Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy ne bu bee ne kasvet var topikte canlanın ayoll silkinin şöyle bii kendinize gelin bakayım herşey güzel ve daha güzel olucak ağlamayı kesin artık üzülmeyi bırakın ohhh yandan yandan yapalım

haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Selam Kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Var mı yeni gebelerimiz güzel haberler duymak istiyorum :84:
Geçmiş bayramınız kutlu olsun ayrıca, umarım tatiliniz güzel geçmiştir

iyidir canım sen nasılsın, iyileştin mi , yeni gebe haberimiz yok inş bu ay olacak,
senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım

merhaba arkadaslar hepinize........!!!! cok ozledim hepinizi nasilsiniz bakalim guzellikler?????
yaklasik on gunluk bi aradan sonra yuvaya donus basladi sanirim hepimizde...
bi kacimiz buralardaymis ben anca yazma firsati bulabildim geceleri bazen girip okudugum oldu tai ne var ne yokmus dye:))

en cok seni merak etmistim ama serfikcim cunku heycanli bi bekleyis oldu ama acaba napti hasta oldu mu dye dusundum okuduklarimdan anladgm kadaryla duzenin degismis kuzum cok sukur onemli bi problem yasamassin tekrardan sevindim senin adina canim

mfalcon sen biraz streslisin onu anladim ama lutfen olumlu dusun hayatim ben butun kalbimle inaniyorum ortada sadece senin yumurcagin yaramazligi sozkonusu goruceksin

greenmoon senin de ev tasima telasen bitmistr umarim canim tadini cikar artik mis gibi yeni bi evin insallah

haticemavi seni her zamanki gibi zinde goruyorum canim cok seviyorum ya senin bu hallerini walla himm bde neyi seviyorum tadi damagimda kalan sopalarini

tansell kuzucum seni bu kez haticeye ek olarak bnde sopalamak istiyorum ne bu salmissin kendini bebgim ya hic yakistramadim sana senin gbi guclu bi kararktere bu haller hic olmamis toparlan ve kendine gel suratle yoksa ben gelip seni bulup cekicem kulaklarini haberin olsun sorun hepimizde var bitanem hic birimiz senden daha stressiz degiliz sadece adi degisiyo stresin sendeki adi kaynana bizdeki es, arkadas, anne ne bilim bi suru degisik problem iste takma bu kadar tamam mi?!
ayriyeten is konusunda kesinlikle calismalisin ben olsam ole yapardim hamile kalsan bile en az uc ay solemezsin sonra saglik sorunum var cikmam lazim der icabina bakarsin kacirma bu firsati derim ben

ve ozetle canim butun arkadaslarim aklima gelen gelmeyen hepniz iyisinizdr umarim
tez zamanda toplanalim yine buraya insallah muhabbetlere doymayalim

hamislerimiz ozellikle sizi de cok ozledim gobisinizden opuyorum sizi en kokulusundannnn

roseeeee hoşgeldin tatlımmmm, özelettin kendini çok şükür biraraya geldik evet sıkıntılı bir adet başlangıcı yaşadım bebiş geliyor dedim heyecan ve stres yaşadım ama kırmızıları gördüm , çok üzülmedim sadece o gün wcden çıkamayışım sinirlerimi bozdu, düzenim bozuldu evet ama daha iyiyim bu ay hiç bebiş aklıma gelmiyor sadece yumurtlamamı takip etmeye çalışyıorum o da bir sorun var mı diye ateş ölçüyorum bakalım hayırlısı canım , senin nasıl geçti bayramın

ay beğen yok nie ki
ay canım inşallah öyledir
inşallah sizin güzel haberlerinizi de en kısa zamanda alırız

evet canım beğeni kaldırmışlar,

inşallah canım bu ay pek rahatım nedense evde artık bebek konuşmuyoruz , eşimde hiç bahsetmiyor, çalışıyoruz ama çaktırmadan , bebek düşünmeden

merhabaa merhabaaaa canlar....
tatil sonrası ilk iş günü hiç ama hiç çekilmio ve bugün başım çok ağrıyoo....
biran önce eve gidip yatmak istiyorum...
mfalcon iyisin canım maşallahın var. senin ufaklık sana bi oyun oynamış demekki. inş çarşamba günüde güzel haberler verirsin bize.

