Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hatıceeee
canım ozledım ya gırmıyosunuz ne zmndır
massallah oglusumuz ıyımıs
havalar bıde cok sıcak cnm ıyıce zorlasıyodur hersey
aman dıkkat et kendıne habersız bırakma

hatıceeee
canım ozledım ya gırmıyosunuz ne zmndır
massallah oglusumuz ıyımıs
havalar bıde cok sıcak cnm ıyıce zorlasıyodur hersey
aman dıkkat et kendıne habersız bırakma

bende çok özledim giriyorum ama sabah karşı burlardayım ben şükür iyyiz canım klimanın altındayım sürekli sorma yanıyorum resmen.sen nasılsın uyku tutmadımı senide öpüyorum canım

bende çok özledim giriyorum ama sabah karşı burlardayım ben şükür iyyiz canım klimanın altındayım sürekli sorma yanıyorum resmen.sen nasılsın uyku tutmadımı senide öpüyorum canım

aaman cnm massallaah sıze
pek evden cıkmaya gelmez ztn bu havada
klımayla otur mıs gıbı evınde
ozledım cokkk
serpılden hbrın varmı ne yapıyo
bende sahuru beklıyorm esımı doyurcam ve yatıcam ıns

serpil gün sayıyor hergün facede son 20 kızımızın gelmesine
iyi geceler canım ben sabaha kadar burlardayım

serpil gün sayıyor hergün facede son 20 kızımızın gelmesine
iyi geceler canım ben sabaha kadar burlardayım

gelip burda da saysa yaaa
gündüzde ugra arada
ramazanda bende geceleri oturuyorm işte sahura kdr
yoksa uyanamıyorz aç kalıyo adam
ben şmdi hastaym ztn..
yrn dra gidicem bende bakalım hayırlıısı, kan pıhtılaşması kesinleşti bende.
ne olup ne bitçek bilmiyorz..

sanada iyi geceler cnm kendine iyi bak

maşallah paşamızaaa ne tatlısınız siz öyleeeeeeee

melekçimmm kendi adıma iyiyim çok şükürr canımm benimm sen nasılsınn ?
hakkında hiçbişi bilmiyorumm ama zahmet olmazsa bir dahaki gelişinde birazcık bahseder misin kendinden acaba ?

mrb canım ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz kısırlık bizimkisi 27 yaşındayım ramazan sonrası aşılama yaptırmakla yaptırmamak arasında biryerlerdeyimm

melek canım allah yardımcın olsun alışıcaksınız birbirinize huyunuza geçeceksiniz zamanla hersey yoluna girecektir. bebegin sağlıklı yanındaya gerisi mühim deil üşütme mevzuna gelirsek sen kendine dikkat et koşuşturma arsında terli terli emziyosan bebegini ondan olabilir emzirmeden önde yıka yana bi bez yardımıyla sil gögüsünü canımmm öptmm

haticee yüzünü gören cennetlik nerdesin canım idolümsün valla en sıkıntısız şikayetsiz hamilemizsin maşallah süphanallah

herkeslere günaydınnnnn nasılsınız bakalımmmmmm

Günaydınnn, yorgun bir güne merhaba, c.tesi-pazar iftara misafirlerim vardı çok yoruldum , bugün işler yoğun olmazsa burda dinlenirim bari belki.
benim perşembe, cuma böyle karınca kadar bir kahverengi bişey geldi , acaba dedim yumurtladımmı, yoksa bebek tuttu da işaret mi yoksa kafamdan uyduruyorum bişey yokmu diye şüphelendim. sonra dedimki heralde erken regl olucam yine üff dedim ama çok şükür şuan temiz, neydi acaba bilemedim yani??
Geçmişide okuyamadım tabi, herkesi sevgiyle selamlıyorum

hadi bakalım hayırlısı adım adım iyi habere dogrumu gidiyoruz acabaa :))))))))) iftara misafirmi yok ya ben okadar güvenemem kendime büyük risk :))))))))))) ben genelde gidip yemeyi tercih ediyorummm :))))))))))))

hadi bakalım hayırlısı adım adım iyi habere dogrumu gidiyoruz acabaa :))))))))) iftara misafirmi yok ya ben okadar güvenemem kendime büyük risk :))))))))))) ben genelde gidip yemeyi tercih ediyorummm :))))))))))))

ayyy inşallah canım benim valla görkemli kutlamalar yaparız inşallah ramazan bitmeden şurda
sorma yaa bende ilk hafta hep gittim, bari dedim haftasonuda ben alayım, ama çöktüm resmen, yani makina gibi 5 dk oturmuyorsun, bide zaman kısıtlı ya, yemek , hemen ardından çay, hemen tatlı, o bitiyor kuruyemiş, o bitiyor dondurma, o bitiyor meyve, otomatiğe bağlamış vaziyette hizmet ettim yani şuan gözümü kapatsam o an uyurum o dereceyim
bu arada senin bat nezaman olacak? aynımıyız tam olarak 5 ağıstos olması lazım benimki eğer düzenli olursam

ellerine sağlık geçmişlerinin canına deysin benim bat 3 ağustos benim hiç bir beklentim yok ama gögüslerim agrımayada başladı zaten hayırlısııı

ellerine sağlık geçmişlerinin canına deysin benim bat 3 ağustos benim hiç bir beklentim yok ama gögüslerim agrımayada başladı zaten hayırlısııı

amin canım ALlah razı olsun.
dur bakalım can çıkmadan ümit kesmeyelim, belkide seninkide ağrır ağrır şişer, sonra yeşil damarlar filan görürsün sonra gecikirsin ve çift çizgiyi görürsün , hala umut devam ediyor

