Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahh canim benim hic kizarma sen hakediyosun bunlari
hem icime dogar benim hislerim gucludur malum balik burcuyum..
ve genelde insan analizlerimde hic yanilmam ve senden cok cok iyi, pozitf elektrk aliyorummm
ben ole kolay kolay isinamam kimseye hatta bana soguksun derler once insanlari gozlemler sonra acarim kendimi
ama boyle sende oldgu gbi bi yildizim tutu mu da istemsiz kurarim boyle cumlelerimi...
ilk basta aldgm elektrk belirler hep arkadasliklarimin kaderini...
velhasil sen bunlari soleyene diil soletene bakiceksin tatlimm yani kisacasi...... duygularin karsilikli
olsun bizde burdan komsuculuk oynariz...
hem dunya kucuk belli mi olur belki bi gun biraraya bile geliriz
cok iyi dusunmussun yaaa takasi yapalim en kisa zamada mademmm
afiyet bal seker olsun tatlim hayrli iftarlar.....
bizde seni opuyoruz minisimle
simdi bnde kaciyorum ama gece buralarda olurum belkimmm grebilirsen beklerim fistigimmm...

anladimm canim cok gecmis olsun
bence senin ole cok panik yapmana gerek yok doktorun guzel demis....
bakarsin duser deger normale...hem eminim o da nye bebis gelmiyo ki dye sen stres yaptin dye yukselmistr...
nyse canim benim su an cikmam lazim buralarda olursan yaz bu topige tatlim daha genis zamanlarda konusrz
optum seni
bekleriz herzaman

Çok teşekkür ediyorum rose86. ya bende normalde adet öncesi kasık batması olmazdı. ama psikolojik olabilir gibi geliyor bana. yarın adet günüm işte. bi test yapıcam öğleden sonra. inşaallah hayırlısıyla hamileyimdir. haber veririm:)

yAarın adet günüm. bi test yapıcam bakalım. inş. pozitif çıkar. hayırlısıyla tabi. Allah korusun dış gebelik,kimyasal gebelik olmasın da.

bz geldik teyzoşlaar:))
sıcaktan uyyuyamıyorum kızlar yaa çok sıcak.
haticeeee nerelerdesnn yaa doğurdunmu yksa.
serpildende ses seda çıkmamış. eski kadro nerde bakım.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldnz çok güzel muhabbetler ediyosunuz.aranızda olupda gevezeliğe bnde takılmak istiyom ama çok yoğunum bu ara olmuyo.
roseee seni sormadığımı sölemişsin kuzum ama hep aklımdasın ve burda iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum. unutmak yok bizde.
topicin uğur böceği oğlum büyüyo ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor bide çlışınca herşey çok daha zor oluyo.gecen sene bu zamanlar burda deli gibi hamileyim die yazıyodum sizlre bu demek oluyoki topiğimizin 1. yılını geride bıraktık benm ve bizim gbii burda takılan herkelser kavussun melekleriene inş.

kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...

ayyyyyyyyy,maşallah,çikolata gibi bir çocuk ya,Allah bağışlasın...

gözün aydın tatlım,ben geçenlerde de sana yazmışdım,belirtilerini yazmanı rica etmişdim,ama görmemişsin sanırım kuzum.Allah anasına babasına bağışlasın(sms yazarken içimden oğluşunu demek geldi ya,hadi bakalım,olur inşallah)

[SUB][/SUB]

ayy akşam gelsene canım:)

ayy canım göremedim bu msjını benn..şimdik gelebildim ancak..prolaktin diyorduk en son..benimde sınırlarda dolaşıyor genelde..bi kere dostinex kullandımm onun için..ama en son baktırdığımda doktor ilaç kullandırmamıştı,bu kadardan bişi olmaz deyip..prolaktini yüksek olupta hamile kalanlarda oluyor ama bildiğim kadarıyla..seninkiside çok yüksek değil zatenn,sana bir problem teşkil edeceğini sanmam arkadaşıım..inş en kısa zamanda meleğine kavuşusursunn canımmm

bu yazdıkların karşısında söyleyecek hiçbişi bulamıyorumm inanır mısınn bitanecimm
senin gibi güzel bakan güzel görür,güzel gören de hayattan lezzet alır...
ben de senden o kadar pozitif bir elektrik alıyorum kii gülümm,zaten dediğin gibi de şu elektrink dedikleri şey tutmasa tutmazdıı..
zorlamayla olmuyorr zati..
insan kendinde olanı söylermiş aslında arkadaşımm..yaniii senin bana söylemiş olduğun bu güzel iltifatlarınn asıl sahibi yine sensinn..diyorum yaa sen benim hakkımda iyi bi fikre sahip olmamak isteseydin bunu her halükarda birçok bahane bularak yapabilirdinn..ama sen güzel düşünmek istedinn öncelikle..ve sonrasında gönlünü açıpp ipet arkadaşını ağırladınn tanımayı kabul ettin..ve iştee ta ta ta taaaamm yeni bir arkadaşlık doğğduu
desene ikimizde kazançlı çıktıkk bu işten
komşuculuğa gelince evet burdan da oynanır tabiii
ve dünya gerçekten çok küçükk bilmem belkii daha önce aynı ortamlarda bile bulunmuş olabiliriz kim bilirrr...
canım sen istanbulda mıydın bu arada ?
takas aklımda...
akşam giremedimm arkadaşımm kusuruma bakma olur mu,ama buralarda olacağını bilseydim ne yapar eder gelmeye çalışırdım..
inş bugün rast geliriz yineee tatlışlarrr

yAarın adet günüm. bi test yapıcam bakalım. inş. pozitif çıkar. hayırlısıyla tabi. Allah korusun dış gebelik,kimyasal gebelik olmasın da.

inş yarın senin için çok güzel bi gün olur canım...aklına olumsuzlukları getirme...insan birazcıkta kendi çağırıyor sanırsam kötüyü ve iyiyi...
iyi düşün iyi olsun inşş

hoşbulduk lugesmacımm..evet keşke katılabilsen muhabbetlere ama maaşallah minnoşuna,bu tatlı minnoş bırakılıp da buralara gelinemez kiii
güzel duan için çok teşekkürler ayrıca..aynurunda dediği gibi tam çikolata gibi bir bebiş maaşallahhh canımm.

s.a kızlar ne gecem var ne gündüzüm bu çocuk yedi bitirdi beni 2 dakika uyuyamıyorum hep aglıyor sizdede öylemiydi kırkınız çıkınca rahatladımı bebişleriniz ya ben öldüm bittm resmen sürekli emmek istyr hiç aglamadan durmuyor bide kusmaları başladı üşüttümü bilmyrm ama baya bırakıyor gazıda ayrıca dert tabi ya bu çocuk büyücekmi bilmyrm heleki gögüs agrıları yokmu öldürdü beni dogumdan betermşşşşşşşşşşşşş habire altına yapıyor oglum bez dayanmadı valla sanırım sütüm yeterli geliyor

ahh özgecim kıyamam sana ben ne çok yormuş seni bu oğlan
ilk günler cnm zordur tahminimce
atlatacaksın inş oğluşunda büyüdükçe düzene girer inş uykusu falan.
dikkat et kendine cnm

slm kızlar esmacım doğurmadım canım ama çok sancım var sabah 6-7 gibi uyuyorum anca bütün gece ayaktayım artık haftaya düştü kontroller herşey normal diyor nstye giriyorum sürekli az önce geldim yine hastaneden doğumhanede girdim bu akşam aman allahım bağıran bağırana feci tırstım allah hepimizin yardımcısı olsun ellerim ayaklarım çok şişti bide son zamanlar çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…