tesekkur ederim canim benim hosbulduk cok hosbuldum walla hakiketen buraya gelince..
nasil alismisim 40yillk arkaslarim gibi oldunuz resmen 40yillk bi arkadasa beslenbilecek butun guzel duygular yesermis coktan icimde size karsi onu farkettm sevgi piticiklarim benimm

benim bayram tatilim icinde bazi ufak tefek huzunleri barindrsa da guzel gecti duyebilirim ozetle.. cok sukur herhangi bi saglik sorunu ya da aci bi kayip yasamadik daha nolsun dmi genel dusunup kendimizi rahatlatmamz lazim kisisel dusunursek kotu sayilabilcek o kadar cok olumsuzluk cikarirz ki.. algida secicilik yapmak lazim hayatta bazen iyi tarflarini gor kotulere bolee gozlukten bak:82:

seni kutluyorum serfikimm bu kirmizilari karsilama olayindan sonra bole gec kalinmis bi karar almana cok cok sevindim simdi tamamen ayni kulvarlardayiz seninle ikimizde takmiyoruz demektr bu yaklasimin hep sursun sakin yari yolda koyma beni yumurtlama gunleri hassasiyeti tabiki devam ama olmadi stresi giremesin hic bunyemize olur mu? aslinda butun arkadslari davet ediyorum ben bu fikri benimsemeye dogru olan bu cunku.. "teoride unut pratikte uygula" slogani bile buldum hehe heeyttt

bu arada forumun yazilanlari gec okuma, okuyamama, bi yorum icin 9 saat bekleme gibi butun sinir bozucu ozellikleri de hic degismems ayni uyuzlukta beni sinir krizine sokmaya devam ediyo hayret bsi yaaaa:84::84::84:

hg canim bimez tukenmez pztesi sendromu yasiyosun anlasilan gnu yariladik ama coktan canim bole dusunerek rahatlat kendini
findk fistk felan surekli bseler atistr stresten agriyodur muhtemelen basin

ay kızlar yaa benimki şimdiden yaramaz galiba sonumuz ne olacak merak ediyorum
inşallah sizin söylediğiniz gibidir ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

ben de çok seviyorum burayı , canlarım benim hepinizi çok seviyorum , o bekleyişim de hani lekelerin geldiği o günlerde çıldırdım biliyor musunuz , evde bilgisayar yok , gittim abimden aldm sırf size yazmak için ama o kadar ihtiyaç duydum ki sizinle konuşmaya telefonlarınız olsa arayıp ağlayacaktım , yine olmadı diyecektim çok konuşmaya ihtiyacım oldu , kısaca bana bağımlılık yaptınız can dostlarım

roseeee çok rahatım , baktım bebek düşün düşün , kocayla aramız açıldı romantiklik kalmadı , bu ay daha iyi herşey olurunda olacak inş, bazı sorunlarımız var ama toparlanmaya çalışıyorum, pozitif düşünmem lazım stres yok aynen katılıyorum "teoride unut pratikte uygula

atıştıra atıştıraa yarım dünya olcam valla.
zuhalcim bende çok acıkıyorummm açlık nedir bilmezdim şimdide doyduğumu bilmiyorum
herkes kilo aldın diyo ama tartı hep aynı gösteriyo bende bu aralar buna taktım kızlar yaa....
rose ve serfik muhteşem bi karar almışsınız. allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inş. siz düşünmemeye devam edin erkenden gelr bebişler....

ay kızlar yaa benimki şimdiden yaramaz galiba sonumuz ne olacak merak ediyorum
inşallah sizin söylediğiniz gibidir ben de hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

ben de aksine hiç acıkmıyorum herşey çok itici geliyo birşeyleri zorla yiyorum
yine şükür birşeylerden tiksinmedim daha

canım herzaman olumlu düşün. zıpır zıpır bi ufaklığın olur ne güzel işte düşünme gerisini sen ve bebeğin iyi olun yeter.
içini ferah tut herşey çok güzel olacak....
biraz daha zaman geçsin sende doymıcaksın bizim gibi

kızlarrrrrrr çok acıkıorum ben yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

ohh acikman demek minik melosun buyumesi demek pamukcuk pamukcuk elleri ayaklari burnu organlari.... kisaca gelisimi oluyo ayy ne guzel ne mucizevi yaaa bi dsunsene
bgun bizdensin madem ne ismarlayalim tatlims sana sole bakalim

yiyin canlarım yiyin yarasın bal şeker olsun , dert etmeyin kiloları falan hemen verirsiniz doğumdan sonra inş canım yaa gelir bebeklerimiz , bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif edecek veletler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…