- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.541
bızımkıler daha kıymatlı olucak dımı o pamucuk ellerını koklayarak uyuyacagız yanında mıyıklandıgında hıc zor gelmeden uykumuzu bolucez sabahları sokaktan gecen araba sesı yada kaynananın koca sesını duyup uyanmak yerıne onun vıyaklamalarıyla uyanacagız kurnumuz hep onun poposunu koklar halde olacagız ayy kakasını yaptımı dıe pısık olmasın dıe arkadas kahve ıcmeye cagırdıgında can ata ata gıttın o kahve muhabbetlerıne cnm sımdı uyudu bızımkı uyanınca gelırım cumlelerıyle karsılık verecegız herzamn yarım saat uyuyan bebegımızın kahve gıdecegımız zaman 3 saat uyanmaması bıle bızım canımızı sıkmıycak
sııtresmı sıtres benım gobek adım ben kendımın ne mal oldugumu bılıyorum ılk bebek ıstedıgımde 8 ay gectı baktım bebek olmadı daha iş teklıfı geldı hadı bebekte olmayacak nasılsa baslıyım dedım adam gorusmde cocuk varmı dedı yok zaten yenı evlıyım dedım tmm dedı ulan o ay hamıle kaldım neden bı sorun ısım yogundu bebek dusunmedımkı esımle yorgunluktan bırlıkte bıle dogru duzgun olmadım belkı yumurtlarken bıkere kaynanayı kafaya takmadım sabah cıktım aksam dondum yuzunu bıle duzgun gormedım ulan oay hamıle kaldım olcak ısmı kızlar yıne bas rolde kaynanam ıstemıyorum hergun vıcık vıcık yuzu gormek dısarda pat dıe ses duysun bana seslenıyo bıseymı kırıldı dıe yooo dıyorum masadanmı dustun dıyooo yoo dıyorum dısardan geldı dıyorum arefe gunu kocamda evde yıne bana seslenıyor supurgemı yapıyorsun dıe yoo dedım ne oldu sokaktan gelıyo ozaman bende sen supurge yapıyosunda fazla ses cıkıyo supurgemı tıkandı dıe sorcaktım dıyo bana hep sınır hep sıtres yapıyo sokakta yanık kokusu duysun kapıyı kırıyo acıyım dıe bıseymı yandı dıyo hee bıkere kızlar tam afedersınız wc gırmısım nasıl seslenıyor boyle vıyak vıyak hıc ara vermeden tmm dedım evde yangın cıktı odum patladı popomu yıkamadan donumu cekıverdım sırf korkudan efendım dedım camdan yemege ınermısın dıe sordu hasbın dedım kufur ede ede ıcımden dusa gırdım daha neler neler yazsam roman olur nekadar takmayın desenızde kaynanamı cok takıyorum kafaaya kızlar benı cok sınır edıyorum elımde dıyıl onun sıtresıyle yasıyorum bu evde dedımya ıkı eltım uzakta pıyango bende
ufff o ne yaaa kabus gibi , eşin ne diyor peki bu konuda , mesafe koyamıyor musun , taşınmakta taşınamıyorsun dimi ama böyle yaşamayı bi şekil öğrenmek lazım görmeyeceksin duymayacaksın bebeğin için en azından birazcık dayan şimdi gözüne batıyor her yaptığı gıcık oldun ya bi kere tam tersi olmaya çalış bakalım dene en azından canım
denedım cnm ıyı olmaya takmaya benı bıraz ıyı gorsun elımı verıyorum kolumu ıstıyor ınan abrtmıyorum esım bısı dıyemıyor annem o ne yapalım 60 sene sonra degıstıremeyız huyunu dıyor ınan cok gıcık kaynanam var ıyı huylarıda var ama kotu huylarıda dolu ıkı gun arka arkaya kendı anneme gıdeyım hemen laf sokuyo daha dun orda dıyılmıydın dıyor ınankı eltılerım analarından cıkmıyorlar halbukı ama benımle zoru hep hergun benı sınır etcek bısı ıcın kapımı calar 2 yıldır onu takmamayı ogrenemedım huyumda dıyıl koltuklarımı sılerken gordude ertesı gun cıktı sabaha kadar uyuyamadım dıyor hayırdır anne hastamıydın dedım yok dedı koltuklarını sıldınya sabaha kadar ya renklerı solarsa dıe dusundum dedı agzına edeyım dedım ıcınden benım babamın aldıgı koltuklar sanane de sankı kendı bana koltuk almıs gıbı dusunuyo aldıgımız mobılyayı bıle 15 ay taksıtle evlenınce bız odedık yaa enteresan bı kadın baskıcı dedıgı olsun lafı gecsın ıstıyo meraklı nereye gıttım nerden geldım bana kım geldı hep bılmek ıstıyor gozu hep benım evde gecenlerde odada uyuya kalmısız esımle lambada acık kalmıs tabı 2ye kadar ertesı gun sabaha kadar oturuyomusunuz sız dedı yoo dedım 2 ye kadar ısık sonmedı dedı salakmıdır nedır durmus benım ısıgı seyredıyor heralde boynu agırcak
