Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla canım iki tane üyelik açmış biri bizimle yazıştığı biride karakız06 die
karakız06 ile kendi tombiştombişi kapıştırdı bi kaç kere sözde karakız06 tombiştombişe laf atıyo herhalde sayfaya adam çekebilmek içinmi bilmem nie böle bişi yaptı kk_bayansu die bi arkadaşımız var sanırım o karakızı şikayet etmiş insanlarla dalga geçio die tam emin deilim sonra forumun sahibi incelemişki ikisindede IP nosu aynıymış yani aynı bilgisayardan giriliomuş :)

galıba ılgı cekmek ıstedı cok sasırdım erkek oldugunu sanmıyrm ama sanırım psıkolojık rahatsızlıgı var galıba:) bu arada tal i hıc goremedım ondan hbrn varmı

galıba ılgı cekmek ıstedı cok sasırdım erkek oldugunu sanmıyrm ama sanırım psıkolojık rahatsızlıgı var galıba:) bu arada tal i hıc goremedım ondan hbrn varmı
canım oda bebek isteğini rafa kaldırmış :) bebek topiklerinede girmekten vazgeçmiş rainbowcolors vardı oda aynen bebek topiclerini bırakmış zayıflama topiklerinde takılıo bu arada tal hamiş kalmamak için korunmayı bile düşünüyormuş :)

allah allah bunada sasırdım bu kadar ısterken bırden korunmayı bıle dusunmek tuhaf bnde acba hamıle falan ondan grmyrdr zannetmıstım zaten burda temmuz ayından bır ıkı kısı var senden basska kımsede cvp bıle vermedı bana :)sonrdan geldım dye galıba:)

canım temmuz ayından bayağı kişi var ama gündüzleri giriolar bende ilk defa bu kadar uzun yazıştım bu topikte :) gündüzleri pek giremiorum hatta hiç giremiorum emin ol olsalar cevap verirlerdi:) bide biz temmuz topiğinden sonra tombiştombişin açtığı topiğe geçmiştik orayı biliyormusun el eleuzun bir yolculuğa varmısınız topiği idi

valla canım bende bi burdatakılıorum azda olsa akşamları kimse olmuo çükü :) bide bi kç topikteyim profilimden görürsün zaten :) öyle yaniii

canım ben çıkıyorum sana allah rahatlık versin görüştüğüme sevindim artık buraya gelirsin :) ben gerçi akşamları daha çok girebiliorum ama olsun diğer arkadaşlarla gündüzleri takılırsın benlede mesaiye kalırsın :))) tatlı rüyalar iyi geceler allaha emanet ol tatlım...

günaydıın kızlaaar
tükkanı yine ben açıyorum galiba bugün

kristalim kociş evde bilgisayarın başında çok kalınca kıskanıyor da ondan :13:

günaydın sevgi pıtırcıklarım

yine rahatsızım kızlar nedir çektiğiniz benden, kabızlık aldı başını gidiyor, kasığım sancıyor sanırım tuvalete çıkamadığımdan ya da başka sebepten, kolumu kaldıracak halim yok halsizim arada başım dönüyor gibi, sanırım hasta olacağım bu bağırsaklar mahvetti beni belime ağrılar giriyor

geçmiş olsun canım adaçayı papatya içmedinmi

geçmiş olsun canım adaçayı papatya içmedinmi

içemiyorum öyle şeyler canım midem almıyor bide dün iftardaydık eve geldim yattım hemen bişey yapamadım , çok kötüyüm hatice hiç halim yok gece uyuyamıyorum ayaklarım çok ağrıyor, şuan başım dönüyor , adet zamanı yaklaştı sanırım ayak ağrılarım ondan ama ben bu bağırsakları napcam zorlanmaktan kan geldi afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…