Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aynen walla sorma zaten evhamli tiplerin en onde gideniydim
simdi bde bole olunca ihtimal uretme fabrikasi gbiyim
ama su hormonlarin sucu hepp...
bde erkeklere baksana ne gam var ne tasa ohhhh....
cilekes kadinlarrr

anlastik kusum sen bana yolla ben burdan uygularim zevkle

evet sorma.. Neyse bana müsade kizlar.. ugrarim gece belki öpüyorum hepinizi
hoscakal canimmm... gece belki denk gelirz
evet canım iyiki evdeydim de farkettimm çok şükür..
neyse daha kötüsü olmadı çok şükür şakır şakır akmıyorrr...
çok sağol canım moral verdiğin için
keske moralden fazlasini yapabilsem canimm
ama olanla olene care yok demisler sen simdi o akan yerlere bakip bakip moralini tekrardan bozma
dunyalik isler bunlar halledilir fistigimmm

yemek adresi miii ooo hemen bakim o zaman....yemek bloglarını kaydetttiğim bi yer var sık kullanılanlarda...çok seveerim yemek sitelerini dolaşmayı...

ayyy bende yaa çok evhamlıyım,çok kızıyorum kendime bazen...
erkeklere göre ya aktır ya kara...
eşim diyo ki bazenn canım ne meraklısın böyle senaryolar yazmayaa

hoscakal canimmm... gece belki denk gelirz

keske moralden fazlasini yapabilsem canimm
ama olanla olene care yok demisler sen simdi o akan yerlere bakip bakip moralini tekrardan bozma
dunyalik isler bunlar halledilir fistigimmm

ilgin yeter be gülümm sağolasınn...
nerden bildin,ikidebir gidip kalite kontrol yapıyorummmm
neyse halledilecek artık öyle veya böyleee...
hayırlı iftarlarrr,bol eğlenceler tatlımmm

yemek adresi miii ooo hemen bakim o zaman....yemek bloglarını kaydetttiğim bi yer var sık kullanılanlarda...çok seveerim yemek sitelerini dolaşmayı...
ayyy bende yaa çok evhamlıyım,çok kızıyorum kendime bazen...
erkeklere göre ya aktır ya kara...
eşim diyo ki bazenn canım ne meraklısın böyle senaryolar yazmayaa
aaa sende bendensin desene bnde de var ole bi sekme hatta esim kizar hep ne bu bole doldurmussun yne surayi
adi ustunde burasi sk kullanilanlar dyeee deree bnde zaten sk kullanyom derim
kaydet sen bunuda kusum kaydet faydalanirim hep bu kadinin tarifleri baya guzel bde bole sitesi cok hos hergun hadis
guzel yazilar felan paylasiyo ici dolu bi yer yani

ayyy evet ya ama iste huyumuz kurumasin napailimm kadin milleti genlerde var sekerimmm
benim esim de hep uyarir beni nolur olumsuza odaklanma cekiyosun der
haklilar da bi yerde biz kendi derdmiz yetmezmis gbi omuzlara ha bire bi tugla daha koyarz inadina
onlarsa saldim cayira mevlam kayiraa......

Arkadaşlar benim adet günüm yarın. sol kasığımda batmalar oluyor. acaba hamile olabilir miyim? bu ay 3 kere test yaptım. en sonuncusunu salı günü yaptım negatif çıktı. böyle yaşamak ne kadar zormuş yaaa((

walla bole sorular geldikce kendimi haydar dumen gbi hissediyorum
oncelikle hosgeldin canimm...
bahsettgin batmalari sadece hamilelige yormak icin baska bulgulara da ihtiyacimiz var
simdi ne desek yalan olur...
Allahim gonlunden geceni hakkinda hayrliysa versin dyelim canim anliyorum seni ins
tez zamanda dolar gobegin........

