- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.421
Tümaycım, dün giremedim akşam ondan yazamadım kusura bakma ltfen.
Dr. Gülnur Seyithanoğlu
Çok iyi bir insandır, çok dikkatlidir, tesadüfi şeyler yapmaz, emin olmak ister herşeyden, o kalabalığın içinde sana gerekli bilgiyi verir, sen dinlerken şaşırırsın yani bu kadın nasıl kafasını topluyorda konuşuyor diye
ah canım benim ayyy ne sevindim yaa o kızcağız girip bir iki bişey yazıp çıkardı hep, dr bana şu ilacı verdi, dr bana bu ilacı vardı bunu kullanan varmı arkadaşlar derdi. ayyy Allahımıza çok şükür demek hamiş olmuş maşallah
Allahım darısı başımızaaaaa, ay bugün çok yoğunum iyikide bi bakim demişim sevinçlendim, yaa bende umutluyum bu ay ama Allah bilir sonradan üzülmiyim inşallah. test yapsam daha erken, yapmasam meraktan çatlıyacağım. ama dünkü bulantım bugün yok, demekki pide bana dokunuyormuş , hiç yemedim sahurda iyileştim. ama karnımın içinde tuhaflıklar var, bilemedim yani, ben bugün dayanamam yaparım kesin bi test, sonra üzülür otururum heralde bakalım sizi haberdar ederim
yaaaa inanmıyorummm ya resmen ya terazi yada sevdiceği terazi olanlar burada toplanmış gibiii
yasemincimm dün adlarınızı yazmıştımm yaa bugün Rabbim nasib etti,mübarek günde dua ettim sizler için..
Rabbim seni de tez zamanda bebiş haberiyle sevinçlendirsin arkadaşıımm...testini yap dayanamıyorsan tamam...ama sakın üzülme çünkü henüz erkenn biliyorsun değil mi...bunun geç döllenmesi var ...ya da ne biliyim kanda dahi hemen çıkmayanı var...ümidin hep olsun arkadaşımm..
ah canım benim ayyy ne sevindim yaa o kızcağız girip bir iki bişey yazıp çıkardı hep, dr bana şu ilacı verdi, dr bana bu ilacı vardı bunu kullanan varmı arkadaşlar derdi. ayyy Allahımıza çok şükür demek hamiş olmuş maşallah
Allahım darısı başımızaaaaa, ay bugün çok yoğunum iyikide bi bakim demişim sevinçlendim, yaa bende umutluyum bu ay ama Allah bilir sonradan üzülmiyim inşallah. test yapsam daha erken, yapmasam meraktan çatlıyacağım. ama dünkü bulantım bugün yok, demekki pide bana dokunuyormuş , hiç yemedim sahurda iyileştim. ama karnımın içinde tuhaflıklar var, bilemedim yani, ben bugün dayanamam yaparım kesin bi test, sonra üzülür otururum heralde bakalım sizi haberdar ederim
Rica ederim canim aman dikkat.
ya ben kalkamadim yazmisim pardon sahur yapmadim yani sabaha kadar ayaktaydim üsendim yemek yemeyeay keske yeseymisim diyecegimi bile bile yemedim birazda migdem rahatsiz olur diye aslinda
ya ben duramiyorumki böyle pat diye biri gelcek rezil olcm
hmm ben yurt disinda kaliyorum immm 1 sene 5 aydir evliyim, bos zamanim hep müzikle aletlerinle geçiyo çocuklugumdan beri hobilerimin arasinda en saglami budur
çalismiyorum evlendim biraktim çalismayi. hm tam 2 ay sonra 22 yasina ziplicam, baska baska baska sinirli bi yapim vardir, çocukla çocuk olurumkoca karilarla koca kari
Biraz alinganimdir, ama sicak kanliyimdirinsanlari kirmayi sevmiyorum gerçekten gerekmedikçe incitmemde. böyle iste tatlim birazda sen anlat
topik canlandı hareketlendi diyorsunuz işte demekki terazilerin sayesinde tabi ben hariiç :)
CANIMMM Allah razı olsun senden inşallah, bende cuma vakti hepimize ettim, dualarımızn hepsi kabul olsun inşallah hayırlısıyla.
