Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızzzlarr yıne ıyı deılım ne olcak benım bu halım en ıyı arkadasım 4 aylık hamıle her telde bıle bebek muhabbetı yarım saat oncede en ıyı dostum kardesım arayıp hamıle oldugunu soyledı o agladı ben agladım 1.5 yasında oglu var kaza ıle olmus ama dogurcak tabıykı sana soylemıycektım ama baskasında duyma dıe aradım dedı telı kabadık duraksız yarım saat agladım aradım onu cok sevıyorum onun adına cok sevındım kendıme uzuldum demın ben aradım keske yanında olsam suan dedım aglama dedı esı soyleme kıza uzulmesın demıs oda baskasından duyarsa daha uzulur demıs evet dedım baskasınan duysam uzulurdum ama senın adına cok sevındım kendı adıma uzuldum sımdı dedım yarın sabah erkenden dostuma gıdıcem benım ona onun bana ıhtıyacı var kızlar gıremıycem yarın ozlıycem sızı kızlar bende hamıle olmak ıstıyorum benıde arkadaslarımıda gebe kıl ısteyen herkeze nasıp et mıllet kaza ıle hamıle kalıyor allahım bızıde kaza ıle hamıle kalanların arasına koy delırıyorum galıba cok kotuyum ben yaaaaaaa

Son düzenleme:
merhabaaaa kızzlarr nasılınız.
tatili bitirdik döndük evimize çok şükür. şimdide temizlik yapmaya başlıcam. özlemişim sizleri.
öpüldünüzzz.... arada uğrarım...

tefriciye kime okunuyor şimdi sırada kiğm vardı, tanselin bitmiş, tansel bu arada Allah sana sabırlar versin eşine tavrını koy, blöf yap bişeyler yap kaç ordan, ömür törpüsüymüş seninki de hayret bişey ..

ben 40 okudum kime okunuyorsa ekleyin ben bakarım yine.

lugesma kolay gelsin bebik nasıl

mfalcon kalp atışı gördün müü, zozdemirle kkbayansu napıyo haberler var mı hamilelerden

melek naptı acaba onu da çok merak ediyorum

hatice, serfik, istbul, kristalbebek, rose, vee şimdi burda adını unuttuklarım herkese selamlar :80:

kızlar nerdesiniz ya kimsecikler yok lugesma hoşgeldin canım fazla yorma kendini kuzucuğuma iyi bak
tanselim bende o kadar çok anne olmak evladımı kucağıma almak istiyorumki mevlam sabrımızı sınıyor sadece bakalım kulum isyanmı edicek asimi gelicek diye rabbim benide kimseyide evlat ile sınamasın en zoru evlat acısı çünkü başka bişeye benzemiyor.
gremnoon canım serfiğe okunacak ama bu hafta serfik ben tansel regliyiz o yüzden haftaya perşembe başlayalım dedik bu hafta kimseye okunmuyor canım
kristalim bebeğim gece kuşum hoşgeldin nasılsın şu ilacın adını ablanada ver canım benim :)
serfikkkkkk nerdesinn sennn

Kizlar moralim bozuk bugun 6 haftalagiz ama benim iki gundur kanli akintim var aktif bir kanamam gorunmuyor ama en son duzgun olan kesem bugun bozulmus dediler bebegimi ve yolk saci da goremediler pazartesi uzman baksin dediler dua edin ne olur kiza guvenmiyorum asistandi muhtemelen daha iki gun once hersey duzgundu

mfalcon moralini bozma canım inşallah bebeğine bişi olmaz seninle kalmaya devam eder. pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş. dualarım seninle tatlım. yat dinlen bol bol su içmeye bile kalkma içini rahat tut.

greenmoon ve hatice biz çok iiyiz otura kalka yaptık temizliği bitirdik çok şükür. yeğeninize çok çok iyi bakıyorum merak etmeyin...:)

meraba kızlar bende bebek sahibi olmak istiyorum ama gecen ay norlevo kullandım acaba hamile kalır mıyım hani hormonları etkiliyormuş ya o yüzden acaba bir kaç ay beklemeli miyim zararları geçsin diye ayrıca bir yıl içinde bu 3. kullanmam oldu

cnm bıtanem ben cookkk duydum kanaması olupta sorun olmayanları akrabımızın gelını vardı oyle kanaması olurdukı kızın bazen bacaklarından suzulurdu oyuzden sakın dert etme dedınya asıstan ıns bebegın sana tutunur tatlım hersey yolundadır ayaklarının altına yastık koy dınlen sakın kalkma nolur ıyı haberler ver bıze hepımızı dagıldık yıne

llugesma cnm napıyosun bebegınde ıyıymıs ya topık yıone kopuk ramazan bayramı kımseye yaramadı aklım sımdı mfalconda kaldım pufff neyse sen ve bebegın ıyı ol barı

kızlar suanda kocama kusum o bıkenarda sacma bı fılm ızlıyor ben pc basında konu ne hadı bılın bakalım aa zor dıyıl tabı anası ve babası yalvardım yıne bugun aglaya aglaya tasınalım dedım babamı kıramam dıyo apar topar cıktık dıe ıkısıde gonul koyar dıyo ama benım gonul kırgınlıgımı dusunmuyo yavas yavas zemın yapıyormus beyfendı sankı cocuk bara gıtmek ıcın ızın alıyor babasından sınır edıyor benı 1 kurus faydalarıo yok bıze hala onları dusunuyo sabretcekmısım oyle dıyo onları dusunurken benden olcak bende saglıgımdan olcam bılemıyorum yanı sonunu

