Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Tabii hayatim sen yeterki gonlunu ferah tut insallah en kisa zamanda bebegin gelecek doktor da sorun gormemis catlatiyorsun yumurtanida
sen stres yapma yeter insallah

Tabii hayatim sen yeterki gonlunu ferah tut insallah en kisa zamanda bebegin gelecek doktor da sorun gormemis catlatiyorsun yumurtanida
sen stres yapma yeter insallah

stres yapmakla elime bişey geçmediğinin farkına varmaya başladım, eşimde spermiogram testi yaptıracak, o da iyi çıkarsa sorun beynimizde , bu ay daha rahat olacağım , kpss ye hazırlanacağım zaten kafam dağılır

kımse yok dıe sabah berı sıftındım de nete gırmedım serfık bıleseydım ogeleye kadar calıstıgını gırmemmı hıc dertlesmeye ıhtıyacım bvarken bukadar calısacagını bılmıyordum adet olmussun ne dıyım cnm nasıl tesllı edıyım kelın melhemı olsa basına surer moral sıfır bende buay kocamdan bıle uzaklastım hep tırıp hep sınır havasındayım ayy tobe yarabbım bısı dıcem dun carsıda bı kadın gordum esı posetlerle onde gıdıyor kandında kanguruyu takmıs bebek tasıyor ınanın en fazla 1metre 20 santım boyu var cuce dıyıl ama mınnacık bı kadın olsun olsun 40kılo olsun allahım dedım mınnacık kadından cıkan cocuga bak o bıle dogurmus neresınde tasıdıysa cocugu dıe kalbımden gectı allah affetsın neyse aglama modundayım sımdı kımseler yok son bı sarkı soylıyıp cıkayım BAYRAM GELMIS NEYIME

s.a arkadaslar herkese simdiden hayirli bayramlar diliyorum

benimde umudum ertesi aya ertelendi.yanliz degilsiniz.kendinize iyi bakin bayrami bayram gibi yasayin.rabbim hepinizi korusun.yola gidip gelecekler kazasiz belesiz gelmeleri dilegiyle.

canim bende bugun buyuk bir hevesle gittim dr.a hemde öyle ihtiyacim vardiki iyi bir haber.ama yok aglamadim ama esimle böyle kötü olduk.zaten dunde bir aile sorunumuz vardi.ama sana diyecegim ben ilk bebisleri 2 yila yakin bir tedavi sonucu kucaklamistim.biliyorum zor ama ne yapalim.kader bu.biz dogmadan levhu mafzaya yazilmis ne edecezki sukurden baska.

s.a arkadaslar herkese simdiden hayirli bayramlar diliyorum

benimde umudum ertesi aya ertelendi.yanliz degilsiniz.kendinize iyi bakin bayrami bayram gibi yasayin.rabbim hepinizi korusun.yola gidip gelecekler kazasiz belesiz gelmeleri dilegiyle.

amin cnm dualrım ıcın aaa oldunmu adet test yapcam falam dıe yazmıstın yanlıs hatırlamıyorsam gunun gecmısmıydı

amin cnm dualrım ıcın aaa oldunmu adet test yapcam falam dıe yazmıstın yanlıs hatırlamıyorsam gunun gecmısmıydı

ben sorunluyum canim yumurtalarim buyumuyor yada her ay yumurtlamiyorum.tedavili olacak asi yada tüp.ama bu ay bir yumurta buyutup catlattik dogal yolla belki bir sans diye ama olmadi.rabbim agiz tadini bozmasin ama biz bu ugurda sanirim yeterince tadi tutu bozuyoz.yemin ederimki bayram mayram gözümde degil su an.

benimde bugun zoruma giden rabbim gunah yazmasinda bir kiz vardi arkadasiyla kürdajdan bahsediyordu.ey allahim ne edeyim dedim.

benimde bugun zoruma giden rabbim gunah yazmasinda bir kiz vardi arkadasiyla kürdajdan bahsediyordu.ey allahim ne edeyim dedim.

