- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.381
rabbim sizlerede nasip etsin bambaşka bir duyguymıuş bütün dualarım sizle canlarım benim ama çpk küçükmüş doktor dinlencen bebek tutunsun dedi
rabbim sizlerede nasip etsin bambaşka bir duyguymıuş bütün dualarım sizle canlarım benim ama çpk küçükmüş doktor dinlencen bebek tutunsun dedi
hosgeldin canimmmselammmmm millettttt
hosgeldin canimmm
tunaydinnn herkislereeee millettt ben geldimmmm uyanin bakemmmm
ben bi bi kosu gecmise isinlanip geliyorum gelince istima yapicegimmmkacmayin sakin haaaa
bir de belirtilerini paylaşırmısın lütfen...test ne zaman yaptın?cerviksi falan kontrol ettinmi?ne yaptın söyle bakalım...
belli belli sicak oldugun caniimmmm sicak olmasan onca topic arasindan gelip bizi bulmazdin zatenn dmiiiAyy :) Olsun tatlim saglikli olsun yeterki..
terazi konusuna gelince çok büyük bi tesadüf olmus gerçektenhi aslinda biz kamera sakasi yapiyorz evet nerdende anladin hemen
Aminnn tatlim Rabbim once sihhat versin tum bebislerimze benimki de icinde olsun
Cikss sicagimdir emme öyle terlik filan çikarmam kolay kolaykorkutma misafirleri, benide, daha tazeyim burda hiii :83::83:
sana suresiz ramazan izni yaziyorum oleyse melekcimmmHerkeselere mrb valla ramazan beni epye sarstı o yüzden çok aranızda bulunamıyorum öpüyorum hepinizi arkadaşlar dualarımdasınız ve dualarınız bekliyorum
canimmm sanada hayirli cumalarHerkeslere Günaydın, Hayırlı Cumalar
Geçmişi okumadım henüz bir günaydın deyip çıkacağım, işlerimi bitirince yine gelirim, cuma vakti dua halinde olacağım hepinize ederim, sizde bana etmeyi unutmayın
Melekcim bu arada sanada günaydın, ramazan beni dün fena sarstı, bugün şimdilik iyiyim çok şükür, iftarda ve sahurda pide yemedim, midem şuana kadar çok iyi maşallah. demekki gerçekten pideyi hazmedemiyorum ben.
öptüm herkesi
ayyy nerdesinnn buketimm sen ya bi an kendimi intihar edicektimmm bi tane teraziyle omurboyuişte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
duydum ki topiği teraziler sarmış, gülcüğümün yardım çağrılarını aldım ve hemen bir süper kahraman gibii olaya müdehale etmek üzere aranızdayım...bende terazi zede, terazi manyağı , terazi burcu bi adamla evli biri olarak sonuna kadar gülcüğümün arkasındayım..gülle ben ikiye 122 kalsaK ta yılmayacağız.. dün gece iftardan sonra saat 1 e kadar uyumuş, ondan sonrada hiç uyumamış, bu yetmezmiş gibi bu gün yoğun bir iş temposuna girecek olan ben, ara ara sitede olamasamda takipteyim,,heppinize yeterim evel Allah
Bu arada Gül; kim ayağını sürttü diye sormuşsun: BEN BEN BEN BEN BEN BEN
saol tatlim biz iyiyiz elhamdulillah....da sen kayipssunn burcu cummmslm arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar baya sayfaları ilerletmiş :)
ayyy canim benim ya tebrik ederimmmmdün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye
tünaydın tatlım...hadi bak ta gel...
cerviks nedir? ay aynur??
deldimmm
kimler burda bakalimmm bi yoklama cekelimmmm:121:
walla benim bildigim cerviks rahim agzi tabirinde kullaniliyo ama tam da emin diilimmmcerviks nedir? ay aynur??
