- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.481
eyvah eyvah misafir varsa daha fenaa..benimde bugün misafirim olucaktı..ama müsait değillerdi bugüne..
ev sahiplerimiz çok ilgilendiler olayla,yarın usta gelicek inşş ve inş bulur nereden kaynaklandığınııı
bende çok enstantaneler üretirim şimdi bilee..
tabii insan hamileyken çok daha duygusal oluyor anlarım...
hep dua ederim canım sana,çok seviyorum kki ben dua etmeyii
gülcümm ben sana pratik tarifler veririm arada böyle..
hoscakal canimmm... gece belki denk gelirzevet sorma.. Neyse bana müsade kizlar.. ugrarim gece belki öpüyorum hepinizi
keske moralden fazlasini yapabilsem canimmevet canım iyiki evdeydim de farkettimm çok şükür..
neyse daha kötüsü olmadı çok şükür şakır şakır akmıyorrr...
çok sağol canım moral verdiğin için
link verdim cicim oku bi ara.. yemek sitesi olarak da is goru yani adres
bu da kiyagim olsun size bi tasla iki kus
zarari olmadigini bnde duydum canimmm hatta yurtdisinda kadinlar aylarrr oncesinden basliyomus
hamislik boyunca genelde kullanmislardr illaki yaziyo cunku doktorlar...
ama bunlar tabi simdi annelerimze gore zamane seyleri bak bize ne folik asit ne bilmem baska bse
hepimiz turp gbi dogmusuz masaalahh
illaki sart degil su an baslaman canim ama baslasanda bse kaybetmezsin yani kapisss
evet sorma.. Neyse bana müsade kizlar.. ugrarim gece belki öpüyorum hepinizi
aynen walla sorma zaten evhamli tiplerin en onde gideniydim
simdi bde bole olunca ihtimal uretme fabrikasi gbiyim
ama su hormonlarin sucu hepp...
bde erkeklere baksana ne gam var ne tasa ohhhh....
cilekes kadinlarrr
anlastik kusum sen bana yolla ben burdan uygularim zevkle
hoscakal canimmm... gece belki denk gelirz
keske moralden fazlasini yapabilsem canimm
ama olanla olene care yok demisler sen simdi o akan yerlere bakip bakip moralini tekrardan bozma
dunyalik isler bunlar halledilir fistigimmm
yemek adresi miii ooo hemen bakim o zaman....yemek bloglarını kaydetttiğim bi yer var sık kullanılanlarda...çok seveerim yemek sitelerini dolaşmayı...
aaa sende bendensin desene bnde de var ole bi sekme hatta esim kizar hep ne bu bole doldurmussun yne surayiayyy bende yaa çok evhamlıyım,çok kızıyorum kendime bazen...
erkeklere göre ya aktır ya kara...
eşim diyo ki bazenn canım ne meraklısın böyle senaryolar yazmayaa
ayyy ben gittin zannettim gülcümm,çıkmak üzeresindir herhalde... ?
walla bole sorular geldikce kendimi haydar dumen gbi hissediyorumArkadaşlar benim adet günüm yarın. sol kasığımda batmalar oluyor. acaba hamile olabilir miyim? bu ay 3 kere test yaptım. en sonuncusunu salı günü yaptım negatif çıktı. böyle yaşamak ne kadar zormuş yaaa((
seni opmeden gder miyim kusummm
walla esim gelip kapi zilini calana kadar vaktim var son dakikasina kadar kullanayim hakkimi diyorum
Arkadaşlar benim adet günüm yarın. sol kasığımda batmalar oluyor. acaba hamile olabilir miyim? bu ay 3 kere test yaptım. en sonuncusunu salı günü yaptım negatif çıktı. böyle yaşamak ne kadar zormuş yaaa((
sende olesin tatlimmm hem ipeksin, hem pitircik cocuk ruhlusun, hem titz hamaratsin, hem yemek olayina saranlardansin ..........canım yaaa ne kadar iyisin gülcüm yaaa,kardeş gibisinn valla
bu arada yolladığın linke henüz baktımmm ve birde ne göreyimm benim 'yemecikler' başlığı altında topladığım sitelerinn baş taçlarından olan sitee...
çok seviyorum ben o siteyi,sıkı takipçilerindenimmm...
birde kendime tarifler diye bi dosya açtımm..beğendiğim tarifleri hemencik ekliyorum..
bazen yemek dergileri,kitapları alıyorum ama ekseriyetle nette insan aradığı herşeyi artık bulabiliyor zatenn...
sık kullanılanlar polemiğinize çok güldüm,bizdede oluyordu taaa ki ben gizlenci yapana kadar sık kullandıklarımıı..yeni dosya açıp oraya kaydediyorum şimdi napiim
mrb kızlar aranızda benim gibi prolaktini yüksek olan var mı?
sende olesin tatlimmm hem ipeksin, hem pitircik cocuk ruhlusun, hem titz hamaratsin, hem yemek olayina saranlardansin ..........
tipkimm ben yanitam komsum olcek kizsin walllaa kader utansin niiidelimmmm
ayy demek sende takip ediyosun bnde bayiliyorum oraya...kizzz ne cok ortak yonumuz var dmeee
hem bak bu baska yere kayit fikrini sevdim calayim hemen fikrini
haklisin artik hersey nette mevcut zaten bde nette denenmis tarifer olmasi cok buyuk avantaj
kitaplarda fiyasko ysayabiliyosun cunku...
bi ara senin listeyle benimkileri takas edelim madem unutmadan kisss
mrb kızlar aranızda benim gibi prolaktini yüksek olan var mı?
iste bitane daha gelde haydar amca olma dmiiiii
hosgeldin canimm...
prolaktin sut salgilama hormonu dye biliyorum ben canim yanlissam duzelt
onun disinda pek bi bilgim yok
ama aramizda yok sanirim
eger istersen aramiza dahil olup bize de ogretebilirsin rahatsizligini....
dertlesz burda her cesit mevcut bde sen geldin mi tamamdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?