Çok güzel yazmışsın varya, evet tamam test yapıcam ama üzülmiycem çünkü daha erken olduğunun bilinci ile yapıcam bakalım, çok sağol arkadaşım düşüncemi güzel yönlendirdin. öpüyorum seni çook çokk ve ben çıkıyorum şimdilik mecburen yine geleceğim
ahh canımm..ben böyle zamanlarda hep Rabbim bizi açlıkla,susuzlukla imtihan etmesin derimm..
birde hep şunu düşünürüm..bizim çok şükür hiç olmazsa iftar vakti yiyecek yemeğimiz,içecek suyumuz var..
ya olmayanlar,ya onu bulamayanlar..ve yinede orucunu tutanlar..bizler hadi zaman gelsinde yiyelim diyoruz ama omayanlar acaba neyle açıyorlar oruçlarınııı...
evini şöyle bi toparladınmı tamamdır..bazen temizlik yapılmamış olabilir,herkesin kendine göre bi sıkıntısı derdi olabilir...hoşgörülü olmak lazımm...
insan tedirgin oluyor bazen aman biri gelirse ne der diye ama sonuçta sen hiç temizlik yapmıyor değilsin kii...zaten senin evine bahane vermeye gelen biri ne yapsan etsende bulur...boşver..sen kendini biliyo musun arkadaşım yeter işte o..elalem ne der diye diye düşünmekten hasta oldumm..
kendini anlatmışsın ya elvancımm inan çok benziyor huylarımız..burdan yazınca böyle sankii işte aaa bende sana benziyorum yaaa gibii biraz sallamasyon takılıyomuş gibi gözüksede öyle değil aslında...bende her türlü ortama adapte olurum kolaylıkla..sevgiyle dolup taşan bi fıtratım varr
sinirlendiğim zaman bir anda parlarım ama çabuk merhamete gelirim..kin tutamam hiç..unutmayı tercih ederimm..
haksızlık en tahammül edemediğim şeydirr..kırılganımdır...kırılırım ama belli etmem pek fazla..karşımdakinin anlamasını beklerimm ama bu beklentimm boşa çıkar çoğu zamann
Elvancığım tontişim sende yeni mi geldin topiğe, valla geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi , aman ne kaynatmışsınız öyle maşallah size kızlar
ayrıca bu terazi muhabbeti nedir bilmiyorum ama bende boğayım ona göre haa mööööö
hihi peki bazen deliligin de tutuyormu durup dururken çiglik atip sarki söylüyonmu çocuk gibi atlayip zipliyonmu :122::122: benzer yanlarimiz çok gerçektende :) Haksizliga gelemem, biyerde hakszlk varsa kirginligimi kizginligimi ifade eder ordan çeker giderim. Olaylara iyi niyetle yaklasmayi seviyorum ama herkesinde bi tahammül noktasi var iste.. Ki bugne kadar yasadiklarim aslinda çok sabirli biri oldugumun da ispatidir.
kolay kolay sinirlenmem oyzden, sinirlendigimdede çok kötü olurum, raydan çikarim anliyacagin.
Haklisin tatlim Rabbim açta açikta komasin kimseleri. Halimize binlerce kez Sükür.. Allah herkesin yardimcisi olsn..
