Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

rabbim sizlerede nasip etsin bambaşka bir duyguymıuş bütün dualarım sizle canlarım benim ama çpk küçükmüş doktor dinlencen bebek tutunsun dedi

bir de belirtilerini paylaşırmısın lütfen...test ne zaman yaptın?cerviksi falan kontrol ettinmi?ne yaptın söyle bakalım...

belli belli sicak oldugun caniimmmm sicak olmasan onca topic arasindan gelip bizi bulmazdin zatenn dmiii
ama ben terlik derken misafirin kafasina firlat demedim tontisim
terlik istermisiniz efenim dye bi sor bakalim ayaciklari usumesin
mazallah usutmesinler konuklarimiz diye bi sor bakalim diiidiimmm kiizzz
sanirim seninle biraz turkce calismamiz gerkicek elvancimmm ciik cikkk olmuyo boleeee
Herkeselere mrb valla ramazan beni epye sarstı o yüzden çok aranızda bulunamıyorum öpüyorum hepinizi arkadaşlar dualarımdasınız ve dualarınız bekliyorum
sana suresiz ramazan izni yaziyorum oleyse melekcimmm
ama ole hepten arazi olma firsat buldukca arada bi ceee eee yap tmm mii
canimmm sanada hayirli cumalar
dularda bulusalim insaallah yaseminimm..
isin bitince biz burdayiz gel tatlimm bizde seni optuk kokulu kokulu
ayyy nerdesinnn buketimm sen ya bi an kendimi intihar edicektimmm bi tane teraziyle omurboyu
verilcek bi sinavim var zaten hali hazrda ama yetmezmis gbi bi de kulupte ne kadar terazi varsa hepsi bir olmus booooo dye geldiler walla cok koktuuuumm beennn
guclerimizi birlestirelimmm buketimm
haydi powerpuff girlssss........
yeryuzundeki tum terazilere karsiiiii savulun uleyyyynnnnnn
bu arada o ayagini surume meselesine de daha sonra deginicegim hatrlatt alicegim ifadeniii
hayir yani en azindan giriste bi anket fln yapalim extradan artik terazi fln kabul etmeyelim mesela
nasi fikir amaaa
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar baya sayfaları ilerletmiş :)
saol tatlim biz iyiyiz elhamdulillah....da sen kayipssunn burcu cummm
hamis olup burayi terk etmeyi dusunuyosan pesindeyim birakmam walla
zaten zar zor bitane arkamdan gelen bulmusummm
dün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye
ayyy canim benim ya tebrik ederimmmm
hayirli olsun tum ailenize bebisiniz saglikla sihhatle gelissin ins. cok sevindim senin adina

kizlar duyunn duyuunn buranin uguru var didiydimmm size dimiiiii
ahanda ilk piyango gaziantep ten x kardesimize vurduuuuu
geeel ablaaa gelllll ramazan bereketi burdaaaaa

cerviks nedir? ay aynur??

kızlar hepinize tavsiye ederim cerviksi kontrol ederek gebeliyi daha erken öyrene bilirsiniz.çerviks vajinanın içinde bulunana fındık gibi bir şey,(googleden resmine baka bilirsin)yani rahim ağzı qaliba tam bilmiyorum.elini iyce yıkayıp,orta parmağını vajinana sokuyosun parmağına deyicek zaten,fındıkgibi bir şey,eyer o sertse burun ucu gibi hemile diyilsin,eyer dudak kıvamında yumşaksa,yada balon gibi hamilesin demektir.ben iki aydır bu yöntemi kullanarak adet olucağımı önceden biliyorum...

himmmmm kiz sen neler de biliyo mussun oleeee:13:
seni topigin fahri hemsiresi ilan ediyorum malumm doktor bitane ben varim zatenn
rozicim gaziantep eski arkadaşlardan mı?çoktan mı bebeyi olmuyodu?
canim walla aslinda tam da gecmisini ayrintili bilmiyorum gaziantep adli uyemizin
ama arada girip kullandigi ilaclarla ilgili sorular yazdgini bizzat animsiyorum....
sanirim o da stresli bi surec sonunda kuzusuna kavusanlardannn
darisi size bakalimmmm bu arada bata safak kac baklim aynur cum senin

hakketen tatlım ya,ben şu belirtilerden falan çok-çok iyi anlıyorum,hamilelikle ilgili her şeyi biliyorum da eh kalamıyorum,bakalım.şimdi,ben ateş ölçme yöntemini kullanıyorum doktorcum,ateşe göre 24ü yumurtlamışım,bu durumda adet 8i,ama inşallah adet falan olmaz.yanui 11günüm var...

merhaba kızlaaar
bakıyorumda kaynatmışsınız bayacaaa maaşallah maaşallah Allah muhabbetinizi daim etsinnn canlarım...
terazileri çekiştirmeyi de unutmamışsınız haniii bu arada (istediğim smiley olmuyor ) :)
dün ben size ne dedim bi enerji bi sinerji patlaması yaşıcam sayenizde dedim...yaşadımmm !!!
aklıma geldikçe komiğime gidiyorr..dün kociş iftara yetişemeyeceğini söyleyince bende eltime geçtim yemeğe,geçmedende ütü yapayım dediydim,ütüyü bitirdim,fişini çekiyordum ki öyle bir patlama oldu kiii ödüm koptu,bi alev çıktı prizden,prizin içi karardı resmen,ve bütün sigortalar attı

çok alemsiniz kızlar beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün kedi dili :)))hamile olan arkadaşımızın da gözü aydın allah kucağına almayı nasip etsin...burası terazi topiği olmuş bune arkideş ben aslan burcuyum

ne gülüyosun kız,öyle korkulu şey olmuş bak.Allah korumuş.yok kız ben burdayım,hiç terazilere lağ attırırmıyım,ben de kociş de terazi...

tabi o kadar enerji fazla geldi )))

elvancım yardım talep ettiğin kişi bir terazi ile evliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…