Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben biraz kötüyüm korku kaygı var içimde inş. Bi sorun olmaz havuzda yüzdüm birazda güneşlendim ya korkuorum nefesimi tutarak dipten yüzdüm mide bulantılarım ve başdönmelerim artti

inşallah birşey olmamıştır hayatım bebişin iyidir. benimde hem bulantım var hem de baş dönmelerim
zaten iki gündür moral bozukluğu ile çok birşey yiyemiyorum ama yine de kendimi zorlamaya çalışıyorum

mesela işe yoğurt getirdim badem-kuru incir-fındık- kurukayısı filan getirdim ama midem bulandığı için yiyemiyorum

sağol canım.. Ayy bende senin gibiydim bende getiriyordum yanıma ama yiyemiyordum mide bulantısı ve tiksintiden :26::26:

serfiiik napıyon hayatım sesin çıkmıyo hiç

yazamadım kuzum yaaa yoğunum azcık, nasılsınız bakalım , bebiş anneye oyun oynamış sanırım , üzülme annesi bişeyciği yoktur yaramazlık yapıyordur velet

zuzuummm sana ne oldu bakalım , havuzda çok mu yordun kendini , bi doktora danış istersen , çok kötüysen....

canlarım şimdi size bir soru soracağım , ben geçen ay erkenden adet oldum 23 gün snra tekrardan sebebini bilmiyorum , geberdim sancıdan ama şimdi yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum gerçi artık takıntı yapmıyorum kendime o kadar rahatım ki bebek aklıma gelmiyor ama yumurtlamamı da hesaplamak istiyorum ne yapmam lazım:44:

bence git ovulasyon testi al en kolayı bu
ben bu ay hamile olmasaydım düşünüyordum

eczaneden gebelik testini zor isteyen ben, kalkıp bide bu testi nasıl isteyeceğim yawwwww

ben ateş ölçüyorum ama yumurtlamada kaç olması gerekiyor onu biliyorum, bir haftadır 35.9 ateşim ilk defa bugün 36.1 e çıktı, ne kadar ateşi düşük bir insanım

yok aslında çok kötü değilim ama sadece korkuyorum:18::18:

senin bugün 14. gün oluyo değil mi ateşin yükselmiş yarın düşer muhtemelen sen bugün yımırtlıyorsun hayırlı olsun hayatım

korkma o zaman canım, korktuğun başına gelir derler, olumlu düşün he bak bebişin büyümeye başladı , 3 aylık oluyor yaaa yerim ben onu :131:

evet sorma bende çok heyecanlıyım bu haftasonu yine görücem bebeğimi allahın izniyle geçen hafta gittiğimde kıpır kıpır dı bu hafta ikili teste gidices inş. bir sorun cıkmaz

senin bugün 14. gün oluyo değil mi ateşin yükselmiş yarın düşer muhtemelen sen bugün yımırtlıyorsun hayırlı olsun hayatım

bugün 11. günüm canım , ilk defa 36.1 gördüm kafam karıştı valla , en iyisi hesaplamayayım belki bebek tutar arada

evet sorma bende çok heyecanlıyım bu haftasonu yine görücem bebeğimi allahın izniyle geçen hafta gittiğimde kıpır kıpır dı bu hafta ikili teste gidices inş. bir sorun cıkmaz

şimdi azcık daha büyümüş görürsün annesi , inş bizde böyle heyecanlar yaşarız yaaaa:)

gunaydıınnn kızlar nasılsın serfık bı sen kalmıssın bılıyomusunuz ben deprosyana gırdımm
4 gundur aglıyorum esımı opmuyorum bıle küs gıbı yatıyoruz dun kız arkadasımla bulustuk dısarda bıraz kafa dagıtıyım dıe hopp bugun yıne mutsuzum ıcımden gulmek gelmıyor hep aglıyım ben esımın yuzune bakamıyorum halıyle oda tavır koydu umrunda dıyılmısım gıbı davranıyor

s.a arkadaslar ne oluyor böyle yahu heimizde bir mutsuzluk tansel uzulme buyutmemeye calis.bende son bir hafta deyip kendimi avutuyom okul acilacak kizlar gelecek.ha birde bu ay asilama icin calismaya basliyoruz.dua edin banada

offf tanselimmm yaaa yapma artık ağlama , geçti bitti şimdi de kayınvalide skıntısı mı, bi iş var sanırım cevap yazamadım ona sen gir çalış güzelim kafan da dağılır bebeğin de gelir , bak ben de çalışıyorum ne olacak yani

ayy ne bu bee ne kasvet var topikte canlanın ayoll silkinin şöyle bii kendinize gelin bakayım herşey güzel ve daha güzel olucak ağlamayı kesin artık üzülmeyi bırakın ohhh yandan yandan yapalım

Selam Kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Var mı yeni gebelerimiz güzel haberler duymak istiyorum :84:
Geçmiş bayramınız kutlu olsun ayrıca, umarım tatiliniz güzel geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…