Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

eğer normal doğum olursa tam 21 mart yani koç oluo doktor öyle dedi ama sezaryan olursa balık olur heralde ama ben sonuna kadar direnicem

Sen sezayenle 9 martta aldır bebeğini annesi, biz seni hiç üzmeden ağlarız demek balıkları sevmezsin heeee
kıyamam sana canım benim Allah gönlüne göre versin , uslu sakin bi bebişin olsu çok da ağlamasın

valla şaka bi tarafa bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda balık malık hiç fark etmez istediği kadar da ağlasın yeter ki benimle olsun darısı başınıza olur inş.

her balık bir olmuyor canım eşimin alakası bile yokk duygısallıktan eser yok korkma yani

tansel istiyordu ona okunur heralde
canim ins tamamlanir en kisa zamanda.. ben bu topige girmeden onceki arkidaslarimin surecini tam bilemiyorum ama ben girdikten sonra bazilarimzn hamis haberini aldik ya dua ediyoruz hani hep beraber bu duanin mucizelerine de inanmaktan kendimi alamiyorum bu sebepten hemen hepimize okuyalim istiyorum

bende buna inanıyorum çünkü kimin duası kabul olunur bilinmez grenmmon mfalcon ve bana okundu allah razı olsun

bende buna inanıyorum çünkü kimin duası kabul olunur bilinmez grenmmon mfalcon ve bana okundu allah razı olsun

canııım benim de iki gün kala çıkmamıştı 3 gün geçe yaptım çıktı belki senin de öyle oluuur

tansel istiyordu ona okunur heralde

tansele okunsun tansele

ay kızlar bu arada eşinize il ne zaman rezil oldunuz die bi topik var orayı okuyorum koptum yaaa

kk_bayansu kendimize tablo yapmıştık
seni de ekleyelim yaş sat ve kaç haftalık yazarmısın?

slm bayan su naslsın iimisn
bende bayadr giremiyorm
işten ayrıdım evde net yok öle olunca giremiyorum
ben bu aya kimyasal gebelik yaşadım geröekten insan çok üzülüyo geçen ay test yanlış çıktı bu aya kimyasal gebelik iice moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…