ah cnm ah sınav dunyası ılk bebegımı gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum o masaya yatmak olumden beterdı kalkıp dedıgm cumle mıllet nasıl keyıf ıcın yatıpo saglam bebeklerını aldırıyor ben olu bebegı aldırdım ayıldım ben oldun sankı gerızekalı ınsanlar

canim bazen adet olmuyom bazen erken bazen gec yani surekli dr.gitmem gerekiyor.ama benim icin o aletle alt muayene cok utaniyorum ama ne yapalim gerci dr.da iyi ama ben yinede bu durumdan cok rahatsizim.sen kac aydir deniyorsun

allah biliyor icimi gunah almak degil niyetim ama millet nasil pit diye gebe kaliyor bende anlamiyorum.zaten bu bebege haveslenmemiz görümcem sayesinde oldu.ablam 41 yasinda ve gebe ustelik o menepoza giriyom diye adeti olmayinca dr.bile gitmedi kusmasida olmadi ates basiyor diye dr.gitti 8-9 haftalik gebe geldi.ne diyelim sinav iste.ben sabir diliyom canim isana sirke girmeyim diye.

canim bazen adet olmuyom bazen erken bazen gec yani surekli dr.gitmem gerekiyor.ama benim icin o aletle alt muayene cok utaniyorum ama ne yapalim gerci dr.da iyi ama ben yinede bu durumdan cok rahatsizim.sen kac aydir deniyorsun

2 yılık evlıyım cnm 1 yıl korunduk gecen sene temuzda denemelere basladık 9 ay sonra subatta kendıolıgımden hamıle kalmıstım nısanda kurtaj oldum 3ay korun dedı dr temmuzda korunmam bıttı gecen ay adet oldum yarın adet olma tarıhım dun kahve rengı akıntım geldı bugun bısıyok gercı ama umudum yok elırtımde yok sanırım adet olucam boyle benım hıkayem

kanaman baslamaiysa yipratma kendini bekle bakalim.bende oda olmadi bugun randevum vardi kanda cikti.sanirim bu ay adet olmayacagim.ayin 6 sinde tekrar gidecez.esimde sperm testi yaptiracak ön calisma.hep böylemi olur adet baslangicin.belki leke bebis yerlesmesidir.benim gögsümde damar vardi halsizdim de ne oldu.belirtiye takilma ltf.kisiden kisiye degisiyor.

belırtımı ılk bebekden tecrubelı oldugum ıcın hele gecen ay tmm dedım esıme kesın hamıoleyım belım agırdı kasık agırdı mıdem bulandı basım dondu goguslerımde damarlar belırdı falam falam manyakmıısm kafamda belırmıs sadece ıdrar yaptım aaa erken cıkmaz tabı dedım hee 4gunde gunum gecmıstı ılk defa sonra hemen kan negatıf dedıler aaa testler karıstı kesın dedım ıkıgun sonrada adet oldum sımdı kendımı dınlemıyorum ne halım varsa gorcem

bendede korkunc bir kasik agrim var.dr.yumurta catlamisti adet olusun dedi.ama olmadim.yada olamiyorum ama cok agriyor.icimden dedimki keske ici dolu olsa bu can yine agrirmi.aman dusunmeyelim canim.canin sag olsun.tip ilerledi.

bendede korkunc bir kasik agrim var.dr.yumurta catlamisti adet olusun dedi.ama olmadim.yada olamiyorum ama cok agriyor.icimden dedimki keske ici dolu olsa bu can yine agrirmi.aman dusunmeyelim canim.canin sag olsun.tip ilerledi.

cnm sen adet olmadın sanırım hanı dr demesıyle deılım dıyosun adet tarıhın nezaman

normalde 27 siydi.yok be canim kan tesi yapildi.kesin degilim sen test yaptinmi

oyy oyyyy ne olacak bizim bu halimiz...burda yeni sayılırım, tansell şimdi okudum da öncelikle keçmiş olsun. tedavi falan oldunuz mu? sorunun tam olarak ne? hsnbrl tatlım sen ne zamandan beridir tedavi görüyorsun. kusura bakmayın geçmişi okumaya çalıştım ama unutuyorum

canim ben yeniyim bu ay denedik öylesine iste.sanirim test ivir zivir bitince asilama yada tup yapilacak.daha öncekide asilamayla olmustu.ilk gebeligimde iki yila yakin ugrastik.bende yeniyim zaten.aslinda ikinci bebek topigine yaziyordum ama dua olayi beni buraya getirdi.birbirimize teselli veriyoruz.ama herkes umutsuz iste.beklemek yoruyor.

canim sikiliyor sizindemi.ne yapacak is var nede baska birsey.aman simdide tuvalete git gel bak.ama bu saattten sonra adet olsamda niyetimi bozmam.arkadaslar icimden birsey gelmiyor ya.oysa daha yemek bile yapmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…