- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.141
evet aynen böyle oluyor , peki nasıl atalım kafamızdan var mı çaresi
yok kıı nerdeyse ılıskı sebebımız bıle bebek ona göre ılıskımızı düzenlıyoruz gezmeedeysek veya ısımız varsa hadı bugun ılıskıye gırmemız lazım dıyoruz hersey bebek bebek bebekken bılmıyorum cok zor
bana göre en çok strese sokan da bu ilişkiye bebek için girmek
yok kıı nerdeyse ılıskı sebebımız bıle bebek ona göre ılıskımızı düzenlıyoruz gezmeedeysek veya ısımız varsa hadı bugun ılıskıye gırmemız lazım dıyoruz hersey bebek bebek bebekken bılmıyorum cok zor
ya ben buraya bir kez daha yazmıştım sanıyorum ama tekrar edeyim
kocalarınıza bugün yumurtlama günüm ilişkiye girmeliyiz demek yok
akşam gidiyosunuz en iç gıdıklayıcı şeylerinizi giyip çıkıyosunuz karşısına
sonra kocişler hevesle peşinize takılıyo sonrası bebiş fikri olmadan bi ilişkiii
onlarda bebiş fikri yok ama bizde var onu napacağız canım , neyse yaa ben artık bitirdim bu durumu , nasip değilmiş bu ay,
içimdekini söylemem lazım , kötü bir insan değilim , kötü de düşünmüyorum ama görümcem de hamile kalmaya karar verdi ikinciye
ne tesadüfse onun benden önce olursa üzülürüm açıkcası Allah ım sen affet ama napıyım
Günaydın kızlar sabah sabah düşmüşsünüz belirti peşine hayırdır noluyoz yine serfik daha 1 hafta var test yapmişsın tam sopalıksın
Günaydın kızlar sabah sabah düşmüşsünüz belirti peşine hayırdır noluyoz yine serfik daha 1 hafta var test yapmişsın tam sopalıksın
ay valla ben de şimdi diğer eltim de bayramda hamileyim der diye korkuyorum önce benimkinin sevincini yaşasınlar bi o heyecanı göreyim sonra onun olsun hem daha yeni evlendiler onlar
yaa ben çok kıskancım kabul ediyorum :78:
inşallah bu ay hamilesindir serfikcim
yaa gel haticam başa çıkamıyorum serfiklen yaaa
yaa gel haticam başa çıkamıyorum serfiklen yaaa
ateş 3 gün kala düştü düştüü ve adet oldum kızlar.. bu duruma göre ovulasyon 19.gün olmuş biz en son 15.gün beraberdik zaten. offf düşünemiycem. sıkıldım çok.... eşime de inanılmaz gıcığım bu ara zaten. görüşürüz kızlar.
dün yaşadığım o aptalca şeyler yüzünden heveslendim birden , gittim test aldım ne kadar salağım, bana herşeyi söyleyin de kendimden negfret ediyorum bu kadar kafama taktığım için , bu bitti bnim için hatice bu kadar.
Kıskançlık değil de benden bekliyorlar yaa şimdi o hamile kalınca direkt odak noktaları ben olacağım niye olmuyor bişey mi var gibilerinden bunu yaşamak istemiyorum...inşallah diyim ama hamile değilim bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?