- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.481
herkesler nasıl bakalımm, arkadaşım gelicek öğlen gibi evde dinleniyorum ben de.. sizler naptınız kızlar
iyidir canım ne olsun çalışıyorum gereksiz yere , bayram mı yaşadım , tatil miydi hiç bişey anlamadım bu sene, sen nasılsın napıyorsun
iyidir canım sen nasılsın, 3 günlük anlamsız bir tatilden sonra çalışıyorum, bayram zevksiz geçti , annem babam memleketteydi ilk defa onlarsız bayram geçirdim , yaz diye herkes tatilde ziyarette yapamadık , sıkıcı bir bayramdı...
iyiyim yorgunum sadece gece geç geldik çok trafik vardı
bende dün oldum canım napalım ama daha iyyim üzülmüyorum üzmüyorum kendimi
ben de hastaydım antibiyotik alan kullandım memlekete de gidemedim.. ama zaten çok yorulmuştum taşınma işinde hiçbiyere kıpırdayacak halim de yoktu.. en azından biraz dinlendim diycem ama evde durdukça temizlik falan yapıyorum yaramadı bana bir an önce çalışmalıyım..
dün 10 tefriciye okumuştum çok az ama inşallah namazlardan sonra okumaya devam edicem artıcak sayılar. gelen giden oldu namazları bile zor kıldım zaten.
şimdi çıkıyorum arkadaş gelicek bişeyler hazırlayayım, duşa falan gireyim.. ay bir tatlı kızı var minik birbirimize bayılıyoruz, çok özlemişimöpüyorum sizleri..
iş başlamadı dimi canım tatildesin halen, olsun yaa ben de üzmediö kendimi erkenden oldum bide battaşlık gitti:) ne güzel birlikte takip ediyorduk , halen anlam veremedim neden bu kadar erken olduğuma bide ovulasyonu nasıl hesaplayacağım bilmiyorum denge bozuldu, ateş ölçüyorum şuanda , ateşim de 36 nın altında kaç gündür hasta mıyım neyim anlamadım, tansel de koptu iyice ama hesap soracağım ona henüz yorum yapmadım yazdıklarına hırpalamış kendini iyice , sopalık yani, inanıyorum hepimiz aynı anda hamile kalacağız:)
işteyim canım başladık bugün 15 inde yıllık izine çıkıcam tansel tam sopalık afferin sana üzülmek yok serpil bu ayda olmadı şekerimiz gelmedi ama bigün gelicek buna inanıyorum sizde buna inanın evet hepimiz aynı zamanda kalıcaz oyun bozanlık yok seviyorum sizi[/QUOTE
daha bizimlesin o zaman canım sevindim:) gitgide alışıyorum sanırım bu duruma , çevremdekiler de demeye başladı hormonların anca alışıyordur, düzensizliğin sebebi o dur kısa zamanda hamile kalırsın diye , sonunda bir gün olacak ya da olmayacak napalım Allah büyük , tansel de bi gelse de konuşsak, rahatlayacaktır eminim...ama benim batım değişti gerçi ne zaman olacağımı bilmiyıorum düzen bozuldu yaa bakalım bu ay tam süpriz olacak canım:)
ben de hastaydım antibiyotik alan kullandım memlekete de gidemedim.. Ama zaten çok yorulmuştum taşınma işinde hiçbiyere kıpırdayacak halim de yoktu.. En azından biraz dinlendim diycem ama evde durdukça temizlik falan yapıyorum yaramadı bana bir an önce çalışmalıyım..
Dün 10 tefriciye okumuştum çok az ama inşallah namazlardan sonra okumaya devam edicem artıcak sayılar. Gelen giden oldu namazları bile zor kıldım zaten.
şimdi çıkıyorum arkadaş gelicek bişeyler hazırlayayım, duşa falan gireyim.. Ay bir tatlı kızı var minik birbirimize bayılıyoruz, çok özlemişimöpüyorum sizleri..
