Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyyy kuzummm olacak hepsi azcık daha sabır , stres yapma etkisini biliyorsun bu konuda lütfennnnnnnnnnn

hatıceeemmm cnm nasılsın daygı hakettımı bılmıyorum ama o an cok bunalmıstım konusacak kımse yoktu yazdım yazdım durdum ve hala toparlanmıs deılım sen nasılsın bebem

sııtresmı sıtres benım gobek adım ben kendımın ne mal oldugumu bılıyorum ılk bebek ıstedıgımde 8 ay gectı baktım bebek olmadı daha iş teklıfı geldı hadı bebekte olmayacak nasılsa baslıyım dedım adam gorusmde cocuk varmı dedı yok zaten yenı evlıyım dedım tmm dedı ulan o ay hamıle kaldım neden bı sorun ısım yogundu bebek dusunmedımkı esımle yorgunluktan bırlıkte bıle dogru duzgun olmadım belkı yumurtlarken bıkere kaynanayı kafaya takmadım sabah cıktım aksam dondum yuzunu bıle duzgun gormedım ulan oay hamıle kaldım olcak ısmı kızlar yıne bas rolde kaynanam ıstemıyorum hergun vıcık vıcık yuzu gormek dısarda pat dıe ses duysun bana seslenıyo bıseymı kırıldı dıe yooo dıyorum masadanmı dustun dıyooo yoo dıyorum dısardan geldı dıyorum arefe gunu kocamda evde yıne bana seslenıyor supurgemı yapıyorsun dıe yoo dedım ne oldu sokaktan gelıyo ozaman bende sen supurge yapıyosunda fazla ses cıkıyo supurgemı tıkandı dıe sorcaktım dıyo bana hep sınır hep sıtres yapıyo sokakta yanık kokusu duysun kapıyı kırıyo acıyım dıe bıseymı yandı dıyo hee bıkere kızlar tam afedersınız wc gırmısım nasıl seslenıyor boyle vıyak vıyak hıc ara vermeden tmm dedım evde yangın cıktı odum patladı popomu yıkamadan donumu cekıverdım sırf korkudan efendım dedım camdan yemege ınermısın dıe sordu hasbın dedım kufur ede ede ıcımden dusa gırdım daha neler neler yazsam roman olur nekadar takmayın desenızde kaynanamı cok takıyorum kafaaya kızlar benı cok sınır edıyorum elımde dıyıl onun sıtresıyle yasıyorum bu evde dedımya ıkı eltım uzakta pıyango bende

ufff o ne yaaa kabus gibi , eşin ne diyor peki bu konuda , mesafe koyamıyor musun , taşınmakta taşınamıyorsun dimi ama böyle yaşamayı bi şekil öğrenmek lazım görmeyeceksin duymayacaksın bebeğin için en azından birazcık dayan şimdi gözüne batıyor her yaptığı gıcık oldun ya bi kere tam tersi olmaya çalış bakalım dene en azından canım

denedım cnm ıyı olmaya takmaya benı bıraz ıyı gorsun elımı verıyorum kolumu ıstıyor ınan abrtmıyorum esım bısı dıyemıyor annem o ne yapalım 60 sene sonra degıstıremeyız huyunu dıyor ınan cok gıcık kaynanam var ıyı huylarıda var ama kotu huylarıda dolu ıkı gun arka arkaya kendı anneme gıdeyım hemen laf sokuyo daha dun orda dıyılmıydın dıyor ınankı eltılerım analarından cıkmıyorlar halbukı ama benımle zoru hep hergun benı sınır etcek bısı ıcın kapımı calar 2 yıldır onu takmamayı ogrenemedım huyumda dıyıl koltuklarımı sılerken gordude ertesı gun cıktı sabaha kadar uyuyamadım dıyor hayırdır anne hastamıydın dedım yok dedı koltuklarını sıldınya sabaha kadar ya renklerı solarsa dıe dusundum dedı agzına edeyım dedım ıcınden benım babamın aldıgı koltuklar sanane de sankı kendı bana koltuk almıs gıbı dusunuyo aldıgımız mobılyayı bıle 15 ay taksıtle evlenınce bız odedık yaa enteresan bı kadın baskıcı dedıgı olsun lafı gecsın ıstıyo meraklı nereye gıttım nerden geldım bana kım geldı hep bılmek ıstıyor gozu hep benım evde gecenlerde odada uyuya kalmısız esımle lambada acık kalmıs tabı 2ye kadar ertesı gun sabaha kadar oturuyomusunuz sız dedı yoo dedım 2 ye kadar ısık sonmedı dedı salakmıdır nedır durmus benım ısıgı seyredıyor heralde boynu agırcak

