- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.181
İyi olmaya çalışıyorum canım sağol,
Önümüzdeki 3 ay korunmak zorunda olduğum için satım ve batım yok malesef, liste dışıyım
aslında tost daha kötü yapar ama demekk sende farklı etki ediyor
neden sıkıldın yaaa dur sana şarkı söyleyim çok yanık sesim vardır hee
Aman tanrım
O ne biçim manita otuz beşinde lolita
Kıracaksan kır kalbini
O daha neler görmüştür
Senin benim gibi kimi gömmüştür
iyi olmaya çalışıyorum canım sağol,
önümüzdeki 3 ay korunmak zorunda olduğum için satım ve batım yok malesef, liste dışıyım
4.yatırdım yatırdım dam üstüne
irkildim düştüm can sesine
havar havar can hatice
gözleri ceylan hadice
men sana kurban hatice
muha muha can hatice
napalım serfik oyun oynayalım mı ben de sıkıldım çalışmak ta istemiyorum zaten dün bir iş yapılacaktı ben de bu akşam onun üzerine bir iş yapacaktım
dün tamamlanmamış dolayısıyla benim iş sarktı ne cuma ne de cumartesi kimse gelmez gelmek istemez iş için bayram sonuna sarkar başkanım da bu hafta bitsin diyordu
sıkıldım yaaa
aslında tost daha kötü yapar ama demekk sende farklı etki ediyor
neden sıkıldın yaaa dur sana şarkı söyleyim çok yanık sesim vardır hee
Aman tanrım
O Ne biçim manita otuz beşinde lolita
Kıracaksan kır kalbini
O daha neler görmüştür
Senin benim gibi kimi gömmüştür
aa ben bişeyler kaçırdım galiba :44: neden hayatım
canım herşeyde bi hayr vardır önce senin sağlığın önemli
kızlarrr bana tefrıcıye baslıyoruz hepınızın yardımlarını bklıyorum analara kaynanalara soylıyınkı hızlı hızlı hepımıze okunsun inş
gunaydın serfıkım ama sen benım sabah sabah cıldırttınsacını basını yolucam senın oncelıkle test yaptıgın ıcın kızıyorum kımın cıokmıskı senın cıksın 1hafta kala sonra hemen oyle ıstemıyorum falam deme rabbımı kusturme cnm aman bılıyosun bız yapmıyoruz rabbım verıyo bende dun ıdrar karbonat yaptım kopurmedı zaten benım bu ay umudum yok hee buarada hamıle oldugum zaman 2 gun gecıp test yapmıstım cıkmamıstı cok uzulmustum bak 2 gun gecınce dıyorum 5 gun gecınce cıkmıstı sen masllah 5gun kala yapıyorsun
kızlarrr bana tefrıcıye baslıyoruz hepınızın yardımlarını bklıyorum analara kaynanalara soylıyınkı hızlı hızlı hepımıze okunsun inş
arkadaslar bılmıyorum nasıl bır acıklaması var ama genelde artık bıkmıs tedavıyı bırakmıs ılıskıde kendı halınde olan rahat bayanlar daha kolay hamıle kalıyor.. sızce bız mı cok büyütuyoruz bu ısı anlamıyorum?
ay kız şuna tansel sabah sabah sinir etti beniEvet canım bu hafta sana okunsun bayram haftasıda kızlar duydunuzmu huhuhuhu
Sizi seviyorum
serfıcım cnm benım bıde bızı dusun sen 3 aydır arıyosun ben 14 aydır aradakı zamana bakarmısın bence sen sıtrestlı deıl gucsuz bı kızsın korkularıyla yuzlesemeyen ha deyınce ıstedıgı olsun ısteyen :44: kusura bakma bıraz agır oldu ama heay kestırıp atılmaz ınsanın her ıstedıgıde hemencıcık olmaz bende kaynanamdan uzak ev ıstıyorum bebegım olsun ıstıyorum hanı daha olmadı ama rabbım buyuk ve olucak ınsanı acılar guclendırırmıs ben bu 14 ayda her ay guclendım ama hıc bı zaman olmazsa olmasın demedım vee 14 ayın ıcınde bı kurtaj yasadım ne bılıyım kusura bakma olurmu dost bıraz acı soyledı ama dayanamadım
bende seni seviyorum ama böyle davrandığın içinde çokkk kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?