Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

7 haftalıkmış ultrason kagıdında yazıyordu doktorda dedi 5 haftalıkken attıysa kalbi demekki benm umudum yok ya zaten hertürlüsüne hazırım ama yinede korkuyrm

cok sevindm canim senin adina ALLAH ayni saglikla kucagina lamayi da nasip etsin insallah tamamimna erdirsin
iki tane hamis var topicte..
iste bizde bekleme salonundayiz hala sonsuz bi umutla ama gelen giden cagiran yok
isler kesat anlayacagn:82:

sağol canım ama öyle düşünme ne zamandır uğraşıosun 1 yıla kadar olmaması normalmiş sonra tedavi vs.umarım allah herkese ama isteyen herkeseee versinhatta ikiz ikiz üçüz üçüz versin

Canım Allah kolaylık versin yavaş yavaş halledersin sıkıntı yapma , acaba bebiş mi var canım bi test yapsaydın bu ara bizim için en azından bekliyoruz heyecanla herkesten güzel haberler istbull adet oldu sanırım canım....görüşürüz canım yorma kendini

gitmedim 3 ten sonra ama çok korkuyrm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

korkma canım içini ferah tut , dualarımız seninle

her iki durumda benmle allahım gönlündeki hayırlıysa versn degilse hayırlı olanı gönlüme razı eylesin ve sabrını versn rabbim kimseye yaşatmasın acı tarafını ama herşeyde hayır vardr sagolun kızlar allah razı olsn

Bende boğa burcuyum eşim balık kızlar başım çatlıyor ya bide çok midem bulanıyor.grenmoon allah kolaylık versin melek hakkında hayırlısı neyse mevlam onu versin bayansu hoşgeldin adına çok sevindim canım hayırlısı olsun

sağol cnm darısı başına
kk_bayansu sağol canım
gerçi daha yeni benimki ama:44: bakalım bu cuma doktora gitcem göstercek mi kesesini
ilk doktor ziyaretinmi olucak çok heyecanlı olmalısın çok başka bi şey o duygu:78:umarım herşey güzel olr senin için canımmm
bende de öle ıslanmalar fln oluodu ve sonra kesildi sonrasında da süt kesiği akıntı başladı hatta ben onu ilk önce mantar sandım ayy ne karışık bişiler yaaa umarım hamilesindir canım..ikide birde test yapıodumda çıkmıyordu ya meğer geç döllenme olmuş ondan geç çıkmış hiç belli olmuo yani adete kadr bekle bence sonra test yap
7 haftalıkmış ultrason kagıdında yazıyordu doktorda dedi 5 haftalıkken attıysa kalbi demekki benm umudum yok ya zaten hertürlüsüne hazırım ama yinede korkuyrm

hemen kafandan uydurup kendini üzme bi doktora gitte bakalım ne oluyor:85:

test 3 gün kala yamıştım negatifti geç döllenme olmadığına da eminim çünkü eşim yoktu yanımda. o yüzden ümitlenmiyorum zatrn işin gücvün içinde test almaya da gidemiyorum, ateşim de düşüşe geçti zaten

hayırlısı galiba burda düşünecek vakit de bulamıycam çok yoğun olacak işim..

sizlerden güzel haberler duymak dileğiyle...

ayyy ben balık ile boğayı çok seviyorum canlarım benimmm
ilaç alsana canım ama dur alma hamiş olabilirsin , etkilemeyen bir ilaç varsa onu al kuzum,
bende fenayım belim çok ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok

tşk canım hepimiz için inşallah:80:

melekcim hayirli haberlerle don onsallah canim benim
bu arada haticecim gecmis olsun bncede bi agri kesici almalisin sen
bu arada sayi kac oldu tatlim halin yok biliyorum yormak istemem seni ama bi bakalim ne kadar yol katetmisiz

Ama bizi yalnız bırakma tamam arada gir , bebeğinde gelecek inanıyorum , Rabbim gönlüne göre verisn canım

melekcim hayirli haberlerle don onsallah canim benim
bu arada haticecim gecmis olsun bncede bi agri kesici almalisin sen
bu arada sayi kac oldu tatlim halin yok biliyorum yormak istemem seni ama bi bakalim ne kadar yol katetmisiz

sabah hiç bişeyim yoktu öğleden sonra oldu nolduysa çok az bu hafta canım ya yarın başlarız ama 1525 rakam allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…