- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.441
evvvet ben geldim nasılsınız bakalım :)
bugün iyiyim çok şükür sabah yine kusmalarımızı yaptık
ama şimdi iyiyiz mide ekşimesi var
buda sizinle rahat rahat konuşmama engel değil
şimdi eski tayfa nerelerdesiniz demiş baş olarak sadece yaso var
yeni arkadaşlar kendimden kısaca bahsedeyim sonra sizide tanımak istiyorum geçmişi okumak hiç istemiyorum anlayış gösterirseniz seviniriz bebişimle
ben burcu 24 yaşında 2 yıllık evli pko sendromu olan ve 2 yıldırda tedavi görüyodum yarım yamalak
çok zor günler geçirdik iyisi oldu kötüsü oldu biz hep omuz omuza burdaydık
dr tüp bebek dediler en son ve kolay kolay gebe olamazsın normal yolla dediler yıkıldım bunaldım ama kendi kendimin ilacı oldum
ocak ayında hsg çekildi temiz çıktı sonra ara verdim tedaviye rabbimin izni ile olacak bigün dedim zamanı var dedim ağladım sızladım depresif takıldım ama yılmadım ...
mart ayında yanlış hatırlamıyosam soğan kürüne başladım ama uzun süre regl olamadım sonra mayıs sonunda tüp bebek uzmanına göründüm yüz ifadesi beni yıktı ama belli etmedim
söktürücü verdi yolladı eve bende madem öle olmıcak boş koydum takmıyodum aklıma bile getirmicem diye sözler verip durdum regl oldum ilaçlar sayesinde 1 hafta sonra bir kaç gün soğan kürü yaptım sonra tatile çıktık dolayısıyla yapamadım bi ara dukan diyeti yaptım zayıfladım 1-2 kilocuk
rizeye kaplıcaya gittik oralarda baya ağır kaldırdım
eve döndük evi temizledim yaz temizliği tabi dolapları çektim koltukları kaldırdım vs..
plaja gittim kayalıklardan atladım durmadan atladım çakıldım kayalıklara ama benden mutlusu yokaklıma bebek fln gelmiyo
10 kasık ağrısı çektim göğüs uçlarım acıyodu regl olcam diye bekliyodum göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkınca işgillendim birdengeldi aklıma çıkmıyo test aldım ramazana girmeden yapayım dedim
bi baktım çift çizgi veeee 7 haftalık hamileyim rabbimin izni ileeee işte böle dualarım sizinleeee
MUCİZE...şu kafaya takmama olayını nasıl başardın anlatsana, benim 3,5 senede hiç aklımdan çıkmadı, son iki senedirde aklıma getiripte ağlamadığım gece yok.. takma kafaya unut diyolar başaramıyorum psikoloğa gidiyorum anti depresan veriyo, şizofren hastalarının ilaçlarından veriyo, kadın doğumcuya gidiyorum, bi psikologla konuş diyo, sonra oda anti deprasan veriyo..NASIL YAPTIN??
adimi solemistim canim ama bir dahaaarose ya ben senn adını unuttum anacığım
yada sölemedin mi
canım asıl sen NE YAPTIN ?
kendine bunu yapmamalısın aşk olsun çok üzüldüm
eşim yanımda konuşmadı konuşanlarıda yanımda barındırmadı her defasınde destek oldu bana
bende rahatladım tabi kk dan uzaklaştım bi araa bana çocuğu hatırlatacak kişilerden uzaklaştım tatile gittim kafa dağıttım
aklıma gelmedimi tabiki geldi ama abartmadım saniyelik gelip gönderdim hemenama sen kendini aşmışsın içme o ilaçları rabbimin takdiri olacak inş ama zaman az zaman ver bebişin gelecek emin ol
Benim de eşim çok destek oldu...ben kafamda bütün bunları düşünüyorum hayırlısı diyorum, sabır diyorum, mucizeleri okuyorum, ümit hep var diyorum ol diyecek olacak diyorum ama ağlamadan edemiyorum...bende yeni gittim tatile, döndüm..çok uzun zamandan sonra gittim hem de ..inş. bu tatil iyi gelecek..ben tatildeyken bi taraftan da doktora gittim, aşılama yaptırdım.iki gün sonra test yapmam gerekiyodu ama bu gün adet oldum..erkenden yani.. onun bunalımındayım şuan.. aşılama yaptırırken doktor iki gün üstüste baktı çatlamamış adet ol gel dedi ama ben yine ümitliydim..ama yine hüsran..neyse...
