Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne gülüyosun kız,öyle korkulu şey olmuş bak.Allah korumuş.yok kız ben burdayım,hiç terazilere lağ attırırmıyım,ben de kociş de terazi...

ahh canımm yaaa nasılda korurmuş beniii arkadaşımmm,,Allah razı olsun aynurumm
valla aynur güldüğüme bakma dün görmeliydin benii,nasıl korktumm
olayın şokunu atlattım ya artıkk gülüyorumm

geçmiş olsun!!! dikkat et bundan böyle..daha hamile kalacan, gebelik takvimi yapacan, bulantılarını anlatacan(inşallah olmazda), çocuk doğuran, nasıl doğurduğunu anlatacan..ohoooo..çok işimiz var..napıyon sen böyle...

Son düzenleme:
kuzucuklar,ayağı kerametli bereketli olan bizzzzat benim.ilk ben geldim bu topiye,sadece yaseminle yazışdım,o da bana arkadaşlarının az olduğunu ama samimi olduklarını söyledi,sonra bir baktım,4yeni üye daha,çok mutlu olmuştum.e ilk gebe haberi de geldi bu gün,inşallah ard-arda düzülürüz böyle...

gülcümmm canımm çok iyi yapmışsın bilgisayarın motorunu soğutmakla benim ütü gibi infilak edebilirdiii,Allah korusunn...
e özledik zaten sizii de geldikk buralaraaa anne zuzu ve minnak zuzu

buketimmm çok tşk ederim tatlımmm,doğru benimde aklıma hemen hamilelk geldi,dedim ki acaba hamile olsaydımm bişi olur muydu...resmen çarpılmış gibi hissettim kendimi...
babamı arıyorum o şokla babaaaa beni elektrik çarptı galba çok fenayımmmmm,babamda kızım sakin ol,çarpsa konuşamazdın deyince hee doğruu deyip biraz yatıştım

yaaaaa öyle deme napiyim yurt disinda bukadr olur ancak.. yine burdakilere ragmen iyi konustugumu düsünüyorum hih
Timemm terlikte veririm yahu

ah canım benim ayyy ne sevindim yaa o kızcağız girip bir iki bişey yazıp çıkardı hep, dr bana şu ilacı verdi, dr bana bu ilacı vardı bunu kullanan varmı arkadaşlar derdi. ayyy Allahımıza çok şükür demek hamiş olmuş maşallah
Allahım darısı başımızaaaaa, ay bugün çok yoğunum iyikide bi bakim demişim sevinçlendim, yaa bende umutluyum bu ay ama Allah bilir sonradan üzülmiyim inşallah. test yapsam daha erken, yapmasam meraktan çatlıyacağım. ama dünkü bulantım bugün yok, demekki pide bana dokunuyormuş , hiç yemedim sahurda iyileştim. ama karnımın içinde tuhaflıklar var, bilemedim yani, ben bugün dayanamam yaparım kesin bi test, sonra üzülür otururum heralde bakalım sizi haberdar ederim

Ayyyyy dikkat et tatlim geçmis olsn
elvancım yardım talep ettiğin kişi bir terazi ile evliii

ya harbiden ne tesadüflerle dolu bi topik mslh

Hosbuldummmmm evet sizin iftara yakin gelmisim nolsun ya sahura kalkamadim ölüyorum açliktan
Temizlik yapicamda üseniyorum yine tembelligim üstümde bgn
Sen nasilsin canm

elvancım öncelikle çok tşk ederim canım geçmiş olsun msjına
bende geç yatmıştım o nedenle sahura kalkamadımm...ama şükür susuzluk ve açlık hissetmiyorum henüzz..
canım benim açsann yapma istersen temizlik..daha fena olursun sonra..
kendini daha iyi hissettiğin bi zaman yaparsınn..
ben de iyiyim çok şükürr arkadaşımm,bu arada gerçek ismin elvan sanırım değil mi ?
birazcık tanıtabilir misin kendini ?

yasemin esencandaki doktorunun adı neydi canım

Tümaycım, dün giremedim akşam ondan yazamadım kusura bakma ltfen.
Dr. Gülnur Seyithanoğlu
Çok iyi bir insandır, çok dikkatlidir, tesadüfi şeyler yapmaz, emin olmak ister herşeyden, o kalabalığın içinde sana gerekli bilgiyi verir, sen dinlerken şaşırırsın yani bu kadın nasıl kafasını topluyorda konuşuyor diye

sag ol canım benim rahatsızlığımdan ötürü doktorumun en ufak bi detayı bile kaçırmaması lazım inşallah faydalı olur sağ ol tatlım

Rica ederim canim aman dikkat.
ya ben kalkamadim yazmisim pardon sahur yapmadim yani sabaha kadar ayaktaydim üsendim yemek yemeye ay keske yeseymisim diyecegimi bile bile yemedim birazda migdem rahatsiz olur diye aslinda
ya ben duramiyorumki böyle pat diye biri gelcek rezil olcm
hmm ben yurt disinda kaliyorum immm 1 sene 5 aydir evliyim, bos zamanim hep müzikle aletlerinle geçiyo çocuklugumdan beri hobilerimin arasinda en saglami budur
çalismiyorum evlendim biraktim çalismayi. hm tam 2 ay sonra 22 yasina ziplicam, baska baska baska sinirli bi yapim vardir, çocukla çocuk olurum koca karilarla koca kari
Biraz alinganimdir, ama sicak kanliyimdir insanlari kirmayi sevmiyorum gerçekten gerekmedikçe incitmemde. böyle iste tatlim birazda sen anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…