- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #3.561
Kizlar moralim bozuk bugun 6 haftalagiz ama benim iki gundur kanli akintim var aktif bir kanamam gorunmuyor ama en son duzgun olan kesem bugun bozulmus dediler bebegimi ve yolk saci da goremediler pazartesi uzman baksin dedilerdua edin ne olur kiza guvenmiyorum asistandi muhtemelen daha iki gun once hersey duzgundu
Kizlar moralim bozuk bugun 6 haftalagiz ama benim iki gundur kanli akintim var aktif bir kanamam gorunmuyor ama en son duzgun olan kesem bugun bozulmus dediler bebegimi ve yolk saci da goremediler pazartesi uzman baksin dedilerdua edin ne olur kiza guvenmiyorum asistandi muhtemelen daha iki gun once hersey duzgundu
mfalcon moralini bozma canım inşallah bebeğine bişi olmaz seninle kalmaya devam eder. pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş. dualarım seninle tatlım. yat dinlen bol bol su içmeye bile kalkma içini rahat tut.
greenmoon ve hatice biz çok iiyiz otura kalka yaptık temizliği bitirdik çok şükür. yeğeninize çok çok iyi bakıyorum merak etmeyin...:)
günaydın kızlar nasılsınız
mfalcon canım inşallah bugün iyi haberler ile dönersin allah yardımcın olsun canım
kristalbebek ben sana cvp yazmıştım ama okumadın herhal
tanselim bence işe başla hemen bi gün bile kaybetme daha iyi hissediceksin çünkü kendini çalıştıkça çocuğa gelincede düşünme onunda vardır bi hikmeti
lugesmacım iyi olduğuna sevindim hoşgeldin canım
grenmmon zozdemir nasılsınız
serfik nerdesin sen ya bak sopalıcam yinee
haticeee canım bugün doktora gitmeme kararı aldım çarşamba günü kendi doktoruma randevum vardı zaten
ağır kanamam olmadan gitmem başka bir doktora zaten o günden bu yana hiç lekelenmem olmadı
inşallah bebeğim sağ sağlim benimledir çok dua edin ne olur iki gündür sürekli o gittiğim acildeki doktorun yanıldığını düşünmeye çalışıyorum
uykularım bölünüyor her adımda dua ediyorum rabbime elimden birşey gelmiyor 2 mm bile olsa görüp sonra kaybetmek çok zor olur
tanseli daha iyi anladım inşallah onun da en kısa zamanda yeniden bebişi olr
tansel hayatım madem hamile olsan da işten hemen ayrılmayacaksın o zaman boşver başla
hemen hamile kalırsan bir mucize sana verilen bir hediye olur sen de 3 ay söyleme boşver
yok zaten daha geç hamile olursan ne ala bir sorun olmaz
kristal canım aklım biraz terelelli bu aralar benim kusuruma bakmayın olur mu :18:
günaydın canlar nasılsınız
mfolcan aşkım inş. Bebeğin seninledir bir sorun yoktur küçük bir yaramazlık yapmıştır inş. Sen içini ferah tut allah'ın izniyle hiç bişi olmaz dua ediyorum merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?