- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.241
inşallah yarın keseyi görebilirim yaa görsem çok rahatlıcam ama göremezsem de üzülmem daha erken biliyorum :97:
kızlar yarın gece yola çıkıcam bayram tatiliii
Ama bi tuafım yaa... Doktorumada uğramadım sölemedimde gitcem falan diye. Gerçi kendi arabamızla gitcez istediğimde durcaz gezcez yürücez falan.
Tüm akrabalar falan görcek nazar değcek diye korkuyorum göbüşüm çıktı benm belli artık et göbeği deilde bebek göbeği baya bayaa....Koca bir göbeğim olcak doktorumda öle dedi karnım darmış o nasıl oluyosa artık.
Saatte geçmio ayy bugün içim şişti yaaaa.....ne karamsarım bugünn oyy oyyyyy....
M falcon çok sevndm cnm değerlerin maşallah yükselmiş. Inş gittğinde keseyide görürsünz biraz rahatalarsın sonrada kalp atışını daha bi rahatlarsın....
canım anlamadım doktor kan testinimi her gitiğinde yapıo? eğer öleyse valla bana bi kere yapılmıştı oda 5 hafta 2 günlüktü ilk yaptırdığımda sonra hiç yaptırmamıştım doktorda istememişti acaba artık sistemler tedavilermi değişti noldu 5 senede biliosun senin hastanede doğum yapmıştım bende valla anladığım gibiysee çok ilgnçimeeeeeVAYY YERİM BEN MAŞALAH CANIM HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞ.AMA BENCE DAHA YAPTIRMA BEN 2,5 AYLIK GEBEYİM ŞUANA KADAR 2 DEFA YAPTIRDIM DOKTOR KONTROLÜNE HER GİTTİĞİNDE DOKTORUN ZATEN İSTIO
canım anlamadım doktor kan testinimi her gitiğinde yapıo? eğer öleyse valla bana bi kere yapılmıştı oda 5 hafta 2 günlüktü ilk yaptırdığımda sonra hiç yaptırmamıştım doktorda istememişti acaba artık sistemler tedavilermi değişti noldu 5 senede biliosun senin hastanede doğum yapmıştım bende valla anladığım gibiysee çok ilgnçimeeeeegeldi:)))
bu aradaaa sen iyisin inşallah bebiş nasıl bakalım mide bulantıları falan varmı?
hatice cim bu arada tablo da benm icin bi degsklik yapar misin benm bat yanlis olmus 11 eylul olcak canm sana zahmet bi el atsan
günayyydınnn...
zuhalcim inş bebişini kıpır kıpır görürsün.
bnm sanki bu aralar mide bulantılarım arttı zor duruyorum...
günaydın panpişlerimmkadir geceniz mübarek olsun
gunaydin canimmmgünaydın panpişlerimmkadir geceniz mübarek olsun
günaydın canımmm, pampiş mi hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsenin de kadir geceden mübarek olsun canım
gunaydin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?