Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gunlermi sikici yoksa ben mi kendimi sikiyom bilemiyom.iyiki burasi var yoksa duvarlara baka baka delirir insan.kimsenin yuzunu görmeye dayanamiyom.ama tanimadiklarimla dertlesiyom ne garip degilmi.

gunlermi sikici yoksa ben mi kendimi sikiyom bilemiyom.iyiki burasi var yoksa duvarlara baka baka delirir insan.kimsenin yuzunu görmeye dayanamiyom.ama tanimadiklarimla dertlesiyom ne garip degilmi.

seni çok iyi anlıyorum canım. bazen öyle bir an geliyorki kendimi herkezden herşeyden soyutlayıp kimseyi görmek istemiyorum. ama tanımadıklarımla konuşmak daha iyi geliyor. şuanda kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. bunalımdayım yine (

2 aydır birlikteyiz okadar alıştımki size neler yaşadık birbirimize kızık dövdük mutlu olduk güldük paylaştık herşeyi acım azaldı sayenizde dualarınızla mutlu oldum tansel en iyi ilaç burası yine gel paşa paşa dayağını ye azarını işit valla iyi geliyor bak

burasız yapamıyorum ben de , herbirimiz farklı yerlerdeniz ve birbirimizi hiç tanımadığımız halde, üzülüyoruz , teselli ediyoruz , birbirimizi çok seviyoruz, şahsen ben öyleyim, vee inanıyorum ki birgün bir yerlerde buluşsak kırk yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibi kollarımız birbirimize açar sımsıkı sarılırız...

niyee böyleyim onuda bilmiyorum.ama hersey tersime geliyor.eve hapsettim sanki kendimi.yerimden kalkip yan odaya gitsem gunaha girecem.aksama kadar böyle esim glincede yorgunum deyip kendimi yataga atiyom uyumuyomda.sanirim depresyondayim
senin neyin var canim

dayak azar banada care olurmu dersin.

nedennn bunalımdasın bakalım:44:

ohooo olmazmııı en iyi ilaç onlar bak bana serfike dimi kızz

hoşgeldin hayırdır kardeş anlatt herşeyin çaresi vardır elbet kaçmak yok burda üzülmek yok stres yok bunalım hiç yokk

dogru ben seni bayram oncesi cok merak ettim.acaba test yaptimi, adet oldumu diye ikide bir baktim bir haber varmi diye.oysa kac gundur kaynimgil k.valideler ne yapiyor bakmadim icimden de gelmedi.sanki bir büyü var aramizda hepimiz 40 yillik dost kardesiz gibi

dayak sana çare olur, hadi canlanın bakıyım aaaa olmuyor böyle

Hani benim bebişlerim nerde ya özledi teyzeleri onları nerdesinizzz zozdemir lugesma m falcon kk bayansu melekk nerdesinizzzzzzzzzz

kuzucuklar geziyor belli, pazartesi olsun bakalım hepsini iştimaye çekeceğim, melek ne yaptı acaba merak ediyorum

bazen bu sayfalar takiliyor mesela ben 352 yi goremiyom anca sayfa yeniden atinca yeni sayfaya girebiliyorum.suan yine ayni.sizdede oluyormu yada ne yapmam lazim

[352 de takildim artik göremiyorum yazilari bir an önce birseyler yazinda sayfa atlasin bende geleyim.cevaplari göremiyorum

dayak sana çare olur, hadi canlanın bakıyım aaaa olmuyor böyle

Kuzucuklar geziyor belli, pazartesi olsun bakalım hepsini iştimaye çekeceğim, melek ne yaptı acaba merak ediyorum

serpill afferin kız sana seni böyle görünce çok mutlu oldum dayaklar işe yaramış Meleği bende merak ettim inşallah tutunmuştur annesine.senide çok merak ettim :13:

serpill afferin kız sana seni böyle görünce çok mutlu oldum dayaklar işe yaramış Meleği bende merak ettim inşallah tutunmuştur annesine.senide çok merak ettim :13:

arada lazım bu dayaklar yaaa iyi geldi bana başka isteyen var mı, hatice güzel dayak atıyor tansel de gelse de dayak atsak avucum kaşınıyor, döveceğim onu ne bunalımdadır şimdi

arada lazım bu dayaklar yaaa iyi geldi bana başka isteyen var mı, hatice güzel dayak atıyor Tansel de gelse de dayak atsak avucum kaşınıyor, döveceğim onu ne bunalımdadır şimdi

he valla ayıltır ayıltır yine döverik dimi kızz bittin sen kızımm sağdan soldan gelll buraya gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…