Son düzenleme:
ya buarada melek 1 haftadır yok sanırım kurtaj oldu cunkı onunda sorunu benım gıbı aynıydı. ıyı olsa hersey yolunda olsa muhakkak gırer mujde verırdı bılıyokı aklımız onda cnm ıns ben yanılıyorumdur ama oyleyse cok cok gecmıs olsun ılk fırsatta bıze gır ve yaz aklım sende

kızlarr varyaaaaa hepiniz çok gıcıksınızzz heeee deli ediosunuz benii:)) mesajlarıma hiç cevap yazmıosunuz nalçaklarr siziiii napıosunuz bkalım yeni hamiş varmı yarından sonra iş başı tabiii hepiniz tatil yaptınız dinlendiniz nasıl bari çalışmalar varmıydı tatilde :)

kızlar fıkrınıze cok ıhtıyacım var benım yerımde olsanız ne yapardınız bılıyosunuz 5 ay once bı bebegımı kaybettım şöyle anlatayım size şubat ayında iş teklıfı gelmıstı kabul ettım ve baslamıstım ılk gorusmede yenı evlıyım bebek dusunmuyorum demıstım halbukı ozaman 8 aydır calısmalarımız vardı ve nasılsa hemen hamıle kalamıyorum dıe oyle bısı soyledım ozaman ısede ıhtıyacım vardı neyse tmm dedıler işe basladım o ay hemen hamıle kaldım cok sıtreslı bı ısım vardı turkcell de call center lık yapıyodum ve 8 saat hep telefonda gorusme yapmak zorunda kalıyordum ve dusunun gebeyken aldıgım radyasyonu bu yuzden 1.5 aylık ısıme bırakmak zorunda kaldım drumda bırakmam gerektıgını soylemıstı neyse bugun yıne işimden teklıf geldı ama hemen hamıle kalmamam ıcın gıbı bıseyler konusuldu hanı barı 3 5 ay kadar bu sefer ısım degıstı aktıvasyona cagırdılar evet cok rahat bı ıs yanı eskısınden daha rahat yıne pc basında ama telefon gorusmesı bayılerle yapılacak 3 5 dak gorusmeler hanı hamılede kalsam bebege zararı olmuycak bı ıs sımdı ıkılemde kaldım yıne ıse baslar baslamazz hamıle kalırsam dıe bukadar ıstedıgım bı bebek ıcın 3 5 ay korunma yolunada gıdemem hemen hamıle kalırsamda laf edılsın ıstemem bu işede ıhtıyacım var madden ve manen ne yapmalıyım kızlar buyuk ıhtımal yarın yada oburgun gorusmeye cagırcaklar patronlarda erkek sımdı onlarla oturup korunmuyorum hemen hamıle kalsamda ısıme devam ederım otekınde radyasyon ıcın cıktım dıe muhabbete gıremem ben olmasam baskasını alcaklar yanı bana muhtac deıller sonucta ama bende çalışmak ıstıyorum cok bılmıyorum ne yapmam lazım hemen hamıle kalmayıp ısımı oturtmam lazımkı hamıle kaldıgımda laf etmesınler ama yıne gırer gırmez hamıle kalırsam hoş olmaz gıbıme gelıyor fıkır kızlar beklıyorum

günaydın kızlar nasılsınız
mfalcon canım inşallah bugün iyi haberler ile dönersin allah yardımcın olsun canım
kristalbebek ben sana cvp yazmıştım ama okumadın herhal
tanselim bence işe başla hemen bi gün bile kaybetme daha iyi hissediceksin çünkü kendini çalıştıkça çocuğa gelincede düşünme onunda vardır bi hikmeti
lugesmacım iyi olduğuna sevindim hoşgeldin canım
grenmmon zozdemir nasılsınız
serfik nerdesin sen ya bak sopalıcam yinee

haticeee canım bugün doktora gitmeme kararı aldım çarşamba günü kendi doktoruma randevum vardı zaten
ağır kanamam olmadan gitmem başka bir doktora zaten o günden bu yana hiç lekelenmem olmadı
inşallah bebeğim sağ sağlim benimledir çok dua edin ne olur iki gündür sürekli o gittiğim acildeki doktorun yanıldığını düşünmeye çalışıyorum
uykularım bölünüyor her adımda dua ediyorum rabbime elimden birşey gelmiyor 2 mm bile olsa görüp sonra kaybetmek çok zor olur
tanseli daha iyi anladım inşallah onun da en kısa zamanda yeniden bebişi olr

tansel hayatım madem hamile olsan da işten hemen ayrılmayacaksın o zaman boşver başla
hemen hamile kalırsan bir mucize sana verilen bir hediye olur sen de 3 ay söyleme boşver
yok zaten daha geç hamile olursan ne ala bir sorun olmaz

kristal canım aklım biraz terelelli bu aralar benim kusuruma bakmayın olur mu :18:

günaydın canlar nasılsınız

mfolcan aşkım inş. Bebeğin seninledir bir sorun yoktur küçük bir yaramazlık yapmıştır inş. Sen içini ferah tut allah'ın izniyle hiç bişi olmaz dua ediyorum merak etme

Kızlar bizde yarın tam 3 aylık olucaz allah'ın izniyle ya tatilde biraz güneşledim çok değil ama havuzda yüzdüm dipten fyüzdüm nefesimi tutarak bişi olmamıştır değil mi korkuyorum mide bulantılarım ve baş dönmelerim çoğaldı inş. Bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…