özgecim bizim ilk 1 hafta 10 gün çok çok kötüydü uykusuzluktan bayılacak gibi oluyordum ama ben,m sütüm azdı çocuk açlıktan uyumuyormuş, mama başlayınca sonradan da sütüm artınca düzeldi sayılır, şimdi gazı olmayınca rahatız, bazen sırf ilgi istediği için de rahat vermiyor gerçi ama genelde geceleri rahatız.. yeterince çiş kaka yapıyorsa göğüslerin doluyorsa sütün yetiyordur beslendikten hemen sonra da ağlıyor mu, bir de kusuyorsa gastroözefageal reflü (GÖR) olabilir, bebeğini beslerken hafif baş yukarı tut, besledikten hemen sonra yatırma yatırıırsan da yine ince bi yastıkla yatır, emdiği yemek borusuna geri geliyor ve yakıyor olabilir, eğer durum aynı devam ederse çocuk doktoruna göster ve bunları anlat ilaç verebilir.. 2 saatte bir emzirsen daha rahat eder ama işte öyle olmuyor biliyorum bizimki de çıldırıyor bazen yarım saatte bir bile istiyor bazen emzikle oyalıyorum bazen oyalanmıyor vermek zorunda kalıyorum sakinleşsin diye.. emzik te dene, başta istemiyor ama başında durup o attıkça tekrar verince yavaş yavaş almaya başlıyor.. Allah kolaylık versin gazı da olabilir tabi damla kullanıyormusun?

ayy heyecanla bekliyoruz hatice habersiz bırakma bizi

oğlunu face den takip ediyorum o ne tatlılık yaa bu arada evet biz temmuz ayında hamile kalmak isteyenler diye bi topicten toplaşıp gelmiştik buraya hatırlarsanız komik ve saçma şeyler olmuştu o topicte 1 yıl olmuş gerçekten dee

yasemin yerleşme kanamasıdır inşallah, melek göğüs belirtileri en erken başlayan belirti derler ama bende çok sonradan başlamıştı, hadi ikinizden hayırlı haberler gelir inşallah kızlar

yasemin yerleşme kanamasıdır inşallah, melek göğüs belirtileri en erken başlayan belirti derler ama bende çok sonradan başlamıştı, hadi ikinizden hayırlı haberler gelir inşallah kızlar

Hilalcim hoşgeldin, oyyy bebek uzmanı olmuş bizim arkadaşımız bak ne güzel bizimde olunca sana danışırız valla hep okuyorum çok güzel bilgiler veriyorsun tatlım
bu arada inşallah öyledir, hsg temiz çıktınktan sonra bir rahatlama oldu bende, inşallah bu da bebeğin yerleşmesi için iyi bir ortam oluşturur ona içerde. şu ramazan bitmeden hayırlısıyla aramızdan güzel haberler alırız inşallah.
bizimkiler olana kadar sizinkilerde abi abla olurlar artık ne güzel

kızlaaar bugün sağ göğsümde acayip bi sızı var acaba adet yaklaşıyor diyemi yoksa hamilemiyim :) bu arada bat 06 ağustos

kızlaaar bugün sağ göğsümde acayip bi sızı var acaba adet yaklaşıyor diyemi yoksa hamilemiyim :) bu arada bat 06 ağustos

özlemcim hoşgeldin, hadi bakalım hayırlısı, adet belirtisi de olabilir, bebek belirtiside, yani %50 / %50
ben acaba dikkat ediyorum diye mi yoksa gerçektenmi değişiklikler var bilemiyorum. dün misafirlerim vardı öyle akıntı hissettimki ayy dedim heralde adet oldum ben ayy rezillik şimdi eteğimden çıkmıştır bukadar akmaya diye düşündüm, wc ye gittim bi baktım bişey yok, yada su gibi bir akıntı yani anlayamadım o anda şaşırdım çıktım hemen çayları doldurmam gerekiyordu sonra kasıklarımda hafif bir ağrı değilde böyle adet olacak gibi hafif bir haller oluyor, uykum çok ama o ramazandan kaynaklanıyordur heralde. midem bulanıyor bazı günler ama o da yediklerimdendir diye düşünüyorum herşeyin kendine göre bir bahanesi çıkıyor, ama eğer hamileliğe yorarsan da tam ona uygun belirtiler, bakalım heveslenmiyorum sonra üzülmiyim diye, 5 ağustosa kadar bekliyorum.
belkide ard arda alırız güzel haberleri bellimi olur bu mübarek ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…