- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.461
tekrar iyi bayramlar diliyorum.görüsürüz
canım sanada güzel,huzurlu,sağlıklı bayramlar diliorum...çok sıkıntılı gördüm seni...kendini ne kadr sıkarsan o kadar sıkıntılar üzerine gelir..biraz unutmaya çalış kafana takma allah elbelt vericeği günü saati bilir bizim elimizden birşey gelmez...yine yazıcam sana şimdi misafirler geldi kısa kesiorum...kendine iyi bak sıkma o tatlı canını...herşey gönlünce olsun...herkese güzel bir bayram diliyorum.
biz eşimle yalnız olucaz muhtemelen hiçbiryere gitmiycez annem de yeni görüştük boşa yorulmayın taşındınız zaten dinlenin dedi.. şeker tatlı bile almadık, bikaç yakın akraba ziyaretiyle biter bayram..
sıkılıyorum. sanırım herkes böyle, arkadaşa gittim kahve içmeye, nasıl tatlı oğlu var maşallah 2 yaşında öpmeye koklamaya doyamadım.. ben kararsızım bebek konusunda, zaten olmuyor şimdi bir de hiç uğraşmasammı dişye düşünüyorum belki hayırlısı budur biz bazen çok şiddetli kavgalar ediyoruz çocuk olsa ona da yazık zaten. ama arkadaşın oğluysa sarmaş dolaş otururken de bir ses içimden anne olmalısın diyordu... kafam çok karışık. Rabbim hayırlısını versin hakkımda ne diyeyim..
gidip az alışveriş yaptım biraz açıldım... bu depresyondan çıkmamız lazım. hayat böyle gitmez....
kızlarrrr coookkkk sıkıntılardayım durumum bu araacayıp kısa ve oz anlatıyım 4 gun once yogun kahve rengı bı akıntı geldı 2gun once adet olmam gerekıyordu haladaha olmadım dun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı sasırmadım beklemıyordum zaten buarada hala akıntılarım devam edıyor bazen kahve rengı bazen koyu sarı bazen hıc gelmıyor heran adet olcak gıbı tuvalete tasınıyorum sonra ohh dıyıp cıkıyorum ama akıntım baya dıyorumya bazen koyu sarı bazen kahveye yakın gelıyor yardıımmmm edın ya belkıde sız okuyana kadsar adet bıle olurum :18: :18:
meraba canım bendede aynı senin durumlar var tatlım ama benim daha adet günüme 2.3 gün var erken adet oldum dedim ama sadece dün biraz ve bugün de biraz geldi okadar dediğin gibi koyu sarı vede kahverengi canım inşallah hayırlı ise bunlar gebelik vardır eğer yoksada normal adetimiz gelsin birbirimize dua edelim bu mübarek bayram günü inşallah herşeyin hayırlısı öptüm seni canım
cnm ben adet oldum ve artık her adet oldugumda aglamaktan yoruldum herseyden yoruldum sabah berı agla agla kırdım kendımı sorun benım herseyımı kafaya takmam kaynanama sınır olmam sessız kalıyor dıe kocama sınır olmam ohohhh sacmada olsa bende sıtres cok bebek olmamasıda normal ayyy dencek okadar cok sey varkı denmıyo densede bısı olmuyo kızlarr serfıkı laf edıyordum ama tuta bılırsem kendımı artık gırmıycem cocuk ıstemıyorum15 ay oldu artık ıste ıste bıde 15 ay ııcınde okadar ıstedıgım seye kavustum derken kurtaj olmam sanırım cok yoruldum hemde cokkk.ınsanın sevmedıgı bı evde cocugu olurmu ben oturdugum evıde mahalleyıde hıc sevmıyorum hatta sokaga gırrerken daha dızlerım tıtrıyo ıyy dıyorum esıme soyluyorum bak bu evde bısı var gel tasınalım dıyorum. bılıyosunuz ev almıstık ve müteahit tarafındann kısaca dolendırıldık pesınatımız gıttı takılırım kenardakı paralarım hee müteahit heray vercem dıyo 6 ay oldu o ay hala gelmedı ozaman esıme kıraya cıkalım dıyorum kıra vermek zor dıyor hem kıraya cıkarsak annemler kuser dıyor ev almadan cıkamayız dıyor bende dıyorum ozaman bu evde cocuk olsun dıe cok beklersın ananın sıtresı yuzunden dıyorum cok yazdım bılıyrum cogunuz okumuycak uzun dıe ama oda onemlı dıyıl kendımı ıse yaramayan hıc gıbı hıssedıyorum zaten son 6 ay ıcınde hamıle kaldım kurtaj oldum dolandırıldık işimden ayrılmak zorunda kaldım kaynanam ayrı eltım ayrı evde yapılan haksızlıklar ayrı hersey canımı sıkıyor bazen geberıyımde hepınız kurtulun dıyorum :85: allahım benı affet bugun ısyanlara gectım farkındayım tovbeler olsun ama yoruldum ve bıktım herseyden hoscakalın kızlar hoscakalın hersey gonlunuzce gonlunuzdekı gıbı olsun.demek benım gonlum ıyı deılkı rabbım karsılıgınmı verıyo sızlerı sevıyorum aeo
