- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.041
gunaydın kısçelerım nasılsınız
gunaydın cnm derdın buyukmus acılar ıcındeymısın oyyy kıyamam gecmıs olsun bebem kayısı ve ıce bılecek kadar sıcak su ıc zanım bıde ıgrenmezsen ac karnına bı tatlı kas. zeytın yagı ıc cnm hoop 5 dak tuvalate cıkarsın
serfıkkk kısımya sen 4 mevsımı bırden yasıyorsun kabızlık sancıları adet sancıları bebek sancıları hmmm bıttı 3 mevsım oldu
cnm bak sımdı sahurda ıc zeytını sen ondan sonra sımdıden adet sansıcı olmaz dada 9 gun var sacmalama bızde neden yok o adet sancısı bıde hersey ıcın erken ama eve gıdınce karbonat testı yap sen bakalım ben dusunuyorum bugun yada yarın yapmayı
serfik, gecmis olsun canim benim bildgm en etkili yontem kayisi marmelati orucunu acinca yersin hurma da olabilir uzerine bol su icmeyi unutma tatlim
tansell, yine nereye gidiyosun?! haklisin forum cansiz bgun.. bnde de oruc rehaveti var sanirim hic enerjim yok[/QUOTE
sağol canım, hergün sahurda 3 tane hurma yiyip üzerine su içiyorum yine de kabız oldum, bugün de kayısı alacağım üzerine de sıcak su inş iyi gelir yoksa patlayacağım
teşekkür ederim kızlar benimle ilgilendiğiniz için şuan iyim bende gece rüya gördümçok güzel bir erkek bebek 1-2 yaşlarında mavi gözlü sarı saçlı bana gülümseyerek ve yürüyerek geliyorduuu çok tatlıydııı
erkek çocuk kız bebek demekmiş canım acaba kızın mı olacak:):) çin takvimine de bakalım mı kaç yaşında ve hangi ay hamiş kaldın, eğlenelim birazcık
23 yaşındayım haziranda hamile kaldım
Başım çatlıyor resmen sinirden işler yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?