- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.081
aaa ciddimi
çook sevindim MFOLCAN en son bıraktığımda ne kadar ümitsiz konuşutordun walla sevindim senin adına
melek63'ün bebeği 7 haftalık olsaydı görünürdü canım onunkidemi geç döllenme yoksa çünkü dktr bugün 40 günlük bebeğin kalbi atar dedi o da 5+6 ya tekabbül eder
gitmedim 3 ten sonra ama çok korkuyrm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindm canim senin adina ALLAH ayni saglikla kucagina lamayi da nasip etsin insallah tamamimna erdirsin
iki tane hamis var topicte..
iste bizde bekleme salonundayiz hala sonsuz bi umutla ama gelen giden cagiran yok
isler kesat anlayacagn:82:
kızlaaaaarrr ben çok yorgun bitkin gerginim. taşındım ama çalıştığım yerden ayrılış yapamadım bende rapor almak zorunda kaldım bu arada adet te olmadım daha ama karnım ağrıyor zaten pek onu düşüncek halde de değilim.
bu arada melek in tefriciye noldu bittimi ben 25 okumuştum ama yazamamıştım bitmediyse ekleyin bittiyse tansele ekleyin, ev şuan berbat durumda yerleşemedik bitürlü canım sıkkınnn kaçıyorum
mfalcon tebrikler, kkbayansu sabna da sevindim
istbuldan haber var mı
öpüyorum hepinizi
gitmedim 3 ten sonra ama çok korkuyrm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
aşkım öyle demek istemedim gerçekten ben mfolcanada dedim bir arkadasım vardı sürekli ağlardı herşeye o yüzden sevmiyorum yani herkesde de öyle oluyor değil ya nolur alınma
üzülme zuzum tamamAma bebişin balık burcu olsun inşallah
olsun.. Hayırlısı olsunda
Mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler
sağol cnm darısı başınakızlaaaaarrr ben çok yorgun bitkin gerginim. taşındım ama çalıştığım yerden ayrılış yapamadım bende rapor almak zorunda kaldım bu arada adet te olmadım daha ama karnım ağrıyor zaten pek onu düşüncek halde de değilim.
bu arada melek in tefriciye noldu bittimi ben 25 okumuştum ama yazamamıştım bitmediyse ekleyin bittiyse tansele ekleyin, ev şuan berbat durumda yerleşemedik bitürlü canım sıkkınnn kaçıyorum
mfalcon tebrikler, kkbayansu sabna da sevindim
istbuldan haber var mı
öpüyorum hepinizi
ilk doktor ziyaretinmi olucak çok heyecanlı olmalısın çok başka bi şey o duygu:78:umarım herşey güzel olr senin için canımmmkk_bayansu sağol canım
gerçi daha yeni benimki ama:44: bakalım bu cuma doktora gitcem göstercek mi kesesini
bende de öle ıslanmalar fln oluodu ve sonra kesildi sonrasında da süt kesiği akıntı başladı hatta ben onu ilk önce mantar sandım ayy ne karışık bişiler yaaa umarım hamilesindir canım..ikide birde test yapıodumda çıkmıyordu ya meğer geç döllenme olmuş ondan geç çıkmış hiç belli olmuo yani adete kadr bekle bence sonra test yapyaaa bende 3 gündür kapısımbugün zar zor çıktım canım çıktı kanama oldu bide , kasıkta ağrıyor hafiften ama acaba kapıslıktan mı bilmiyorum düne kadar ıslanma vardı ama bugün bişey görmedim henüz canım , acaba hamileyim yaaawwwww
7 haftalıkmış ultrason kagıdında yazıyordu doktorda dedi 5 haftalıkken attıysa kalbi demekki benm umudum yok ya zaten hertürlüsüne hazırım ama yinede korkuyrm
Bende boğa burcuyum eşim balık kızlar başım çatlıyor ya bide çok midem bulanıyor.grenmoon allah kolaylık versin melek hakkında hayırlısı neyse mevlam onu versin bayansu hoşgeldin adına çok sevindim canım hayırlısı olsun
Bende boğa burcuyum eşim balık kızlar başım çatlıyor ya bide çok midem bulanıyor.grenmoon allah kolaylık versin melek hakkında hayırlısı neyse mevlam onu versin bayansu hoşgeldin adına çok sevindim canım hayırlısı olsun
test 3 gün kala yamıştım negatifti geç döllenme olmadığına da eminim çünkü eşim yoktu yanımda. o yüzden ümitlenmiyorum zatrn işin gücvün içinde test almaya da gidemiyorum, ateşim de düşüşe geçti zaten
hayırlısı galiba burda düşünecek vakit de bulamıycam çok yoğun olacak işim..
sizlerden güzel haberler duymak dileğiyle...
balık olsun , karşılıklı oturup ağlayacağız bebekle seni de çıldırtacağız bak gör
tşk canım hepimiz için inşallah:80:
melekcim hayirli haberlerle don onsallah canim benim
bu arada haticecim gecmis olsun bncede bi agri kesici almalisin sen
bu arada sayi kac oldu tatlim halin yok biliyorum yormak istemem seni ama bi bakalim ne kadar yol katetmisiz
ALLAH'IM sana geliyorum sanırım
ayyy ben balık ile boğayı çok seviyorum canlarım benimmm
Ilaç alsana canım ama dur alma hamiş olabilirsin , etkilemeyen bir ilaç varsa onu al kuzum,
bende fenayım belim çok ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?