Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Tebriklerrrrrrrrr tatlim mucize gerçektende :) çok sevindim.. Bende takmicigiiiiiim bundan böyle hiiiiihh Allahim nasip etsin herkese.. Zor dönemler geçirmissin, ne güzel Rabbim nasip etti.. saglikli ve güzel bi hamilelik sonrada bi nefeste cuuuup diye doguracagin bii dogum diliyorum ins

canım asıl sen NE YAPTIN ?
kendine bunu yapmamalısın aşk olsun çok üzüldüm
eşim yanımda konuşmadı konuşanlarıda yanımda barındırmadı her defasınde destek oldu bana
bende rahatladım tabi kk dan uzaklaştım bi araa bana çocuğu hatırlatacak kişilerden uzaklaştım tatile gittim kafa dağıttım
aklıma gelmedimi tabiki geldi ama abartmadım saniyelik gelip gönderdim hemen ama sen kendini aşmışsın içme o ilaçları rabbimin takdiri olacak inş ama zaman az zaman ver bebişin gelecek emin ol

hihhh sole bi goz attim da geldimmm
hepicigini begendim tek tek sonra yok ben gormedim vay ben duymadim dye gucenmeler olmasin
ayy bi ayriti dikkatimi cekti elvancigimmm kiz sen muzik aleti calarim demissin
az bi benim dogmamis ama -ins sihhatle dogcek olan- kizceme de bi keman caldiriversen
hoca masrafindan kurtarsan beni
rose ya ben senn adını unuttum anacığım
yada sölemedin mi
adimi solemistim canim ama bir dahaaa
bir dahaaaaa
bir dahaaaaa
soluyorummm sirf senin icin
adim"GuL"
pc de turkce karakter yok ama idare et canimcimmm

Benim de eşim çok destek oldu...ben kafamda bütün bunları düşünüyorum hayırlısı diyorum, sabır diyorum, mucizeleri okuyorum, ümit hep var diyorum ol diyecek olacak diyorum ama ağlamadan edemiyorum...bende yeni gittim tatile, döndüm..çok uzun zamandan sonra gittim hem de ..inş. bu tatil iyi gelecek..ben tatildeyken bi taraftan da doktora gittim, aşılama yaptırdım.iki gün sonra test yapmam gerekiyodu ama bu gün adet oldum..erkenden yani.. onun bunalımındayım şuan.. aşılama yaptırırken doktor iki gün üstüste baktı çatlamamış adet ol gel dedi ama ben yine ümitliydim..ama yine hüsran..neyse...

canım sende problem ne ?

ipegimmm bocegimmm hamaratim nere gtti benimmm
dun onun tatlidan yaptim walla yaparken doydu karnim kabi siyirip durmaktan
bu guzel tarifi icin cok cok tisikurlerimiiii iletcem daaa benn onaaaa

alaraburcu tebrik ediyorum. Alllah analı babalı büyütsün inşaallah. bende kafaya çok takıyorum. hakikaten bize iyi geldin. bende hiçbir sorun yok aslında. 3 aydır deniyoruz sadece. ama insan yine de olmadıkça çok üzülüyor. bu ay acayip kafaya taktım yaaa. sen şimdi bize sık sık tatil mi yap diyorsun:))

canimm her seyin bi zamani vardr ole dusun senin icin hayirli olani hayirli zamanda istemelisin
koru korune olsun dye beklemek insanin canini cok acitabiliyo her zaman mutluluk da getrmiyo sonucta
ornek:ben.... bu gebeligimden once bi dusuk yasadim
ve bana bir musibet bin nasihatten iyi geldi anlayacagin....
sabirla hep beraber beklemye devam edicez burda Rabbim ol diyecegi zamani..............

canım sen daha çok çok başındasın dicem sen bana gel bide onu bana sor dicen
tabikide tatil iyi geliyo ama tatildede dr falan gitmeye kalkarsan tabi atamazsın üzerinden hatta mahvedersin tatilini
başka işlerle uğraş gez toz farklı kitaplar oku gerekirse dedikoduları dinle çocuk muhabbeti dinleme
çocuk soranlara ağzının payını ver geç farkında olsunlar ve bi daha sormasınlar öle işteee

canım sende problem ne ?

