- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.501
evet canım prolaktinim biraz yüksek benimm fakat çıkmam gerekiyor şimdi,yarın inş sen de bende burada olursak konuşalımm mutlaka,hoşgeldin bu arada
ahh canim benim hic kizarma sen hakediyosun bunlariçok mahcup oldum,bir utandım kiiigülüm yaa bunlar nasıl güzel iltifatlar böylee,ama sen böyle güzel ,samimi ve sıcak baktığın için güzel görüyorsun arkadaşımm
ahh keşke komşu olsaymışızzz..daha kimbilir ne ortaklıklar çıkıcak canımcım..
önceleri tarifleri yazamayı denedimm ama şimdi hemen yapıştır kopyala yapıyorum..üzerinde değişikliklerde yapabiliyorum kolayca..kendime göre ayarlama çekiyorum..yada yapıp beğenmediğim olursa siliyorum falan felan...
listelerimizi takas ederiz tabiii etmez miyiz hiiiçç sen iste yeter kii bitanecimm.
tatlımm ya ben çıkma durumundayımmm,birazcık mutfağa geçicemde...hayırlı iftarlar arkadaşımm...teyzesinin kuzusunu öpüyorum kocamannn,tabii annesinide
sizi özlicemmm tatlışlaaaarrr
evet canım süt hormonu.eşimle ben bir yıldır bebek istiyoduk.ama doktora gitmedik oluruna bıraktık.bir yıl dolunca ben bu ay doktora gittim.kist falan hiçbişey çıkmadı hormonlarım da normal ancak prolaktin 26 çıktı.üst değeri de 26.yani tam sınırda.doktor ben bunun sorun yaratacağını sanmıyom ama yine de tekrarlansın dedi.adet olunca tekrar baktır gel dedi.iste tekrar baktırıp gitcem.
walla bole sorular geldikce kendimi haydar dumen gbi hissediyorum
oncelikle hosgeldin canimm...
bahsettgin batmalari sadece hamilelige yormak icin baska bulgulara da ihtiyacimiz var
simdi ne desek yalan olur...
Allahim gonlunden geceni hakkinda hayrliysa versin dyelim canim anliyorum seni ins
tez zamanda dolar gobegin........
valla canımm adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor diye biliyorumm,yine en ayırdedicisi olan adet'ini bekle derim ben...
idrar testlerinde çıkmayabiliyor,en sağlıklısı kan testi,günün geçtikten sonra dilersen yaptırabilirsin...
dediğin gibi belirsizlikle yaşamak çok güç...
Rabbim gönlüne göre versin canımm.
bz geldik teyzoşlaar:))
sıcaktan uyyuyamıyorum kızlar yaa çok sıcak.
haticeeee nerelerdesnn yaa doğurdunmu yksa.
serpildende ses seda çıkmamış. eski kadro nerde bakım.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldnz çok güzel muhabbetler ediyosunuz.aranızda olupda gevezeliğe bnde takılmak istiyom ama çok yoğunum bu ara olmuyo.
roseee seni sormadığımı sölemişsin kuzum ama hep aklımdasın ve burda iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum. unutmak yok bizde.
topicin uğur böceği oğlum büyüyo ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor bide çlışınca herşey çok daha zor oluyo.gecen sene bu zamanlar burda deli gibi hamileyim die yazıyodum sizlre bu demek oluyoki topiğimizin 1. yılını geride bıraktıkbenm ve bizim gbii burda takılan herkelser kavussun melekleriene inş.
Eki Görüntüle 473946 Eki Görüntüle 473947
kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...
[SUB][/SUB]
ayy akşam gelsene canım:)
ahh canim benim hic kizarma sen hakediyosun bunlari
hem icime dogar benim hislerim gucludur malum balik burcuyum..
ve genelde insan analizlerimde hic yanilmam ve senden cok cok iyi, pozitf elektrk aliyorummm
ben ole kolay kolay isinamam kimseye hatta bana soguksun derler once insanlari gozlemler sonra acarim kendimi
ama boyle sende oldgu gbi bi yildizim tutu mu da istemsiz kurarim boyle cumlelerimi...
ilk basta aldgm elektrk belirler hep arkadasliklarimin kaderini...
velhasil sen bunlari soleyene diil soletene bakiceksin tatlimm yani kisacasi...... duygularin karsilikli
olsun bizde burdan komsuculuk oynariz...
hem dunya kucuk belli mi olur belki bi gun biraraya bile geliriz
cok iyi dusunmussun yaaa takasi yapalim en kisa zamada mademmm
afiyet bal seker olsun tatlim hayrli iftarlar.....
bizde seni opuyoruz minisimle
simdi bnde kaciyorum ama gece buralarda olurum belkimmm grebilirsen beklerim fistigimmm...
anladimm canim cok gecmis olsun
bence senin ole cok panik yapmana gerek yok doktorun guzel demis....
bakarsin duser deger normale...hem eminim o da nye bebis gelmiyo ki dye sen stres yaptin dye yukselmistr...
nyse canim benim su an cikmam lazim buralarda olursan yaz bu topige tatlim daha genis zamanlarda konusrz
optum seni
bekleriz herzaman
yAarın adet günüm. bi test yapıcam bakalım. inş. pozitif çıkar. hayırlısıyla tabi. Allah korusun dış gebelik,kimyasal gebelik olmasın da.
bz geldik teyzoşlaar:))
sıcaktan uyyuyamıyorum kızlar yaa çok sıcak.
haticeeee nerelerdesnn yaa doğurdunmu yksa.
serpildende ses seda çıkmamış. eski kadro nerde bakım.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldnz çok güzel muhabbetler ediyosunuz.aranızda olupda gevezeliğe bnde takılmak istiyom ama çok yoğunum bu ara olmuyo.
roseee seni sormadığımı sölemişsin kuzum ama hep aklımdasın ve burda iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum. unutmak yok bizde.
topicin uğur böceği oğlum büyüyo ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor bide çlışınca herşey çok daha zor oluyo.gecen sene bu zamanlar burda deli gibi hamileyim die yazıyodum sizlre bu demek oluyoki topiğimizin 1. yılını geride bıraktıkbenm ve bizim gbii burda takılan herkelser kavussun melekleriene inş.
Eki Görüntüle 473946 Eki Görüntüle 473947
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ne çok kaynatmısınız üşendim valla okumaya
bu gün burası pek bir sessiz...:44::44::44:
s.a kızlar ne gecem var ne gündüzüm bu çocuk yedi bitirdi beni 2 dakika uyuyamıyorum hep aglıyor sizdede öylemiydi kırkınız çıkınca rahatladımı bebişleriniz ya ben öldüm bittm resmen sürekli emmek istyr hiç aglamadan durmuyor bide kusmaları başladı üşüttümü bilmyrm ama baya bırakıyor gazıda ayrıca dert tabi ya bu çocuk büyücekmi bilmyrm heleki gögüs agrıları yokmu öldürdü beni dogumdan betermşşşşşşşşşşşşş habire altına yapıyor oglum bez dayanmadı valla sanırım sütüm yeterli geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?