hatıceemm ben tefrıyeceyı bıtırdım baya zorlandım vallahı neyse kıme okuncaksa baslansın bılgınıze
tansel bende kaynanmla altı üstlü oturuyoruz ama eşime aşık kaynanam var bide deli kaynım var saat kaç olursa olsun zilim çalar sigara para arabanın anahtarı yada napıyonuz diye saat kaç olursa olsun 12 -1-2 farketmez yani uyudukmu yattıkmı hiçççç umrunda olmaz sinir hastası oldum onlar yüzünden eşimde annem kardeşim napayım der sadece al sana kavga kıyamet sonrası amannn ikisininde ölene kadar göznün yaşı di,nmesin diye dua ediyorum bıktım napayım
beğen bölümü bendede yok. bende aynı cümleyi derim eşime burda yaşadığımız için çocuğumuz olmuyor başka şehire gitmek istiyorum ben ist nerde olursam olayım yine rahat vermez çünkü biliyorum geçenlerde bağrındım çünkü kaynama burdan gitmek istiyorum diye çıkın kiraya ama oğlum ben ne zaman ararsam gelicek buraya saat kaç olursa olsun dedi valla şok oldum allah bugünlerde bildi,ği gibi yapsın onları
ahh hatıcem napcaz bız bunlarla benımde uyuz bı kaynım var evlı ama yetıyor araba almıstık ınan bızden cok o kullanıyordu bı yudum benzın koymadı kocamı aradı arabaya alcam dıe esımde benı arardı abım gelcek bak araba lazımmıs derdı calarda zılı arabayı alcam derdı 1 saatlıgıne alırdı arabayı 6 saat olurdu getırırdı anahtarı kaynanama bırakıp gıderdı o araba benımse anahtarı almaya bılıyosa gelsın bana versın anahtarı derdım sonra esımle arabaya bı bınerdık hopp benzın lambası yanıyor oluyordu be mubarek surterken ıyı barı benzın koyda gez yoookk nerde esımde abım bısı dıyemem derdı sattık arabayı hıc uzulmedım onlar daha cok uzulmuslerdır sınır seyler yaaa esıme dıyodum ıstedıgınde arabayı soyle abı bugun hatuna lazım araba de dıyodum esımden sen evden cıkmayınca annem yoo evdeydı der yalanın ortaya cıkar dıyordu
kaynım bekar ama kafadan sorunlu deli ama akıllı delilerden bizimkisi. 2 sene önce kendim araba aldım kredi çektim kendim yaptım herşeyi eşimin gram bişeyi yoktur bi kaç hafta evin önüne bile getirmedik arka sokağa parkederdik başkasının arabası gibi. neyse arabayı geirdik sonra saat 2 ya uyumuşum zırrr kapı abi anahtarı ver arabaya benzin koyardık 2. binişte kırmızı ışık yanar hafta içi evde yokuz pazardan pazara kullnıyorduk bizden çok kullnıyordu kredisinide hatice ödesin bıktım saatım vallahi onun yüzünden sattım hahkkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun 4 senedir o kapıdayım kaç bayram geçti bi çorap bile görmedim ama fatih o eksik bu eksik alınır gelir orya gitçem götürülür hiç sormaz işiniz varmı paranız varmı hiçç sadece al getir götür okadar benim param hepsi ama benim eşim salak bi kere olsun demez işimiz vra diye sen napıyosun demez annesine kardeşine kaynatam yok eşim daha 13 yaşındayken vefat etmiş evin erkeği rolunu eşim üstlenmiş ama artık evli evi var karısı var diye bi gün olsun düşünmedi hala bekar eski günlerdeki gibi görüyor herşeyi bende sinir oluyorum bu duruma offff be offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?