Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

alemsin kız güldürdün beni hee

evet bende ramazana bağlıyorum ama tabi iç duygularım dürtüklüyor, o da ayrı

valla arkadaşlar, bende aşılama sonucumu bekledim bekledim, olmadı bi güzel adet oldum.oooooooooooohhh misss..yarasın bana...benim hamile omam imkansız ötesi ammaaa, çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..

valla arkadaşlar, bende aşılama sonucumu bekledim bekledim, olmadı bi güzel adet oldum.oooooooooooohhh misss..yarasın bana...benim hamile omam imkansız ötesi ammaaa, çok uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..

şimdimi adet oldun yoksa???? ama bak adetken bile hamilelik belirtilerin sürüyor

:) seninkide gelecek aya hazırlıktır.

yaa arkadaşlar şu gülen hoplayan zıplayan bebekleri nerden yapıyorsunuz ben bilmiyorum banada öğretiiiin

kahramanımız benim uzaktan bi akrabam..evlendi 3 sene çocuğu olmadı.. her türlü tedaviyi yaptılar.. ev araba sattılar 2-3 kez tüp bbek yaptırdılar olmadı.. gelinin kaynanası cadılık yaptı..ayrıl mayrıl demeye başladı.. nese birsürü sıkıntı keder, aradan zaman ggeçti, hiç bi belirti yok, normal adetini de oluyo.. bi vesileyle doktora gidiyo ve hamile olduğu ortaya çıkıyo..şimdi iki tane çocuğu var...
bir başka mucize de az sonra:1
bekleyin anacım..

ah yerim seni ben, bu nasıl kestirmeden bi anlatış yaa sanırım işin özeti, umudunu kesince oluyor, burdaki ana tema bu arkadaşlar

yaa arkadaşlar şu gülen hoplayan zıplayan bebekleri nerden yapıyorsunuz ben bilmiyorum banada öğretiiiin

özlem numaraları var...imleci gülen yüzlerin üstüne götür.. numaraları var.. ilgili numarayı iki nokta üstüste koyup yaz..kısa yolu var mı bilmem..ben böle yapıyom..

ümidini kesince mi oluyor yoksa Allah, ümidini kesince mi veriyor bilemiycem.. sadece bu durumun kafa rahatlatmayla alakalı olduğunu düşünüyorum..neyse anacım..madem öyle ikinci hikayem geliyor...

üstüne tıklayınca çıkmıyormu seninkiler? elle mi yazıyorsun her defasında?

çıkmıyo..elle yazıyom.. sayfanın altında el kalp fincan felan var..en altta sizin yazdıklarınız var..başkada bişey yok..hangisi istersen koy gibisinden bi seçmece yok..neyse anacım..ikinci hikayemi anlatam mı??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…