- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.361
walla onu bize degil turk dil kurumuna iletceksin canimmm yoresel degil turkiyede evrensel bi soylem cunku buu
korkma korkma azicik manyagiz tamam ama onun da zarari bi kendimize
sut dokmus pisicikler gbiyizdr normalde biz oyle muhliss oyle sevgiye muhtac ole korunmasiz
dmi kizlarrr
bu arada esim eve ugramadan gtcekmis iftara kalabilirdim ama laptop fena isindi
azicik kapayayim da motoru sogusun patlicak simdi yoksa infilak edicek evin ortasinda
sonra bi ara grerim yne dye umuyorum ve hepnizi teker teker opuyorummm cicisler
ozleyin bizi teyzoslarr
sagolun kızlar hepininz öneride bulunmuşsunuz şu anda lasınoh aldım ama pek bi faydası yok ölüyorum emziriken mama kullanmak istemyrm eşimde asla diyor allahım yardım etsn inş bide hep aglıyor ya istyr gögsüm hep agzında olsun napçam bilmyrm uyku yok öldüm ya yemek yok ne zormuş annelik bide bel agrımda başladı tam beterm anlayacagınız
hahaha topigi terazililer sardi valla
arkadaşlar geriye gidip çok okuyamadım ama bende teraziyim :)
bu tatli sey benim yavyummm diil canimcimmHa bu arada avatarindaki o tatli sey senin bebeginmiiiiii yerim onu ben ya nekadar tatli bisey o yaaaa isirasim geldi
ooooo yooooarkadaşlar geriye gidip çok okuyamadım ama bende teraziyim :)
afferrin kizzz sende cok sicak ciktin yurtdisi guzeliiiSende hosgeldin aramiza o vakit
canim hosgeldinnnsagolun kızlar hepininz öneride bulunmuşsunuz şu anda lasınoh aldım ama pek bi faydası yok ölüyorum emziriken mama kullanmak istemyrm eşimde asla diyor allahım yardım etsn inş bide hep aglıyor ya istyr gögsüm hep agzında olsun napçam bilmyrm uyku yok öldüm ya yemek yok ne zormuş annelik bide bel agrımda başladı tam beterm anlayacagınız
bu tatli sey benim yavyummm diil canimcimm
ama temennim en az onun kadar cimcime bi kiz cikarabilmekbakalim basarabilcekmiyim muamma
kime cok bakarsan ona benzermis ya (koca kari rivayetlerine gore:)
o hesap bende asik asik bakiyorum iste hergun bu guzelligeeee
yememek mumkun mu suna baksana hem kokos hem sirineee masaallahhh
Allah sahibine bagislasin cimdiklemek lazim popisini bunun
ooooo yoooobgun hepinz bir oldunuz yeryuzundeki tum teraziler
ve kesin bana bi kamera sakasi yapiyosuz dmi hadi itiraf edinnn
afferrin kizzz sende cok sicak ciktin yurtdisi guzeliii
hadi bi de kolonya tut bakalim simdii misafirimize terlikleri de unutma ama
canlarım ben geldim nasılsınız.
çok yoğun günler geçiriyorum. Nefes almayı unutcam yakında. Canım çıkıyo berbat ötesi.
Geçmişe bakamadım ama azçok fikrim oldu.
Burcumun mutluluğuna hala çokk seviniyorum aklıma geldikce yüzümde güller açıyo.
özgecimm cok üzüldüm yaşadıklarına neyseki oğlun artık yanındaymış. Göğüs yaralaarı demişsin cnm ahh neler çektim biliyosun vee canını sıkmak istemem ama hala yaralarım vaar. 4ayımızı bitircez. Hiçbişey çare olmuyo tek çare ağlayarak emzirmek. Doktor bana çok göğüs yarasına şahit oldum ama seninki gibi görmedm demişti deri kalmamıştı hiç göğüslerimde bnm ama inatla emzirdim acı eşiğim çok yüksekmiş benm demekki diyorum yada oğlum için katlandım. Hatta sağlık ocağındaki ebeye gösterdiğimde yaktığımı düşündü göğüslerimi. Tek çaren emzirmek cnm bırakma emzirmeyi sakın.
Azcık oğlumu anlatıyım size. çok büyüdük maşallahhhhhYüzüstü dönmeyi keşfettik ama sırtüstü dönemiyoruz:) oyuncaklarımızla oynuyoruz ve bu hafta herşeyi ağzımıza götürmeye başladık:) saçlarımı okşuyo o minnak elleriyle sürekli dokunmak istiyo. Gülücüklerimiz bol bol var. Rabbm sağlığını versn. Olmayanlarada nasip etsn.
işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
duydum ki topiği teraziler sarmış, gülcüğümün yardım çağrılarını aldım ve hemen bir süper kahraman gibii olaya müdehale etmek üzere aranızdayım...bende terazi zede, terazi manyağı , terazi burcu bi adamla evli biri olarak sonuna kadar gülcüğümün arkasındayım..gülle ben ikiye 122 kalsaK ta yılmayacağız.. dün gece iftardan sonra saat 1 e kadar uyumuş, ondan sonrada hiç uyumamış, bu yetmezmiş gibi bu gün yoğun bir iş temposuna girecek olan ben, ara ara sitede olamasamda takipteyim,,heppinize yeterim evel Allah
Bu arada Gül; kim ayağını sürttü diye sormuşsun: BEN BEN BEN BEN BEN BEN
işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
duydum ki topiği teraziler sarmış, gülcüğümün yardım çağrılarını aldım ve hemen bir süper kahraman gibii olaya müdehale etmek üzere aranızdayım...bende terazi zede, terazi manyağı , terazi burcu bi adamla evli biri olarak sonuna kadar gülcüğümün arkasındayım..gülle ben ikiye 122 kalsaK ta yılmayacağız.. dün gece iftardan sonra saat 1 e kadar uyumuş, ondan sonrada hiç uyumamış, bu yetmezmiş gibi bu gün yoğun bir iş temposuna girecek olan ben, ara ara sitede olamasamda takipteyim,,heppinize yeterim evel Allah
Bu arada Gül; kim ayağını sürttü diye sormuşsun: BEN BEN BEN BEN BEN BEN
dün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?