- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.561
o gözle bakarsan zaten kesin hamileyim, ama normal olarak hamişliği düşünmeden yorumlarsam gayet normal, ramazanda açlıktan halsizlikten uykum geliyor diye düşünmem lazım bakalım hangisi çıkacak son 6 gün
uyku da belirtilerin arasındaymış sanırım???
çok heyecanlı...ınının ınının ınının....
uyku oluyor hamileyken olmazmı ama sanki biraz daha ilerleyen zamanlarda oluyor, bende de var özellikle işyerinde ama oruca bağlıyorum benimkini
alemsin kız güldürdün beni hee
evet bende ramazana bağlıyorum ama tabi iç duygularım dürtüklüyor, o da ayrı
valla arkadaşlar, bende aşılama sonucumu bekledim bekledim, olmadı bi güzel adet oldum.oooooooooooohhh misss..yarasın bana...benim hamile omam imkansız ötesi ammaaa, çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..
valla arkadaşlar, bende aşılama sonucumu bekledim bekledim, olmadı bi güzel adet oldum.oooooooooooohhh misss..yarasın bana...benim hamile omam imkansız ötesi ammaaa, çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..
şimdimi adet oldun yoksa???? ama bak adetken bile hamilelik belirtilerin sürüyor
yaa arkadaşlar şu gülen hoplayan zıplayan bebekleri nerden yapıyorsunuz ben bilmiyorum banada öğretiiiin
kahramanımız benim uzaktan bi akrabam..evlendi 3 sene çocuğu olmadı.. her türlü tedaviyi yaptılar.. ev araba sattılar 2-3 kez tüp bbek yaptırdılar olmadı.. gelinin kaynanası cadılık yaptı..ayrıl mayrıl demeye başladı.. nese birsürü sıkıntı keder, aradan zaman ggeçti, hiç bi belirti yok, normal adetini de oluyo.. bi vesileyle doktora gidiyo ve hamile olduğu ortaya çıkıyo..şimdi iki tane çocuğu var...
bir başka mucize de az sonra:1
bekleyin anacım..
yaa arkadaşlar şu gülen hoplayan zıplayan bebekleri nerden yapıyorsunuz ben bilmiyorum banada öğretiiiin
özlem numaraları var...imleci gülen yüzlerin üstüne götür.. numaraları var.. ilgili numarayı iki nokta üstüste koyup yaz..kısa yolu var mı bilmem..ben böle yapıyom..
tatlım cevap yazarken sayfayı aşağı kaydır yandaki çubuktan tutup bak orda göreceksin minnoşları
üstüne tıklayınca çıkmıyormu seninkiler? elle mi yazıyorsun her defasında?
çıkmıyo..elle yazıyom.. sayfanın altında el kalp fincan felan var..en altta sizin yazdıklarınız var..başkada bişey yok..hangisi istersen koy gibisinden bi seçmece yok..neyse anacım..ikinci hikayemi anlatam mı??
yok canım internet explorer normal standartyok bendeki hali bu değil..belki sürümle felan alakalıdır..yada mozzilla, firefox,yada googleeart felan mı kullanıyosun??
evet benimde seninki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?