- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.401
ne gülüyosun kız,öyle korkulu şey olmuş bak.Allah korumuş.yok kız ben burdayım,hiç terazilere lağ attırırmıyım,ben de kociş de terazi...
ahh canımm yaaa nasılda korurmuş beniii arkadaşımmm,,Allah razı olsun aynurumm
valla aynur güldüğüme bakma dün görmeliydin benii,nasıl korktumm
olayın şokunu atlattım ya artıkk gülüyorumm
kuzucuklar,ayağı kerametli bereketli olan bizzzzat benim.ilk ben geldim bu topiye,sadece yaseminle yazışdım,o da bana arkadaşlarının az olduğunu ama samimi olduklarını söyledi,sonra bir baktım,4yeni üye daha,çok mutlu olmuştum.e ilk gebe haberi de geldi bu gün,inşallah ard-arda düzülürüz böyle...ahh canımm yaaa nasılda korurmuş beniii arkadaşımmm,,Allah razı olsun aynurumm
valla aynur güldüğüme bakma dün görmeliydin benii,nasıl korktumm
olayın şokunu atlattım ya artıkk gülüyorumm
walla onu bize degil turk dil kurumuna iletceksin canimmm yoresel degil turkiyede evrensel bi soylem cunku buu
korkma korkma azicik manyagiz tamam ama onun da zarari bi kendimize
sut dokmus pisicikler gbiyizdr normalde biz oyle muhliss oyle sevgiye muhtac ole korunmasiz
dmi kizlarrr
bu arada esim eve ugramadan gtcekmis iftara kalabilirdim ama laptop fena isindi
azicik kapayayim da motoru sogusun patlicak simdi yoksa infilak edicek evin ortasinda
sonra bi ara grerim yne dye umuyorum ve hepnizi teker teker opuyorummm cicisler
ozleyin bizi teyzoslarr
buketimmm çok tşk ederim tatlımmm,doğru benimde aklıma hemen hamilelk geldi,dedim ki acaba hamile olsaydımm bişi olur muydu...resmen çarpılmış gibi hissettim kendimi...geçmiş olsun!!! dikkat et bundan böyle..daha hamile kalacan, gebelik takvimi yapacan, bulantılarını anlatacan(inşallah olmazda), çocuk doğuran, nasıl doğurduğunu anlatacan..ohoooo..çok işimiz var..napıyon sen böyle...
neee kim hamile ben yokken ne oldu buralarda ayyyy ölüyorum merakımdan kim gebe kızlar ???
belli belli sicak oldugun caniimmmm sicak olmasan onca topic arasindan gelip bizi bulmazdin zatenn dmiii
ama ben terlik derken misafirin kafasina firlat demedim tontisim
terlik istermisiniz efenim dye bi sor bakalim ayaciklari usumesin
mazallah usutmesinler konuklarimiz diye bi sor bakalim diiidiimmm kiizzz
sanirim seninle biraz turkce calismamiz gerkicek elvancimmm ciik cikkk olmuyo boleeee
:
arkadaşlar geriye gidip çok okuyamadım ama bende teraziyim :)
dün kanla idrar tahlili yaptırdım bugünde doktora gittim hamileymişim pregnyl iğnesi ve önce allahın takdiriyle çok mutluyum çok küçükmüş progestan verdi tutunsuın diye
tatlım hoşgeldin..gaziantepli diye sanırım bir arkadaş varmış yanlış yazmış olabilirim nickini bu arada,hamileymişş...
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasib etssin arkadaşımma.
yaaaaa öyle deme napiyim yurt disinda bukadr olur ancak.. yine burdakilere ragmen iyi konustugumu düsünüyorum hih
Timemm terlikte veririm yahu
merhaba kızlaaar
bakıyorumda kaynatmışsınız bayacaaa maaşallah maaşallah Allah muhabbetinizi daim etsinnn canlarım...
terazileri çekiştirmeyi de unutmamışsınız haniii bu arada (istediğim smiley olmuyor ) :)
dün ben size ne dedim bi enerji bi sinerji patlaması yaşıcam sayenizde dedim...yaşadımmm !!!
aklıma geldikçe komiğime gidiyorr..dün kociş iftara yetişemeyeceğini söyleyince bende eltime geçtim yemeğe,geçmedende ütü yapayım dediydim,ütüyü bitirdim,fişini çekiyordum ki öyle bir patlama oldu kiii ödüm koptu,bi alev çıktı prizden,prizin içi karardı resmen,ve bütün sigortalar attı
elvancım yardım talep ettiğin kişi bir terazi ile evliii
elvancım hoşgeldinnn nasılsın dünden bu yana,çok konuşamadık,dün çıkıyordum malumm..
rabbim sizlerede nasip etsin bambaşka bir duyguymıuş bütün dualarım sizle canlarım benim ama çpk küçükmüş doktor dinlencen bebek tutunsun dedi
Hosbuldummmmm evet sizin iftara yakin gelmisimnolsun ya sahura kalkamadim ölüyorum açliktan
Temizlik yapicamda üseniyorum yine tembelligim üstümde bgn
Sen nasilsin canm
yasemin esencandaki doktorunun adı neydi canım
Tümaycım, dün giremedim akşam ondan yazamadım kusura bakma ltfen.
Dr. Gülnur Seyithanoğlu
Çok iyi bir insandır, çok dikkatlidir, tesadüfi şeyler yapmaz, emin olmak ister herşeyden, o kalabalığın içinde sana gerekli bilgiyi verir, sen dinlerken şaşırırsın yani bu kadın nasıl kafasını topluyorda konuşuyor diye
elvancım öncelikle çok tşk ederim canım geçmiş olsun msjına
bende geç yatmıştım o nedenle sahura kalkamadımm...ama şükür susuzluk ve açlık hissetmiyorum henüzz..
canım benim açsann yapma istersen temizlik..daha fena olursun sonra..
kendini daha iyi hissettiğin bi zaman yaparsınn..
ben de iyiyim çok şükürr arkadaşımm,bu arada gerçek ismin elvan sanırım değil mi ?
birazcık tanıtabilir misin kendini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?