Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

buketimm sen onun için mi durgunsun bugün böyle yoksaa..üzülme arkadaşım ne olurrr...öyle bi zamanda gelicek ki inş küçük mucizen işte o zaman diyeceksinnn işte tam zamanıydı şimdii diye..bizler biraz sabırsızız ama bilmem ben gönlümü Rabbime yasladımmı bi ferahlıyorum ki sormaaa..Rabbimiz bizleri asla unutmaz ve ihmal etmezz..belki bu da bizim imtihanımız değil mi bitanecimm..sen çok güçlü bir kızsınnn..yazdıklarından anlaşılıyor...biliyorum bugün üzüldün arkaadşım ama yarın çok daha güçlü olacaksınn..anne olmaya bir gün daha yaklaşmış olacaksınnn

ipegimmm bocegimmm hamaratim nere gtti benimmm
dun onun tatlidan yaptim walla yaparken doydu karnim kabi siyirip durmaktan
bu guzel tarifi icin cok cok tisikurlerimiiii iletcem daaa benn onaaaa

tatlışımmmm demek yaptın haa tatlıyı..ahh canım afiyetler ballar şekerler olsun yarasınn arkadaşıma,bol bol sütleri olsun inş
beğendiysen no problemm canım benimm

dedigim yazinin linki burda prensesler cok asiri uzun buldugumdan drek kopyalamak yerine linki vereyim
ilgilenenler okusun diiidiiimmm ahanda link:
Polikistik Over (PKOS) Nedir? « Cahide Sultan
sadece ne oldugundan bahsetmiyo icerik bilginize.....

Yettim yettim nereye kayboldunuz demin hepiniz ya yalniz basima kaldim koca topikte
ahh kiyamam sanaaa... yalniz mi kaldin sen, korktun mu sen, gel bakalim yamacimiza bak ipek ablan da burda

:83::83: Hii evet ya korktum.. Kizlar hamile olanlar olmayanlar folik asite basladinizmi? hamile olanlar nezaman basladiniz?

ahhh yavrimuuu ben mamacık yapmaya gittiimm akşama..eşim de dışarı çıkalım dedi..ama..ama..ama..mutfağa bide gidderim kii..tavandan su damlıyor..ee mutfak dolaplarım şişecek..
komşuya haber verdimm..bizden bişi yok dedi..e dedim nerden geliyor bunun menbaı..gelip baktı ev sahibi..tam çıkaramadı..ben sonra bide bakarım ki bizim lavabonun tavanı,antrenin tavanı su içinde bereket hepsinden damlamıyorr henüzz..ama çok canım sıkıldı yaaaa...bir an önce yapılsada rahat etsem..

tatlışımmmm demek yaptın haa tatlıyı..ahh canım afiyetler ballar şekerler olsun yarasınn arkadaşıma,bol bol sütleri olsun inş
beğendiysen no problemm canım benimm
yaptim yaptimmm o derece pis bogazimdir yani
hakikaten cok mis oldu canimm saol
ayy ne guzel dua etmissin su mubarek saatlerde
benim en buyuk korkum cunku
bebisim dogarda ya sutsuz kalirsa dye dusunmek

annelik = kuruntuculuk

daha dogmadan ne ayrintilari hesapliyo insan boleeeee

Sende benim gibi paratonersin baksana .. ne bu sanssizliklar dünden beri Allah sabr versin valla bende tam misafir çagiracagim gün iftara musluk tikandi, komple tesisat söküldü ev kalkmis gidiyo aksama misafir vardi

ahh.. kiyamam sana nelerle ugrasmissin kuzummm
hemen ev sahibine haber vermen iyi olmus canimm
offf su kirada oturmayi da hic sevmiyorum bu sebeplerden ama olcagi varsada oluyo iste
allahtan erken fark etmissin canim ole dusun
bozma moralini de hemen halledilir haftasonu var daha
cok is cikmadan hemecik yapilir kusum ins....
:83::83: Hii evet ya korktum.. Kizlar hamile olanlar olmayanlar folik asite basladinizmi? hamile olanlar nezaman basladiniz?
canim folik aside ben hamislikten once hic baslamadim
ilac kullanimina karsiyim da azicik
ama hamis olunca ilk 3 ay kullanmistim tabi
ama genelde bebis istedgin zamandan itibaren kullanmaya baslayabiliyosun dye biliyorum

evet tatlım pko bende de var...dediğin gibi engel olarak görmüyorum ben onuu..Allah ol dedikten sonra hikaye onlar...
ama tabii tedavi mi oluyorum yinede ben..ben çabamı göstereyim de...
aa yaz bakalımm gülcümm merak ettimm

Doktora danistim, hamileligin ilk ayinda baslarsin demisti ama öncesindede baslanilsa zarari yokmus fazlasinin yani.. acaba hamilelik boyunca hiç kullanmayanlar varmi? bizim sulaleye soruyorum kimse kullanmamis :44: diyorlarki yahu daha neler, nekadar takiyosun kafaya ne bu pimpiriklik diye..

çok tşk ler canımcımmm,bi okuyayım bakalım rahat zamanımda..
amanında amanınn..elvancık yalnız mı kalmışşş..aaa gel bakalım yanımıza :118:

link verdim cicim oku bi ara.. yemek sitesi olarak da is goru yani adres
bu da kiyagim olsun size bi tasla iki kus
zarari olmadigini bnde duydum canimmm hatta yurtdisinda kadinlar aylarrr oncesinden basliyomus
hamislik boyunca genelde kullanmislardr illaki yaziyo cunku doktorlar...
ama bunlar tabi simdi annelerimze gore zamane seyleri bak bize ne folik asit ne bilmem baska bse
hepimiz turp gbi dogmusuz masaalahh
illaki sart degil su an baslaman canim ama baslasanda bse kaybetmezsin yani kapisss

kızlar iyi akşamlar,nasılsınız kuzucuklarım?inşallah her kes iyidir.yazdıklarınızı tam okuyamadım ama baya bir kaynatmışız.kızlar ya benim az önce kasığımın tamortasından bir batma oldu,iki katlandım resmen,30saniyelik falan,sonra geçti.yaaaaaaaaaaaaa,acep hamilelikten ola bilirmi ki?

hosgeldin canm biz iyiz cok sukur....
bnde seni sordum biraz once ates olcme topigindeki derya ya buranin eskilerindendr o da tanidi seni
daha tam kaynatamadik ya simcik bi araya geldik elvancik ve ipekcikle..
canim agrin neden oldu acaba???
ama hamislik olabilir de olmayabilir de bu yorum icin cok erken bnce senin bat var dha cunku

bende çok enstantaneler üretirim şimdi bilee..
tabii insan hamileyken çok daha duygusal oluyor anlarım...
hep dua ederim canım sana,çok seviyorum kki ben dua etmeyii
gülcümm ben sana pratik tarifler veririm arada böyle..

Sende benim gibi paratonersin baksana .. ne bu sanssizliklar dünden beri Allah sabr versin valla bende tam misafir çagiracagim gün iftara musluk tikandi, komple tesisat söküldü ev kalkmis gidiyo aksama misafir vardi

eyvah eyvah misafir varsa daha fenaa..benimde bugün misafirim olucaktı..ama müsait değillerdi bugüne..
ev sahiplerimiz çok ilgilendiler olayla,yarın usta gelicek inşş ve inş bulur nereden kaynaklandığınııı

evet canım iyiki evdeydim de farkettimm çok şükür..
neyse daha kötüsü olmadı çok şükür şakır şakır akmıyorrr...
çok sağol canım moral verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…