Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok geçmiş olsun canım boşver şimdi bebeği sağlığın önemli. hem kafayı dinlersin bu konudan uzak kalarak.

hatıcemm tefrıcıye demısın ama melekınkı bıttımıkı bıde dısı sıkmak lazım allahın ıznıyle bayrama kadar bıtırelım ıns
malesef adet oldum bugün, bu hafta gitti yani, hem de kadir gecesinde de adetli oluyorum moralim bozuldu. hem sana okumayı çok istemiştim canım.

aşkolsun kızlar bir iki kişi tek yorum yapmış alındm valla oysa söyleyecklernz beni rahatlatacaktı

Allah tan hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok, ona sığınıp dua edip sakinleşmeye çalış, araştırdıkça stres olacaksın, sağlıklıysa ne olursa olsun seninle kalacak ve büyüyecektir zaten.

istbuullll kader arkadaşım ben de adet oldum biraz gecikmeyle. bu arada mfalcon yeni bat ım 21 eylül ama benim ovulasyon ve adet gecikiyor bazen. zaten bu ay kendimi kasmıycam biraz bebek fikrinden uzaklaştım eşimle tartışmalardan dolayı da, ama o hala çok istiyor tabi benim böyle düşündüğümden habersiz

kabul ederseniz bende sizin için tefriciye okumak istiyorum Rabbim bu güzel günlerin hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın birde isimlerinizi yazarsanız sizin için özel dua etmek isterim

kızlar yaa bak ben size asıl haberi vermeyi unuttum dün dayanamadım tekrar kan testi yaptırdım
322 çıktı yarın doktora gitcez teyzeleri inşallah 650-700 olmasını bekliyoruz
ama bu arada kan kalmadı bende kollar mosmor oldu

VAYY YERİM BEN MAŞALAH CANIM HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞ. AMA BENCE DAHA YAPTIRMA BEN 2,5 AYLIK GEBEYİM ŞUANA KADAR 2 DEFA YAPTIRDIM DOKTOR KONTROLÜNE HER GİTTİĞİNDE DOKTORUN ZATEN İSTIO

VAYY YERİM BEN MAŞALAH CANIM HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞ. AMA BENCE DAHA YAPTIRMA BEN 2,5 AYLIK GEBEYİM ŞUANA KADAR 2 DEFA YAPTIRDIM DOKTOR KONTROLÜNE HER GİTTİĞİNDE DOKTORUN ZATEN İSTIO

ya benim çok düşük çıkmıştı ya yarın doktora gittiğimde moralimi bozmasın istedim sadece bu doktora ilk defa gitcem kendi doktorumun randevuları doluymuş
tanımıyorum yanii bak benim değerim ufaktı ama güzel büyüyo diyebilmek için

BAK BENİM DOKTORUM DEĞERLERİMİ SORDU TELEFONDA ONDAN 1 HAFTA SONRAYA RANDEVU VERDİ BENDE NEDEN BU KADAR GEÇ DEDİM O DA DEDİKİ DEĞERLERİNE GÖRE 5 HAFTALIK GÖRÜNÜYORSUN KESEYİ GELDİĞİNDE GÖREMEYEBİLİRİZ DEDİ BOŞUNA GELMİŞ OLURSUN BEN SANA BİŞİ YAPAMAM DEDİ O YÜZDEN 6 HAFTALIKTI BEBEĞİM GİTTİĞİNDE HİİÇ BİR SORUN DA ÇIKMADI

doktorun daha önce numarasını vermişmiydi sana ben istememişim hiç o da vermemiş o yüzden arayamadım
ya zaten bu öylesine bi kontrol bayramda yola çıkcaz onu filan sorcam asıl bayramdan dönünce 10 gün sonra filan kendi doktoruma gitcem

benim görümcemin doktoru ordan tanıyorum randevu almak için aramıştım bende buarada mutlaka öne otur araba daha az sarsıo sonra hergün 5-6 tane ceviz ye doktorun büyük bir ihtimal balık hapı vermicek ama sen yinede al kullan sana balık yemeni önericek semiz otu ıspanak ve hergün 1 tane yumurta bunları 3 aydan başla dıo ama ben şimdiden başladım light süt içebilirsin diolar ama onu içme pınarın organik sütleri var ben yarım kilo 1 gün durup bir gün içiyorum benim tavsiyelerim dikkate alırsan

ceviz zaten yiyordum yumurta haftada 2-3 yiyordum her sabah yemeye başlarım
süt şimdilik eskiden kalma pınar light içiyorum her sabah 1 bardak ama bende pınar organik light başlayacağım

bir de demir hapımı sormam lazım benim normalde ferritinim düşük 8 filan ki 15-20 olması lazım en az
hamilelikte daha çok düşüyor diye biliyorum geçen ay ilacımı bırakmıştım doktorla konuşup yeniden başlayacağım

bunlar için gidiyorum yani doktora

kızlar yarın gece yola çıkıcam bayram tatiliii
ama bi tuafım yaa... doktorumada uğramadım sölemedimde gitcem falan diye. gerçi kendi arabamızla gitcez istediğimde durcaz gezcez yürücez falan.
tüm akrabalar falan görcek nazar değcek diye korkuyorum göbüşüm çıktı benm belli artık et göbeği deilde bebek göbeği baya bayaa.... koca bir göbeğim olcak doktorumda öle dedi karnım darmış o nasıl oluyosa artık.
saatte geçmio ayy bugün içim şişti yaaaa.....ne karamsarım bugünn oyy oyyyyy....

m falcon çok sevndm cnm değerlerin maşallah yükselmiş. inş gittğinde keseyide görürsünz biraz rahatalarsın sonrada kalp atışını daha bi rahatlarsın....

inşallah yarın keseyi görebilirim yaa görsem çok rahatlıcam ama göremezsem de üzülmem daha erken biliyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…