gunaydin kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun
böyle berbat bir bayram hic gecirmemistim allah bir daha da göstermesin.umarim sizin bayramlar iyidir
işteyim canım başladık bugün 15 inde yıllık izine çıkıcam tansel tam sopalık afferin sana üzülmek yok serpil bu ayda olmadı şekerimiz gelmedi ama bigün gelicek buna inanıyorum sizde buna inanın evet hepimiz aynı zamanda kalıcaz oyun bozanlık yok seviyorum sizi[/QUOTE
daha bizimlesin o zaman canım sevindim:) gitgide alışıyorum sanırım bu duruma , çevremdekiler de demeye başladı hormonların anca alışıyordur, düzensizliğin sebebi o dur kısa zamanda hamile kalırsın diye , sonunda bir gün olacak ya da olmayacak napalım Allah büyük , tansel de bi gelse de konuşsak, rahatlayacaktır eminim...ama benim batım değişti gerçi ne zaman olacağımı bilmiyıorum düzen bozuldu yaa bakalım bu ay tam süpriz olacak canım:)
EN AZ BİR SENE DENEMEDİR CANIM BENİM ANCA DÜZENE GİRERSİN DOĞRU SÖYLÜYORLAR DUA NOLDU BUARADA HABERİN VARMI BU HAFTA EHEPİMİZ HASTAYIZ HAFTAYA SANA BAŞLAYALIM CANIM
sana da günaydın beril, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, kimse güzel bir bayram geçirmedi sanırım , senin neden kötü geçti
EN AZ BİR SENE DENEMEDİR CANIM BENİM ANCA DÜZENE GİRERSİN DOĞRU SÖYLÜYORLAR DUA NOLDU BUARADA HABERİN VARMI BU HAFTA EHEPİMİZ HASTAYIZ HAFTAYA SANA BAŞLAYALIM CANIM
duadan haberim yok canım tansel ne yapt okudu mu o da dün oldu çünkü kaçta kalındı bilmiyorum zaten bi tamamlayamıyoruz iyice tembelleştik, benim için farketmez canım , uzun süredir bekleyen arkadaşlarım varsa onlara okunsun olmadı, ben daha yeniyim siz nasıl isterseniz
ikidir duayi yarida birakiyoz ben okuyabilirim hasra degilim.ama uzerimde bir tembellik var namazi bile son dakika kiliyom.5 gundur sabah bile kalkmiyom ne bu halimiki.................
ikidir duayi yarida birakiyoz ben okuyabilirim hasra degilim.ama uzerimde bir tembellik var namazi bile son dakika kiliyom.5 gundur sabah bile kalkmiyom ne bu halimiki.................
CANIM SEN NASILSIN MELEĞE ÇOK KATILAN OLMADI 2000 DE KALDI DUA TANSELİN ŞANSINA BAYRAMA DENK GELDİ İNŞALLAH TAMAMLANMIŞTIR DUASI BU HAFTA TANSEL SERFİK BEN HASTAYIZ O YÜZDEN DEDİM YARIDA KALMASIN DUA
CANIM SEN NASILSIN MELEĞE ÇOK KATILAN OLMADI 2000 DE KALDI DUA TANSELİN ŞANSINA BAYRAMA DENK GELDİ İNŞALLAH TAMAMLANMIŞTIR DUASI BU HAFTA TANSEL SERFİK BEN HASTAYIZ O YÜZDEN DEDİM YARIDA KALMASIN DUA
kimselerde yok zaten haklisin.aklima geldikce niyetsiz biriktiririm.tansel yazmis sanirim aile sorunlarida eklenince patladi canim.melek hic girmedi herhalde.zaten kim kaldiki okunmayan.eskisi gibi gelen giden yok.ya bayramdan yada bilemiyom artik.................
sen nasilsin.
kimselerde yok zaten haklisin.aklima geldikce niyetsiz biriktiririm.tansel yazmis sanirim aile sorunlarida eklenince patladi canim.melek hic girmedi herhalde.zaten kim kaldiki okunmayan.eskisi gibi gelen giden yok.ya bayramdan yada bilemiyom artik.................
sen nasilsin.
ŞÜKÜR İYYİM BAYRAM KOŞTURMASI İŞTE 3 GÜN TATİLİN ARDINDAN BUGÜN İŞTEYİM ÖZEL SEKTÖR OLDUMU TATİL FALAN YOK BİZE DÜN REGL OLDUM BENDE BU AYDA OLMADI AMA İYYİM ÜZMÜYORUM KENDİMİ ŞİMDİ TATİL PLANLARIM VAR AKLIMDA MUTLUYUM :)
ŞÜKÜR İYYİM BAYRAM KOŞTURMASI İŞTE 3 GÜN TATİLİN ARDINDAN BUGÜN İŞTEYİM ÖZEL SEKTÖR OLDUMU TATİL FALAN YOK BİZE DÜN REGL OLDUM BENDE BU AYDA OLMADI AMA İYYİM ÜZMÜYORUM KENDİMİ ŞİMDİ TATİL PLANLARIM VAR AKLIMDA MUTLUYUM :)
iyi olmana sevindim.simdiden iyi tatiller.biz ailece ayni binada oturuyoruz,bayram hepimizi etkiledi.ailece oturmanin bu da kötü yani.ben ragl olmadim zaten her ay olmam ben.bakalim 9 unda dr.gdecem ama ona bile niyetim yok.bebekten de vazgectim sanirim.
haftaya başlayalım canım haklısın, benden önce isteyen olursa seve seve sıramı veririm hiç sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?