Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ZORLA İÇEBİLSEN BİRAZ RAHATLATIR SENİ.

Kabızlığa iyi gelen yiyecekler:

havuç, turp, kereviz gibi kök sebzeler,
roka, lahana, ıspanak, maydanoz, dereotu, marul gibi yapraklı sebzeler
kepekli ve lifli yiyecekler,
kuru üzüm, incir, kayısı gibi kuru meyveler
kabak çekirdeği, ayçiçeği gibi kuruyemişler

sağol canım benim iftardan sonrayerim kayısı falan alırım üzerine sıcak su içerim ,başım dönüyor çok fena nasıl geçecek bugün bilmiyorum offff

günaydın canım noldu

günaydın canım hayırdır

bugün çok mutsuzum ne yapsam bilmiyorum hep melankolik bir halim var ya kocişde dediki valla pişman oldum hamile kaldığına dedi hep mutsuzsun dedi hiçbir seyden memnun kalmıyorsun artık bende kırılıyorum dedii senin yüzünü güldğrmek için uğrasıyorum ama sen hep aynısın bende kırılıyorum ve yoruluyorum dedii

oyoyoy zuzum sen niye mutsuzsun bakıyım ama ruh halinin değişkenlik göstermesi normal sen kafana takma, eşinde alışkın değil tabiki bu hallere merak etme bi süre sonra normal karşılar sen bu durumum hamilelikten kaynaklığını sürekli anlat ona , erkekler içinde zor bir dönem

neden anlatıyorum ya o neden anlamıyor neden araştırmıyor herseyin bilgisini ben veriyorum kör cahil değil ki ne zaman düzelir bu halim yaaa alışverişe bayılan ben bir çöp bile amak istemiyorum dün biraz bakındık onu alıyım mı yok bu nasıl yok önceden öyle değilidim ben sabah sinirden oturdum agladım gizlice pantolonlarım olmuyor hemile pantolonlarıda büyük gelio elbide giyemiyorum ağdaya ihtiyacım ama kuaför kız izne çıkmış cuma gelecekmiş başkada kimseye aldıramıyorum öff yaaa öfffffffffffffff

zuzummm bi sakin olur musun düzeleceksin , bak bebişin büyüyor kendine göre pantolan da bulursun millet neler giyiyor nasıl buluyor canımcım, senin sinirler birazcık bozulmuş ama bebişini de üzüyorsun annesi , hadi bakalım kendine gel olumlu düşün kocalar ne zaman anladılar ki allah aşkına takma kafana bak lugesma ciciler almıştı kendine geçen söyledi sen de alacaksın bulacaksın, hadi kuzum kendine gel , ağdayı bile kafan taktın yawww

günaydın kızlar

ne oldu bugün herkes mutsuz ama olmaz ki kimilerimiz yeni hayatlar taşıyor içinde o yeni hayatın bile neşesi geçmeli annesinin kanına değil mi ama üzmeyin beni de gurbet ellerde valla ben de oturur ağlarım

kabızlık ve diger durumlar hamile değilsin değil mi ?? benzeyen belirtiler var da bilmiyorum tabi ki :44:

herkesi öptüm şimdilik gidiyorum temizlik yapacağım bir de benim kociş öğle aralarında eve geliyor yemek yapacağım görüşürüz sonra ama lütfen herkes biraz neşelensin çok üzülüyorum ben

hamile olup olmadığımı bilmiyorum canım bat 1 eylül , hayırlısı ama çok kötüyüm

pantolana ihtiyacım var ama hamile pantolonuna değil daha o kadar olmadı karnım komik duruyo bende bakıorum pantolonlara göbeğima tam gelen pantolonlar bacak kısmıma bol gelio bacaklarıma olanlar karnımı sıkıo ben çok kilolu birisi olmadığım için kıyafet konusunda sıkıntı yaşıyorum suan ve ben çok önem veren biriydim kendimi çok kötü hissediyorum insanlar sanki hep bana bakıo gibi gelio makyajsız dolaşmayan ben kıyafetım kötü die makyaj bile yapmıyorum ağdayı kafama takarım tabıkı kız yok ortada ve ben başakasına yaptıramıyorum bir tek elbise oluodu onuda giyinemiorum suan tam arada kaldım koca da anlamıo zaten kendini düşünüyor tatile gidices sunu götürücem bunu götürücem deyip bavulunu hazırladı ya ben ne yapıcam ya kız cumaya kadar gelmesse :18::18::18:

anladım canım zor bir durum ama naabilirsin , diktir bir iki pantolon o zaman , kızı da arasan belki gelir uzak değilse , çare bulmaya çalışıyorum sana üzülüyorsun çünkü, üzülme zuzum yaaa , epilatör kullan geçici olarak ağdayı bekleme ne biliyim başka ne çare var ki:44:

bunlar gerçekten iyi geliyor canım

hayatım erkekler çok bizim psikolojimizi anlayamıyorlar

beli lastikli pantolonlar var hamileler için değil normal insanlar için onlar rahat olur dene

hatıcem gırınce alırsın 90 buarada melek ben ıstemem bana okumayın gerek yok gıbı bısı demıs ama boyle degesık geldı bana melekcım ne bıleyım duayı ıstemıyorsan onun hıkmetınden zaten yararlanamazsınkı kusura bakma ama boyle dusunuyorum senın adını soylıyıp tespıhe baslıyoruz ayy nebılıyım kafam karıstı:44::44::44:

canım mfalcon son hamişimiz bende gündüzleri giremediğim için tam bilemiorum akşamlarıda onlar olmuyor :) zozdemir lugesma rose86sanırım mfalcon hatırladığım bunlar canım

ahh ahhh...ahhh sanirim ortada bi sehir efsanesi var hamile olduguma dair ama hamis degilim....
yanlislikla yazilmis olsa bile adimi orda okumak sabah sabah solgun yuzumu gulumsetti....
keskeeee ole bse olsa da bu ay ,bunu size Allahim soletmis olsa...(AMINNNNNNN)

bu arada gunaydin asagida adini okuyabildgm arkidaslarimm
nasilsiniz bakalim hatice cim buralarda mi sayi kac oldu
cok gec ilerliyo kizlar bi tutun derim ucundan
ramazan bitmeden hepimize sira gelse keske cok istiyorum sahsen ben bunu cunku bu mubarek ayin bereketi feyzi daha baska
RABBIM bu ay bir e bin sevap yaziyo dileyin ne dilerseniz diyoo....

son bse daha yazayim malum sayfa gec guncellenio
ruyamda evimizde kaplumbaga gordum kizlar ben hemde uc tane ama yavrulardi henuz birbenbire evin icinde buluyorum normalde korkarim ama onlar cok sevimli gelio nedense urkmuyorum devamini pek hatrlamiyorum hayrdr insallah diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…