- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.521
he valla ayıltır ayıltır yine döverik dimi kızz bittin sen kızımm sağdan soldan gelll buraya gelll
hatice ben şimdi ne zaman yımırtlayacağım yawwwww
geldım yıne moral dunden berı sıfırd ama yuzum guldu aaa bıde dun guldum aksam fılm ızledık yedı kocalı hurmuz adam osurdukca ben guldum esımde gulmen ıcın bırının osurmasımı gerekıyor dedı neyse sımdıde benı dovmenıze guldum kızlar hep ben tesellı ederdım asa bu ay gercekten yıkıldım hıc boyle sal mamıstım kendımı napcagımı sasırdım bayramda hamıle gormeye bebek haberı almaya doydum ondanda bıraz fazla etkılendım sanırım bılmıyorumkı nedesem cok sıkıldım cooookkk esımın aksam yıne basını yedım sabah pısman oldum aksam hem agladım hem soyledım puuuhhh herseyde var bı hayır bunu karı koca cok ıyı bılıyoruz kızlar cok sukur esımde bende evlenınce namaza basladık hep dua eden bı cıftız ınanan esım guclu yada oyle durmak zorunda bense hep salıyorum kendımı adet oldum dıe gebertttım kendımı aglarken sankı kocam ıstemedımı oda uzuldu annem benle agladı telefonda yaa heray aynı terane
ilk önce bi döveyimtamam mı yetti mi yoksa devam ediyim mi yaaa kuzum innacımız tam değil mi bu konuda vakti gelince olmyacak mı ya da olsun da sağlıksız hayırsız mı olsun daha çok üzülmeyecek misin , toparla kendini beni görmedin mi bir hafta önceden adet oldum iki gün kahverengi leke geldi , psikolojim alt üst oldu wc den dışarı çıkamaz oldum ha geldi ha gelecek ya da hamile miyim çelişkisi ne oldu hooppp söküldü geldi kırmızılar hem de felaket 3 tyane ağrı kesici içtim sancıdan geberdim ama şuan mutluyum bu ay hiç takmadım , seni anlıyorum diyebillirsin sen daha yenisin diye ne zamadır bekliyorsun ama üzüntüsü aynı oluyor be canım , bak yine birbirimizi yalnız bırakmadık ama benim batım değişti şimdi ne zaman yımırtlayacağım bilmiyorum:44:
sen yıne bılgı sayara yaz oyıne dogruyu soyluyo yımırtlama tarıhınde soyluyor benım hesamıba 30 agustosta olmam lazımdı pc 1 eylul cıkardı bak yıne 1 eylulde oldum
SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
xprodoksit gönderdi. | 20.10.2009
Keçiboynuzu aynı zamanda hareketli sperm sayısını arttıran özelliğe sahiptir.
Aktif sperm sayısı az olan ve az sperm sayısından dolayı çocuğu olmama riski yüksek baba adaylarının kullanmasında çok büyük fayda vardır. Kısaca, sperm sayısı az olanlar için ideal bir bitkisel çözümdür. Bugüne kadar hareketli (aktif) sperm sayısının azlığından dolayı baba olamayan onlarca insan tanıdım, hemen hemen hepsi de keçiboynuzu kürünü uyguladıktan 4-5 ay sonra baba olacaklarının heyecanı ile beni aramışlardır. İsviçreli çok yakın bir aile dostum aynı sorunla karşı karşıya idi. Kendisi uzun yıllar bu konuda çok değişik tedaviler görmüş ve sonuç hep başarısızlıkla neticelenmişti. Kendisine keçiboynuzu kürünü önerdiğim zaman bana tereddütle bakarak “şaka yapıyorsun herhalde” demişti. Ne de olsa 13 yılın verdiği başarısızlık ve ümitsizlikte vardı. Ama bu konuda çok ciddi araştırma sonuçlarımın olduğunu söyledim. Bunun üzerine derhal uygulamaya karar verdi. Türkiye’den keçiboynuzu getirttim ve kullanmaya başladı. Kullanmaya başladıktan 5 ay sonra baba olabileceğini öğrendiğinde mutluluğunu ilk benimle paylaştı.
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız
sen ver son 3 adet tarıhını dıcem ama zaten adet tarıhlrımız aynı gıdıyodu ama sen verde bakalım
5 temmuz, 3 ağustos , 26 ağustos ama bu tarihte lekeler başladı kırmızılar tam olarak 28 inde geldi
uzuluyorum cnm arkadaslarımın hepsı bebek sahıbı kımı hamıle ben hala kos kos yanlarında bılıyomusun bıde ben en cok bebek ısteyendım aralarında bekarkende evlenıncede hepsı ayy daha dusunmuyorum dııyıp hamıle kaldılar ben ayy ıstıyorum dedıkce olmadı allahtan tabı bılıyorum ama ben sokakta cıngen cocugu gorsem seven bırıyım bıde haytımızdakı herseyı bebege gore planladık bebek gelmeyıncede hıc bı plan aktıflesemıyor oyle ıkı yıldır aynı basamakta takıldık kaldık ınan buda bızaman sonra hem yorucu gelıyor hemde bıkkınlık verıyor ınsana
evet kırılır dıe bısı demıyorum esıme gercı ılk hamıle kalmadıgımda yanı 6 ay hamıle kalmayınca esıme ozel bı hastaye gıdelım sende bende test yaptıralım dedım oda tmm dedı evı alınca hastaneyı bı ıkı ay erteleyelım dedık 9.ay hamıle kaldım. sımdı 2 ay oldu korunma bıtelı beklıyorum bı 2 aydaha gecsın esıme yıne soylıycem gıdelım dıe o hıc olmazsa bı test yaptırsın aama bırazdan kecı boynuzu almaya cıkıcam esım tmm ıcerım dedı ıste 2 3 ıcsın bakalım zararı olmaz
senın bu ay adet olalo baya olmus bıtmek uzere ozaman yenı trıhı 21 eylul gosterıyor 2 7 eylul yımırtlama gosterıyor ohohhh battaslık gıttı vallahı
hmmm 28 oldugunu hesaplaman gerıyor ozaman adet tarıhın 24 eylul 5 10 yımırtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?