- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.221
selam şekerlerr nasılsınızzzz
hoş bulduk tatlımm namaz kılıcaktımda kılmadan bi bakım selam verimm dedim çıkıcam şimdi:)oooooo akşamcılar gelmiş hoşgeldin nasılsın
ooo kristalim hoşgeldiin
Apandisti kaptırdık canım ondan :) ameliyat oldum 10 gün önce
Öyle tabi canım, zaten önceliğim bir an önce eski sağlığıma kavuşmak başka bişey istemiyorum,
Zaten bunda bile bu kadar canım acıdı bilemiyorum doğumda ne olurum tırstım vallahi,
Ameliyatı yapan doktorum bile sen nasıl doğurucaksın dedi bana kavga ettim herkesle size ne doğurcam işte diye :))
Ben bu süreci beklerken dinlenirken, sizden güzel haberler alırım inşallah, sonrası allah kerim
malesef adet oldum bugün, bu hafta gitti yani, hem de kadir gecesinde de adetli oluyorum moralim bozuldu. hem sana okumayı çok istemiştim canım.hatıcemm tefrıcıye demısın ama melekınkı bıttımıkı bıde dısı sıkmak lazım allahın ıznıyle bayrama kadar bıtırelım ıns
aşkolsun kızlar bir iki kişi tek yorum yapmış alındm valla oysa söyleyecklernz beni rahatlatacaktı
kızlar yaa bak ben size asıl haberi vermeyi unuttum dün dayanamadım tekrar kan testi yaptırdım
322 çıktı yarın doktora gitcez teyzeleri inşallah 650-700 olmasını bekliyoruz
ama bu arada kan kalmadı bende kollar mosmor oldu
kızlar yaa bak ben size asıl haberi vermeyi unuttum dün dayanamadım tekrar kan testi yaptırdım
322 çıktı yarın doktora gitcez teyzeleri inşallah 650-700 olmasını bekliyoruz
ama bu arada kan kalmadı bende kollar mosmor oldu
VAYY YERİM BEN MAŞALAH CANIM HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞ.AMA BENCE DAHA YAPTIRMA BEN 2,5 AYLIK GEBEYİM ŞUANA KADAR 2 DEFA YAPTIRDIM DOKTOR KONTROLÜNE HER GİTTİĞİNDE DOKTORUN ZATEN İSTIO
ya benim çok düşük çıkmıştı ya yarın doktora gittiğimde moralimi bozmasın istedim sadece bu doktora ilk defa gitcem kendi doktorumun randevuları doluymuş
tanımıyorum yanii bak benim değerim ufaktı ama güzel büyüyo diyebilmek için
BAK BENİM DOKTORUM DEĞERLERİMİ SORDU TELEFONDA ONDAN 1 HAFTA SONRAYA RANDEVU VERDİ BENDE NEDEN BU KADAR GEÇ DEDİM O DA DEDİKİ DEĞERLERİNE GÖRE 5 HAFTALIK GÖRÜNÜYORSUN KESEYİ GELDİĞİNDE GÖREMEYEBİLİRİZ DEDİ BOŞUNA GELMİŞ OLURSUN BEN SANA BİŞİ YAPAMAM DEDİ O YÜZDEN 6 HAFTALIKTI BEBEĞİM GİTTİĞİNDE HİİÇ BİR SORUN DA ÇIKMADI
doktorun daha önce numarasını vermişmiydi sana ben istememişim hiç o da vermemiş o yüzden arayamadım
ya zaten bu öylesine bi kontrol bayramda yola çıkcaz onu filan sorcam asıl bayramdan dönünce 10 gün sonra filan kendi doktoruma gitcem
benim görümcemin doktoru ordan tanıyorum randevu almak için aramıştım bendebuarada mutlaka öne otur araba daha az sarsıo sonra hergün 5-6 tane ceviz ye doktorun büyük bir ihtimal balık hapı vermicek ama sen yinede al kullan sana balık yemeni önericek semiz otu ıspanak ve hergün 1 tane yumurta bunları 3 aydan başla dıo ama ben şimdiden başladım light süt içebilirsin diolar ama onu içme pınarın organik sütleri var ben yarım kilo 1 gün durup bir gün içiyorum benim tavsiyelerim dikkate alırsan
kızlar yarın gece yola çıkıcam bayram tatiliii
ama bi tuafım yaa... doktorumada uğramadım sölemedimde gitcem falan diye. gerçi kendi arabamızla gitcez istediğimde durcaz gezcez yürücez falan.
tüm akrabalar falan görcek nazar değcek diye korkuyorum göbüşüm çıktı benm belli artık et göbeği deilde bebek göbeği baya bayaa....koca bir göbeğim olcak doktorumda öle dedi karnım darmış o nasıl oluyosa artık.
saatte geçmio ayy bugün içim şişti yaaaa.....ne karamsarım bugünn oyy oyyyyy....
m falcon çok sevndm cnm değerlerin maşallah yükselmiş. inş gittğinde keseyide görürsünz biraz rahatalarsın sonrada kalp atışını daha bi rahatlarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?