Canım ben evlenmeden önce doktora gittiğimde kistim olduğunu öğrendim..öncesindede gitmiştim aslında..karın ağrım var diye..ama bekarlara bakmıyolar biliyosun.. düğünden önce gittim kistin var dediler.. bikaç ay sonra doğum kontrol hapına başladım.kistleri tedavi etsindiye..normal yolla denedik olmadı..sonra kistler 7 cm olmuş diye evlendikten 1,5 sene sonra laporoskopiyle aldırdım..tanı çikolata kistiydi ama patoloji sonucu lutein kisti çıktı.. doktor sizin çocuğunuz olur, gidin deneyin dedi.. 3-5 ay olmadı... sonra başka bi doktora gittim yine kist var, yine kist tedavisi, yine sonuç yok, sonra başka bi doktora gittim. kiste rağmen 3 ay klomen içtim yine sonuçyok.. başka bi doktora gittim daha ağır bi kist tedavisi verdi kist kayboldu aşılama yaptırdım olmadı.. sonra yine doktora gittim yine kist var.. kist Allah kist.. kist manyağı oldum anlayacağın..ikinci kez gittiğimde ameliyat dedi.. ben yine doktor değiştirdim.. bu seferki doktorum yani son doktorum daha insancıl çıktı ameliyata gerek yok dedi, ama bissürü tahlil tetkik, bunun yanında son doktorum yenin problemin yumurtaların çatlamaması dedi..başka bi teşhis koydu.. tahlil sonucu anti-tpo denen bi değer var yüksek çıktı.. guatr başlangıcı..gibi bişey...onun tedavisi felan derken, ikinci aşılama sonuç yine hüsran.. sonuçta üç tane problemim var kist, çatlamama, anti-tpo:)) durum uzuuuuuun bir özetle bu...

ya ztn benim başımda bir doktor var beni sürekli azarlıyor acele ediyorum diye. eşim doktor benim. bana çok kızıyor. strese girdikçe olmaz diyor daha çok korkuyorum. ben sürekli dua ediyorum. dua ettikçe rahatlıyorum. ama bi müddet sonra yine başlıyor içimde ki o ses. 'ya olmazsa'diye. offffff çok zıkılıyorum. pazar günü adet olacak mıyım diye ölücem neredeyse. 3 tane test yaptım hepsi negatif(((

Allah sana sabır versin inşaallah. bir an önce çocuğun olsun inş.

herkesler gitmiss kapamissinz kepenkleri kizlar...
ay bnada bi rehavet coktu ki sormayin...
uyudum uyandim felan sersem gbiyim
yemekle felan ugrassam acilirdim da bgun de disardaymisiz o da kalinca serdim postu bnde
melul melul bakiniyorum simdi ole

biriniz gelseniz de iki laf etseydik iyidi beeaaaa
kendi kendime turku mu cigirsam kii
ama yok o zaman hic kimse gelmez mazallah

canımmmm hoşgeldinnn...
hikayeni okudumm..mutlu sonlara bayılırımmm...bendede pko var...ama değişik biraz...hap kullanmazsam kendiliğinden adet görmüyorum...yani hani kimisi düzensizliğinden yakınır ya...benimm çok düzenli yani..hiç adet görmüyorummm ama doktoru bile şaşırtan bişi var ki adet göremeyen kadınlarda birikme olurmuş aslında içinde,benimkine baktığında şu anda adet oluyor gibi gözüküyorsun hatta adetinin ortasında gözüküyosun demiştii...işte öle bişi...25.5 yaşındayım,ismim ipek,öğretmenim,terazi burcuyummmmm
(kızlar siz anlaldınız onu)

bende tedavi sürecindeyim..ama çok rahatım...parlodel ile yolculuğumuza devam ediyoruz...

Rabbim kucağını bebişinin mis kokusuyla doldursun arkadaşımm...bundan sonra seni de yeni tayfanın içerisinde görebilmek bizi çok mutlu eder...bi zaman sonraya eski yeni kalmaz kaynaşırız zaten inşş...

hos geldinnn ipekkkk
bnde tam biri gelse diyodum bakkk ne kadann temiz bi kalpim varmis
baska bise desem tak dye kafama duscekmis walla

canim sende de mi pko var??? allah sifa versin kuzum tedavisi olan bi sey neyseki
zaten ben onu hastaliktan saymiyorum cunku milyonlarca kisti olup o kdar cok hamis olan kadin taniyorum kii
darisi size olsun artik
bde gecen gun tesadufen grdgim bi yemek sitesinde pko yla ilgili bseler okumustum dur onu copy-p yapayim hemen
hep gevezelik hep gevezelik olmazzz azicik da bilgi dagarcigimiz genislesinn dmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…