Elvancığım tontişim sende yeni mi geldin topiğe, valla geçmişi okuyayım dedim ama gözüm kesmedi , aman ne kaynatmışsınız öyle maşallah size kızlar
ayrıca bu terazi muhabbeti nedir bilmiyorum ama bende boğayım ona göre haa mööööö
Dün terazilerle doldu burasi Bende dahil evt yeni katildim açikçasi geçmisi okumya pek firsatim olmadi, dalmasyon yaptim topige..
gel tartayim seni bogacigimama isirmak yok
Dün terazilerle doldu burasi Bende dahil evt yeni katildim açikçasi geçmisi okumya pek firsatim olmadi, dalmasyon yaptim topige..
gel tartayim seni bogacigimama isirmak yok
Agzina saglikooooooo hem nasıllll dünde yazmıştım arkadaşlarla konuşurkenn,içimde hiç büyümeyen bir çocuk olduğunu,çevremdekilerin yaa ne zaman çıkacaksın şu çocukluktan,büyü artık dediklerini vs.....deliliklerim vardırrr...ilk evlendiğim zamanlar kayınvalimlerdeykende bazen tabii içmden geliyor sonuçta ben böyleyim yani çocukluk tabir edilecek şeyler yaptım herhaldeki kadıncağıza bir tuhaf geldimmsonra artık dayanamdım sordum anne dedim benim yaptıklarım size tuhaf mı geliyorr ? oda evet dedi bende e banada sizin bunları tuhaf karşılamanız tuhaf geliyor işte diyiverdimm
ısırsam gene iyi, dua et tepiklemiyim canım benim
şaka bir yana deminde burda bişey oldu hemen kızdım filan, yaa diyolar sinirlenmek için bir kelime yetiyor sana , nasıl bir kişiliksin sen diyolarboğayım işte o mübarek hayvancağızın özelliklerinide taşıyorum azıcık napalım
evvvet ben geldim nasılsınız bakalım :)
bugün iyiyim çok şükür sabah yine kusmalarımızı yaptık
ama şimdi iyiyiz mide ekşimesi var
buda sizinle rahat rahat konuşmama engel değil
şimdi eski tayfa nerelerdesiniz demiş baş olarak sadece yaso var
yeni arkadaşlar kendimden kısaca bahsedeyim sonra sizide tanımak istiyorum geçmişi okumak hiç istemiyorum anlayış gösterirseniz seviniriz bebişimle
ben burcu 24 yaşında 2 yıllık evli pko sendromu olan ve 2 yıldırda tedavi görüyodum yarım yamalak
çok zor günler geçirdik iyisi oldu kötüsü oldu biz hep omuz omuza burdaydık
dr tüp bebek dediler en son ve kolay kolay gebe olamazsın normal yolla dediler yıkıldım bunaldım ama kendi kendimin ilacı oldum
ocak ayında hsg çekildi temiz çıktı sonra ara verdim tedaviye rabbimin izni ile olacak bigün dedim zamanı var dedim ağladım sızladım depresif takıldım ama yılmadım ...
mart ayında yanlış hatırlamıyosam soğan kürüne başladım ama uzun süre regl olamadım sonra mayıs sonunda tüp bebek uzmanına göründüm yüz ifadesi beni yıktı ama belli etmedim
söktürücü verdi yolladı eve bende madem öle olmıcak boş koydum takmıyodum aklıma bile getirmicem diye sözler verip durdum regl oldum ilaçlar sayesinde 1 hafta sonra bir kaç gün soğan kürü yaptım sonra tatile çıktık dolayısıyla yapamadım bi ara dukan diyeti yaptım zayıfladım 1-2 kilocuk
rizeye kaplıcaya gittik oralarda baya ağır kaldırdım
eve döndük evi temizledim yaz temizliği tabi dolapları çektim koltukları kaldırdım vs..
plaja gittim kayalıklardan atladım durmadan atladım çakıldım kayalıklara ama benden mutlusu yokaklıma bebek fln gelmiyo
10 kasık ağrısı çektim göğüs uçlarım acıyodu regl olcam diye bekliyodum göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkınca işgillendim birdengeldi aklıma çıkmıyo test aldım ramazana girmeden yapayım dedim
bi baktım çift çizgi veeee 7 haftalık hamileyim rabbimin izni ileeee işte böle dualarım sizinleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?