- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.521
slm kızlar esmacım doğurmadım canım ama çok sancım var sabah 6-7 gibi uyuyorum anca bütün gece ayaktayım artık haftaya düştü kontroller herşey normal diyor nstye giriyorum sürekli az önce geldim yine hastaneden doğumhanede girdim bu akşam aman allahım bağıran bağırana feci tırstımallah hepimizin yardımcısı olsun ellerim ayaklarım çok şişti bide son zamanlar çok zormuş
hatıceeee
canım ozledım ya gırmıyosunuz ne zmndır
massallah oglusumuz ıyımıs
havalar bıde cok sıcak cnm ıyıce zorlasıyodur hersey
aman dıkkat et kendıne habersız bırakma
bende çok özledim giriyorum ama sabah karşı burlardayım ben şükür iyyiz canım klimanın altındayım sürekli sorma yanıyorum resmen.sen nasılsın uyku tutmadımı senide öpüyorum canım
aaman cnm massallaah sıze
pek evden cıkmaya gelmez ztn bu havada
klımayla otur mıs gıbı evınde
ozledım cokkk
serpılden hbrın varmı ne yapıyo
bende sahuru beklıyorm esımı doyurcam ve yatıcam ıns
serpil gün sayıyor hergün facede son 20 kızımızın gelmesine
iyi geceler canım ben sabaha kadar burlardayım
bz geldik teyzoşlaar:))
sıcaktan uyyuyamıyorum kızlar yaa çok sıcak.
haticeeee nerelerdesnn yaa doğurdunmu yksa.
serpildende ses seda çıkmamış. eski kadro nerde bakım.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldnz çok güzel muhabbetler ediyosunuz.aranızda olupda gevezeliğe bnde takılmak istiyom ama çok yoğunum bu ara olmuyo.
roseee seni sormadığımı sölemişsin kuzum ama hep aklımdasın ve burda iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum. unutmak yok bizde.
topicin uğur böceği oğlum büyüyo ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor bide çlışınca herşey çok daha zor oluyo.gecen sene bu zamanlar burda deli gibi hamileyim die yazıyodum sizlre bu demek oluyoki topiğimizin 1. yılını geride bıraktıkbenm ve bizim gbii burda takılan herkelser kavussun melekleriene inş.
Eki Görüntüle 473946 Eki Görüntüle 473947
melekçimmm kendi adıma iyiyim çok şükürr canımm benimm sen nasılsınn ?
hakkında hiçbişi bilmiyorumm ama zahmet olmazsa bir dahaki gelişinde birazcık bahseder misin kendinden acaba ?
s.a kızlar ne gecem var ne gündüzüm bu çocuk yedi bitirdi beni 2 dakika uyuyamıyorum hep aglıyor sizdede öylemiydi kırkınız çıkınca rahatladımı bebişleriniz ya ben öldüm bittm resmen sürekli emmek istyr hiç aglamadan durmuyor bide kusmaları başladı üşüttümü bilmyrm ama baya bırakıyor gazıda ayrıca dert tabi ya bu çocuk büyücekmi bilmyrm heleki gögüs agrıları yokmu öldürdü beni dogumdan betermşşşşşşşşşşşşş habire altına yapıyor oglum bez dayanmadı valla sanırım sütüm yeterli geliyor
slm kızlar esmacım doğurmadım canım ama çok sancım var sabah 6-7 gibi uyuyorum anca bütün gece ayaktayım artık haftaya düştü kontroller herşey normal diyor nstye giriyorum sürekli az önce geldim yine hastaneden doğumhanede girdim bu akşam aman allahım bağıran bağırana feci tırstımallah hepimizin yardımcısı olsun ellerim ayaklarım çok şişti bide son zamanlar çok zormuş
herkeslere günaydınnnnn nasılsınız bakalımmmmmm
Günaydınnn, yorgun bir güne merhaba, c.tesi-pazar iftara misafirlerim vardı çok yoruldum , bugün işler yoğun olmazsa burda dinlenirim bari belki.
benim perşembe, cuma böyle karınca kadar bir kahverengi bişey geldi , acaba dedim yumurtladımmı, yoksa bebek tuttu da işaret mi yoksa kafamdan uyduruyorum bişey yokmu diye şüphelendim. sonra dedimki heralde erken regl olucam yine üff dedim ama çok şükür şuan temiz, neydi acaba bilemedim yani??
