Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hadi devam ett ohhh yandann yandan

4.yatırdım yatırdım dam üstüne
irkildim düştüm can sesine
havar havar can hatice
gözleri ceylan hadice
men sana kurban hatice
muha muha can hatice

ben de istifa edeceğim sanırım , şuan o durumdayım şeytan diyor bas git, zaten sinirliyim offff

canımsınnn , güldürdün beni

aa ben bişeyler kaçırdım galiba :44: neden hayatım

Apandisti kaptırdık canım ondan :) ameliyat oldum 10 gün önce

canım herşeyde bi hayr vardır önce senin sağlığın önemli

Öyle tabi canım, zaten önceliğim bir an önce eski sağlığıma kavuşmak başka bişey istemiyorum,
Zaten bunda bile bu kadar canım acıdı bilemiyorum doğumda ne olurum tırstım vallahi,
Ameliyatı yapan doktorum bile sen nasıl doğurucaksın dedi bana kavga ettim herkesle size ne doğurcam işte diye :))
Ben bu süreci beklerken dinlenirken, sizden güzel haberler alırım inşallah, sonrası allah kerim

gunaydın serfıkım ama sen benım sabah sabah cıldırttın sacını basını yolucam senın oncelıkle test yaptıgın ıcın kızıyorum kımın cıokmıskı senın cıksın 1hafta kala sonra hemen oyle ıstemıyorum falam deme rabbımı kusturme cnm aman bılıyosun bız yapmıyoruz rabbım verıyo bende dun ıdrar karbonat yaptım kopurmedı zaten benım bu ay umudum yok hee buarada hamıle oldugum zaman 2 gun gecıp test yapmıstım cıkmamıstı cok uzulmustum bak 2 gun gecınce dıyorum 5 gun gecınce cıkmıstı sen masllah 5gun kala yapıyorsun

hatıcemm tefrıcıye demısın ama melekınkı bıttımıkı bıde dısı sıkmak lazım allahın ıznıyle bayrama kadar bıtırelım ıns

kızlarrr bana tefrıcıye baslıyoruz hepınızın yardımlarını bklıyorum analara kaynanalara soylıyınkı hızlı hızlı hepımıze okunsun inş

zuhalllll ben clın herkeze dıyorum kız sanırım sutoklarda kalmıcak bı patlama olup ıstersen bı ıkıo tane zulala sonra bulamayıp bana kısma olurmuu

sana da günaydın tanselim , kızmakta haklısın ben de kendime kızıyorum ama dün yaşadıklarım beni eczaneye yönlendirdi, bide kocam ateş ölçer aldırdım, ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı düşük sanırım , heveslenmiştim yaa napıyım kasığım halen ağrıyor ama ben kapıslığa yoruyorum gerçi ağrıyan kasığım şişti hafif ne diyim tanselim umudum yok belirti de yok , kocişte üzüldü ama siz bana kızın yine de ben kendime çok sinirliyim , bu kadar stres yapmayacağım artık , eylülde de kpss ye hazırlanmaya başlayacağım bebek için özel bir çaba sarfetmeyeceğim

kızlarrr bana tefrıcıye baslıyoruz hepınızın yardımlarını bklıyorum analara kaynanalara soylıyınkı hızlı hızlı hepımıze okunsun inş

elimden geldiği kadar okuyacağım canım

merhaba güzeller
nasılsınızz.... işten fırsat bulup anca girebildim yaa.... bugün bi bitseydi....

ednaa bende tedaviyi bırakıp kavuştum bebeğime. tedavi herşeyini etkiliyor normal yaşantını bile altüst ediyo...kafadan siliosun düşünmüyosun kendiliğinden oluyo hemencik...

serfıcım cnm benım bıde bızı dusun sen 3 aydır arıyosun ben 14 aydır aradakı zamana bakarmısın bence sen sıtrestlı deıl gucsuz bı kızsın korkularıyla yuzlesemeyen ha deyınce ıstedıgı olsun ısteyen :44: kusura bakma bıraz agır oldu ama heay kestırıp atılmaz ınsanın her ıstedıgıde hemencıcık olmaz bende kaynanamdan uzak ev ıstıyorum bebegım olsun ıstıyorum hanı daha olmadı ama rabbım buyuk ve olucak ınsanı acılar guclendırırmıs ben bu 14 ayda her ay guclendım ama hıc bı zaman olmazsa olmasın demedım vee 14 ayın ıcınde bı kurtaj yasadım ne bılıyım kusura bakma olurmu dost bıraz acı soyledı ama dayanamadım

evet haklısın ama sorup duruyorlar onlar sordukça ben daha çok strese giriyorum nefret ediyorum , hassas biriyim aşırı kafaya takıyorum elimde olmadan ve kendimi yıpratıyorum , keşke baştan bebek yapmaya karar verdik demeseydim , şimdi de görümcem yapacak benden önce olursa bana dikilen gözleri düşünebiliyor musun işte bunlar beni pes ettiriyor

cnm bende sızı sevıyorum ama serfıkım ne halın varsa gor ozaman bebege karar verdıgımde buyuk eltım o ay dogum yaptı sonra ılk ay ıste daha adet olmamıstım kucuk eltımın hamıle oldugunu ogrendım dusune bılıyormusun evde bı bayram sevıncı ayy yenı torun gelıyor ayy oyle ayy boyle bıde adet oldun ustune hemen hamıle kalsaydım eltımle aynı ayy olcaktı eltımın 4aylık oldu bebek bende tık yok oluyolar sımdı torun ıcın bı sevgı bagara cagara gıcık oluyorum bırazda benı dusunsunler dıyorum hem kurtaj oldum hem aylardır bebegım olmadı ama nerdeeee cıglıklarla torun yegen sevılıyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…