canım asıl sen NE YAPTIN ?
kendine bunu yapmamalısın aşk olsun çok üzüldüm
eşim yanımda konuşmadı konuşanlarıda yanımda barındırmadı her defasınde destek oldu bana
bende rahatladım tabi kk dan uzaklaştım bi araa bana çocuğu hatırlatacak kişilerden uzaklaştım tatile gittim kafa dağıttım
aklıma gelmedimi tabiki geldi ama abartmadım saniyelik gelip gönderdim hemenama sen kendini aşmışsın içme o ilaçları rabbimin takdiri olacak inş ama zaman az zaman ver bebişin gelecek emin ol
Benim de eşim çok destek oldu...ben kafamda bütün bunları düşünüyorum hayırlısı diyorum, sabır diyorum, mucizeleri okuyorum, ümit hep var diyorum ol diyecek olacak diyorum ama ağlamadan edemiyorum...bende yeni gittim tatile, döndüm..çok uzun zamandan sonra gittim hem de ..inş. bu tatil iyi gelecek..ben tatildeyken bi taraftan da doktora gittim, aşılama yaptırdım.iki gün sonra test yapmam gerekiyodu ama bu gün adet oldum..erkenden yani.. onun bunalımındayım şuan.. aşılama yaptırırken doktor iki gün üstüste baktı çatlamamış adet ol gel dedi ama ben yine ümitliydim..ama yine hüsran..neyse...
alaraburcu tebrik ediyorum. Alllah analı babalı büyütsün inşaallah. bende kafaya çok takıyorum. hakikaten bize iyi geldin. bende hiçbir sorun yok aslında. 3 aydır deniyoruz sadece. ama insan yine de olmadıkça çok üzülüyor. bu ay acayip kafaya taktım yaaa. sen şimdi bize sık sık tatil mi yap diyorsun:))
canım sende problem ne ?
canım sen daha çok çok başındasın dicem sen bana gel bide onu bana sor dicen
tabikide tatil iyi geliyo ama tatildede dr falan gitmeye kalkarsan tabi atamazsın üzerinden hatta mahvedersin tatilini
başka işlerle uğraş gez toz farklı kitaplar oku gerekirse dedikoduları dinle çocuk muhabbeti dinleme
çocuk soranlara ağzının payını ver geç farkında olsunlar ve bi daha sormasınlar öle işteee
Canım ben evlenmeden önce doktora gittiğimde kistim olduğunu öğrendim..öncesindede gitmiştim aslında..karın ağrım var diye..ama bekarlara bakmıyolar biliyosun.. düğünden önce gittim kistin var dediler.. bikaç ay sonra doğum kontrol hapına başladım.kistleri tedavi etsindiye..normal yolla denedik olmadı..sonra kistler 7 cm olmuş diye evlendikten 1,5 sene sonra laporoskopiyle aldırdım..tanı çikolata kistiydi ama patoloji sonucu lutein kisti çıktı.. doktor sizin çocuğunuz olur, gidin deneyin dedi.. 3-5 ay olmadı... sonra başka bi doktora gittim yine kist var, yine kist tedavisi, yine sonuç yok, sonra başka bi doktora gittim. kiste rağmen 3 ay klomen içtim yine sonuçyok.. başka bi doktora gittim daha ağır bi kist tedavisi verdi kist kayboldu aşılama yaptırdım olmadı.. sonra yine doktora gittim yine kist var.. kist Allah kist.. kist manyağı oldum anlayacağın..ikinci kez gittiğimde ameliyat dedi.. ben yine doktor değiştirdim.. bu seferki doktorum yani son doktorum daha insancıl çıktı ameliyata gerek yok dedi, ama bissürü tahlil tetkik, bunun yanında son doktorum yenin problemin yumurtaların çatlamaması dedi..başka bi teşhis koydu.. tahlil sonucu anti-tpo denen bi değer var yüksek çıktı.. guatr başlangıcı..gibi bişey...onun tedavisi felan derken, ikinci aşılama sonuç yine hüsran.. sonuçta üç tane problemim var kist, çatlamama, anti-tpo:)) durum uzuuuuuun bir özetle bu...
