Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

herkesler nasıl bakalımm, arkadaşım gelicek öğlen gibi evde dinleniyorum ben de.. sizler naptınız kızlar

iyidir canım sen nasılsın, 3 günlük anlamsız bir tatilden sonra çalışıyorum, bayram zevksiz geçti , annem babam memleketteydi ilk defa onlarsız bayram geçirdim , yaz diye herkes tatilde ziyarette yapamadık , sıkıcı bir bayramdı...

iyidir canım ne olsun çalışıyorum gereksiz yere , bayram mı yaşadım , tatil miydi hiç bişey anlamadım bu sene, sen nasılsın napıyorsun

iyiyim yorgunum sadece gece geç geldik çok trafik vardı
bende dün oldum canım napalım ama daha iyyim üzülmüyorum üzmüyorum kendimi

ben de hastaydım antibiyotik alan kullandım memlekete de gidemedim.. ama zaten çok yorulmuştum taşınma işinde hiçbiyere kıpırdayacak halim de yoktu.. en azından biraz dinlendim diycem ama evde durdukça temizlik falan yapıyorum yaramadı bana bir an önce çalışmalıyım..

dün 10 tefriciye okumuştum çok az ama inşallah namazlardan sonra okumaya devam edicem artıcak sayılar. gelen giden oldu namazları bile zor kıldım zaten.

şimdi çıkıyorum arkadaş gelicek bişeyler hazırlayayım, duşa falan gireyim.. ay bir tatlı kızı var minik birbirimize bayılıyoruz, çok özlemişim öpüyorum sizleri..

iyiyim yorgunum sadece gece geç geldik çok trafik vardı
bende dün oldum canım napalım ama daha iyyim üzülmüyorum üzmüyorum kendimi

iş başlamadı dimi canım tatildesin halen, olsun yaa ben de üzmediö kendimi erkenden oldum bide battaşlık gitti:) ne güzel birlikte takip ediyorduk , halen anlam veremedim neden bu kadar erken olduğuma bide ovulasyonu nasıl hesaplayacağım bilmiyorum denge bozuldu, ateş ölçüyorum şuanda , ateşim de 36 nın altında kaç gündür hasta mıyım neyim anlamadım, tansel de koptu iyice ama hesap soracağım ona henüz yorum yapmadım yazdıklarına hırpalamış kendini iyice , sopalık yani, inanıyorum hepimiz aynı anda hamile kalacağız:)

tamam canım , unutma bizi arkadaş gidince gel aramıza yeniden , bebişle güzel vakit geçirmeler:):) inş. senin de minik bir prensesin olur:)

işteyim canım başladık bugün 15 inde yıllık izine çıkıcam tansel tam sopalık afferin sana üzülmek yok serpil bu ayda olmadı şekerimiz gelmedi ama bigün gelicek buna inanıyorum sizde buna inanın evet hepimiz aynı zamanda kalıcaz oyun bozanlık yok seviyorum sizi

canım nasılsın geçmiş olsun iyi hadi yerleşöişsin evine hayırlısı olsun hoşgeldin istanbula :) ufaklığı bizim içinde biraz sıkıştır öp

gunaydin kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun

böyle berbat bir bayram hic gecirmemistim allah bir daha da göstermesin.umarim sizin bayramlar iyidir

gunaydin kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun

böyle berbat bir bayram hic gecirmemistim allah bir daha da göstermesin.umarim sizin bayramlar iyidir

sana da günaydın beril, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, kimse güzel bir bayram geçirmedi sanırım , senin neden kötü geçti

sana da günaydın beril, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, kimse güzel bir bayram geçirmedi sanırım , senin neden kötü geçti

cocuklarri almaya memlekete gidemedim arabamizi sevgilimkocam eltimgile verdi tatile gittiler
annem bin laf etti ama cocuklar mutlu bahce var tavuk mavuk oynuyorlarmis
arefe gunu dr.tüp dedi bebek icin
arefe gunu yeeni gelin eltim yüzunden kavga cikti
offfffffffffff hangi birini anlatayim kötüyüm iste

allah sabir versin ama catlayacam artik.arada siteye girdim ama kimse yok zaten bir de ikde bir sistem koptu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…