Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayır olsun cnm kaplumbag ev demek ama bak sımdı yorumlayalım 1.ev 2.araba 3.bebek tez zamanda

Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir.
Rüyada kaplumbağa görmek yakın bir zamanda uzun süredir görüşmediğin biriyle tekrar buluşmak anlamına geliyor. Eğer evinize kaplumbağa alıp besliyorsanız fakir birisine yardım edeceksiniz demektir.
Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur

en bastaki ifadeyi anlamadim??!!!!!! nysee cikabilio bole yorumlar diyelim ve kalan otekilerle merakimizi gderms olalimm

Rüyada kaplumbağa görmek; sevinçli bir haber alacağınıza işarettir.
bak bu da varmis iii iii bakalim hangisi tutcak..

yazmayi unuttum haticecim grersen 100 eklermisin canim unutma olur mu

gunaydın cnm derdın buyukmus acılar ıcındeymısın oyyy kıyamam gecmıs olsun bebem kayısı ve ıce bılecek kadar sıcak su ıc zanım bıde ıgrenmezsen ac karnına bı tatlı kas. zeytın yagı ıc cnm hoop 5 dak tuvalate cıkarsın

serfıkkk kısımya sen 4 mevsımı bırden yasıyorsun kabızlık sancıları adet sancıları bebek sancıları hmmm bıttı 3 mevsım oldu

topık yıne kopuk bugun ben cıkıcam yıne anneme gısıcem ordan gırerım artık sohbete tabı kardesten pc bana kalırsa

aynen öyle tanselim çok kötüyüm , millet ramazanın başında kurur ben ise sonunda , akşam kayısı alacağım ama oruçluykende iftarımı zeytinyağı ile nasıl açayım kuzum yaaa
çok halsizim kolum kalkmıyor gecede ayak ağrısından uyuyamıyorum adete de az kaldı acaba ondan mı ya da hamile miyim yaa artık öğrenmek istiyorum sabrım kalmadı öföföföföföf

cnm bak sımdı sahurda ıc zeytını sen ondan sonra sımdıden adet sansıcı olmaz dada 9 gun var sacmalama bızde neden yok o adet sancısı bıde hersey ıcın erken ama eve gıdınce karbonat testı yap sen bakalım ben dusunuyorum bugun yada yarın yapmayı

içmeye çalışacağım canım ama söz veremem bide ayıp ama napıyım söyleyeceğim , çalışmalardan sonra son ikidir içimde kalmıyor hiç hepsi dışarı çıkıyor, kocam bile farketti neden hepsi çıkıyor diye, ben umutlanmıyoru tanselim kasığım hafiften sancıyor ama kabızlığa yoruyorum ama karbonatı senşn için yapacağım

serfik, gecmis olsun canim benim bildgm en etkili yontem kayisi marmelati orucunu acinca yersin hurma da olabilir uzerine bol su icmeyi unutma tatlim
tansell, yine nereye gidiyosun?! haklisin forum cansiz bgun.. bnde de oruc rehaveti var sanirim hic enerjim yok

teşekkür ederim kızlar benimle ilgilendiğiniz için şuan iyim bende gece rüya gördüm çok güzel bir erkek bebek 1-2 yaşlarında mavi gözlü sarı saçlı bana gülümseyerek ve yürüyerek geliyorduuu çok tatlıydııı

erkek çocuk kız bebek demekmiş canım acaba kızın mı olacak:):) çin takvimine de bakalım mı kaç yaşında ve hangi ay hamiş kaldın, eğlenelim birazcık

bnde her regl donemim oncesi hep guzel ruyalar goruyorum ama hic cikmiyoo ne hikmetse
bebek manasina gelen her turlu varligi gordum desem yeridir hatta en son yavru bi civciv gormustum elime alip seviyorum felan
okudum tabirini bebege isarettr gbi seyler yaziyodu tam ben durur muyum hemen gaza gelmeye hazr haldeydim iyice mod a girdim ama sonucu hep beraber biliyoruz
sanirim bilincaltim bana biraz oyun oynamak istiyoo..
nyseeee soz vermistim kendime bu bebis konusua grmicektim dayanamdim yne sopalayin beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…