Allah sana sabır versin inşaallah. bir an önce çocuğun olsun inş.
evvvet ben geldim nasılsınız bakalım :)
bugün iyiyim çok şükür sabah yine kusmalarımızı yaptık
ama şimdi iyiyiz mide ekşimesi var
buda sizinle rahat rahat konuşmama engel değil
şimdi eski tayfa nerelerdesiniz demiş baş olarak sadece yaso var
yeni arkadaşlar kendimden kısaca bahsedeyim sonra sizide tanımak istiyorum geçmişi okumak hiç istemiyorum anlayış gösterirseniz seviniriz bebişimle
ben burcu 24 yaşında 2 yıllık evli pko sendromu olan ve 2 yıldırda tedavi görüyodum yarım yamalak
çok zor günler geçirdik iyisi oldu kötüsü oldu biz hep omuz omuza burdaydık
dr tüp bebek dediler en son ve kolay kolay gebe olamazsın normal yolla dediler yıkıldım bunaldım ama kendi kendimin ilacı oldum
ocak ayında hsg çekildi temiz çıktı sonra ara verdim tedaviye rabbimin izni ile olacak bigün dedim zamanı var dedim ağladım sızladım depresif takıldım ama yılmadım ...
mart ayında yanlış hatırlamıyosam soğan kürüne başladım ama uzun süre regl olamadım sonra mayıs sonunda tüp bebek uzmanına göründüm yüz ifadesi beni yıktı ama belli etmedim
söktürücü verdi yolladı eve bende madem öle olmıcak boş koydum takmıyodum aklıma bile getirmicem diye sözler verip durdum regl oldum ilaçlar sayesinde 1 hafta sonra bir kaç gün soğan kürü yaptım sonra tatile çıktık dolayısıyla yapamadım bi ara dukan diyeti yaptım zayıfladım 1-2 kilocuk
rizeye kaplıcaya gittik oralarda baya ağır kaldırdım
eve döndük evi temizledim yaz temizliği tabi dolapları çektim koltukları kaldırdım vs..
plaja gittim kayalıklardan atladım durmadan atladım çakıldım kayalıklara ama benden mutlusu yokaklıma bebek fln gelmiyo
10 kasık ağrısı çektim göğüs uçlarım acıyodu regl olcam diye bekliyodum göğüslerimde yeşil yeşil damarlar çıkınca işgillendim birdengeldi aklıma çıkmıyo test aldım ramazana girmeden yapayım dedim
bi baktım çift çizgi veeee 7 haftalık hamileyim rabbimin izni ileeee işte böle dualarım sizinleeee
canim sende de mi pko var??? allah sifa versin kuzum tedavisi olan bi sey neysekicanımmmm hoşgeldinnn...
hikayeni okudumm..mutlu sonlara bayılırımmm...bendede pko var...ama değişik biraz...hap kullanmazsam kendiliğinden adet görmüyorum...yani hani kimisi düzensizliğinden yakınır ya...benimm çok düzenli yani..hiç adet görmüyorummmama doktoru bile şaşırtan bişi var ki adet göremeyen kadınlarda birikme olurmuş aslında içinde,benimkine baktığında şu anda adet oluyor gibi gözüküyorsun hatta adetinin ortasında gözüküyosun demiştii...işte öle bişi...25.5 yaşındayım,ismim ipek,öğretmenim,terazi burcuyummmmm
(kızlar siz anlaldınız onu)
bende tedavi sürecindeyim..ama çok rahatım...parlodel ile yolculuğumuza devam ediyoruz...
Rabbim kucağını bebişinin mis kokusuyla doldursun arkadaşımm...bundan sonra seni de yeni tayfanın içerisinde görebilmek bizi çok mutlu eder...bi zaman sonraya eski yeni kalmaz kaynaşırız zaten inşş...
biriniz gelseniz de iki laf etseydik iyidi beeaaaa
kendi kendime turku mu cigirsam kii
ama yok o zaman hic kimse gelmez mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?