr biz tatlim gel sen burda yer coookk

saolasin sirinemm simdiden agzim sulandi popomu bi kaldirabilirsem pc basindan kalkip yapcam hemen
bagimlilik yaptnz walla nikotin gbi cikamiyorum bi turlu
hahaha topigi terazililer sardi valla
sissssstttt tekerr teker gelin ama cok savunmasizim yazik banaaaaabuuukeettt helllpppp hellppp sosss

kız ne sorucaktın bana?okudum ama anlamadım...

Allah naapmasin seni koptum ya..
iyi hadi bakalim banada ugurlu gelecekmi senin burcun neki tatlim.. sen çik sonra yazarsin bu gidisle iftarida edemicen merak etme burdayim bundan sonra kafanizi agritirim

Baska benzetme bulamadinizmi ya kedi dili diye adlandirdiktan sonra ben yiyemem onu bidaha
hii tirstim bi an sizden
walla onu bize degil turk dil kurumuna iletceksin canimmm yoresel degil turkiyede evrensel bi soylem cunku buu
korkma korkma azicik manyagiz tamam ama onun da zarari bi kendimize
sut dokmus pisicikler gbiyizdr normalde biz oyle muhliss oyle sevgiye muhtac ole korunmasiz
dmi kizlarrr

bu arada esim eve ugramadan gtcekmis iftara kalabilirdim ama laptop fena isindi
azicik kapayayim da motoru sogusun patlicak simdi yoksa infilak edicek evin ortasinda
sonra bi ara grerim yne dye umuyorum ve hepnizi teker teker opuyorummm cicisler
ozleyin bizi teyzoslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…