himmmmm kiz sen neler de biliyo mussun oleeee:13:kızlar hepinize tavsiye ederim cerviksi kontrol ederek gebeliyi daha erken öyrene bilirsiniz.çerviks vajinanın içinde bulunana fındık gibi bir şey,(googleden resmine baka bilirsin)yani rahim ağzı qaliba tam bilmiyorum.elini iyce yıkayıp,orta parmağını vajinana sokuyosun parmağına deyicek zaten,fındıkgibi bir şey,eyer o sertse burun ucu gibi hemile diyilsin,eyer dudak kıvamında yumşaksa,yada balon gibi hamilesin demektir.ben iki aydır bu yöntemi kullanarak adet olucağımı önceden biliyorum...
canim walla aslinda tam da gecmisini ayrintili bilmiyorum gaziantep adli uyemizinrozicim gaziantep eski arkadaşlardan mı?çoktan mı bebeyi olmuyodu?
himmmmm kiz sen neler de biliyo mussun oleeee:13:
seni topigin fahri hemsiresi ilan ediyorum malumm doktor bitane ben varim zatenn
canim walla aslinda tam da gecmisini ayrintili bilmiyorum gaziantep adli uyemizin
ama arada girip kullandigi ilaclarla ilgili sorular yazdgini bizzat animsiyorum....
sanirim o da stresli bi surec sonunda kuzusuna kavusanlardannn
darisi size bakalimmmm bu arada bata safak kac baklim aynur cum senin
kız ne sorucaktın bana?okudum ama anlamadım...
merhaba kızlaaar
bakıyorumda kaynatmışsınız bayacaaa maaşallah maaşallah Allah muhabbetinizi daim etsinnn canlarım...
terazileri çekiştirmeyi de unutmamışsınız haniii bu arada (istediğim smiley olmuyor ) :)
dün ben size ne dedim bi enerji bi sinerji patlaması yaşıcam sayenizde dedim...yaşadımmm !!!
aklıma geldikçe komiğime gidiyorr..dün kociş iftara yetişemeyeceğini söyleyince bende eltime geçtim yemeğe,geçmedende ütü yapayım dediydim,ütüyü bitirdim,fişini çekiyordum ki öyle bir patlama oldu kiii ödüm koptu,bi alev çıktı prizden,prizin içi karardı resmen,ve bütün sigortalar attı
merhaba kızlaaar
bakıyorumda kaynatmışsınız bayacaaa maaşallah maaşallah Allah muhabbetinizi daim etsinnn canlarım...
terazileri çekiştirmeyi de unutmamışsınız haniii bu arada (istediğim smiley olmuyor ) :)
dün ben size ne dedim bi enerji bi sinerji patlaması yaşıcam sayenizde dedim...yaşadımmm !!!
aklıma geldikçe komiğime gidiyorr..dün kociş iftara yetişemeyeceğini söyleyince bende eltime geçtim yemeğe,geçmedende ütü yapayım dediydim,ütüyü bitirdim,fişini çekiyordum ki öyle bir patlama oldu kiii ödüm koptu,bi alev çıktı prizden,prizin içi karardı resmen,ve bütün sigortalar attı
aynen ole oldu canimm bayadr tenhaydi burasi iki gundur bir geliyolar bi geliyolar sorma
ufurukcu varmis burda bitane dye laf cikarmislar duyan geliyo duyan geliyo anacim
herkisler solugu burda aliyooo
hamilelgim simdilik yolunda cok sukur canimm darisi size olsun
senin de en kisa zamanda gelir ins melegin canimmm saka bi yana burasi ugurludur bak solemedi deme
sicagizdr biz tatlim gel sen burda yer coookk
saolasin sirinemm simdiden agzim sulandi popomu bi kaldirabilirsem pc basindan kalkip yapcam hemen
bagimlilik yaptnz walla nikotin gbi cikamiyorum bi turlu
sissssstttt tekerr teker gelin ama cok savunmasizim yazik banaaaaabuuukeettt helllpppp hellppp sosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?