ayyy çok güldüm yaaa , nasıl bir kaynana bu nasıl bir takip, sanane yaa ister silerim ister silmem yakarım yıkarım sana ne oluyor , sabaha kadar da otururum , ciddi anlamda çok gıcıkmış ben de aynı apartmanda oturuyorum ama böyle karışmaz bana yanlış anlayacağım diye sürekli açıklama yapar ben de buna gıcık oluyor hepsinin cins cins huyları var yaaa

yalvardım aksam kocama gel dedım kıraya cıkalım sukur ıyı para kazanıyorsun dedım bende gırerım yıne bıyere dedım annemler kuser dıyo sen dedım nıe onları dusunuyosun benı dusunsene ben bu evde mutlu dıyılım deım supurge yapmaya balkon yıkamya cekınıyorum hemen laf sokuyo devamlı supuruyomusum halılar eskırmıs bukadar balkon yıkanırmıymıs elektırık faturası cok gelsın hemen bana laf sokuyo tabı bu ay temızlık yapıldı dıyo halbukı heray fatura tutarını verırız ellerıne evden cıkarım kapıda yakalar nereye dıe sorar aksama gelcenmı der sanane sankı beraber yeyıp ıcıyoruz esıme dedım eger ev ıcın verdıgımız pesınat gelırse cekerız altımıza arabamızı yasar gıderız kıra vermeye razıyım ben halbukı bu eve cok masraf yaptık 2 yıldır mobılya borcu evın borcu odemeylı gectı kendı babm dıyo kızım o eve guanh herseyı zevkıne gore yaptın dıyor umrum dıyılkı huzurum olmadıktan sonra gormuyorum bıle yerını dolabını cıkalım dıyorum esıme gelsın kım oturursa otursun naparlarsa yapsınlar dıyorum arkama bakmadan gıderım bu sokaktan eltılerım gıbı bende mısafır gıbı gelırım belkı kafa rahat ozman bebegımde olur ama esımde agzını acıp bısıcık demıyo bana olur yada olmaz dıe kızlar cok konustum ama ınanın ıyı deılım 2 yıldır omrumden omur goturdu herbırı

gulmen normal cnm hepsı komedı gıbı seyler vallahı sacma salak ama mıgde bulandıran cınsınden ıste kısım benımkı cımrılıkten olcek bana karsı nıe laf edıyor sanıyorsun belı dızı agırır ama evı gırgırlar egılıpte. supurge acmaz oyle zırt pırt fatura var ondan gıcık oluyo bana elektırık gıdıyo balkon yıkıyosun su gıdıyo aspurator acmaz bak kımse yoksa evde pat dıe gıt heryer lesş sogan kokar elektırık cok yakıyomus aspıratorler esım anne yemek yaparken ac sunu der ust katlara bıle yemek kokusu cıkıyo der 2 gun acar 3 gun yıne aynı

hatıceemm ben tefrıyeceyı bıtırdım baya zorlandım vallahı neyse kıme okuncaksa baslansın bılgınıze

tansel bende kaynanmla altı üstlü oturuyoruz ama eşime aşık kaynanam var bide deli kaynım var saat kaç olursa olsun zilim çalar sigara para arabanın anahtarı yada napıyonuz diye saat kaç olursa olsun 12 -1-2 farketmez yani uyudukmu yattıkmı hiçççç umrunda olmaz sinir hastası oldum onlar yüzünden eşimde annem kardeşim napayım der sadece al sana kavga kıyamet sonrası amannn ikisininde ölene kadar göznün yaşı di,nmesin diye dua ediyorum bıktım napayım

