- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.501
Tansellll sen elbet gelcen buraya al sana
gunlermi sikici yoksa ben mi kendimi sikiyom bilemiyom.iyiki burasi var yoksa duvarlara baka baka delirir insan.kimsenin yuzunu görmeye dayanamiyom.ama tanimadiklarimla dertlesiyom ne garip degilmi.
gunlermi sikici yoksa ben mi kendimi sikiyom bilemiyom.iyiki burasi var yoksa duvarlara baka baka delirir insan.kimsenin yuzunu görmeye dayanamiyom.ama tanimadiklarimla dertlesiyom ne garip degilmi.
seni çok iyi anlıyorum canım. bazen öyle bir an geliyorki kendimi herkezden herşeyden soyutlayıp kimseyi görmek istemiyorum. ama tanımadıklarımla konuşmak daha iyi geliyor. şuanda kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. bunalımdayım yine(
2 aydır birlikteyiz okadar alıştımki size neler yaşadık birbirimize kızık dövdük mutlu olduk güldük paylaştık herşeyi acım azaldı sayenizde dualarınızla mutlu oldum tansel en iyi ilaç burası yine gel paşa paşa dayağını ye azarını işit valla iyi geliyor bak
2 aydır birlikteyiz okadar alıştımki size neler yaşadık birbirimize kızık dövdük mutlu olduk güldük paylaştık herşeyi acım azaldı sayenizde dualarınızla mutlu oldum tansel en iyi ilaç burası yine gel paşa paşa dayağını ye azarını işit valla iyi geliyor bak
seni çok iyi anlıyorum canım. bazen öyle bir an geliyorki kendimi herkezden herşeyden soyutlayıp kimseyi görmek istemiyorum. ama tanımadıklarımla konuşmak daha iyi geliyor. şuanda kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. bunalımdayım yine(
niyee böyleyim onuda bilmiyorum.ama hersey tersime geliyor.eve hapsettim sanki kendimi.yerimden kalkip yan odaya gitsem gunaha girecem.aksama kadar böyle esim glincede yorgunum deyip kendimi yataga atiyom uyumuyomda.sanirim depresyondayim
senin neyin var canim
dayak azar banada care olurmu dersin.
seni çok iyi anlıyorum canım. Bazen öyle bir an geliyorki kendimi herkezden herşeyden soyutlayıp kimseyi görmek istemiyorum. Ama tanımadıklarımla konuşmak daha iyi geliyor. şuanda kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Bunalımdayım yine(
burasız yapamıyorum ben de , herbirimiz farklı yerlerdeniz ve birbirimizi hiç tanımadığımız halde, üzülüyoruz , teselli ediyoruz , birbirimizi çok seviyoruz, şahsen ben öyleyim, vee inanıyorum ki birgün bir yerlerde buluşsak kırk yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibi kollarımız birbirimize açar sımsıkı sarılırız...
niyee böyleyim onuda bilmiyorum.ama hersey tersime geliyor.eve hapsettim sanki kendimi.yerimden kalkip yan odaya gitsem gunaha girecem.aksama kadar böyle esim glincede yorgunum deyip kendimi yataga atiyom uyumuyomda.sanirim depresyondayim
senin neyin var canim
dayak azar banada care olurmu dersin.
Hani benim bebişlerim nerde ya özledi teyzeleri onları nerdesinizzz zozdemir lugesma m falcon kk bayansu melekk nerdesinizzzzzzzzzz
dayak sana çare olur, hadi canlanın bakıyım aaaa olmuyor böyle
Kuzucuklar geziyor belli, pazartesi olsun bakalım hepsini iştimaye çekeceğim, melek ne yaptı acaba merak ediyorum
ohooo olmazmııı en iyi ilaç onlar bak bana serfike dimi kızz
[352 de takildim artik göremiyorum yazilari bir an önce birseyler yazinda sayfa atlasin bende geleyim.cevaplari göremiyorum
serpill afferin kız sana seni böyle görünce çok mutlu oldum dayaklar işe yaramışMeleği bende merak ettim inşallah tutunmuştur annesine.senide çok merak ettim :13:
arada lazım bu dayaklar yaaa iyi geldi bana başka isteyen var mı, hatice güzel dayak atıyorTansel de gelse de dayak atsak avucum kaşınıyor, döveceğim onu ne bunalımdadır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?