Geçmişide okuyamadım tabi, herkesi sevgiyle selamlıyorum
hadi bakalım hayırlısı adım adım iyi habere dogrumu gidiyoruz acabaa :))))))))) iftara misafirmi yok ya ben okadar güvenemem kendime büyük risk :))))))))))) ben genelde gidip yemeyi tercih ediyorummm :))))))))))))
ayyy inşallah canım benim valla görkemli kutlamalar yaparız inşallah ramazan bitmeden şurda
sorma yaa bende ilk hafta hep gittim, bari dedim haftasonuda ben alayım, ama çöktüm resmen, yani makina gibi 5 dk oturmuyorsun, bide zaman kısıtlı ya, yemek , hemen ardından çay, hemen tatlı, o bitiyor kuruyemiş, o bitiyor dondurma, o bitiyor meyve, otomatiğe bağlamış vaziyette hizmet ettim yanişuan gözümü kapatsam o an uyurum o dereceyim
bu arada senin bat nezaman olacak? aynımıyız tam olarak 5 ağıstos olması lazım benimki eğer düzenli olursam
ellerine sağlık geçmişlerinin canına deysin benim bat 3 ağustos benim hiç bir beklentim yok ama gögüslerim agrımayada başladı zaten hayırlısııı
s.a kızlar ne gecem var ne gündüzüm bu çocuk yedi bitirdi beni 2 dakika uyuyamıyorum hep aglıyor sizdede öylemiydi kırkınız çıkınca rahatladımı bebişleriniz ya ben öldüm bittm resmen sürekli emmek istyr hiç aglamadan durmuyor bide kusmaları başladı üşüttümü bilmyrm ama baya bırakıyor gazıda ayrıca dert tabi ya bu çocuk büyücekmi bilmyrm heleki gögüs agrıları yokmu öldürdü beni dogumdan betermşşşşşşşşşşşşş habire altına yapıyor oglum bez dayanmadı valla sanırım sütüm yeterli geliyor
bz geldik teyzoşlaar:))
sıcaktan uyyuyamıyorum kızlar yaa çok sıcak.
haticeeee nerelerdesnn yaa doğurdunmu yksa.
serpildende ses seda çıkmamış. eski kadro nerde bakım.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldnz çok güzel muhabbetler ediyosunuz.aranızda olupda gevezeliğe bnde takılmak istiyom ama çok yoğunum bu ara olmuyo.
roseee seni sormadığımı sölemişsin kuzum ama hep aklımdasın ve burda iyi haberlerini okudukca mutlu oluyorum. unutmak yok bizde.
topicin uğur böceği oğlum büyüyo ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor bide çlışınca herşey çok daha zor oluyo.gecen sene bu zamanlar burda deli gibi hamileyim die yazıyodum sizlre bu demek oluyoki topiğimizin 1. yılını geride bıraktıkbenm ve bizim gbii burda takılan herkelser kavussun melekleriene inş.
Eki Görüntüle 473946 Eki Görüntüle 473947
yasemin yerleşme kanamasıdır inşallah, melek göğüs belirtileri en erken başlayan belirti derler ama bende çok sonradan başlamıştı, hadi ikinizden hayırlı haberler gelir inşallah kızlar
kızlaaar bugün sağ göğsümde acayip bi sızı var acaba adet yaklaşıyor diyemi yoksa hamilemiyim :) bu arada bat 06 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?