Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günnaydınnnn nber kızlar? dün görümcem bana pantolon almış sanki bana bir ev almış kadar sevindim sağolsun çok işime yarıcak ama yine uykusuzummmmmmmm

günaydın canım , sevindim senin adına rahat rahat giyersin:)

döv hatice, kendime kızıyorum zaten ne var ki umutlanacak geçen iki ay ne oldu sanki farklı bi durum mu da bu ay bu kadar umutlandım , adet olsamda rahatlasama yaa , kocamla robot olduk zaten, önceden daha güzeldi, bu aydan sonra robotluğa son...

olsa da sıkılsam , zaten eğer bir gün hamile kalırsam beni beklettiği için doğduğunda poposuna vurcam

kızlarr liste için yeni batıma internetteki hesaplayıcıdan baktım 18 eylül diyor..malum bu ay gecikme oldugu için biraz rayından cıktı hesaplamam..zaten ovülasyon günlerinide 30 ile 4 ü arasında gösterdi..malüm tatil nedeniyle memlekette olucam.. bu ayda boşa gececek anlasıldı.. :18:

arkadaşlar merhaba;aranıza bugün katıldım.2009 ağustos ayında 1,5 aylık bebeğimi kalp atışları alınamadığı için kaybettim.7 ay sonra mart 2010 da güzel haberi aldım hamile olduğumu öğrendim..Ama haziran ayının son haftasında mol gebelik teşhisiyle kaybettim bebeğimi..1 yıllık korunma sürem doldu.ve şimdi yeniden anne olmak istiyorum...bana yardımcı olurmusnuz

hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda sende yawrunu kucağına alıcaksın

yaa sorma çok korkuyorum kusmalar başlıcak diye

kusmalar sadece bende sabahları oluyordu oda erken kalkmam ve araba sebep oluyordu ama haftasonu bişi olmuyordu hafif hafif bulantı oluyordu koku hassasiyetim vardı hala da var mesela şirketteki el sabununu kullanamıyorum yumusatıcı kullanamıyorum kocişde kokuo sen daha neler görücen he birde iştahsızlık vardı yeni yeni düzeliyor

merhaba canım hoşgeldin tabiki yardımcı oluruz öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın en kısa zaman da sağlıklı bir gebeliğin olur inş.

tabii muhabbet ederiz beraber sen de yaşını batını söylersen seni de ekleriz

tabii muhabbet ederiz beraber sen de yaşını batını söylersen seni de ekleriz

canım yaş 29 son adetimi geçen hafta ilaç yardımıyla gördüm.düzensizlik vardı.bu hafta ilaç kullandım ve aynı zamanda dr. bu hafta düzenli ilişkiye girin dedi.yarın tekrar gidicem bakalım ne çıkacak. 16 eylül bat tarihim ama dediğim gibi düzensilikler var kesin tarih değil

tost yedim iyi geldi canım bu arada benim normalde tansiyonum 9-6dır ondan dolayı zaten midem bulantım olurdu yani şimdi sadece biraz daha arttı o kadar
bizim şirkette de dün sabun ve deterjan kokusu vardı çok ağır geldi burnuma

afiyet olsun bebişime benim de öyledir tansiyon bol bol tatlı tüket koyu ılık şerbet iyi geliyor bana mesala

sıkıldım kızlar:84:

napalım serfik oyun oynayalım mı ben de sıkıldım çalışmak ta istemiyorum zaten dün bir iş yapılacaktı ben de bu akşam onun üzerine bir iş yapacaktım
dün tamamlanmamış dolayısıyla benim iş sarktı ne cuma ne de cumartesi kimse gelmez gelmek istemez iş için bayram sonuna sarkar başkanım da bu hafta bitsin diyordu
sıkıldım yaaa

aslında tost daha kötü yapar ama demekk sende farklı etki ediyor

sıkıldım kızlar:84:

neden sıkıldın yaaa dur sana şarkı söyleyim çok yanık sesim vardır hee

Aman tanrım
O Ne biçim manita otuz beşinde lolita
Kıracaksan kır kalbini
O daha neler görmüştür
Senin benim gibi kimi gömmüştür

süpersin zuzum yaa bayıldım biraz daha şarkı söyle sabah sabah içim açılsın ohh

yokh canım nasılsın olur mu hiiiç
hadi sen listede yoksun yaş bat söyle de yarın seni de ekleyelim listeye

İyi olmaya çalışıyorum canım sağol,
Önümüzdeki 3 ay korunmak zorunda olduğum için satım ve batım yok malesef, liste dışıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…