cnm ben adet oldum ve artık her adet oldugumda aglamaktan yoruldum herseyden yoruldum sabah berı agla agla kırdım kendımı sorun benım herseyımı kafaya takmam kaynanama sınır olmam sessız kalıyor dıe kocama sınır olmam ohohhh sacmada olsa bende sıtres cok bebek olmamasıda normal ayyy dencek okadar cok sey varkı denmıyo densede bısı olmuyo kızlarr serfıkı laf edıyordum ama tuta bılırsem kendımı artık gırmıycem cocuk ıstemıyorum15 ay oldu artık ıste ıste bıde 15 ay ııcınde okadar ıstedıgım seye kavustum derken kurtaj olmam sanırım cok yoruldum hemde cokkk.ınsanın sevmedıgı bı evde cocugu olurmu ben oturdugum evıde mahalleyıde hıc sevmıyorum hatta sokaga gırrerken daha dızlerım tıtrıyo ıyy dıyorum esıme soyluyorum bak bu evde bısı var gel tasınalım dıyorum. bılıyosunuz ev almıstık ve müteahit tarafındann kısaca dolendırıldık pesınatımız gıttı takılırım kenardakı paralarım hee müteahit heray vercem dıyo 6 ay oldu o ay hala gelmedı ozaman esıme kıraya cıkalım dıyorum kıra vermek zor dıyor hem kıraya cıkarsak annemler kuser dıyor ev almadan cıkamayız dıyor bende dıyorum ozaman bu evde cocuk olsun dıe cok beklersın ananın sıtresı yuzunden dıyorum cok yazdım bılıyrum cogunuz okumuycak uzun dıe ama oda onemlı dıyıl kendımı ıse yaramayan hıc gıbı hıssedıyorum zaten son 6 ay ıcınde hamıle kaldım kurtaj oldum dolandırıldık işimden ayrılmak zorunda kaldım kaynanam ayrı eltım ayrı evde yapılan haksızlıklar ayrı hersey canımı sıkıyor bazen geberıyımde hepınız kurtulun dıyorum :85: allahım benı affet bugun ısyanlara gectım farkındayım tovbeler olsun ama yoruldum ve bıktım herseyden hoscakalın kızlar hoscakalın hersey gonlunuzce gonlunuzdekı gıbı olsun.demek benım gonlum ıyı deılkı rabbım karsılıgınmı verıyo sızlerı sevıyorum aeo
merabe canım herşeyi olunura bırak bende bu tür sıkıntılardan geçtim ama hep dua ettim allah duaları biir gün kabul ediyor şimdi allaha şükür rahatım benim kendi annemler bana ev verdiler müteahite vermişlerdi banada düştü inşallah sabret canım sizin mütehayit inswafa gelirde size verir evinizi sadece dua et canımcnm ben adet oldum ve artık her adet oldugumda aglamaktan yoruldum herseyden yoruldum sabah berı agla agla kırdım kendımı sorun benım herseyımı kafaya takmam kaynanama sınır olmam sessız kalıyor dıe kocama sınır olmam ohohhh sacmada olsa bende sıtres cok bebek olmamasıda normal ayyy dencek okadar cok sey varkı denmıyo densede bısı olmuyo kızlarr serfıkı laf edıyordum ama tuta bılırsem kendımı artık gırmıycem cocuk ıstemıyorum15 ay oldu artık ıste ıste bıde 15 ay ııcınde okadar ıstedıgım seye kavustum derken kurtaj olmam sanırım cok yoruldum hemde cokkk.ınsanın sevmedıgı bı evde cocugu olurmu ben oturdugum evıde mahalleyıde hıc sevmıyorum hatta sokaga gırrerken daha dızlerım tıtrıyo ıyy dıyorum esıme soyluyorum bak bu evde bısı var gel tasınalım dıyorum. bılıyosunuz ev almıstık ve müteahit tarafındann kısaca dolendırıldık pesınatımız gıttı takılırım kenardakı paralarım hee müteahit heray vercem dıyo 6 ay oldu o ay hala gelmedı ozaman esıme kıraya cıkalım dıyorum kıra vermek zor dıyor hem kıraya cıkarsak annemler kuser dıyor ev almadan cıkamayız dıyor bende dıyorum ozaman bu evde cocuk olsun dıe cok beklersın ananın sıtresı yuzunden dıyorum cok yazdım bılıyrum cogunuz okumuycak uzun dıe ama oda onemlı dıyıl kendımı ıse yaramayan hıc gıbı hıssedıyorum zaten son 6 ay ıcınde hamıle kaldım kurtaj oldum dolandırıldık işimden ayrılmak zorunda kaldım kaynanam ayrı eltım ayrı evde yapılan haksızlıklar ayrı hersey canımı sıkıyor bazen geberıyımde hepınız kurtulun dıyorum :85: allahım benı affet bugun ısyanlara gectım farkındayım tovbeler olsun ama yoruldum ve bıktım herseyden hoscakalın kızlar hoscakalın hersey gonlunuzce gonlunuzdekı gıbı olsun.demek benım gonlum ıyı deılkı rabbım karsılıgınmı verıyo sızlerı sevıyorum aeo
Tansell hayatim dua et Allaha sigin emin ol baska turlu insan aklini kaciracak gibi oluyor ne kadar aciz oldugumuzu acik secik goruyoruz
Onemli olan yaradanin ol demesi yoksa sen surekli cocuk icin ugras istersen tup bebek yapilsin olmazsa olmuyor biliyosun
Az daha sabret birine hamile kalmissin ikinci de olur insallah hem bu sefer saglicakla kucagina da alirsin insallah
Bu arada bugun benim lekelenmam oldu korktum acile gittik cok sukur iyiyiz sorun yok dedi doktor istirahat dedi
Kesemizi gorduk 5+5 ultrasona gore saglikli dediler rahatladim cok korkmustum neyse darisi hepinizin basina insallah bazen bakiyorum uyur uyanik kalkmis size dua ediorum
Allahim insallah size de verecek ben inaniyorum
günaydın kızlar, geçmiş bayramınız mübarek olsun
nasılsın canım napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?