- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.101
sabah hiç bişeyim yoktu öğleden sonra oldu nolduysa çok az bu hafta canım ya yarın başlarız ama 1525 rakam allah kabul etsin
hangi tarihe geliyor doğumun canım tahmini bi söyle bakalım bide aynı günü tutturursan benimle vayy haline
tansele mi başlayacağız haticem
eğer normal doğum olursa tam 21 mart yani koç oluo doktor öyle dedi ama sezaryan olursa balık olur heralde ama ben sonuna kadar direnicem
Sen sezayenle 9 martta aldır bebeğini annesi, biz seni hiç üzmeden ağlarızdemek balıkları sevmezsin heeee
kıyamam sana canım benim Allah gönlüne göre versin , uslu sakin bi bebişin olsu çok da ağlamasın
sen sezayenle 9 martta aldır bebeğini annesi, biz seni hiç üzmeden ağlarızDemek balıkları sevmezsin heeee
Kıyamam sana canım benim allah gönlüne göre versin , uslu sakin bi bebişin olsu çok da ağlamasın
canim ins tamamlanir en kisa zamanda.. ben bu topige girmeden onceki arkidaslarimin surecini tam bilemiyorum ama ben girdikten sonra bazilarimzn hamis haberini aldik ya dua ediyoruz hani hep beraber bu duanin mucizelerine de inanmaktan kendimi alamiyorum bu sebepten hemen hepimize okuyalim istiyorumtansel istiyordu ona okunur heralde
valla şaka bi tarafa bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda balık malık hiç fark etmez istediği kadar da ağlasın yeter ki benimle olsun darısı başınıza olur inş.
canım kapıslık esnasında kasık ağrın var mıydı ya da başkaca belirtiler
ya ben önce kabız oldum karnımda bi ağrı vardı sonra kıvrandırdı bikaç gün baya sancım vardı yani canım
canim ins tamamlanir en kisa zamanda.. Ben bu topige girmeden onceki arkidaslarimin surecini tam bilemiyorum ama ben girdikten sonra bazilarimzn hamis haberini aldik ya dua ediyoruz hani hep beraber bu duanin mucizelerine de inanmaktan kendimi alamiyorum bu sebepten hemen hepimize okuyalim istiyorum
canim ins tamamlanir en kisa zamanda.. Ben bu topige girmeden onceki arkidaslarimin surecini tam bilemiyorum ama ben girdikten sonra bazilarimzn hamis haberini aldik ya dua ediyoruz hani hep beraber bu duanin mucizelerine de inanmaktan kendimi alamiyorum bu sebepten hemen hepimize okuyalim istiyorum
test 3 gün kala yamıştım negatifti geç döllenme olmadığına da eminim çünkü eşim yoktu yanımda. o yüzden ümitlenmiyorum zatrn işin gücvün içinde test almaya da gidemiyorum, ateşim de düşüşe geçti zaten
hayırlısı galiba burda düşünecek vakit de bulamıycam çok yoğun olacak işim..
sizlerden güzel haberler duymak dileğiyle...
tansel istiyordu ona okunur heralde
canııım benim de iki gün kala çıkmamıştı 3 gün geçe yaptım çıktı belki senin de öyle oluuur
tansele okunsun tansele
ay kızlar bu arada eşinize il ne zaman rezil oldunuz die bi topik var orayı okuyorum koptum yaaa
benim de adet sancısı gibi sancım oluyor canım , bebek olsun da kapıslığıda razıyım ben heç problem değil
birkaçgün sürüpte geçerse göğüslerinde de değişiklikler varsa süt kesiği akıntında olduysa sen hamilesin
göğüslerde henüz bir değişiklik yok canım , akıntıda bugün olmadı pek bekliyorum bakalım belki geç olur inşallah bebeğim ben,mledir yaaa umutlANDIM yine
test 3 gün kala yamıştım negatifti geç döllenme olmadığına da eminim çünkü eşim yoktu yanımda. o yüzden ümitlenmiyorum zatrn işin gücvün içinde test almaya da gidemiyorum, ateşim de düşüşe geçti zaten
hayırlısı galiba burda düşünecek vakit de bulamıycam çok yoğun olacak işim..
sizlerden güzel haberler duymak dileğiyle...
kk_bayansu kendimize tablo yapmıştık
seni de ekleyelim yaş sat ve kaç haftalık yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?