Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam tanselim sustum artık konuşmayacağım bu konuyla ilgili , belirti falan hiçbişey söylmeyeceğim adet olurum oldum derim sadece , kızmayın tamam haksızlık yaptım biliyorum

yımrtlıyuorum demıycenmı yaa olmaz ama sende abartıyorsun heee aran yokmu kızım senın evet sohbetlere devam edıcez tabı akıntılar falam safak say hadıo sen bakalım kactı unuttum

yımrtlıyuorum demıycenmı yaa olmaz ama sende abartıyorsun heee aran yokmu kızım senın evet sohbetlere devam edıcez tabı akıntılar falam safak say hadıo sen bakalım kactı unuttum

yok demeyeceğim yumurtlamayı takip edince hatice kızıyor , ne yapacağımı şaşırdım yawww , iyi hadi şafak 6

selam kızlaar nabersiniz bakalım
meleeek hayatım moralini bozma hayırlısı olsun inşallah
bunda da vardır hayır biz bilemeyiz
belki sorunlu bir çocuk olacaksa seni ömür boyu üzer onun yerine şimdi üzülüp inşallah en kısa zamanda sapasağlam bir hamilelik daha iyi olur
senin için hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına alırsın ama diğer türlüyse de kendini yıpratma tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…