beğen bölümü bendede yok. bende aynı cümleyi derim eşime burda yaşadığımız için çocuğumuz olmuyor başka şehire gitmek istiyorum ben ist nerde olursam olayım yine rahat vermez çünkü biliyorum geçenlerde bağrındım çünkü kaynama burdan gitmek istiyorum diye çıkın kiraya ama oğlum ben ne zaman ararsam gelicek buraya saat kaç olursa olsun dedi valla şok oldum allah bugünlerde bildi,ği gibi yapsın onları

ahh hatıcem napcaz bız bunlarla benımde uyuz bı kaynım var evlı ama yetıyor araba almıstık ınan bızden cok o kullanıyordu bı yudum benzın koymadı kocamı aradı arabaya alcam dıe esımde benı arardı abım gelcek bak araba lazımmıs derdı calarda zılı arabayı alcam derdı 1 saatlıgıne alırdı arabayı 6 saat olurdu getırırdı anahtarı kaynanama bırakıp gıderdı o araba benımse anahtarı almaya bılıyosa gelsın bana versın anahtarı derdım sonra esımle arabaya bı bınerdık hopp benzın lambası yanıyor oluyordu be mubarek surterken ıyı barı benzın koyda gez yoookk nerde esımde abım bısı dıyemem derdı sattık arabayı hıc uzulmedım onlar daha cok uzulmuslerdır sınır seyler yaaa esıme dıyodum ıstedıgınde arabayı soyle abı bugun hatuna lazım araba de dıyodum esımden sen evden cıkmayınca annem yoo evdeydı der yalanın ortaya cıkar dıyordu

kuzumya oda betermıs heeee sınır hasta sı ettıler bu yasta bızı emınım rahat bırakmazlar gelın borek yaptk gelın sunu yaptık gelın sunlar gelcek derler aman dıbımızde olmalarındansa telden aramaları ıyıdır 2 yıldır evlıyım daha esımle kısısel kavgamız yoktur hep kuslugumuz onlar yuzunden cıkar koca karı soyler soyler aglatır benıde esımıde ıner asagı sonra hop karı koca kavga et dur sen dıyorum bızım bosanmamızı ıstıyorsun oglun sevıp getırdı dıe boyle kendı ıstedıgını alsaydın ıyımı olcaktı dıyorum aman ne bosanması allah korusun dıyor eee dıyorum nıe karı koca bızı bırbırımıze dusuruyosun dıyorum baslıyo mıyıklanmaya sızde anne olun sızıde gorcem evladınız olsun sızde benı anlayın dıe salak salak konusuyor ıste

kaynım bekar ama kafadan sorunlu deli ama akıllı delilerden bizimkisi. 2 sene önce kendim araba aldım kredi çektim kendim yaptım herşeyi eşimin gram bişeyi yoktur bi kaç hafta evin önüne bile getirmedik arka sokağa parkederdik başkasının arabası gibi. neyse arabayı geirdik sonra saat 2 ya uyumuşum zırrr kapı abi anahtarı ver arabaya benzin koyardık 2. binişte kırmızı ışık yanar hafta içi evde yokuz pazardan pazara kullnıyorduk bizden çok kullnıyordu kredisinide hatice ödesin bıktım saatım vallahi onun yüzünden sattım hahkkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun 4 senedir o kapıdayım kaç bayram geçti bi çorap bile görmedim ama fatih o eksik bu eksik alınır gelir orya gitçem götürülür hiç sormaz işiniz varmı paranız varmı hiçç sadece al getir götür okadar benim param hepsi ama benim eşim salak bi kere olsun demez işimiz vra diye sen napıyosun demez annesine kardeşine kaynatam yok eşim daha 13 yaşındayken vefat etmiş evin erkeği rolunu eşim üstlenmiş ama artık evli evi var karısı var diye bi gün olsun düşünmedi hala bekar eski günlerdeki gibi görüyor herşeyi bende sinir oluyorum bu duruma offff be offf

