- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.001
valla canım iki tane üyelik açmış biri bizimle yazıştığı biride karakız06 die
karakız06 ile kendi tombiştombişi kapıştırdı bi kaç kere sözde karakız06 tombiştombişe laf atıyo herhalde sayfaya adam çekebilmek içinmi bilmem nie böle bişi yaptı kk_bayansu die bi arkadaşımız var sanırım o karakızı şikayet etmiş insanlarla dalga geçio die tam emin deilim sonra forumun sahibi incelemişki ikisindede IP nosu aynıymış yani aynı bilgisayardan giriliomuş :)
canım oda bebek isteğini rafa kaldırmış :) bebek topiklerinede girmekten vazgeçmiş rainbowcolors vardı oda aynen bebek topiclerini bırakmış zayıflama topiklerinde takılıo bu arada tal hamiş kalmamak için korunmayı bile düşünüyormuş :)galıba ılgı cekmek ıstedı cok sasırdım erkek oldugunu sanmıyrm ama sanırım psıkolojık rahatsızlıgı var galıba:) bu arada tal i hıc goremedım ondan hbrn varmı
hayırdır kıs kızıomu girdiğine :)Kristal kocisten gizli sakli giriyorum buraya
Klomen filan kullanmadim tamamen dogal
canım oda bebek isteğini rafa kaldırmış :) bebek topiklerinede girmekten vazgeçmiş rainbowcolors vardı oda aynen bebek topiclerini bırakmış zayıflama topiklerinde takılıo bu arada tal hamiş kalmamak için korunmayı bile düşünüyormuş :)
günaydın sevgi pıtırcıklarım
yine rahatsızım kızlar nedir çektiğiniz benden, kabızlık aldı başını gidiyor, kasığım sancıyor sanırım tuvalete çıkamadığımdan ya da başka sebepten, kolumu kaldıracak halim yok halsizim arada başım dönüyor gibi, sanırım hasta olacağım bu bağırsaklar mahvetti beni belime ağrılar giriyor
günaydıın kızlaaar
tükkanı yine ben açıyorum galiba bugün
kristalim kociş evde bilgisayarın başında çok kalınca kıskanıyor da ondan :13:
geçmiş olsun canım adaçayı papatya içmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?