seni opmeden gder miyim kusummm
walla esim gelip kapi zilini calana kadar vaktim var son dakikasina kadar kullanayim hakkimi diyorum

canım yaaa ne kadar iyisin gülcüm yaaa,kardeş gibisinn valla
bu arada yolladığın linke henüz baktımmm ve birde ne göreyimm benim 'yemecikler' başlığı altında topladığım sitelerinn baş taçlarından olan sitee...
çok seviyorum ben o siteyi,sıkı takipçilerindenimmm...
birde kendime tarifler diye bi dosya açtımm..beğendiğim tarifleri hemencik ekliyorum..
bazen yemek dergileri,kitapları alıyorum ama ekseriyetle nette insan aradığı herşeyi artık bulabiliyor zatenn...

sık kullanılanlar polemiğinize çok güldüm,bizdede oluyordu taaa ki ben gizlenci yapana kadar sık kullandıklarımıı..yeni dosya açıp oraya kaydediyorum şimdi napiim

valla canımm adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor diye biliyorumm,yine en ayırdedicisi olan adet'ini bekle derim ben...
idrar testlerinde çıkmayabiliyor,en sağlıklısı kan testi,günün geçtikten sonra dilersen yaptırabilirsin...
dediğin gibi belirsizlikle yaşamak çok güç...
Rabbim gönlüne göre versin canımm.

sende olesin tatlimmm hem ipeksin, hem pitircik cocuk ruhlusun, hem titz hamaratsin, hem yemek olayina saranlardansin ..........
tipkimm ben yanitam komsum olcek kizsin walllaa kader utansin niiidelimmmm
ayy demek sende takip ediyosun bnde bayiliyorum oraya...kizzz ne cok ortak yonumuz var dmeee
hem bak bu baska yere kayit fikrini sevdim calayim hemen fikrini
haklisin artik hersey nette mevcut zaten bde nette denenmis tarifer olmasi cok buyuk avantaj
kitaplarda fiyasko ysayabiliyosun cunku...
bi ara senin listeyle benimkileri takas edelim madem unutmadan kisss

mrb kızlar aranızda benim gibi prolaktini yüksek olan var mı?

iste bitane daha gelde haydar amca olma dmiiiii
hosgeldin canimm...
prolaktin sut salgilama hormonu dye biliyorum ben canim yanlissam duzelt
onun disinda pek bi bilgim yok
ama aramizda yok sanirim
eger istersen aramiza dahil olup bize de ogretebilirsin rahatsizligini....
dertlesz burda her cesit mevcut bde sen geldin mi tamamdr

çok mahcup oldum,bir utandım kiii gülüm yaa bunlar nasıl güzel iltifatlar böylee,ama sen böyle güzel ,samimi ve sıcak baktığın için güzel görüyorsun arkadaşımm
ahh keşke komşu olsaymışızzz..daha kimbilir ne ortaklıklar çıkıcak canımcım..
önceleri tarifleri yazamayı denedimm ama şimdi hemen yapıştır kopyala yapıyorum..üzerinde değişikliklerde yapabiliyorum kolayca..kendime göre ayarlama çekiyorum..yada yapıp beğenmediğim olursa siliyorum falan felan...
listelerimizi takas ederiz tabiii etmez miyiz hiiiçç sen iste yeter kii bitanecimm.
tatlımm ya ben çıkma durumundayımmm,birazcık mutfağa geçicemde...hayırlı iftarlar arkadaşımm...teyzesinin kuzusunu öpüyorum kocamannn,tabii annesinide
sizi özlicemmm tatlışlaaaarrr

evet canım süt hormonu.eşimle ben bir yıldır bebek istiyoduk.ama doktora gitmedik oluruna bıraktık.bir yıl dolunca ben bu ay doktora gittim.kist falan hiçbişey çıkmadı hormonlarım da normal ancak prolaktin 26 çıktı.üst değeri de 26.yani tam sınırda.doktor ben bunun sorun yaratacağını sanmıyom ama yine de tekrarlansın dedi.adet olunca tekrar baktır gel dedi.iste tekrar baktırıp gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…