Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah bu ay alırız o güzel haberi geçen ayda göğüslerim çok ağrıdı normalde benimadet dönemlerimde ağırmazdı bu ay ağrı birde sızlıyor resmen, benimde bu sabah akıntım oldu hatta allah allah dedim bu zamanda yumurta falan çatlamaz buda ne şimdi ama dediğin gibi bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum inşallah hakkımımda hayırlısı olur.

sen nekadarlık evlisin canım ? nezamandır düşünüyorsun bebek? ben 7 aydır düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlı zaman nezamanmış, ayy sanki çok uzun yıldır evliymişim gibi bugün bi müşteri geldi aa sen hala duruyormusun anne olmadınmı diyor adam bana 2 yıllık evliyim artık herkesin gözü üzerimde

ben 3 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyorum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj olmuştum bekleme süresinden sonra 2 ay denedik olmadı bu 3. deneme, evet bende bebeğimi kaybettikten sonra beni hergören bişey varmı diye soruyor ,biraz göbekliyim o yüzden gören hamile sanıyor :)

bizim iş yerinde de birisi sene başında sormuştu sen ne zaman anne olucan bu sene olurmusun demişti bende evet bu sene olucam demiştim hamileydim ozaman ama kısmet değilmiş.

canım benim Allah sana o büyük sabrı gösterip atlattığın için inşallah en kısa zamanda bir mükafat verecektir hemde nur topu gibi inşallah
hani derler ya Allahın hakkı 3'tür diye, bakarsın hakkaten üçüncüde tutmuştur inşallah.
Şöyle topikten birkaç kişi birlikte oluruz inşallah ta hep birbirimize danışırız, bende şu oldu sende varmı, vs filan diye yol arkadaşı oluruz inş.

inşallah, aslında ben bu aydan pek umutlu değilim ama eşim umutlu, artık onun üzülmesine daha çok üzülür oldum geçen aylar çok üzülmüştü.

inşallah, aslında ben bu aydan pek umutlu değilim ama eşim umutlu, artık onun üzülmesine daha çok üzülür oldum geçen aylar çok üzülmüştü.

ayy sorma zavallı eşlerimiz ya, adet oldum diyince yüzündeki bana belli etmemeye çalıştığı üzüntüyü görünce üzülüyorum.
Napalım herşeyin bir vakti var, çok şükürki 9-10 yıl filan eğil bizler daha yeni evli sayılırız, moral bozulacak üzülecek bişey yok ama işte insanoğlu sabırsız, kafamıza koydukmu olsun istiyoruz biran evvel. inşallah olur biran evvel sağlıklı hayırlı minişler
bu arada bugün kimsecikler yok dikkat ettinmi neden böyle oldu nazaramı geldik, dur bocukları takayım da nazarımız kalksın

Inşallah burada beklentilerinden bahseden herkesin bütün belirtileri hamileliği gösteriyordur..:))allah'tan ol demesini dileyin, beyninize olması için emir verin:))ol deyin..

Evet yaa bugün kimse yok buralarda, hele dün kimsecikler yoktu sürekli girdim çıktım ama ıııh

sanırım bu gün herkes formunda..ben bu sayfa girer girmez bir hamile haberi geldi..çok sevindim..şimdide belirtileri olan arkadaşlar var.inşallah onların sevincini de paylaşırız..bigünde sıra bize gelir.inş..sıra bana geldiğinde bunu nasıl duyururum hiç bilmiyorum:))))

bak şimdi heyecanlandım senin adına inş. vardır canım yaa ramazan bitmeden güzel bi haber daha alalım inş.

bak şimdi heyecanlandım senin adına inş. vardır canım yaa ramazan bitmeden güzel bi haber daha alalım inş.

inşallah melekcim, nasıl uykum var yaa, eve gider gitmez üstümü çıkartıp yatıyorum iftara yarım saat kala kalkıyorum ne güzel oluyor varya. böyle lezzetli bir uyku görmedim
sen hiç ummuyorsun ama varya sanada bi süpriz çift çizgi çıkarsa görürsün bak, zaten ummadığın zaman olurmuş ya

uyku da belirtilerin arasındaymış sanırım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…