Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Anladm cnm, burda hiç duymadim :)
Zamanla anlicam artik zararsiz olup olmadiginiizi
Simdilik grsmek üzere

sagolun kızlar hepininz öneride bulunmuşsunuz şu anda lasınoh aldım ama pek bi faydası yok ölüyorum emziriken mama kullanmak istemyrm eşimde asla diyor allahım yardım etsn inş bide hep aglıyor ya istyr gögsüm hep agzında olsun napçam bilmyrm uyku yok öldüm ya yemek yok ne zormuş annelik bide bel agrımda başladı tam beterm anlayacagınız

hilaalcim oglumun kakası yeşil degl bide sık yapıyor ishal gibi emerken yapıyor genelde ama idrara çok dikkat etmedm sütütm akıyor yetmese akarmı anlamadım ben yaaaaaaaaaaaa

tatlım bende aynı şeyleri yaşamıştım sezeryanla dogum yaptım o hiç problem olmadı ama gögüslerimin yarası çok fazlaydı.Bu konuda kaç defa doktora gittim soganı kokar belki emmez diye önceleri birisi söylemişti yapmadım. Yaralar geçmeyince yaptım çok kısa zamanda düzeldi sanada geçmiş olsun.............

Ha bu arada avatarindaki o tatli sey senin bebeginmiiiiii yerim onu ben ya nekadar tatli bisey o yaaaa isirasim geldi
bu tatli sey benim yavyummm diil canimcimm
ama temennim en az onun kadar cimcime bi kiz cikarabilmekbakalim basarabilcekmiyim muamma
kime cok bakarsan ona benzermis ya (koca kari rivayetlerine gore:)
o hesap bende asik asik bakiyorum iste hergun bu guzelligeeee
yememek mumkun mu suna baksana hem kokos hem sirineee masaallahhh
Allah sahibine bagislasin cimdiklemek lazim popisini bunun
arkadaşlar geriye gidip çok okuyamadım ama bende teraziyim :)
ooooo yoooo bgun hepinz bir oldunuz yeryuzundeki tum teraziler
ve kesin bana bi kamera sakasi yapiyosuz dmi hadi itiraf edinnn

canim hosgeldinnn
yararli olabildiysek ne ala guzelim insaallah sifa bulursun bi an once....
bu arada ben bi ayriti daha ogrendim bu konuda hani o kullandgin lasinoh varya
iste onu mucizevi kilan sey icerigindeki lanolin mis o da bi cesit yag yani..
sana diyecegim eger aktardan saf lanolin icerem krem, losyon yda yag bulabilrsen bde onu dene tatlimm
icerik de kimyasal azaldikca etki artar dye dusunuyorum nacizane fikrimce ben...

kiyamam kuzum sna sakin kendini yetersz hissetme
senin sutun miktarindan cok onu ne kadar pozitif duygularla bebisine verdgin daha onemli bence
esas fayda duygudan yoksun olamaz cunku ole olsa bizim yerimize inekler koyunlar yapardi bu isi dmii??
annelik sinavini basariyla atlaticaksin kuzum sen inan bana daha cok yolun basindasin bunlari hissetmen cok normal
zamanla hersey yoluna grcektr... bu surecte keske sana yardmci birileri olsa yaninda annen kizkardesin fln...
eminim o zaman bu donemi atlatman cok daha kolay olucaktr...
optum canim seni mis oglusunu da kokluyorummm

Ayy :) Olsun tatlim saglikli olsun yeterki..
terazi konusuna gelince çok büyük bi tesadüf olmus gerçekten hi aslinda biz kamera sakasi yapiyorz evet nerdende anladin hemen

afferrin kizzz sende cok sicak ciktin yurtdisi guzeliii
hadi bi de kolonya tut bakalim simdii misafirimize terlikleri de unutma ama

Cikss sicagimdir emme öyle terlik filan çikarmam kolay kolay korkutma misafirleri, benide, daha tazeyim burda hiii :83::83:

aminnnn canımmm paşanıda öp bizim için

Herkeselere mrb valla ramazan beni epye sarstı o yüzden çok aranızda bulunamıyorum öpüyorum hepinizi arkadaşlar dualarımdasınız ve dualarınız bekliyorum

Herkeslere Günaydın, Hayırlı Cumalar
Geçmişi okumadım henüz bir günaydın deyip çıkacağım, işlerimi bitirince yine gelirim, cuma vakti dua halinde olacağım hepinize ederim, sizde bana etmeyi unutmayın
Melekcim bu arada sanada günaydın, ramazan beni dün fena sarstı, bugün şimdilik iyiyim çok şükür, iftarda ve sahurda pide yemedim, midem şuana kadar çok iyi maşallah. demekki gerçekten pideyi hazmedemiyorum ben.
öptüm herkesi

işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
duydum ki topiği teraziler sarmış, gülcüğümün yardım çağrılarını aldım ve hemen bir süper kahraman gibii olaya müdehale etmek üzere aranızdayım...bende terazi zede, terazi manyağı , terazi burcu bi adamla evli biri olarak sonuna kadar gülcüğümün arkasındayım..gülle ben ikiye 122 kalsaK ta yılmayacağız.. dün gece iftardan sonra saat 1 e kadar uyumuş, ondan sonrada hiç uyumamış, bu yetmezmiş gibi bu gün yoğun bir iş temposuna girecek olan ben, ara ara sitede olamasamda takipteyim,,heppinize yeterim evel Allah

Bu arada Gül; kim ayağını sürttü diye sormuşsun: BEN BEN BEN BEN BEN BEN

dün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye

ben hem senin yanındayım hem ıların,çünki hem eşim terazi hem de ben....

ben hem senin yanındayım hem ıların,çünki hem eşim terazi hem de ben....

dün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye

amaaaaaaaann..bu ne güzel bi haber böyle..bu benim bu tOpikte aldığım ilk gebelik haberi.. gözün aydın olsun, tebrik ederim, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin1:1
darısıda bizim gibi bekleyenlerin başına İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…