Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet aynen böyle oluyor , peki nasıl atalım kafamızdan var mı çaresi

yok kıı nerdeyse ılıskı sebebımız bıle bebek ona göre ılıskımızı düzenlıyoruz gezmeedeysek veya ısımız varsa hadı bugun ılıskıye gırmemız lazım dıyoruz hersey bebek bebek bebekken bılmıyorum cok zor

bana göre en çok strese sokan da bu ilişkiye bebek için girmek

evet , önceden herşey daha güzeldi , 3 aydır robot gibiyiz , ben bıraktım artık çok sıkıldım çünkü , sinirlerim tepemde, evliliğimde heyecan kalmadı

ya ben buraya bir kez daha yazmıştım sanıyorum ama tekrar edeyim
kocalarınıza bugün yumurtlama günüm ilişkiye girmeliyiz demek yok
akşam gidiyosunuz en iç gıdıklayıcı şeylerinizi giyip çıkıyosunuz karşısına
sonra kocişler hevesle peşinize takılıyo sonrası bebiş fikri olmadan bi ilişkiii

onlarda bebiş fikri yok ama bizde var onu napacağız canım , neyse yaa ben artık bitirdim bu durumu , nasip değilmiş bu ay,
içimdekini söylemem lazım , kötü bir insan değilim , kötü de düşünmüyorum ama görümcem de hamile kalmaya karar verdi ikinciye
ne tesadüfse onun benden önce olursa üzülürüm açıkcası Allah ım sen affet ama napıyım

ay valla ben de şimdi diğer eltim de bayramda hamileyim der diye korkuyorum önce benimkinin sevincini yaşasınlar bi o heyecanı göreyim sonra onun olsun hem daha yeni evlendiler onlar
yaa ben çok kıskancım kabul ediyorum :78:
inşallah bu ay hamilesindir serfikcim

ateş 3 gün kala düştü düştüü ve adet oldum kızlar.. bu duruma göre ovulasyon 19.gün olmuş biz en son 15.gün beraberdik zaten. offf düşünemiycem. sıkıldım çok.... eşime de inanılmaz gıcığım bu ara zaten. görüşürüz kızlar.

Günaydın kızlar sabah sabah düşmüşsünüz belirti peşine hayırdır noluyoz yine serfik daha 1 hafta var test yapmişsın tam sopalıksın

dün yaşadığım o aptalca şeyler yüzünden heveslendim birden , gittim test aldım ne kadar salağım, bana herşeyi söyleyin de kendimden negfret ediyorum bu kadar kafama taktığım için , bu bitti bnim için hatice bu kadar.

kıskançlık değil de benden bekliyorlar yaa şimdi o hamile kalınca direkt odak noktaları ben olacağım niye olmuyor bişey mi var gibilerinden bunu yaşamak istemiyorum...inşallah diyim ama hamile değilim bence canım

günnaydınnnn nber kızlar? dün görümcem bana pantolon almış sanki bana bir ev almış kadar sevindim sağolsun çok işime yarıcak ama yine uykusuzummmmmmmm

yaa gel haticam başa çıkamıyorum serfiklen yaaa

yettim falconum yettim bana bakın dövücek insan arıyorum zaten dün şirkette bi arkadaşla atıştım serfik sıra sana geliyor haberin olsun güzel şeylerden bahsedin kardeşim moral bozmak yok öyle stres yok diyorum siz napıyorsunuz ayıptır yaa kendinize gelinnn bu şekilde olucağı varsada olmaz zaten bebek istiyorsanız şayet önce bi rahat olun. Bu akşam giyin şöyle güzel şeylerinizi 2 de göbecik atın bak bak nasıl bebek geliyor görünn delirtmeyin adamı

Günaydın kızlar,
Bugün işe geldim raporum bitmişti, belki daha iyi hissederim diye gelmek istedim bu 2 gün ama belim ağrıdı çok sandalyede oturmaktan...
Siz nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar?
Malesef ben 3 ay tatildeyim Bat yok Sat yok çalışma yok korunucaz yani,
İyimi kötümü bilemedim stressiz 3 ay beni bekliyor bir yandan bu iyi galiba,
Artık sizin iyi haberlerinizi bekliyorummm.

kızlaar zuzuuum
ya benim midem bulanıyo hiç bişey yiyesim de yok sabah sadece süt içtim
ama birşeyler yemeliyim sizce hafif ama midemi tutacak bişey ne yiyebilirim yaaa:44:

yaa gel haticam başa çıkamıyorum serfiklen yaaa

hee bide greenmoon söyledi de hatırladım, yine ben salak gibi ateş ölçer aldırdım hamileyim ya ateşimi ölçiyim diye, sabah 36.3 dü, çok düşük bence hamilelik yok

canım yaa boşver, ben de bıraktım artık çok gerginim , çok sıkıldım olacaksa olur napıyım , sıkma kendini boşuna

ne bitti ya biten nee saçmalama kendine gell daha yeni başlıyoruzz hemen bitmiş sen yarın bebekten sıkılırsın uyumuyo durmuyo bu bıktım diye söylenmeye bana bak bu şekilde adamıda soğutursun yapma kuzum ya topla kendini

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 17 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 28 23 Ağustos Beklemede :18:
KristalBebek 25 31 Ağustos Aktif
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Rose86 25 8 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

kızlarrr tablomuzu yenileyelim mii
greenmoon istbull yeni batları söylerin tatlışlar ben de yarın kendimi değiştircem
hamişler son hafta bilgilerini yarına göre verir misiniz?

İsim Durum
Greenmoon Okundu
Mfalcon Okundu
Haticemavi Okundu
Melek63 Okundu
Tansell Beklemede
Serfik Beklemede
Zozdemir Beklemede
Lugesma Beklemede
Rose86 Beklemede
İstbul Beklemede
Ebru Beklemede

tansellll başla cicim hadi ben cumartesi yola gitcem okurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…