Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah yarın keseyi görebilirim yaa görsem çok rahatlıcam ama göremezsem de üzülmem daha erken biliyorum :97:

ilk başta keseyi görsem rahatlıcam diyosun, sonra kalp atışlarını görsem içim rahalıcak çok çok diyosun. görüyosun allahın izniyle sonrada hareketlrini görsem diyosun:) ondan sonrada cinsiyetini rahatlman için kucağında görmen gerek kısacası .

bende c.tesi yola çıkıcam bende çok heyecanlıyım yarında bebeğimi görmeye gidicem çok mutluyum büyümüşyür inş. Bi sorun çıkmaz benimde göbeğim çıktı kıyafet konusunda baya canım sıkılıo ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben donlada gezerim

VAYY YERİM BEN MAŞALAH CANIM HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞ. AMA BENCE DAHA YAPTIRMA BEN 2,5 AYLIK GEBEYİM ŞUANA KADAR 2 DEFA YAPTIRDIM DOKTOR KONTROLÜNE HER GİTTİĞİNDE DOKTORUN ZATEN İSTIO
canım anlamadım doktor kan testinimi her gitiğinde yapıo? eğer öleyse valla bana bi kere yapılmıştı oda 5 hafta 2 günlüktü ilk yaptırdığımda sonra hiç yaptırmamıştım doktorda istememişti acaba artık sistemler tedavilermi değişti noldu 5 senede biliosun senin hastanede doğum yapmıştım bende valla anladığım gibiysee çok ilgnçimeeeee geldi:)))
bu aradaaa sen iyisin inşallah bebiş nasıl bakalım mide bulantıları falan varmı?

kristal bebek günaydınnn aksam yazmıssın görmedim kusura bakma evet benim doktorum her geldiğinde kan testini tekrarlarız dedi tarihlerine göre kan değerlerin normal olup olmadığına bakarız demişti. ben çok iyim hayatım çok şükür kendimi iyi hissediorum ama erken şişmeye başladım dün ayaklarım şişti çok komik oldular daha 2,5 aylıkken bu kadar şişiyorsam ilerki günlerde ne yapıcam bilmiyorum mide bulantılarım 7. haftada başladı işte 10 haftanın içindeyim azaldı şükür iyim biraz halsizlik oluyor o kadar bugün kontolümüz var çok heyecanlıyım saat 4:30 da inş bebeğim sağlıklıdır bi sorun yoktur :97::97:

gunaydin tatlimm senin de kandilin mubarek olsun gecmise
bakiodum bnde dun gremedim malum
sanirim dukkani biz actik canm kimseler yok

hatice cim bu arada tablo da benm icin bi degsklik yapar misin benm bat yanlis olmus 11 eylul olcak canm sana zahmet bi el atsan

günayyydınnn...

zuhalcim inş bebişini kıpır kıpır görürsün.
bnm sanki bu aralar mide bulantılarım arttı zor duruyorum...

günaydın canım çok sağol inş. bi sorun çıkmadan atlatırız bu mübarek günde doktor işimizi.. senide anlayabiliyorum bende o dönemlerde öyleydimm çok zor oluyor

kizlarrr sabah sbah dua arastrmasi yaptim da malum kadir gecesinin feyzinden faydalanalim diye
ogrendiklerimi paylasayim hemen

1) 41 gun hic aksatmadan meryem suresi
2) 707 kere "ya Varis" tesbihati
3) 4 cuma ust uste 1000 kere "ya Evvel"

ayrica dusuk ihtimali olan bayanlar esleriyle birlikte "el Mubdi" tesbihati yapabilirmis
Allah hepimizin duasin kabul etsin ins. nacizane bilginize hanimlar......

kadir gecesi icin bulayim dedim ama bunlar normal zamanda da okunabilirmis meleklerimizin gelmesi icin....

günaydın canımmm, pampiş mi hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr senin de kadir geceden mübarek olsun canım

evet panpiş ne olmuş yani hilal diyor da ben diymez miyim benim ne eksik ondan altarafı kuşum aydın yok yanımda o kadar

gunaydin canimmm

nasılsn tatlım bu gece valiz hazırlıcam ama yinede gece saat kaç olursa olsun dua mı edicem namazımı kılıcam hepinze ayrı ayrı dua edicem rabbim şimdiden kabul etsin

nasılsn tatlım bu gece valiz hazırlıcam ama yinede gece saat kaç olursa olsun dua mı edicem namazımı kılıcam hepinze ayrı ayrı dua edicem rabbim şimdiden kabul etsin[/QUOTE]

tesekkur ederim canim iyi gibiyim bilmiyorum kendi kendime bebis fikrini cikarma sozu vermistim
ama dusunmedgm halde ruyamda kendimi jinekolog koltugunda gorunce metabolizmam sapitti yine off ya su ruyayi gormesem olmaz miydiii
cok saol cicim dualarin icin simdiden valiz hazrliklari felan ohh iyiymis walla sevindim senin adina bzim yerimize de gez toz eglen
ben bu bayram ailemden ayri gecirecegm gidemiyorum memlekete esimin ailesiyle gecicek rutin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…