Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar ya kafam karıştı doktor alttan baktı yine yolk ve sac vardı sanki bişeyler var gibi dedi ama net degl dedi bide satımı sordu 22 haziran dedm 9 hafta dedi ama ultrason kagıdında geçen hafta 7 haftalıktı ya bu hafta 6 hafta 2 günlk çıktı bekleyelm yine dedi ama yüzde 99 sorunlu dedi sata göre ama haftaya ben yokum başka doktora gidin eger kalp atışı yoksa ya boş gebelik yada bebek kanama olursa sıkıntı vardr dedi siz bi yorum yapın ultrasonda 6 haftalık çıktı ve sanki hafif bişeyler vardı

canım yaaa başka bir doktora gitsene karmakarışık bir durum , saç mı var dedin anlamadım canım valla benim bile kafam karıştı, bence başka bir doktora daha gözük , hafif bişey derken ne vardı canım

sorunlu ama dedi yüzde 99 satıma göre sice olablrmi ya aslında sata göre 9 hafta ama ultrasonda 6 hafta 2 gün çıktı ve bu haftalarda kalp atışı olmaması normal dedi haftaya çıkmazsa boş dedi yada kanama olursa gidin dedi düşük olablr dedi hafaya dedkçe çok meraklanyrm kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

eçen hafta kese boştu ama sanki bu hafta tam anlamadm ama ufack bişey vardı bebişimmi acaba anlaşılmadı haftayı bekleyelm dedi bidaha gitsem bişey görünmezmş kalp atışıda olmazmş varsa tabi bekleyelm dedi kanama olursa bekleme dedi çok karışık bi durum ben haftalara şaşırdm geçenki hafta 7 haftalıktı bu hafta 6+2 çıktı

melekcim başka bi doktora daha git bence. inş bebeğin seninledir. ama aynı doktora umut bağlama iyi haberlerini bekliyoruz.
sata göre benim bebeğimde 5 gün küçük görünüyor şuanda.

cnm moral bozmak ıstemem ama soylıyım aynılarını yasadım oyuzden sadece dua et fazlada umutlanma 7 haftalık gıttıgımde kese vardı bebek yoktu 8de gıttım alttan bakmak zorunda kaldı burda ama cok mınık dedı haftaya gel dedı dr hanım dedım her hafta her hafta yoruldum dedım anormallık oldugunu soyledı 9 hafta gıttım bebek cok yavas gelısıyo pek ıyı deıl haftaya gel dedı ogun eve gıttım ve adet baslar gıbı kıpkırmızı kan geldı benden bı panık ama bebegımı kaybettıgımı bılıyordum dr yıne allatan muane ettı ve kurtaj bu dedı 9 haftalık bebegım daha 7 haftalık kadar gelısmıstı yanı olusayılır cnm benım yasadıklarımın aynısını yasıyorsun suanda allaha yardımcın olsun acı ama gercek bunlarda ıyı ve saglıklı bebek 9 haftada hareket bıle etmeye baslıyor benım 9 haftada 7 haftalık gıbıydı senın ıse 6 haftalık gıbıymıs.dr emın olmak ıcın bekletıyor ama bugun kanaman gelse anında kurtaja alırşar cnmm dualrım senınle

anlıyrm seni her iki duruma hazırım ama garip olan 9 hafta satım 6+2 çıktı bilmyrm rabbim dilerse taşa bile can verr umudumu allahtan kesmyrm ama hayırlısı olmamasıysa ona inanıyrm ve sonuca hazırım

günaydın kızlar,

dün yaşadığım mide bulantısı, halsizlik , baş dönmesi ve kasık ağrısı nedeni ile aptal gibi umutlanıp test aldım ve sonuç negatif, sabahta eşime bu ayda bekleme bebek yok dedim , tamam dedi ama üzüldü sanırım, sıkıldım, bu kasık ağrıları da kesin kabızlıktan, belirti falan yok , süt kesiği akıntı yok , göğüslerde değişiklik yok ..yok da yok bu ay ben bitirdim kızlar , artık umrumda değil üzülüyorum işte elimde olmadan sinirimde bozuldu, Rabbim uygun görmedi bu ay, herşey Öndan, boynumuz kıldan ince

senı cok ıyı anlıyorum canım her ay aynı sorunları bende yasıyorum ıns bır gun bebegımız olacak hıc moralını bozma....

canım sen kendini yıpratıyorsun bak kızıyorum ama ben 3 gün önce yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı ki senin daha 6 gün var
kendi kendine gelin güvey olma sakinleşmeye çalış inşallah bebeğin seninledir

Son düzenleme:
senı cok ıyı anlıyorum canım her ay aynı sorunları bende yasıyorum ıns bır gun bebegımız olacak hıc moralını bozma....

bozmuyorum artık , bebek lafı bile yapmayacağım bundan sonra, eylülde kpss ye hazırlanmaya başlayacağım umrumda değil artık

kızın , dövün , ne yaparsanız yapın , hiç mi belirti olmaz mı hadi sonuç negatif , herkeste akıntı oluyor bir haftam kaldı bişey yok işte , neyse sakin olmam lazım hep bu salak kabızlık yüzünden umutlandım

arkadaslar bılmıyorum nasıl bır acıklaması var ama genelde artık bıkmıs tedavıyı bırakmıs ılıskıde kendı halınde olan rahat bayanlar daha kolay hamıle kalıyor.. sızce bız mı cok büyütuyoruz bu ısı anlamıyorum?

kabızlığı baz alsaydııık ben 20 gündür ishalim canım

çünkü artık sürekli çocuk düşünmeyi bırakıyorlar kafaları rahatlıyor da ondan

sürekli düşünmek psikolojik olarak hamileliği engelliyor stress de öyle

çünkü artık sürekli çocuk düşünmeyi bırakıyorlar kafaları rahatlıyor da ondan

sürekli düşünmek psikolojik olarak hamileliği engelliyor stress de öyle

oysa bız düzenlı bır ılıskıdeyız ılaclarla yumurtalar ıstenene gelıyor hersey hazır ben bunca tedavı altındayken bırıde cıkıp gelıyor ay ıstemıyorduk bu ay oysa 1 kere ılıskıye gırdık yıne hamıleyım

evet aynen böyle oluyor , peki nasıl atalım kafamızdan var mı çaresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…