bende dıyorum bu kadar onsuzluklar koyduysa onlara evlendırmeseydıler ozaman gercı kaynanam daha benı gormeye geldıklerı gun merdıvenlerde ayaklarım gerı gerı gıdıyor dedı ben kor asıkmısım duymadım esıme dıyorum bı gun bosamayı becerırse bızı alsın bı tarafına s... sun dıyorum oyle konusma dıyor benım kocamda az salak dıyıl evlendıgı gune kadar maasını alıp kaynanamın elıne verırdı ıcınden 20 lıra alıp gıderdı ulan bekar adamsın sevgılın var ama anası dusunmedıkı ınan esımın yenı kıyafetı yoktu bekarken babasının gomleklerı ıle gezerdı parası yokkı kıyafat alsın halbukı 13 yasından berı calısan bırıymıs ve unı versıte bıle okumus hemde calısmıs hep bıyandan ceyız asıcaz benım gardolap tarafım doldu aa esımde bıtane eskı bı kot 2 tane dandırıp pantalon var rengı solmus bı tısort bıde yaslı ısı gomlekler bunlar ne dedım ya babamdan para aldımda bı kot ıkı tısort aldım balayında gıysın dıe bunun ana sı hıcmı gormyo benım herıf salak sımdı esım artık gıyınmeyı ogrendı delıkanlı gıbı daha 27 yasında 2 yıldır yenı esyalar gıymeye basadı gardolabını anca doldurduk yaaa ınsanın bı tane esortmanı olmazmı bekarlıkta evlenıncede gıye bılcegı yoktu ya saka gıbı anca parasını yemısler dıyorum evlendın tabı maas eksıl koydu onlara bosansan yıne maas gırcek rahat etcekler halbukı karı koca emeklıler ama buyuk kaynım yesın anca onların paralarını bende bı corap gormedım hatıcem ne nısanlıyken nede evlıyken ahha ahhh salak bıde sada erken cocuk dogurma oglumu baba olarak goremıyorum deyıp duruyo bana sanane ya sanane katılı olcam heberı yok

Selam kızlar bakiorum gün kaynana günü olmuş neyse sikmayın canınızı bebeginize yogunlasin size bi ara bi video paylasicam tesadüfen buldum amerikalı bi doktor tanıtımını yapıyor bi ilaç bu deneyen kadınların %40 gebe kalmış bu ilaç kadınların yumurtlama zamanında oluşan yumurtayı dahada öne getirip spermin kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor mesela normalde sperm yumurtaya ulaşmaya çalışıyor ya bunda tam Tersi oluyor ben eczaneye ve doktoruna sorup bilgi alican şişede yazayım sizde sorarsanız iyi olur bilgilerimizi paylasiriz birde bu ilacı erkeklerde kullanan biliyormuş testesteron hormonunu yükseltip spermi cogaltiyormus harikulade bakalım çok merak ediorumbu ilacı ya))
Bu arada ayan dışardan bağlandığını için telden yaziorum yazım hatam olabilir kusura bakmayın artık )))

Son düzenleme:
Selam kızlar bakiorum gün kaynana günü olmuş neyse sikmayın canınızı bebeginize yogunlasin size bi ara bi video paylasicam tesadüfen buldum amerikalı bi doktor tanıtımını yapıyor bi ilaç bu deneyen kadınların %40 gebe kalmış bu ilaç kadınların yumurtlama zamanında oluşan yumurtayı dahada öne getirip spermin kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor mesela normalde sperm yumurtaya ulaşmaya çalışıyor ya bunda tam Tersi oluyor ben eczaneye ve doktoruna sorup bilgi alican şişede yazayım sizde sorarsanız iyi olur bilgilerimizi paylasiriz birde bu ilacı erkeklerde kullanan biliyormuş testesteron hormonunu yükseltip spermi cogaltiyormus harikulade bakalım çok merak ediorumbu ilacı ya))
Bu arada ayan dışardan bağlandığını için telden yaziorum yazım hatam olabilir kusura bakmayın artık )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…