- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.161
hmmm sen erken başladın aşkım çubuk kraker yada kraker tarzı seyler ye
günnaydınnnn nber kızlar? dün görümcem bana pantolon almış sanki bana bir ev almış kadar sevindim sağolsun çok işime yarıcak ama yine uykusuzummmmmmmm
yettim falconum yettim bana bakın dövücek insan arıyorum zaten dün şirkette bi arkadaşla atıştım serfik sıra sana geliyor haberin olsun güzel şeylerden bahsedin kardeşim moral bozmak yok öyle stres yok diyorum siz napıyorsunuz ayıptır yaa kendinize gelinnn bu şekilde olucağı varsada olmaz zaten bebek istiyorsanız şayet önce bi rahat olun. Bu akşam giyin şöyle güzel şeylerinizi 2 de göbecik atın bak bak nasıl bebek geliyor görünn delirtmeyin adamı
ne bitti ya biten nee saçmalama kendine gell daha yeni başlıyoruzz hemen bitmiş sen yarın bebekten sıkılırsın uyumuyo durmuyo bu bıktım diye söylenmeye bana bak bu şekilde adamıda soğutursun yapma kuzum ya topla kendini
arkadaşlar merhaba;aranıza bugün katıldım.2009 ağustos ayında 1,5 aylık bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim.7 ay sonra mart 2010 da güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim..ama haziran ayının son haftasında mol gebelik teşhisiyle kaybettim bebeğimi..1 yıllık korunma sürem doldu.ve şimdi yeniden anne olmak istiyorum...bana yardımcı olurmusnuz
Sağolun kızlar hoşbuldum sizede günaydınlar, unutulmuşuz hemen
inşallah canım...çok bunaldım artık beklemektenhoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda sende yawrunu kucağına alıcaksın
yaa sorma çok korkuyorum kusmalar başlıcak diye
arkadaşlar merhaba;aranıza bugün katıldım.2009 ağustos ayında 1,5 aylık bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim.7 ay sonra mart 2010 da güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim..Ama haziran ayının son haftasında mol gebelik teşhisiyle kaybettim bebeğimi..1 yıllık korunma sürem doldu.ve şimdi yeniden anne olmak istiyorum...bana yardımcı olurmusnuz
arkadaşlar merhaba;aranıza bugün katıldım.2009 ağustos ayında 1,5 aylık bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim.7 ay sonra mart 2010 da güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim..Ama haziran ayının son haftasında mol gebelik teşhisiyle kaybettim bebeğimi..1 yıllık korunma sürem doldu.ve şimdi yeniden anne olmak istiyorum...bana yardımcı olurmusnuz
tabii muhabbet ederiz beraber sen de yaşını batını söylersen seni de ekleriz
kusmalar sadece bende sabahları oluyordu oda erken kalkmam ve araba sebep oluyordu ama haftasonu bişi olmuyordu hafif hafif bulantı oluyordu koku hassasiyetim vardı hala da var mesela şirketteki el sabununu kullanamıyorum yumusatıcı kullanamıyorum kocişde kokuo sen daha neler görücen he birde iştahsızlık vardı yeni yeni düzeliyor
tost yedim iyi geldi canım bu arada benim normalde tansiyonum 9-6dır ondan dolayı zaten midem bulantım olurdu yani şimdi sadece biraz daha arttı o kadar
bizim şirkette de dün sabun ve deterjan kokusu vardı çok ağır geldi burnuma
sıkıldım kızlar:84:
tost yedim iyi geldi canım bu arada benim normalde tansiyonum 9-6dır ondan dolayı zaten midem bulantım olurdu yani şimdi sadece biraz daha arttı o kadar
bizim şirkette de dün sabun ve deterjan kokusu vardı çok ağır geldi burnuma
sıkıldım kızlar:84:
aslında tost daha kötü yapar ama demekk sende farklı etki ediyor
neden sıkıldın yaaa dur sana şarkı söyleyim çok yanık sesim vardır hee
Aman tanrım
O Ne biçim manita otuz beşinde lolita
Kıracaksan kır kalbini
O daha neler görmüştür
Senin benim gibi kimi gömmüştür
yokh canım nasılsın olur mu hiiiç
hadi sen listede yoksun yaş bat söyle de yarın seni de ekleyelim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?