Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende birini arıyodumm

bende birini arıyodumm

erkek gözüküyor zuzum hayırlsı inş

evet öyle görünüyor bakanlarda da çıkan olmuş ben daha çıkmayan duymadım hiç ama yinede rabbim bilir orasını sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ama bende erkek istiyorum çünkü erkek çocuklarını çok seviyorum ama kız da olsa aynı

Sağlıklı sıhhatli olsun da ne olursa olsun canım ama gönülden geçen var tabi ki ben de kızım olsun istiyorum ismi de defne olacak, bu ay olur inş. babası gibi boğa burcu olsun

Sağlıklı sıhhatli olsun da ne olursa olsun canım ama gönülden geçen var tabi ki ben de kızım olsun istiyorum ismi de defne olacak, bu ay olur inş. babası gibi boğa burcu olsun

aynen öyle sağlıklı olsunda ama benim bebeğim ALLAH izin verrse balık burcu olacak o burcuda hiç sevmem inş normal doğum yaparımda koça denk gelirr buarada bende boğa burcuyum

selam kızlarrrr
naptınız bakiim bi süredir giremedim oruç ve hamişlikten dolayı sabahları çok geç kalkıom sonrada evi toparla yemek yap akşam oluyor..
neyse bugün kontrolüm vardı
geçen seferkinde kesenin içi bomboştu ultrasonda buu defa nokta kadar bişi vardı ve anıp sönüyordu meğer o yanıp sönen nokra benim bebişimin kalbiymişçok duygulandım Allah herkese yaşatsın bu duyguyu...

sizinde tahmin ettiğiniz gibi geç döllenme olmuş yani bugün itibariyle bebeğim 5+6 yani 40 günlükmüş..doğumumda 19-20 nisan Allah izin verirse...

şimdi size gelelim geçmişi okuyacak durumuda değilim önemli bi gelişme varmı sizde nasıl gidior kıslarr

bRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ. BİZDE MFOLCAN HAMİŞ ÇOK YENİ MELEK63 ün KONTROLU VAR O DA GEÇEN HATA GİTTİ DOKTORA 7 HAFTALIKTI SANIRIM KESESİ BOŞ GÖRÜNMÜŞ DOKTOR HAFTAYA GEL BAKALIM DEMİŞ ONUNDA BUGUN KONTROLÜ VAR İNŞ SENİN Kİ GİBİ ONUNDA BEBEĞİ ORDADIR. :18::18:

aynen öyle sağlıklı olsunda ama benim bebeğim ALLAH izin verrse balık burcu olacak o burcuda hiç sevmem inş normal doğum yaparımda koça denk gelirr buarada bende boğa burcuyum

ask olsun sana balik burcu sevilmez mi hic
sahsen kiniyorum seni bi balik burcu olaraktan
okudugun bi suru olumsuz ozellik yaninda (ki her burc da mevcut bole yanlar)
bi suru ozel yanlar vardr 6.his ondan sorulur mesela,
ailesine inanilmaz duskundur, btun duygularini heycanini da uzuntusunu de dibine kadar yasar.. vs..vs...
neye sahip oldugunun farkina vardginda fikrin degisecektr eminimm

bebeğim çok özür dilerim ya benim bir arkadasım vardı herşeye aglıyordu o yüzden sevmıyorum yoksa tabıkı çok iyi burc çok duygusal oldugu için öyle dedim sen kınama beni nolurrrrrr öyle demek istemedim

çok teessüf ederim ben de balık burcuyum ayrıca balık ve boğa burçları uyumlu burçlardır

Hoşgeldin canım Rabbim kucağına almayı nasip eder inş. ben onun pıt pıt atan kalbine ölürüm oyyy ne güzel bir duygudur, İnş biz de en kısa zamanda yaşarız....benim bir kabızlık sorunu var cümle aleme duyurdum ama napiyim herşeymizi söylüyoruz canım da yanıyor paylaştım ben de kasığımda hafif sancılar oluyor ve hiç halim yok canımcım bat 1 eylül bakalım bekliyorum

cok sevindm canim senin adina ALLAH ayni saglikla kucagina lamayi da nasip etsin insallah tamamimna erdirsin
iki tane hamis var topicte..
iste bizde bekleme salonundayiz hala sonsuz bi umutla ama gelen giden cagiran yok
isler kesat anlayacagn:82:

aaa ciddimi
çook sevindim MFOLCAN en son bıraktığımda ne kadar ümitsiz konuşutordun walla sevindim senin adına
melek63'ün bebeği 7 haftalık olsaydı görünürdü canım onunkidemi geç döllenme yoksa çünkü dktr bugün 40 günlük bebeğin kalbi atar dedi o da 5+6 ya tekabbül eder

hoşbulduk canımmmm sağol tüm dileklerin için
biliomusun bende kapıs =)) olmuştum o hafta hemde ne kabızz
hatta bi ara sancım var die çıkmıştım yaa ondanmış meğer
birde akıntınıza dikkat edin çünkü sütkesiği akıntı varsa bu da çok yaygın bir gecelik belirtisi bende de oldu melek63 de de

kızlaaaaarrr ben çok yorgun bitkin gerginim. taşındım ama çalıştığım yerden ayrılış yapamadım bende rapor almak zorunda kaldım bu arada adet te olmadım daha ama karnım ağrıyor zaten pek onu düşüncek halde de değilim.

bu arada melek in tefriciye noldu bittimi ben 25 okumuştum ama yazamamıştım bitmediyse ekleyin bittiyse tansele ekleyin, ev şuan berbat durumda yerleşemedik bitürlü canım sıkkınnn kaçıyorum

mfalcon tebrikler, kkbayansu sabna da sevindim
istbuldan haber var mı

öpüyorum hepinizi

yaaa bende 3 gündür kapısım bugün zar zor çıktım canım çıktı kanama oldu bide , kasıkta ağrıyor hafiften ama acaba kapıslıktan mı bilmiyorum düne kadar ıslanma vardı ama bugün bişey görmedim henüz canım , acaba hamileyim yaaawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…